Şimdi Ara

John Wick (2014) | Keanu Reeves (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
220
Cevap
4
Favori
10.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

John Wick (2014) | Keanu Reeves

• Bs player' da uygun altyazi var diye hatırlıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortalama bir aksiyon filmi olmuş sıkılmadan izledim.Devam filmi söylentileri var umarım gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dodge

Ortalama bir aksiyon filmi olmuş sıkılmadan izledim.Devam filmi söylentileri var umarım gelir.

Sadece söylenti değil, resmi olarak duyuruldu.http://forum.donanimhaber.com/m_102415981/tm.htm
  • İyiymiş güzel haber, Taken serisi gibi olacak herhalde.
  • efektler dışında eski cüneyt arkın filmleri gibi olmuş
  • Güzel zaman geçiriyim, filme pek kafa yormayım, başrol karizma olsun alıyım çerezimi kolamı derseniz tam size göre bir film. Şahsen ben beğendim devam filmini de izlerim.
  • Hiçbir yerde bulamadım filmi
  • Orta derece, çerezlik filmdi. Daha iyi bir film bekliyordum. Aksiyonda çok yoğun gelmedi bana

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence kurgu çok iyi yapılmamıştı.Şahsen ikinci filmin konusu bu olsaydı ilk filmde ise nasıl bir efsane haline geldiği işte ne bileyim 1 kalemle 4 kişiyi öldürme sahnesi sözle bize aktarılacağına ilk filmde bunlar bize gösterilerek anlatılsaydı,işte o viggo denilen adamla ortaklıkları birlikte yaptıkları işler gösterilseydi,constaninal'da yönetim daha yakından gösterilseydi o kanunları vs kim koymuş nasıl neden konulmuş gibi şeyler ilk filmde aktarılıp ikinci film bir intikam filmi olsaydı bence çok daha etkili olurdu.Böyle film içerisinde sözle anlatılan geçmiş olaylar izleyiciyi fazla etkilemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

bence kurgu çok iyi yapılmamıştı.Şahsen ikinci filmin konusu bu olsaydı ilk filmde ise nasıl bir efsane haline geldiği işte ne bileyim 1 kalemle 4 kişiyi öldürme sahnesi sözle bize aktarılacağına ilk filmde bunlar bize gösterilerek anlatılsaydı,işte o viggo denilen adamla ortaklıkları birlikte yaptıkları işler gösterilseydi,constaninal'da yönetim daha yakından gösterilseydi o kanunları vs kim koymuş nasıl neden konulmuş gibi şeyler ilk filmde aktarılıp ikinci film bir intikam filmi olsaydı bence çok daha etkili olurdu.Böyle film içerisinde sözle anlatılan geçmiş olaylar izleyiciyi fazla etkilemiyor.

tüm izleyicilerin çeteresini mi tuttun..gayet etkileyici tadında bırakan bir filmdi..filmlerde her şey anlatmak sıakbilir bu yuzden film ile ilgili kitapalrda sahneler eksik verilir izleyici beyninde tamamlanır..senin dediğin olsa film aksiyondan çıkar yaşam hikayesinin anlatıldıgı biyografi filmi olurdu..

• quote:

Orijinalden alıntı: MERT*

quote:

Orijinalden alıntı: Dodge

Ortalama bir aksiyon filmi olmuş sıkılmadan izledim.Devam filmi söylentileri var umarım gelir.

Sadece söylenti değil, resmi olarak duyuruldu.http://forum.donanimhaber.com/m_102415981/tm.htm

film güzeldi içerigindeki yeraltı dünyasına ait rituellerde guzeldi romanı çıksa betseller olabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: M-A-R-S

quote:

bence kurgu çok iyi yapılmamıştı.Şahsen ikinci filmin konusu bu olsaydı ilk filmde ise nasıl bir efsane haline geldiği işte ne bileyim 1 kalemle 4 kişiyi öldürme sahnesi sözle bize aktarılacağına ilk filmde bunlar bize gösterilerek anlatılsaydı,işte o viggo denilen adamla ortaklıkları birlikte yaptıkları işler gösterilseydi,constaninal'da yönetim daha yakından gösterilseydi o kanunları vs kim koymuş nasıl neden konulmuş gibi şeyler ilk filmde aktarılıp ikinci film bir intikam filmi olsaydı bence çok daha etkili olurdu.Böyle film içerisinde sözle anlatılan geçmiş olaylar izleyiciyi fazla etkilemiyor.

tüm izleyicilerin çeteresini mi tuttun..gayet etkileyici tadında bırakan bir filmdi..filmlerde her şey anlatmak sıakbilir bu yuzden film ile ilgili kitapalrda sahneler eksik verilir izleyici beyninde tamamlanır..senin dediğin olsa film aksiyondan çıkar yaşam hikayesinin anlatıldıgı biyografi filmi olurdu..

ilk kelimemi oku

• Zaman kaybı...
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    İLK BENCE DEMİŞSSİN ANLAATACGINI ANLATMIŞSIN SONRA NOKTA KOYMUŞSUN VE "Böyle film içerisinde sözle anlatılan geçmiş olaylar izleyiciyi fazla etkilemiyor. " DEMİŞSSİN SEN YAZDIKLARINI OKU SANKİ ANKET YAPMIŞTA TÜM SEYİRCİLERE..
  • quote:

İLK BENCE DEMİŞSSİN ANLAATACGINI ANLATMIŞSIN SONRA NOKTA KOYMUŞSUN VE "Böyle film içerisinde sözle anlatılan geçmiş olaylar izleyiciyi fazla etkilemiyor. " DEMİŞSSİN SEN YAZDIKLARINI OKU SANKİ ANKET YAPMIŞTA TÜM SEYİRCİLERE..

tamam kardeşim sanki filmin bütçesi cebine geliyor gibi konuşuyorsun amma zorladın burası forum istediğimi söylerim ister beğen ister beğenme fesupanallah
  • quote:

quote:

tamam kardeşim sanki filmin bütçesi cebine geliyor gibi konuşuyorsun amma zorladın burası forum istediğimi söylerim ister beğen ister beğenme fesupanallah

dedğin gibi bu film senin azılı düşmanın degil..millet adına konuşma kendi adına konuş istediğin yorumu yap..ben de bir ızleyiciyim ve film guzeldi..hasbinallah ve nimel vekil..

• Bu filme aşırı ön yargılıydım. Ama arkadaştan 1080p DUAL olarak alıp ramazan ramazan seyredecek film aradığım zaman ölmem herhalde dedim.

Filmi çok beğendim. Oyunculuk ve müziklere hayran kaldım. Aksiyon zaten bitmiyor. Ama aksiyon sahneleri biraz yavan kalmış. Daha iyi olabilirdi. Başrolleri geçtim yan karakterlerin oyunculuğu bile gayet iyiydi.

Jason Stampton şu filmde oynasaydı keşke...
  • Güzel bir filmdi bence klişe aksiyon filmlerinden bir nebze olsun kendini farklı kılmış hele o otel olayı çok iyiydi Keanu da iyiydi
  • filmin 30 gblık 1080p bluray sürümünü buldum ama yify 1080 yi bulamadım ya
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.