Şimdi Ara

John Wick (2014) | Keanu Reeves (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
4
Favori
10.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: einsteinwashere

hayat hikayesini okuduktan sonra daha bi ısındım adama

+1 bende şimdi yazını okuyunca merak edip bi baktımda adam harbiden kral. şu ilk sayfadaki videoda resmen şok oldum.

Şu boş beleş diyen ünlü yönetmen arkadaşlar bir ''AKSİYON'' filminden ne bekliyorlar acayip merak ettim. ''AKSİYON'' adı üstünde, konuda fena değil. Bir aksiyon filminde olması gereken ne varsa vardı filmde. Adam oynuyor, çatışma sahneleri gerçeğe yakın, güldürdüğü yerlerde var. Bir aksiyon filminde nasıl bir konu bekliyorsunuz buyrun siz, yazın bir senaryo, yapın bir film hatta başrolüde siz oynayın olmuş diyelim. Adam sanki sinema tarihi uzmanı. Arkadaş ben beğenmedim dersin, tarzım değil dersin anlarım. Aksiyon sever biriysende neyini beğenmediğini yazarsın. Yanımda biri şöyle ''yok yeeaaa vakit kaybı bu'' dese şu filme ağzının ortasına vururum birtane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanat Günesi -- 22 Ocak 2015; 15:50:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Birkaç gün önce web-dl sürümünü çektim de altyazı bekliyorum. Dp çok bozmuş, hiç bu kadar altyazı çıkmasını beklemezdik.

hala yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Birkaç gün önce web-dl sürümünü çektim de altyazı bekliyorum. Dp çok bozmuş, hiç bu kadar altyazı çıkmasını beklemezdik.

hala yok

Filmin altyazısını bekleyenler hiç boşuna beklemedenhttp://ok.ru/video/22432647855 şuradan izleyin ya dahttp://www.hdfilmcehennemi.com/john-wick-izle-2/5/ diğer alternatif oynatıcılara bakın. Görüntü kalitesi oldukça iyi. 1080p mevcut.

• altyazı yok hala
  • Bu filme altyazı çıkmaz. Ya online sitelerden izliycez yada Türkçe dublaj falan bulcaz bir yerden. Birkaç aya digitürk veya dsmart sinema kanallarında çıkarsa güzel olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

Bu filme altyazı çıkmaz. Ya online sitelerden izliycez yada Türkçe dublaj falan bulcaz bir yerden. Birkaç aya digitürk veya dsmart sinema kanallarında çıkarsa güzel olur.

Telif hakkı bunada girdi şimdiden açık ve net.
  • Aynen telif hakkı yüzünden. Deli etti beni bu olay zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

Aynen telif hakkı yüzünden. Deli etti beni bu olay zaten.

Ben darkopala mesaj attım nedir ne değildir bu olay diye mesaj bekliyorum bende bugnlerde baya müsait değil oda bakıcaz artık banada daral geliyor zati
  • özel mesajla bekleyen arkadaşlara yardımcı olundu
  • Beyler altyazı hakkında kesin bilgisi var mı bir tane buldum ama YIFY ile uyumlu değil.
  • Film mükemmeldi.2014 ün en iyi filmlerinlerinden biriydi.
  • Merak ettiğim bir film ancak altyazı yok.
  • Beyler John Wick Subitile diye arattırın altyazı mevcut çoktan çıktı ama yabancı altyazı sitelerinde var

http://www.yifysubtitles.com/movie-imdb/tt2911666

http://www.opensubtitles.org/en/search/sublanguageid-all/idmovie-184577/moviename-john%20wick

• Payday 2 de John Wick olduğu için izlediğim bir film :) Film cidden güzel beğendim. Serisi olur umarım. Alt yazı için çare bs player :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furky41 -- 23 Ocak 2015; 6:02:12 >
  • Dün aksam izledim fena degil izlenebilir yani...

• edit: altyazi paylaşan arkadaşları banlıyorlar telif hakkı yüzünden olsa gerek bulamayan bana başvursun özelden yollayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B8BCDC928 -- 23 Ocak 2015; 12:42:29 >
  • Hiç sıkılmadım izlerken . Aksiyon sahneleri vs başarılıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tersol

quote:

Orijinalden alıntı: einsteinwashere

hayat hikayesini okuduktan sonra daha bi ısındım adama

+1 bende şimdi yazını okuyunca merak edip bi baktımda adam harbiden kral. şu ilk sayfadaki videoda resmen şok oldum.

Şu boş beleş diyen ünlü yönetmen arkadaşlar bir ''AKSİYON'' filminden ne bekliyorlar acayip merak ettim. ''AKSİYON'' adı üstünde, konuda fena değil. Bir aksiyon filminde olması gereken ne varsa vardı filmde. Adam oynuyor, çatışma sahneleri gerçeğe yakın, güldürdüğü yerlerde var. Bir aksiyon filminde nasıl bir konu bekliyorsunuz buyrun siz, yazın bir senaryo, yapın bir film hatta başrolüde siz oynayın olmuş diyelim. Adam sanki sinema tarihi uzmanı. Arkadaş ben beğenmedim dersin, tarzım değil dersin anlarım. Aksiyon sever biriysende neyini beğenmediğini yazarsın. Yanımda biri şöyle ''yok yeeaaa vakit kaybı bu'' dese şu filme ağzının ortasına vururum birtane

Aksiyon filmi severim.Bu film sıradandı.Nedeni senaryonun basitliği.Beni etkilemedi hatta sıktı.Beğenmemeye hakkımızın olduğunu düşünüyorum.
    Beğenmeyenlerede daha iyisini sen yap demek çok saçma değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: kellan lutz

özel mesajla bekleyen arkadaşlara yardımcı olundu

Kardeş rica etsem gönderebilirmisin türkçe altyazıyı?
  • pm den altyazı alabilir miyim ?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.