Şimdi Ara

Jeoloji mühendisliği vs coğrafya bölümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ortalama bir anadolu lisesinde 10.sınıf öğrencisiyim. Yer bilimleri ve doğa bilimlerini seviyorum ve mesleğimi şimdiden seçmek istiyorum.

Jeoloji mühendisliği ve coğrafyanın iş imkankarı , türkiyedeki üniversitelerin eğitim durumları vb. konularda biligi verebilirmisiniz ?
    Siz hangisini seçerdiniz söyleyebilirsiniz.
    Birinin sayısal birinin sözel olduğunun farkındayım matematikten korktuğım için kafam karışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laurasia -- 9 Nisan 2018; 21:26:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben olsaydım tabikide jeoloji mühnedisliğini seçerdim, veya çogu insan jeoloji mühendisligini seçerdi. Cografyanın ülkemizde malesef pek iş imkanı yok varsada dershanelerde yada etüt merkezlerinde asgari ücretle veya asgari ücretin daha altındaki fiyatlarla çalışıyorlar.
    Jeoloji mühendisligi daha çok iş bulabiliyor inşaatlarda zemin etütlerinde olsun yada tarım arzilerinde su sondaj çalışmalarında olsun jeoloji mühendisliğinin yeteri kadar iş imkanı var. Jeolojinin yurt dışında da iş imkanı var diye biliyorum

- Mühendislik okuyacaksanız matematik gerekiyor, matematiksiz mühendislik kazanmak zor iş farzedelimki kazanıldı okulu bitiremezsiniz her döneminizde ki jeoloji 8 dönemden oluşuyor sağlam bir sayısal ders vardır, ya matematik ögrenip iyi bir üniversitenin jeoloji bölümüne yerleşin yada üniversitede size o matematiği söke söke ögretiyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ Kimya Bölümü
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.