Şimdi Ara

Jeremy Clarkson'un Jetta hakkindaki yorumu. sert hemde cok sert ! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
355
Cevap
3
Favori
14.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: denizkubi

VW 'nin dandik bir araba olduğunu ben golf'ten sonra öğrendim bunu bu forumda yazmak istedim ve bunun için üye oldum bir de ne göreyim abovv forumda sonsuz bir vw hayranlığı mı deseeek ,hastalığı mı desekkk
    ne desek bilemiyoruz bir durum olduğunu görünce de neye uğradığımı şaşırmıştım.
    VW'ler bir defa teknoloji olarak geriden takip ediyor.Özellikle Motor mekanik şanzıman bakımından da oldukça başarısız.Kia bile bu konuda daha başarılıdır.Bugün 1.6 Fiat Bravo 1.6 Golf'ü topa çevirir.
    VW kandırmalık arabadır kapı sesine,yumuşak göğüsüne kanıyor insanlar.Ondan sonra yağ yakan bir motor, şanzıman sorunları ,aklınıza gelmeyecek mekanik arıza.. dedim ya dandik çünkü
    Sizdeki sorun çıkarmıyor diye hepsini öyle zannetmeyin...

Mercedes ve biraz da BMW hariç Her zaman söylerim Hayatta Alman Arabası Almam Aldırmam buna Audi de dahil...

Çünkü araba değilleer...sağlam değiller Audi de dahil...Tamam tok ve ağır bir araba izlenimi verirler ama hepsi o kadar bunun için de o kadar kazık yemeye gerek yok...Hele dosbaagen.. Kia alın,hyundai alın,
    dandik dosbaagen almayın bu kadar net...

golf gibi bir arabaya dandik diyorsan altında röno gibi bir araba olmaması lazım sonuçta fransız arkadaş ! al bak bende önyargılı yaklaştım hayatımda fransız araca binmedim ama bütün fransızlara dandik diyorum oldumu ? sende bir golf e binmişsin bütün vw ler dandik diyorsun nasıl bir mantıktasın anlamıyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Dikkat çekmek adına denizkubi gibi arkadaşlar trollük yapmasına bu yönetimin bu kadar müsade etmesinden hoşlanmıyorum, adam resmen fiat bravoya golften iyi dedi.

daha öncede fluance passattan KAT VE KAT DAHA KALİTELİ BİR ARAÇ DEDİ BİZ ALIŞTIK ARTIK PEK ZOR GELMİYOR

ben öyle bir şey demedim cihan abartma

adım gibi eminim söyledin geçen sene yine bir reno vw konusu idi

konuyu silmişler yoksa burda paylaşırdım

Hayır ben öyle demedim az buçuk hatırlıyorum Fluence'yi kimse arabadan saymıyor ama sınıfının üzerinde bir konfora sahiptir dedim.

ben eminim

FORUMDA BİR YÖNETİCİ O MESAJI BULUP PAYLAŞIRSA ÇOK SEVİNİRİM HEMDE ÇOKK

• Yav tam ibretlik bir başlık adama ciddi ciddi vw düşmanı fanatik diyen var
  • enteresan bu adam diyorsa doğrudur ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper216

Adamın hammaddesisin Jeremy.

Adamın homemade sin
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir

Bende Ferrari Lamborghini Maserati kullansam. Jettaya araba demem.

Sahip olduğu araçların içinde Scirocco'da var.
  • jetta c sınıfının kralıdır.
  • insan bi içine oturu jeremycim
  • Sümbül'ün Fluyans'ın ne ozelligi var diye sorarlar adama :)

Adamin bir cümlesi bütün forumu birbirine düşürdü. Obama mübarek :)
  • quote:

quote:

Dikkat çekmek adına denizkubi gibi arkadaşlar trollük yapmasına bu yönetimin bu kadar müsade etmesinden hoşlanmıyorum, adam resmen fiat bravoya golften iyi dedi.

daha öncede fluance passattan KAT VE KAT DAHA KALİTELİ BİR ARAÇ DEDİ BİZ ALIŞTIK ARTIK PEK ZOR GELMİYOR

Bu forum sana ve senin gibilere bile alışmış, fluance filan ne ki. Jettyı BMW'lerle yarıştırırlarken de sesi çıkmalı insanın. Koca renault'u dacia kadar çapı var diye eleştirdiğini unutmamalı mesela. En azından formula 1'de çatır çatır kendini, teknolojisini, motorunu, alt yapısını kanıtlamış bi markaya sayıp dökerken düşünecek insan, benim bu kadar kendimi yırttığım markanın ne başarısı var diye. vw araçlarına esp'yi çok görüyorken, 2 airbag ile pazarlıyorken, skoda, seat hala manuel cam açma kullanıyorken; kompleksten çatlayıp da prömyuum(!) poloyla dacia araçları yarıştıracak kadar troll olmamalı insanlar.

Not: Renocu filan değilim.

• quote:

quote:

Cihan bey kusura bakmayın ama arkadasın hakkının yenmesını ıstemem arkadas koymus verileri uzerınden konusuyor

Napsınlar profılınımı sılsınler

Vw saksakcılıgımı yapsın

Varsa verin sende koy

Unutmayalımkı cıhan bey sızde passatların ıcınden 3 cıvıc

1 jettanın ıcındende 3 fluence cıkardınız

Bende sımdı sızımı sıkayet edeyım trolluk yapıyor dıye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nathan_Drake

quote:

VW 'nin dandik bir araba olduğunu ben golf'ten sonra öğrendim bunu bu forumda yazmak istedim ve bunun için üye oldum bir de ne göreyim abovv forumda sonsuz bir vw hayranlığı mı deseeek ,hastalığı mı desekkk
    ne desek bilemiyoruz bir durum olduğunu görünce de neye uğradığımı şaşırmıştım.
    VW'ler bir defa teknoloji olarak geriden takip ediyor.Özellikle Motor mekanik şanzıman bakımından da oldukça başarısız.Kia bile bu konuda daha başarılıdır.Bugün 1.6 Fiat Bravo 1.6 Golf'ü topa çevirir.
    VW kandırmalık arabadır kapı sesine,yumuşak göğüsüne kanıyor insanlar.Ondan sonra yağ yakan bir motor, şanzıman sorunları ,aklınıza gelmeyecek mekanik arıza.. dedim ya dandik çünkü
    Sizdeki sorun çıkarmıyor diye hepsini öyle zannetmeyin...

Mercedes ve biraz da BMW hariç Her zaman söylerim Hayatta Alman Arabası Almam Aldırmam buna Audi de dahil...

Çünkü araba değilleer...sağlam değiller Audi de dahil...Tamam tok ve ağır bir araba izlenimi verirler ama hepsi o kadar bunun için de o kadar kazık yemeye gerek yok...Hele dosbaagen.. Kia alın,hyundai alın,
    dandik dosbaagen almayın bu kadar net...

golf gibi bir arabaya dandik diyorsan altında röno gibi bir araba olmaması lazım sonuçta fransız arkadaş ! al bak bende önyargılı yaklaştım hayatımda fransız araca binmedim ama bütün fransızlara dandik diyorum oldumu ? sende bir golf e binmişsin bütün vw ler dandik diyorsun nasıl bir mantıktasın anlamıyorum

ah ah ne boş adamlar var golf gibi araba ya dandik diyenin renosu olmamalıymış elentra alırken golf e de baktım ama es geçtim bilinçli tüketici bunun farkına varmalı ama senin gibi gösteriş meraklıları koca bir sana ve senin gibilerde golf alır nede olsa vw sahte premium . sende kimsenin mantığını anlamıyorsun demekki sende var bir sorun tedaviye görün

• 40bin liraya polo satan vw ve fanatikleri,acaba clarkssonun kullandığı jettaya dikkat ettimi,tr ye gelen jettalardan daha dolu baz versiyonu,fakat adam boş oğlu boş diyor,helal olsun bu adam kimseye postu teslim etmiyor,bide ferrariye binen diyen adamlar için şu hediye olsun 1'den başlayın izleyin devamını sdsdsdsd

• quote:

insan bi içine oturu jeremycim

Adam yorumunu arabayi kullandiktan sonra yapiyor. Video'nun basinda "ben buraya Jettay'la geldim" diyor.

Jetta'nin en buyuk problemide ici zaten. O kadar siradan o kadar ruhsuz ki

Jeremy amcamizda Jetta'nin icini 1930'larin hapisanelerine benzetmis zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarapci

quote:

quote:

Cihan bey kusura bakmayın ama arkadasın hakkının yenmesını ıstemem arkadas koymus verileri uzerınden konusuyor

Vw saksakcılıgımı yapsın

Varsa verin sende koy

Benim passat civic ornegim mecazi idi

Tamamen espiri ama yanlis anlasildi

Ben kimseye yazdigi yorum icin olumsuz elestiri yapmam ama bu arkadas denizkubi

Her seferinde kendince veri isin diger bir boyutu trde insanlar renonun guvenligini bilir yazmiyorum
    Vw konularina badozlama girip vw soyle vw boyle demeside cok sacma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ozellikle 1:04'e dikkat!

Elemanin yorumu: "all hard to touch, cheap looking materials !"

• Birakin artik su on yargili vw yaklasimlarini

Sizde biliyorsunuz

Vw

Renodan fiattan hyundaiden pejodan

Guvenlik ve saglamlik anlaminda hep bir adim ondedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sarapci

quote:

quote:

Vw saksakcılıgımı yapsın

Varsa verin sende koy

Benim passat civic ornegim mecazi idi

Tamamen espiri ama yanlis anlasildi

Ben kimseye yazdigi yorum icin olumsuz elestiri yapmam ama bu arkadas denizkubi

Her seferinde kendince veri isin diger bir boyutu trde insanlar renonun guvenligini bilir yazmiyorum
    Vw konularina badozlama girip vw soyle vw boyle demeside cok sacma

Yok ya kac kısı sahit

Hatta dedinki suan mobildeyim eve gelince yazarım dedın

Hatırlıdıklarımın ıcınde aanıl da sahittir

Ben size birsey demiyorum kisisel gorusunuz ama siz bunu yaptıktan sonra bu arkadası kımse neden banlamıyor gbı yazı yazarsanız haksızlıga malesef gelemem

• quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

jetta c sınıfının kralıdır.

Lancia Delta: Ben öyle bir kral yollamadım.
  • bugüne kadar kullandığı araçlara bakılırsa az bile demiş.onun yerinde olsam bende aynı şeyi söylerdim.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.