Bildirim
Jeremy Clarkson'un Jetta hakkindaki yorumu. sert hemde cok sert ! (9. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
Vw bile bu kadar iyi reklam yapamazdı. -
quote:
Orijinalden alıntı: cihanair
bu adam 2009 yılında bir önceki kasa jetta için Tarihteki en sıkıcı araba... demiş
tam vw düşmanı
Adamin o kadar parasi ve deneyimi var belli bi yasa da gelmis senin gibi fanatik olucak kadar sorunlu biri degil rahat olNeyse dusundugu onu soyluyor baya da bi insana batmis dedikleri belliki -
quote:
Orijinalden alıntı: alper216
quote:
Orijinalden alıntı: pilot84
ne saçmalıyosunuz arkadaşlar.clio ile yağmurda otobanda 140 a çıktımda.indiğimde hacca gidecektim nerdeyse...
Hız sınırlarını aşma kurallara uy on numara araba. Bir BMW ile bile yağmurda 140'la gitmem. Çünkü kendime saygım var.
Millet kendini öldürme ve hız güdüsünü marifet sanıyor daha ne diyeyim. -
quote:
Orijinalden alıntı: caddy2007
Yerimizi alalım
-
quote:
Orijinalden alıntı: denizkubi
VW 'nin dandik bir araba olduğunu ben golf'ten sonra öğrendim bunu bu forumda yazmak istedim ve bunun için üye oldum bir de ne göreyim abovv forumda sonsuz bir vw hayranlığı mı deseeek ,hastalığı mı desekkk
ne desek bilemiyoruz bir durum olduğunu görünce de neye uğradığımı şaşırmıştım.
VW'ler bir defa teknoloji olarak geriden takip ediyor.Özellikle Motor mekanik şanzıman bakımından da oldukça başarısız.Kia bile bu konuda daha başarılıdır.Bugün 1.6 Fiat Bravo 1.6 Golf'ü topa çevirir.
VW kandırmalık arabadır kapı sesine,yumuşak göğüsüne kanıyor insanlar.Ondan sonra yağ yakan bir motor, şanzıman sorunları ,aklınıza gelmeyecek mekanik arıza.. dedim ya dandik çünkü
Sizdeki sorun çıkarmıyor diye hepsini öyle zannetmeyin...
Mercedes ve biraz da BMW hariç Her zaman söylerim Hayatta Alman Arabası Almam Aldırmam buna Audi de dahil...
Çünkü araba değilleer...sağlam değiller Audi de dahil...Tamam tok ve ağır bir araba izlenimi verirler ama hepsi o kadar bunun için de o kadar kazık yemeye gerek yok...Hele dosbaagen.. Kia alın,hyundai alın,
dandik dosbaagen almayın bu kadar net...
Fiat sahibiyim.
Komşunun 3 yaşındaki oğlu bile senden daha akıllı.
Hakaret etmek hiç isteyerek yaptığım bir şey değil ama illallah artık sizden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kubilay S. -- 17 Mart 2012; 12:10:51 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Can39
Buralar cok degerlenır :D
hahahhahahahah... -
aman yarabbi bu arabanın fiaytı -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş
quote:
Benimki yola örümcek gibi yapışıyo. Polo'yuda kullandım. İndiğimde bütün Renault mühendislerine dua ettim.
Kullanmasak inanacağız da, araba 100 den sonra gezinmeye başlıyor. Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş hesabı seninki.
Neyine uzanamayacağım arkaşım. Görende 200.000 TL'lik araba sanacak. Altı üstü vw işte amma abarttınız şu tenekeleri.
Symbol'le offroad bile yapabilirsin, ama vw ile düzyolda şaşabilirsin.
Dikkat ağır tahrik unsurları içerir !
Aslında yazdığın cümlelere sende inanmıyorsun...
-
quote:
Orijinalden alıntı: onboardx
tamamen yanlı,VW i kötülemek için yapılmış bir test.Bu adamı ciddiye almamak gerekir.
Aynı adam Skoda YETİ'yi göklere çıkardı, yanlı olduğunu sanmıyorum hatta bu piyasada taraf tutacak en son adamdır... Kendi memleketi İngiltere'nin otomobillerine dediklerini de görüyoruz, tabiri caizse i... g... sokup çıkartıyor -
Top Gear'ın sitesinde şöyle bir gezindim incelemelerde:
- Jetta'ya 10/5 verilmiş
- Yeni Sportage'ye 10/4
- Qashqai 1.5 Dci 'ye 10/7
- Skoda YETİ'ye de 10/7
*Yani bu incelemelerden ilk ulaştığım kanı bu adamlar markaya ve ya dış tasarımı kriterlerine almıyorlar , Carbuyer'deki puanlamalardan kat ve kat mantklı ve realist genel itibariyle.
Jetta hakkında yorum ise yapmayacağım daha aracın içine oturmuşluğum yok gittiğimiz plazalarda teşhirlik Jetta bile yoktu ne yazıkki.
Ayrıca Doğuş Grubu basın sözcüleri Celal PİR ve Saffet Üçüncü'den misilleme bekliyoruz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 17 Mart 2012; 12:46:32 >
-
Adam haklı, ülkemizde bu arabayı göklere çıkartanlar, fiyat üzerine fiyat ekleyenler utansınlar... -
quote:
Orijinalden alıntı: NapoleonBonaparte
Top Gear'ın sitesinde şöyle bir gezindim incelemelerde:
- Jetta'ya 10/5 verilmiş
- Yeni Sportage'ye 10/4
- Qashqai 1.5 Dci 'ye 10/7
- Skoda YETİ'ye de 10/7
*Yani bu incelemelerden ilk ulaştığım kanı bu adamlar markaya ve ya dış tasarımı kriterlerine almıyorlar , Carbuyer'deki puanlamalardan kat ve kat mantklı ve realist genel itibariyle.
Jetta hakkında yorum ise yapmayacağım daha aracın içine oturmuşluğum yok gittiğimiz plazalarda teşhirlik Jetta bile yoktu ne yazıkki.
adam bu konuda çok haklı.bayiye gideceksin ne test sürüşü ne inceleme..peşin 70 bin tl bırakıp. 6-12 ay bekleyeceksin..özellikle ülkemizdeki doğuş bayine gitmiş olsa :D herif önce kendini ıssırır rüyadamıyım diye. :D
-
jettayi sevmem ama ayni adam phaeton icin hayatimda kullandigim en iyi araba demisti. -
tepsiyi görseydi iyiydi -
Herifi ilk defa bu kadar keyifsiz gordum ne jettaymis -
Top Gear'in sitesinde ben de gezindim.
örnek olarak bazı c sınıfı modellerin test ve inceleme puanlarına baktım.
Citroen C4 7/10
VW Golf 6 7/10
Honda Civic 7/10
Fiat Bravo 6/10
Renault Megane 5/10
Ford Focus 7/10
Seat Leon 7/10
Skoda Octavia 7/10
Chevrolet Cruze 4/10
Şeklinda aklıma gelen C sınıfı kompakt modellere baktım, ortalama 7 puan almış araçlar, Cruze ve Megane dışında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hangiaraba? -- 17 Mart 2012; 14:20:32 > -
quote:
VW 'nin dandik bir araba olduğunu ben golf'ten sonra öğrendim bunu bu forumda yazmak istedim ve bunun için üye oldum bir de ne göreyim abovv forumda sonsuz bir vw hayranlığı mı deseeek ,hastalığı mı desekkk
VW'ler bir defa teknoloji olarak geriden takip ediyor.Özellikle Motor mekanik şanzıman bakımından da oldukça başarısız.Kia bile bu konuda daha başarılıdır.Bugün 1.6 Fiat Bravo 1.6 Golf'ü topa çevirir.
VW kandırmalık arabadır kapı sesine,yumuşak göğüsüne kanıyor insanlar.Ondan sonra yağ yakan bir motor, şanzıman sorunları ,aklınıza gelmeyecek mekanik arıza.. dedim ya dandik çünkü
Mercedes ve biraz da BMW hariç Her zaman söylerim Hayatta Alman Arabası Almam Aldırmam buna Audi de dahil...
Çünkü araba değilleer...sağlam değiller Audi de dahil...Tamam tok ve ağır bir araba izlenimi verirler ama hepsi o kadar bunun için de o kadar kazık yemeye gerek yok...Hele dosbaagen.. Kia alın,hyundai alın,
abartıyorsunuz, o kadar da değil. anti-vw e kaçıyor sizin tutumunuz da. . Ben gözlerimi kapattım ne olursa olsun vw almam diyorsunuz. Hatta onu da geçip mercedes bmw dışında almanlara gözüm kapalı hiçbirini almam diyorsunuz. Belki de vw in bir sonraki arabası her bakımdan sınıfında piyasanın en iyi arabası olacak. Belki bunu opel veya audi başaracak.Bunu bilmeden "bunu hayatta almam onu alırım" şeklinde yorumlar sonraki yorumlarınızın inanılırlığını, bilmiyorum ne kadar umurunuzda olur ama, en azından benim gözümde azaltır.
Objektif olma çabasında isek asla lada almam, asla geely almam asla chery almam diyerek bunu başaramayız. Sürücü koltuğuna geçip, logoyu unutup sürüşe çıkmakla, kullanıcı geri dönüşlerine dikkatli bakmakla değerlendirebiliriz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorp3867 -- 17 Mart 2012; 14:31:36 >
-
Ortalik karismis -
quote:
Orijinalden alıntı: Scorp3867
quote:
abartıyorsunuz, o kadar da değil. anti-vw e kaçıyor sizin tutumunuz da. . Ben gözlerimi kapattım ne olursa olsun vw almam diyorsunuz. Hatta onu da geçip mercedes bmw dışında almanlara gözüm kapalı hiçbirini almam diyorsunuz. Belki de vw in bir sonraki arabası her bakımdan sınıfında piyasanın en iyi arabası olacak. Belki bunu opel veya audi başaracak.Bunu bilmeden "bunu hayatta almam onu alırım" şeklinde yorumlar sonraki yorumlarınızın inanılırlığını, bilmiyorum ne kadar umurunuzda olur ama, en azından benim gözümde azaltır.
Objektif olma çabasında isek asla lada almam, asla geely almam asla chery almam diyerek bunu başaramayız. Sürücü koltuğuna geçip, logoyu unutup sürüşe çıkmakla, kullanıcı geri dönüşlerine dikkatli bakmakla değerlendirebiliriz.
Benim tutumum anti-vw dir. Gözlerimi kapattım ve ne olursa olsun, asla vw almam.
Gidip 70.000 TL sayacağım, 6 ay sıra bekleyeceğim, sonunda da o günkü fiyatı neyse, aradaki farkı ödeyeceğim. Dünyada yok böyle bir satış. vw Türk insanına nasıl davranıyorsa, buna müstehak. Vw, Türk insanına layık gördüğü bu muameleyi, dünyanın herhangi bir ülkesinde yapsın bakalım. O ülkede 1 adet daha satabilecek mi acaba? Beğenmediğimiz araplar bile, 15 günlük süreye, dönüp arkasını, çıkıp gidiyor. Biz burada, 12 ay sonra passat ı teslim aldık diye başlık açıyoruz.
Denizkubiyi tasdiklemem ama burada haklı, vw alacağıma, Ladaya binerim, en azından paramla rezil olmam.
Ben Bmw ve Mercedeste almam. Bu benzin fiyatlarıyla, bu ülkede binilebilecek en yüksek sınıf D sınıfı araçlardır. Ne S sınıfında, ne de başka sınıflarda gözüm de yok. O kadar para sayacağıma, aradaki farkla 1 öğrenci okuturum, popom biraz rahatsız oluversin bi zahmet.
Belki...! vw her bakımdan sınıfının en iyi arabası mı olacak? Her sene donanım ve kalite olarak geriye doğru giderken mi? İnşallah o günleri de görürüz. ESP siz almanlardan sonra ABS siz almanları görmek, çok şaşırtmaz beni.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X