Şimdi Ara

Jeremy Clarkson'un Jetta hakkindaki yorumu. sert hemde cok sert ! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
355
Cevap
3
Favori
14.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: denizkubi

VW 'nin dandik bir araba olduğunu ben golf'ten sonra öğrendim bunu bu forumda yazmak istedim ve bunun için üye oldum bir de ne göreyim abovv forumda sonsuz bir vw hayranlığı mı deseeek ,hastalığı mı desekkk
    ne desek bilemiyoruz bir durum olduğunu görünce de neye uğradığımı şaşırmıştım.
    VW'ler bir defa teknoloji olarak geriden takip ediyor.Özellikle Motor mekanik şanzıman bakımından da oldukça başarısız.Kia bile bu konuda daha başarılıdır.Bugün 1.6 Fiat Bravo 1.6 Golf'ü topa çevirir.
    VW kandırmalık arabadır kapı sesine,yumuşak göğüsüne kanıyor insanlar.Ondan sonra yağ yakan bir motor, şanzıman sorunları ,aklınıza gelmeyecek mekanik arıza.. dedim ya dandik çünkü
    Sizdeki sorun çıkarmıyor diye hepsini öyle zannetmeyin...

Mercedes ve biraz da BMW hariç Her zaman söylerim Hayatta Alman Arabası Almam Aldırmam buna Audi de dahil...

Çünkü araba değilleer...sağlam değiller Audi de dahil...Tamam tok ve ağır bir araba izlenimi verirler ama hepsi o kadar bunun için de o kadar kazık yemeye gerek yok...Hele dosbaagen.. Kia alın,hyundai alın,
    dandik dosbaagen almayın bu kadar net...

Peki....

Aslında araba almadan önce Golfe ve Octavia ya bakmıştım. Söylediklerinde hakikat payı yok değil. Ama çokta bartma.

Bu arada, yazında "Kia bile.." yazmışsın. Kusura bakma da, Kianın araçları Renaulta 10 basar. Haberin olsun da...

• quote:

Orijinalden alıntı: volkman

quote:

VW 'nin dandik bir araba olduğunu ben golf'ten sonra öğrendim bunu bu forumda yazmak istedim ve bunun için üye oldum bir de ne göreyim abovv forumda sonsuz bir vw hayranlığı mı deseeek ,hastalığı mı desekkk
    VW'ler bir defa teknoloji olarak geriden takip ediyor.Özellikle Motor mekanik şanzıman bakımından da oldukça başarısız.Kia bile bu konuda daha başarılıdır.Bugün 1.6 Fiat Bravo 1.6 Golf'ü topa çevirir.
    VW kandırmalık arabadır kapı sesine,yumuşak göğüsüne kanıyor insanlar.Ondan sonra yağ yakan bir motor, şanzıman sorunları ,aklınıza gelmeyecek mekanik arıza.. dedim ya dandik çünkü

Mercedes ve biraz da BMW hariç Her zaman söylerim Hayatta Alman Arabası Almam Aldırmam buna Audi de dahil...

Çünkü araba değilleer...sağlam değiller Audi de dahil...Tamam tok ve ağır bir araba izlenimi verirler ama hepsi o kadar bunun için de o kadar kazık yemeye gerek yok...Hele dosbaagen.. Kia alın,hyundai alın,

Peki....

Aslında araba almadan önce Golfe ve Octavia ya bakmıştım. Söylediklerinde hakikat payı yok değil. Ama çokta bartma.

Bu arada, yazında "Kia bile.." yazmışsın. Kusura bakma da, Kianın araçları Renaulta 10 basar. Haberin olsun da...

abartıyorum çünkü 4000 tl bana girdi krank mili arızası ve basınç sensörü arızası yüzünden..bunun dışında ufak tefek arızalar ve en az 100 tl bayılmaktan sinirlerim bozuldu fakat yaptırdıktan sonra gidişi yol tutuşu tokluğu vs iyiydi Allah var ama bunu yaşamak için de sürekli öpüyorlar seni serviste benim gibi dosbagenzedeleri görünce satıp kurtuldum ve sattığım adama da yemek ısmarladım.
    ondan sonra 2 sene 2001 Clio HB kullandım hem de sivasın dağlarında sadece marş dinamosunun bir parçası değişti 50-60 lira para verdim o kadar...Bir araba bu kadar sağlam olur mu yaaa hala şaşıyorum...
    onu satıp Clio RS aldım 1 sene de onu kullandım onda da hiçbir sorun yaşamadım.kardeşimin birinde Modüs ,birinde Laguna var bende de Opel Astra var şu an...Bu opele bile 2000 tl masraf ettim ama onlar bir kuruş masraf etmeden tıkır tıkır biniyorlar aracına...Ama Allah var 2000 tl masraf ettim ama benim opelin kapı sesi ikisinden de güzel napalım bu kapı sesinin değeri de 2000 tl miş...Dosbaagen de bu kapı sesine 4000 tl bayılmıştım
    Bizim arkadaş sıfır polo almıştı aracı 1 ay felan kullandı bir sabah kalktığında bir de ne görsün arabanın altı olduğu gibi yağ...arabayı nereye park etse arabanın yağdan kalıbı çıkıyor iz bırakıyor gittiği yerlere yağ izi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizkubi -- 17 Mart 2012; 1:59:09 >

• Fazla bir şey beklemezdim ingilizler den.zuahahah şaka maka bu adam ingilteredeki işçilere de laf söylemiş onları aşağılamış galiba ve dava açmışlar bir sürü. Demem o ki bu adam halkın arabasından (volkswagen) anlamaz.
  • quote:

Evet fransız arabaları daha teknolojik daha yenilikçi daha Soykırımcı.

• quote:

Orijinalden alıntı: orgozgur

quote:

Evet fransız arabaları daha teknolojik daha yenilikçi daha Soykırımcı.

Siyasi konulara girmiyorum ve diğer farnsızlarla ilgilenmiyorum fakat kesinlikle Renault daha yenilikçi ve daha teknolojik dosbagenden

• quote:

Clio RS aldım 1 sene de onu kullandım onda da hiçbir sorun yaşamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

quote:

Clio RS aldım 1 sene de onu kullandım onda da hiçbir sorun yaşamadım.

Tek kapı olmasından dolayı hanım iyice zorlanmaya başladı o yüzden satmıştım ve çok üzülmüştüm o benim kızımdı.Sağlık olsun hocam İnşallah sen de bulursun bir Rs
  • Bizim Ülkemizde Herhangi A partinin B partinin Hükümeti Kim Olursa Olsun Firma Sahipleri Her Görüşlerini Benimsiyormu Soykırım iddalarını renault mu kabul etti ? BU ülkede Yıllar Önce Renault Fabrika Kurdu Binlerce Aile İş sahibi oldu ekmek Yiyor Bunu Unutmayalım...
  • Ya arkadas ,bu jeremy clarkson un jettasi yok daha, ama utanmadan yorum yapmis..!

Kesin bi jettasi olmadigindan,Cekemediginden boyle talihsiz yorumlar yapmis. DSG den haberi bile yoktur..!

Parasi yetmemistir,Prestijden haberi bile yoktur!.

Koyden indim sehire tipinde,Alamanya dan Turkiye ye tatile geldim modunda ,kaziklanmis olmanin itiraf edilemedigi gorgusuzlukle birlikte ,bir Turk vatandasi gibi dusunebilseydi,herhalde soylediklerinden dolayi cok pisman olurdu..!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURKER75 -- 17 Mart 2012; 9:57:55 >
  • OPELCİLER RENOCULAR WWCİLER HONDACILAR BANA 2004 MODEL (YADA SİZİMİ KIRCAM 2010 MODELİNİZDEDE GÖSTEREBİLİRSİNİZ) ŞU ÖZELLİKLERİ OLAN Bİ ARABA GÖSTERİN
    12 HAVA YASTIĞI HIZ SABİTLEYİCİ CİFT YÖNLÜ DİJİTAL KLİMA(ARKA TARAFIN ISI DERECESİ AYRI AYARLANAN ÖN TARAFIN ISI DERECESİ AYRI AYARLANAN) ELEKTRİKLİ AYNALAR OTAMATİK KARARAN AYNALAR ORJİNALİ DERİ DÖŞEME KOLTUKLAR SUNROOF SAG ÖN KOLTUGUN AİRBAGINI GEREKTİĞİNDE TEK TUŞLA KAPATABİLME ÖZELLİKLERİNE SAHİP Bİ MODEL SÖYLERMİSİNİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

EN ÖNEMLİSİİİİ RUHU OLAN Bİ MODELLLLLLLLLL SÖYLEYİNNNNNNNNNNNNNNNNN

NOT:ALFAİSTİ

2004 ALFA ROMEO 156

• jeremmy e sor .Yalniz bagirmadan olsun..
  • harbi dogru demis.jetta kadar gereksiz bisey daha yok.passatin yasak iliski sonucu olusmus cocugu gibi
  • Çok doğru söylemiş insanda hiç bir heyecan uyandırmayan şu yönü çok iyi denilebilecek bir tarafı yok.Ne dış tasarımı özgün ne iç tasarımı özgün.Kalite desen fiyatına göre düşük.Ee ozaman biz neyden dolayı jetta almalıyız vw arması taşıdığı için mi? Ya da arkadan bakınca Audi olduğu için mi?
  • vw kötülenirken renault övülüyorya başka bir şey demiyorum,

jettaya kalitesiz denilmesi diğer vw araçlarla karşılaştırıldığı içindir, renaultla değil.

ha istenilen fiyat edermi o tartışılır ama ağzı olan konuşuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimiferhat -- 17 Mart 2012; 4:20:16 >
  • tamam vw iyi olmayabilir ama şu çarşıda pazarda satılan masajlı koltuk ısıtmalı koltuk kılıflarını donanım diye allayıp pullayıp gözümüze sokmaya çalışan renoyu araba yaptınız ya helal olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buarbu

Meksikada üretlen ABD de baz 16000 $ a (29000TL) satılan ve iyi satış rakamları olan bir araç.

Bu sınıf araçların ucuz olması ve sorun çıkartmaması beklenir. Focus ,accent,corolla vs hepsine aynı gözle bakılır.

Forumda sanki Jaguar tartışılıyor gibi izlenim var.

jettanın daha doğrusu vw nin forumdaki izlenimi bu olduğu için olabilir mi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper216

Hell yeah. Vw'ye gelsin.

Çok yakında.

Renault amblemini çıkarıp ön ızgaranın altındaki kavisi de düzleştirdin mi al sana Golf. Ön taraftan bakınca aşırı Golf'e benzettim. Alınma, gücenme olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

jeremy yi sahine bindirseler ne der acaba

Jeremy şahinden daha beter araçlara da bindi.

Ama mesele,yeni araba,kaliteli araba değil.

Jeremy i tanırım,kendisi yeni araç eski araç farketmez,hangisi kullanırken ona zevk verirse,onu sever.
  • Ceremi Abi'nin bana göre haklılık payı var ve sanırım Jetta, Corolla, Fluence gibi tüm araçlar için aynı şeyi söyleyebilir. Bu araçlar daha çok aile otomobilidir ve insanları fazla rahatsız etmeden, güvenli bir şekilde bir noktadan bir noktaya ulaştırma temelinde üretilmiştir. Şekli ya da performansız önemli olmayan, genele hitap edebilen otomobillerdir.
    Bir otomobilinin hiçbir özelliğinin olmaması, aslında en geniş kitleye hitap etmesini sağlar. Sadece performanslı olması ya da konforlu olması yerine, hepsinden biraz alabileceğimiz otomobillerdir.
  • sen gel türkiyede söyle o lafı bak seni ne yapıyolar
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.