Şimdi Ara

Jeremy Clarkson'un Jetta hakkindaki yorumu. sert hemde cok sert ! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
355
Cevap
3
Favori
14.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: funkmaster

quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

tamamen yanlı,VW i kötülemek için yapılmış bir test.Bu adamı ciddiye almamak gerekir.

seni mi ciddiye alalım?

• Emice fena taşlamış vw yi. Bizim palioları görse ne derdi acaba
  • eskiden doğan'a tapıyor koç'u zengin ediyorduk, şimdi wv'ye yapıyoruz doğuş zengin.
    ilerliyor muyuz sanıyorsunuz?
    15 yıl sonra kafamızı öpeyim nelere para vermişiz diycez...
  • jeremy melton

haksızlık etmişsin jetta ya
  • Jeremy noktayı koymus. Ama Renault'cu arkadaslar neden bu kadar cok gaza gelmiş bu forumda onu da anlamış değilim. Adamın biri cıkıp VW almak istemeyenleri tercihi olacagız dedi diye iyice gaza geldınız. VW'nın tum modelleri tum Renault modellerinden ustundur onu unutmayalım. Renault amerikan pazarına bile girememiş, 10 yıl kullan at mantıgıyla basit arabalar üreten bir firmadır. O 10 yıl içerisinde de parça değişimlerinden iyi paralar kazanmayı da amaçlar.
  • Jeremy'nin Fransız arabaları kullandığı videoları koymayalım şimdi buraya Top Gear'dan haberi olmayanlar doluşmuş başlığa.

Forumdaki VW nefretine bayılıyorum ya, her gün zevkle okuyorum Nasıl bir kindir arkadaş, araba dünyasının Apple'ı oldu resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterm1nd -- 17 Mart 2012; 1:01:46 >
  • şu video daha önce yayımlasaydınız ya bu kadar sıra olmazdı isteyen binerdi jettaya
  • Bütün bu vw eleştirilerinin sebebi bence yine vw ciler.Tamam vw kendi grubu içerisinde(renault,opel,toyota,ford....)en kalitelilerden.Ama bu markalardan hiçbirinden de ahım şahım üstün falan değil.Bir miktar üstün olabilir ama yok kıyaslanmazmış da yok rakipsizmiş.Ben böyle diyen çok duydum.Passata binerken bir mercedese bineceğimi falan zannediyordum.Güzel araba ama avensis de,mondeo da gayet güzel.Aşağı kalır yanı yok.Hatta bazı konularda önde. Bu markaların hepsi de birbiriyle gayet rahat kıyaslanabilir.Birisi şu arabayı alıyorum diyor,bir alman değil,bir passat değil vs vs.Adam vwnin o segmentteki modeli bir miktar daha iyi olsa bile gereğinden fazla pahalı, oldukça sıkıcı (gerçekten jetta falan ergonomisiyle,kullanışlılığıyla iyi ama arabanın ne içten ne dıştan hiçbir albenisi yok.bildiğin dümdüz araba.) bir araba almadığı zaman eleştirdiniz,işte fransız alınmaz,japon alman olamaz diye diye olacağı buydu!!!
    1-Her marka model araba alınabilir.Günümüzde kalite,konfor vs gibi şeyler konusunda fark çok çok az artık.Her araba iyi,tercih edilebilir.Vw diğer rakiplerine göre küçük bir farkla(bazı modeller için hepsi için değil) daha iyi olsa da o kadar pahalı olmayı hakedecek bir fark değil bu.Diğer markaların tasarımını,fiyat/kalite oranını beğenerek alanlara saygı duyun,ALMAN da ALMAN,fransızsa uzak dur,fransızsa kalitesizdir, falan olayını bırakın.Çünkü çok az fark var artık.Ki araba sadece malzeme kalitesinden de ibaret değil.Ekonomi,tasarım,konfor,genişlik,parça fiyatları,fiyat uçurumu vs vs. vw almamak için birçok sebep olabilir.(Bu madde vw ciler için)
    2-Yeter artık jetta kötü,passata değmez,polo kötü falan.Her ne kadar tasarımlarının çok düz ve sıkıcı olduğunu düşünsem de(görecelidir,beğenenlere saygı duyarım),o kadar abartı fiyatları haketmediğini düşünsem de vw çok da güzel bir marka.Rakiplerinin kalitesinden de 1 tık üstte.Renaultlar gayet iyi arabalar,sağlam,pratik ama kalite olarak kalitesi bence iyi ama hala bir vw seviyesine ulaşamadı.Onun için vw nin fiyat politikasını,tasarımını eleştirebilirsiniz.Bir renaultu birçok sebepten dolayı bir vw e tercih edebilirsiniz ama vw dandik,jetta eşşek falan bunlar da komik yani kusura bakmayın.Vw her konuda değil ama genel olarak az farkla da olsa diğer rakiplerinden üstün.Sizin arabalarınız da gayet iyidir ama vw de artık fazlasıyla kendini ispatlamış.Eleştiriler gereğinden fazla abartı olunca komik duruma düşüyorsunuz.(Bu da anti vw ciler için)..

• bu adam 2009 yılında bir önceki kasa jetta için Tarihteki en sıkıcı araba... demiş

tam vw düşmanı
  • aylardır takip ederim ilgim olduğu için jetta konularını ve gene aynı muhabbetler..gene wv'si olmayan yada kullanmayan herkesin yorumda bulunduğu , çamur attığı bir wv konusu...2007 civic premium aracım var ve yeni kasa jetta güzel ve albenisi var.yanlış anlaşılmasın megane'a 52-53 bin vereceğime 10 bin fazla verir jetta alırım..hondanın dizel otomatiği olsun honda ilk tercihim olurdu ama ....
    ülkemiz şartlarında megane, jetta , focusa biçilen fiyatlar gerçekten çok abartılı, geçen hafta almanyadaki akrabam 2010 tdi passat aldı navigasyonlu, kameralı ve araba 49.000 km'de.fiyatı 12.500 euro..yazık biz hep teknolojiyi geriden ve pahalı takip etmek zorunda kalacağız..
  • yazacak çok şey var fecii uykum var

özet geçersek jetta o paranın arabası değil kabul

ama o sınıfta her zaman söz sahibi bir araç

ve hep ilk 2 de
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhlisgöktaş

o arac 2.0 tdi bide :D

bizde olsa 2.0 tdi temizinden 100 kağıtı var hemde basicline
  • Harbiden su yorumlara soylenecek soz yok.Dokuntu Renault - Fiatcilar nerede VW konusu var hemmen atlarlar.

Ustelik ortaligi ilk karistiranlar sizsiniz.Sonra VW ciler yorum yapinca Fanboy oluyor.Allahim sen forumdaslarima akil fikir ver ...
  • Nedir bu vw düşmanlığı çözebilmiş değilim milletin günü vw'yi kötüleyen bişeyler bulabilirmiyim diye aranmakla geçiyor hergün en az bir konu var maşallah.

Jeremy'e gelirsek saçmalamış bence tmam çok güzel bir araç olmayabilirde sanki sınıfındaki diğer rakipleri jettadan farklıymış gibi.Vw fiyatlarına lafım yok

pahalı olabilir ama her segmentte sözü geçen markalardan birisi olduğu aşikar..Nedir bu çekememezlik kuyruğuna basıyo milletin herhalde
  • şu adamın telefonu falan varmı

rica edicem flaunce incelesin ya ne olur bilen varsa bana söylesin
  • jeremy yi sahine bindirseler ne der acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

bu adam 2009 yılında bir önceki kasa jetta için Tarihteki en sıkıcı araba... demiş

tam vw düşmanı

Yok arada beğendiği çıkıyor mesela Golf GTI'a bayılmıştı en son.
  • Ya bindiği arabada DSG yok muymuş acaba? Forumda "Bu DSG, adama vw aldırır" diye iddialı olan başlıklar bile vardı. DSG si yeterdi, nasıl beğenmemiş acaba? Ülkemde, uğruna 6 ay beklenen,sıraya girilen bu arabaya fazla sert olmuş bu yorum.

Bu ceremi, arabadan anlamıyor arkadaşlar. Forumdaki vw kullanan arkadaşların yorumlarını duysa, bir tarafıyla güler belki ama fikri de değişirdi bence...
  • VW 'nin dandik bir araba olduğunu ben golf'ten sonra öğrendim bunu bu forumda yazmak istedim ve bunun için üye oldum bir de ne göreyim abovv forumda sonsuz bir vw hayranlığı mı deseeek ,hastalığı mı desekkk
    ne desek bilemiyoruz bir durum olduğunu görünce de neye uğradığımı şaşırmıştım.
    VW'ler bir defa teknoloji olarak geriden takip ediyor.Özellikle Motor mekanik şanzıman bakımından da oldukça başarısız.Kia bile bu konuda daha başarılıdır.Bugün 1.6 Fiat Bravo 1.6 Golf'ü topa çevirir.
    VW kandırmalık arabadır kapı sesine,yumuşak göğüsüne kanıyor insanlar.Ondan sonra yağ yakan bir motor, şanzıman sorunları ,aklınıza gelmeyecek mekanik arıza.. dedim ya dandik çünkü
    Sizdeki sorun çıkarmıyor diye hepsini öyle zannetmeyin...

Mercedes ve biraz da BMW hariç Her zaman söylerim Hayatta Alman Arabası Almam Aldırmam buna Audi de dahil...

Çünkü araba değilleer...sağlam değiller Audi de dahil...Tamam tok ve ağır bir araba izlenimi verirler ama hepsi o kadar bunun için de o kadar kazık yemeye gerek yok...Hele dosbaagen.. Kia alın,hyundai alın,
    dandik dosbaagen almayın bu kadar net...

• Evet beyler jeremy'yi aradım dh oto genelin yeni reyizi ilan ettiğimizi bildirdim.

Yarın konuşma için istanbula geliyor
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.