Şimdi Ara

Jeremy Clarkson'un Jetta hakkindaki yorumu. sert hemde cok sert ! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
355
Cevap
3
Favori
14.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Aliberk Çakmak

Arkadaşlar gerçekten çok düşük muhabbetler yapıyorsunuz.Biri demişki 70 bin vermiş tabi ki övecek.Sanane kardeşim 70 bin senin cebindenmi çıkıyor ?Para benim param istediğimi yaparım.Arabayı beğenmiyosan almazsın sen bu kadar basit.Millet arabaya binmemiş sağdan soldan duyduğuyla gelmiş burda eleştiriyor.Gidin bir test edin ondan sonra gelin burda konuşun.Milletin laf ettiği o TSI motor 4 yıl üst üste yılın en iyi motoru seçildi.Arabanın kasasını bile beğenmeyenler var o eski kasada ne vardıki odun gibi arabaydı ama bu arabanın bir zerafeti bir albenisi var.Kapı plastiği kötü demişsiniz neye göre kötü ? Bir mercedes 'e göre kötü derseniz tamam eyvallah ama millet çıkmış Fluence Jetta dan kaliteli diyor.Bir gidin işinize arkadaşım ya.Biri demiş yok civic şöyle corolla böyle ben o iki aracıda kullandım ikiside para etmez arabalar.Corollanın ederi en fazla 40 Bin dir çıkmış Full ünü 60 a satıyolar.

Mazdanın yine bir albenisi var ama diğer araçlar samimi söylüyorum para etmez.

İyi akşamlar...

Yüksek muhabbete gel.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aliberk Çakmak

Abes olan kısım neresi ? Evet corollanın en fazla 40 bin edeceğini düşünüyorum.Günümüz koşullarıyla yani.

yav he he
  • Paylaşıldı mı bilmiyorum...
    Scirooco ile ilgili bölümü gören VW'ciler ne yapar bilemiyorum... Elemanlar jetta'dan daha acımasız davranmış.

Video'dan Basit Bir örnekler... Sirocco oldukça hızlı Ama mazda RX8 tekmeyi basar, Alfa Brera suratına kusar... Ama her ikiside benzin almak için durunca işte o zaman öne geçer...

Yeni Scirocco Kayınvalideniz çok sevecek...

• ya boşverin vw vw dir arkadaş,bana kimse sevdiremez,en basitini size söyliyeyim,vito-transporter meselesi bile yıllardır tartışılıyor ortalamaya göre mercedes vito-viano,vw transporter-caravelle'den daha masrafsız,daha az yakıyor,konfor olarak daha üstün,malzeme kalitesi olarak daha üstün ama memlekette önden çeker karda buzda iyi gider diye transporterin tutulma mantığı var,yani zamanında 40bin doları gidipte murat 131'e veren memleketim insanına plasticar vw modellerini tutmasını yadırgamam.

edit:bide kedi uzanamadığı ciğere muhabbeti yapanlar var vw ile alakalı,onlara son sözüm şu olacak;

EL YUMRUĞUNU YEMEYEN KENDİSİNİNKİNİ BALYOZ SANIRMIŞ:d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi portalkal -- 21 Mart 2012; 15:26:53 >
  • Bu forumda VW sever olmak baştan bir suç zaten.

Ayrıca o yav hehe yazan ve yüksek muhabbete gel diyen kişiler çocuksunuz.
  • Yahu ne Volkswagen'miş arkadaş bu ne fanatikliktir, Galatasarayı bukadar savunmam ben siz gitmiş elin Almanının bir otomobili için birbirinize girmişsiniz. Konuda yazanları hiç okumadım bile okadar uzun yazanlar olmuş ki onlara hayret ettim parmağına, harcadığın zamana yazık hiçmi başka işin yok.
    Neyse kolay gelsin bir bakıp çıktım
  • Plastikten Sanata VosVos..... Slogana bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-73181344B -- 21 Mart 2012; 17:05:21 >
  • Bu autobild kalite raporu.

1. Hyundai 2.3
    2. Honda 2.4
    3. Audi 2.6
    =4. Mazda 2.6
    =4. Toyota 2.6
    6. Mitsubishi 2.6
    7. Suzuki 2.7
    8. BMW 2.7
    9. Mercedes-Benz 2.7
    10. Nissan 3.0
    11. Seat 3.0
    12. Skoda 3.0
    13. Ford 3.1
    14. Kia 3.1
    15. Opel (Holden) 3.1
    16. VW 3.1
    17. Renault 3.6
    18. Citroen 3.7
    19. Fiat 3.7
    20. Peugeot 3.9

Şimdi bu rapor gibi bir sürü istatistik var hepsi ne diyor. Woswos kalitesiz bir marka arıza yapar sorun çıkarır diyor.

Şimdi woswos aşıkları ne diyor. En kaliteli malzemeyi kullanıyor diyor. Madem en kaliteli malzemeyi kullanıyor bu araçlar neden arıza yapıyor.?

Dahası en iyi işçilik onda diyor. Madem en iyi işçilik onda neden arıza yapıyor.?

Şaka değil kendi sahasında yenilmiş hatta 16. sıraya düşmüş siz ne derdindesiniz yahu.

Kardeşim ben woswosun içine binince de aynı güzelliği görüyorum hyundai accent blue nunda. Sorun sizin beyninizde.

En güzel örnek cihanair adlı arkadaş. Adam her gün bir woswos konusunda habire woswos alıyor alacam diye uğraşıyor. Ona göre başka marka yok en mükemmeli o. Woswos grup ne yaparsa o. Ülkemizde aynen böyle bir grup insan türedi. Çoğaldı. Ama ne olacak paraları verip verip pişman olacak. Pişman olmasa bile doğrusunu öğrenecek.

Woswosun tek artısı son bir kaç sene daha şık otomobiller yapmasıdır. İyi reklam üstüne eklenince doğal olarak bir efsaneye dönüştü. Belki alamancılardır sebep.

Wv grubun otomobillerini yüzde 10 yüzde 20 daha pahalıya sattığını biliyoruz. En çok arıza istatistiğine de sahip olduğunu bildiğimize göre ucuz arabayı pahalıya kaktırdığı ortaya çıkar ki. Mantıklı düşünen her insan bunu belirtme ihtiyacı duyar. Bunu belirten de doğal olarak anti wv oluyor.

Audi alamayacağımıza göre hyundai, mazda,honda toyota dörtlüsüne paramız genelde yettiğine göre bu markaları alıp kullananları gönülden kutluyorum. Senelerdir bu markaların sorunsuz sağlam arabalar olduğu söylenir. Kullananlarda süper diye bas bas bağırır. Europaistler hadi len derler. İnanmazlar. Gün geçtikçe gerçekler ortaya çıktıkça diğer markalar ülkemizdeki yerini sağlamlaştırdıkça herşey onlara kapak oluyor. Sinirleri bozuluyor. Ben 2006 da ilk defa kore arabasına bindiğimde millet bana salakmışım gibi davrandı. Şimdi ben onlara gülüyorum.

Hala aptal iddaalarda bulunan arkadaşlar yok değil.
    Benim ki ile senin ki kafa kafaya çarpışsa bak gör seninkini ezer geçerim hehe " diyen böyle salak insanlar var. " He diyip geçiyorum. Allah insana zeka veriyor. Bazıları alıp kenara koyuyor ne diyeyim.

• HORT
  • quote:

Orijinalden alıntı: etufekci

Bu autobild kalite raporu.

1. Hyundai 2.3
    2. Honda 2.4
    3. Audi 2.6
    =4. Mazda 2.6
    =4. Toyota 2.6
    6. Mitsubishi 2.6
    7. Suzuki 2.7
    8. BMW 2.7
    9. Mercedes-Benz 2.7
    10. Nissan 3.0
    11. Seat 3.0
    12. Skoda 3.0
    13. Ford 3.1
    14. Kia 3.1
    15. Opel (Holden) 3.1
    16. VW 3.1
    17. Renault 3.6
    18. Citroen 3.7
    19. Fiat 3.7
    20. Peugeot 3.9

Şimdi bu rapor gibi bir sürü istatistik var hepsi ne diyor. Woswos kalitesiz bir marka arıza yapar sorun çıkarır diyor.

Şimdi woswos aşıkları ne diyor. En kaliteli malzemeyi kullanıyor diyor. Madem en kaliteli malzemeyi kullanıyor bu araçlar neden arıza yapıyor.?

Dahası en iyi işçilik onda diyor. Madem en iyi işçilik onda neden arıza yapıyor.?

Şaka değil kendi sahasında yenilmiş hatta 16. sıraya düşmüş siz ne derdindesiniz yahu.

Kardeşim ben woswosun içine binince de aynı güzelliği görüyorum hyundai accent blue nunda. Sorun sizin beyninizde.

En güzel örnek cihanair adlı arkadaş. Adam her gün bir woswos konusunda habire woswos alıyor alacam diye uğraşıyor. Ona göre başka marka yok en mükemmeli o. Woswos grup ne yaparsa o. Ülkemizde aynen böyle bir grup insan türedi. Çoğaldı. Ama ne olacak paraları verip verip pişman olacak. Pişman olmasa bile doğrusunu öğrenecek.

Woswosun tek artısı son bir kaç sene daha şık otomobiller yapmasıdır. İyi reklam üstüne eklenince doğal olarak bir efsaneye dönüştü. Belki alamancılardır sebep.

Wv grubun otomobillerini yüzde 10 yüzde 20 daha pahalıya sattığını biliyoruz. En çok arıza istatistiğine de sahip olduğunu bildiğimize göre ucuz arabayı pahalıya kaktırdığı ortaya çıkar ki. Mantıklı düşünen her insan bunu belirtme ihtiyacı duyar. Bunu belirten de doğal olarak anti wv oluyor.

Audi alamayacağımıza göre hyundai, mazda,honda toyota dörtlüsüne paramız genelde yettiğine göre bu markaları alıp kullananları gönülden kutluyorum. Senelerdir bu markaların sorunsuz sağlam arabalar olduğu söylenir. Kullananlarda süper diye bas bas bağırır. Europaistler hadi len derler. İnanmazlar. Gün geçtikçe gerçekler ortaya çıktıkça diğer markalar ülkemizdeki yerini sağlamlaştırdıkça herşey onlara kapak oluyor. Sinirleri bozuluyor. Ben 2006 da ilk defa kore arabasına bindiğimde millet bana salakmışım gibi davrandı. Şimdi ben onlara gülüyorum.

Benim ki ile senin ki kafa kafaya çarpışsa bak gör seninkini ezer geçerim hehe " diyen böyle salak insanlar var. " He diyip geçiyorum. Allah insana zeka veriyor. Bazıları alıp kenara koyuyor ne diyeyim.

ağzına sağlık kardeşim verdiği parayla etrafa apaçilik yapanlara tokat gibi bir cevap vermişsin

• Hakikaten arkadasin yazdigi cevap tokat gibi olmus. Zaten o yazıdan sonra da bu tarihe kadar kimse yazamamis ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • etufekci tebrikler güzel yazmışsın hakkaten
  • VW'ci arkadaşlar alınmış. Yazık.

O değil de elemanın biri Japon arabalarını kapıma köpek diye bağlamam demiş. Ona da ayrı güldüm.

• etufekci'nin yazdığı bir daha zor çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: etufekci

Bu autobild kalite raporu.

1. Hyundai 2.3
    2. Honda 2.4
    3. Audi 2.6
    =4. Mazda 2.6
    =4. Toyota 2.6
    6. Mitsubishi 2.6
    7. Suzuki 2.7
    8. BMW 2.7
    9. Mercedes-Benz 2.7
    10. Nissan 3.0
    11. Seat 3.0
    12. Skoda 3.0
    13. Ford 3.1
    14. Kia 3.1
    15. Opel (Holden) 3.1
    16. VW 3.1
    17. Renault 3.6
    18. Citroen 3.7
    19. Fiat 3.7
    20. Peugeot 3.9

çok doğru sölemişsin. aynısını bana diyolar. niye çin malı aldın başka arabamı bulamadın diyede. Allaha çok şükür 1yıl olacak 33 bin km devirdim. bir iki ufak sorun dışında bi sorun yaşamadım. benki her ay araba 300 400 TL lik masraf yapan adamdım. bu masraflardan kurtuldum.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.