Şimdi Ara

Jeremy Clarkson'un Jetta hakkindaki yorumu. sert hemde cok sert ! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
355
Cevap
3
Favori
14.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alper216

Hell yeah. Vw'ye gelsin.

Çok yakında.

Jeremy Clarkson'un Jetta hakkindaki yorumu. sert hemde cok sert !

bu model konsept mi? yoksa gerçekten çıkacak bir model mi? ben nete baktım biraz, bulamadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Türk düşmanı bu adamın yorumlarını nasıl da keyifle izliyorsunuz hayret. Valla bravo size.

Konuya gelince, bu adam tabi ki yine saçmalamış. Kendi de biliyor ama bu tarz yorumlarla programa renk katayım diye düşünüyor herhalde.

Öncelikle bu adam dünyanın süper spor arabasını test etti değil mi. Günlük hayatta da herhalde Polo kullanmıyordur. Tabi ki Jetta'yı beğenmemesi normal. Ben de Ferrarilerle falan gezsem gelip de "Passat harika araba gerçekten" demem yani. Desem kuyruklu yalan olur...

Türk düşmanı dediğin adam (ve programla) ilgili başka bir konuda şunları yazmıştım arkadaşım:

quote:

Arkadaşlar ilgili bölüm dahil TÜM Top Gear bölümlerini izledim.

Bunları bu adamları savunmak için yazdığımı falan düşünüp cevap yazacak olanların alnını karışlarım, peşinen yazayım.

Sizi ne kadar rahatsız ettiyse yurtdışına gidip gelmiş ve birkaç ülkede bir süre kalmış biri olarak beni 10 kat daha fazla rahatsız etmiştir.

Ancaakkk,

Amerika dahil program çektikleri neredeyse tüm ülkelerde kendilerine farklı gelen bir uygulamayı bir şekilde dillerine dolamışlar ya da eleştirmişlerdir bu adamlar.

Zamanında suçluları gönderdikleri için "hapishane" olarak adlandırdıkları Avustralya ile ilgili Top Gear Avustralya programı sunucularına ettikleri lafları duysanız (ya da hatırlıyorsanız) stüdyoyu bombalamaya kalkarsınız. :)

Geleneksel olarak köpek etinin de yendiği Koreyi eleştirmek için Kore arabalarını da yaktılar.

Kaldı ki kendi hükümet ve bakanlarını da çok eleştiriyorlar.

Hatta Londra Belediye Başkanı ve (hız kameralarını gereksiz kullandığından dolayı) Ulaştırmadan sorumlu yetkiliyi programa konuk edip demediğini bırakmadılar.

Ama ille de bu programdan dolayı bu üçlüye ya da ülkelerine tepki gösterecekseniz bunu tüm Batı Avrupa ve Kuzey Amerika ülkelerine karşı da yapın.

Avrupa ülkeleri ve ABD, ülkemizdeki etnik zenginliği yıllardır fiştiklediği için bugünlere geldik zaten.

İngiltere ve Amerika vizesi alabilmek için bizden istenen belgeleri ve de maruz kaldığımız formaliteyi bir düşünün;

bir de ülkemize gelirken bizim havaalanında bilmem kaç TL karşılığında yabancılara oracıkta verdiğimiz "vize"yi düşününüz.

Bu ülkelere girişte donunuza kadar soyarlar neredeyse.

Vizeniz olsa bile ülkeye girişte size çeşitli sorular soran görevliyi ikna edemezseniz sizi ülkeye almayabilirler.

Bir ara 3. dünya ülkelerinden (maalesef ülkemiz dahil) İngiltereye gelen uçaklara dezenfektan sıkıyorlardı.

Biz bunları eleştirebiliyor muyuz?

"Yöneticiler" arasında fark var zira.

Aslında en büyük tepkiyi vatandaşlarımızın yabancı ülke vizesi alabilmek için çektikleri sıkıntılar konusunda bir adım atmayıp (Sudan, Malezya vb vizelerinden bahsetmiyorum) (adım atmaktan kastım benzer uygulamaların ülkemize gelen yabancılara da yapılması gibi, ciddiyim) bizi ezdiren, kendi vatandaşının hakkını hukukunu korumayan, bu adamların ülkemize gelip böyle konuşmalarına fırsat vererek tepki göstermeyen kendi yöneticilerimize göstermek lazım ama gördük nasıl tepki gösterdiğimizi :)

...

Yani bu adamın bize karşı düşmanlık falan beslediği yok.

En azından bu konuda sivrilmişliği yok.

Standart Avrupalı birisi işte.

Sarkozy'i geçtim, Merkel'den falan daha bile yakındır bize hatta.

Bir de Jeremy Clarksonun test ettiği süper spor araçlardan beğenmedikleri olduğu gibi sıradan arabalardan beğendikleri de oluyor.

Bu açıdan adamın Jetta'yı beğenmemesi ile test ettiği ya da sahibi olduğu diğer araçların hiç bir alakası yok.

Linkte spor araçların yanında Volvo XC90, VW Scirocco gibi bu adam için sıradan sayılabilecek araçlara sahip olmuş olduğu da mevcut:

http://en.wikipedia.org/wiki/Jeremy_Clarkson

Kaldı ki rakiplerine karşı VW'ni seçtiği programlar da mevcut.

Yani VW ile alıp veremediği bir durum yok.

• quote:

Türk düşmanı bu adamın yorumlarını nasıl da keyifle izliyorsunuz hayret. Valla bravo size.

Konuya gelince, bu adam tabi ki yine saçmalamış. Kendi de biliyor ama bu tarz yorumlarla programa renk katayım diye düşünüyor herhalde.

Öncelikle bu adam dünyanın süper spor arabasını test etti değil mi. Günlük hayatta da herhalde Polo kullanmıyordur. Tabi ki Jetta'yı beğenmemesi normal. Ben de Ferrarilerle falan gezsem gelip de "Passat harika araba gerçekten" demem yani. Desem kuyruklu yalan olur.

Fakat burada komik olan orta sınıf arabalara binenlerin yaptığı yorumlar. Hiiiç bu mesajı alıntılayıp bizim yorum yapma hakkımız yok mu demeyin. Tabi ki var, ama 30 binlik arabaya binip de 2 kat paraya satılan arabaya "Gerçekten kötü" vs. gibi yorumlara ancak gülerim.

Gerçi DH'de boş boş konuşan çok. Ben kaç yıldır bu forumdayım. Kaç yıldır VW araçları bu parayı hak etmez, başarı sıralamasında da marka kalitesi olarak bilmem kaçıncı sıradadır. Siz burada atın tutun adam çatır çatır yapıyor, çatır çatır satıyor.

Kendi kendinize oynayın, eğlenin.

Şunu da söyleyeyim. Bazı forum üyeleri saygı sınırlarını aşıyor. Şurada Cihan arkadaş mesela 70 bini Jetta'ya verdi diye kafa bulanlar oldu. Terbiyesizliklerine veriyorum. Size ne acaba, para adamın parası değil mi? Benzer bir olay Golf GTI olayında yaşanmıştı. Neymiş o kadar para verilmezmiş. Sen ver(e)miyorsun diye başkasının da almaması mı gerekiyor.

Amma boş konuşmuşsun.

Almanlar sanki Türk aşığı... Dünyanın ve bizim başımıza bela olan vize olayını, almanlar, Türkler için çıkarmıştır ve sonra da dünyaya yayılmıştır. Türk düşmanıymış... sen neden Türk düşmanlarının araçlarını alıp, adamları besliyorsun diye soralım o zaman, madem o kadar milliyetçisin...

30.000 lik arabaya binip, 2 katı paraya satılan araca iyi diye yorum yaparsak bi numara yok, ama kötü dersek tu kaka oluyoruz öyle mi? İyi, benim aracım 52.000 TL bugün. Ben 1.6 TDI Golflere kadar yorum yapabilirim yani, yukarısı beni aşar, öyle mi? Hayatımda bu kadar saçma şartlama görmedim. 5 krş vermeden, şirket aracı olarak 2.0 Chevrolet Epica kullandım 6 ay boyunca. Hiç para vermediğim için, Şahin hakkında bile yorum yapamam yani... Sen gülmeye devam et, ben kahkahalar atıyorum olduğum yerde.

Biz burada atıp tutuyoruz,, adam çatır çatır yapıp, çatır çatır satıyor, çatır çatır çaaat diye de patlıyor. En son olayınız DSG hepinizin elinde patladı işte. Hem de güm diye. Neymiş, 6 ay DSG siparişi alınmayacakmış, çünkü DSG düzeltilecekmiş. O da düzelirse. 6 ay sonra başka arızalar vermeye başlarsa şaşırmam. Hem beceremedi, hem sizi kobay olarak çatır çatır kullandı. Arada yedirdiği kullanıcı hatası lafıyla da çatır çatır DSG nin parasını, ya da işçiliğini aldı. Çatır çatır da ödediniz. Afiyet olsun!

• Artık söyleyecek lafı olmayanlar, kullandığı ya da beğendiği otomobil markasının aleyhindeki konulara girip neden "Paranız yok konuşuyorsunuz." teması altında saçma mesaj atarlar ki? Hayır teknik olarak savun, şöyle iyi böyle iyi eyvallah mühendis olursun dağ gibi bilgin olur koç gibi konuşursun ama insanları cebindeki kağıt parçası için azarlamak neden?

Kendilerinin parası olmadığı halde Ferrari-Lambo-Porsche gibi markalar hakkında hiç mi yorumları yok mesela?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemuse -- 18 Mart 2012; 23:32:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

quote:

Öncelikle bu adam dünyanın süper spor arabasını test etti değil mi. Günlük hayatta da herhalde Polo kullanmıyordur. Tabi ki Jetta'yı beğenmemesi normal. Ben de Ferrarilerle falan gezsem gelip de "Passat harika araba gerçekten" demem yani. Desem kuyruklu yalan olur...

Türk düşmanı dediğin adam (ve programla) ilgili başka bir konuda şunları yazmıştım arkadaşım:

quote:

Arkadaşlar ilgili bölüm dahil TÜM Top Gear bölümlerini izledim.

Bunları bu adamları savunmak için yazdığımı falan düşünüp cevap yazacak olanların alnını karışlarım, peşinen yazayım.

Sizi ne kadar rahatsız ettiyse yurtdışına gidip gelmiş ve birkaç ülkede bir süre kalmış biri olarak beni 10 kat daha fazla rahatsız etmiştir.

Ancaakkk,

Amerika dahil program çektikleri neredeyse tüm ülkelerde kendilerine farklı gelen bir uygulamayı bir şekilde dillerine dolamışlar ya da eleştirmişlerdir bu adamlar.

Zamanında suçluları gönderdikleri için "hapishane" olarak adlandırdıkları Avustralya ile ilgili Top Gear Avustralya programı sunucularına ettikleri lafları duysanız (ya da hatırlıyorsanız) stüdyoyu bombalamaya kalkarsınız. :)

Geleneksel olarak köpek etinin de yendiği Koreyi eleştirmek için Kore arabalarını da yaktılar.

Kaldı ki kendi hükümet ve bakanlarını da çok eleştiriyorlar.

Hatta Londra Belediye Başkanı ve (hız kameralarını gereksiz kullandığından dolayı) Ulaştırmadan sorumlu yetkiliyi programa konuk edip demediğini bırakmadılar.

Ama ille de bu programdan dolayı bu üçlüye ya da ülkelerine tepki gösterecekseniz bunu tüm Batı Avrupa ve Kuzey Amerika ülkelerine karşı da yapın.

Avrupa ülkeleri ve ABD, ülkemizdeki etnik zenginliği yıllardır fiştiklediği için bugünlere geldik zaten.

İngiltere ve Amerika vizesi alabilmek için bizden istenen belgeleri ve de maruz kaldığımız formaliteyi bir düşünün;

bir de ülkemize gelirken bizim havaalanında bilmem kaç TL karşılığında yabancılara oracıkta verdiğimiz "vize"yi düşününüz.

Bu ülkelere girişte donunuza kadar soyarlar neredeyse.

Vizeniz olsa bile ülkeye girişte size çeşitli sorular soran görevliyi ikna edemezseniz sizi ülkeye almayabilirler.

Bir ara 3. dünya ülkelerinden (maalesef ülkemiz dahil) İngiltereye gelen uçaklara dezenfektan sıkıyorlardı.

Biz bunları eleştirebiliyor muyuz?

"Yöneticiler" arasında fark var zira.

Aslında en büyük tepkiyi vatandaşlarımızın yabancı ülke vizesi alabilmek için çektikleri sıkıntılar konusunda bir adım atmayıp (Sudan, Malezya vb vizelerinden bahsetmiyorum) (adım atmaktan kastım benzer uygulamaların ülkemize gelen yabancılara da yapılması gibi, ciddiyim) bizi ezdiren, kendi vatandaşının hakkını hukukunu korumayan, bu adamların ülkemize gelip böyle konuşmalarına fırsat vererek tepki göstermeyen kendi yöneticilerimize göstermek lazım ama gördük nasıl tepki gösterdiğimizi :)

...

Yani bu adamın bize karşı düşmanlık falan beslediği yok.

En azından bu konuda sivrilmişliği yok.

Standart Avrupalı birisi işte.

Sarkozy'i geçtim, Merkel'den falan daha bile yakındır bize hatta.

Bir de Jeremy Clarksonun test ettiği süper spor araçlardan beğenmedikleri olduğu gibi sıradan arabalardan beğendikleri de oluyor.

Bu açıdan adamın Jetta'yı beğenmemesi ile test ettiği ya da sahibi olduğu diğer araçların hiç bir alakası yok.

Linkte spor araçların yanında Volvo XC90, VW Scirocco gibi bu adam için sıradan sayılabilecek araçlara sahip olmuş olduğu da mevcut:

http://en.wikipedia.org/wiki/Jeremy_Clarkson

Kaldı ki rakiplerine karşı VW'ni seçtiği programlar da mevcut.

Yani VW ile alıp veremediği bir durum yok.

Yanlışım yoksa düzeltin Haluk Bey, Türkiye ile ilgili olan programda burayı Afganistan gibi sokakların hiç de güvenli olmadığı bir yer gibi gösteren bu adam değil miydi? Başka ülkelerle ilgili ne söylediği beni ilgilendirmez. Kendisinin espri anlayışı belki böyledir, ama ben sevmiyorum ve onun da bizle ilgili pek iyi düşünceleri olduğunu sanmıyorum.

@volkman

Lafımı düzgün yorumlarsan anlarsın. Adamlar sayfalar dolusu atıp tutuyor. VW benim markam değil ama bir dakika yani. O kadar da değil, öyle saçma sapan eleştirdiğiniz markanın belli bir kalitesi var. Adam Jetta'ya o kadar para veriyor diye burada atıp tutamaz kimse. Hele de daha kötü modellere binen biri. Size ne adamın arabaya verdiği paradan. Bu kişinin ismini de verdim. Cihan arkadaşımız Jetta'ya 70 bin saydı diye bazı şuursuzlar dalga geçti. Adam arabayı beğenip almış, kime ne ya kime ne?

DSG mevzusu sayfalarca tartışıldı. Adamlar zaten fark etmiş ve önlemini almış. Bugün başka bir konuda okuduğuma göre 3.nesil şanzımanlar ücretsiz olarak takılacakmış. Teknolojide her zaman şans faktörü vardır. Millet daha downsizing ve yarı otomatik şanzıman nedir bilmezken VW bunları çatır çatır satıyordu. Teknolojide biraz önde gitmenin getirdiği sıkıntılar var. Belki yarın bir gün başka bir firma da 7-DSG'nin benzerini yapacaktı ve vazgeçti ya da revize edecek tasarımlarını. Ayrıca şunu da söyleyeyim, DSG sıkıntısından dolayı Volkswagen'in satışlarının düşeceğini de sanmıyorum.

• Sanki VW Türk markası da, Jettayı eleştirince Türk düşmanlığından dem vurulmuş, Doğuş Oto nasıl bir bağlılık yarattıysa artık.
    Arkadaşlardaki mantık şu şekilde mi çalışıyor? Jeremy Türk düşmanı, Türkler Jetta aşığı, o zaman bizi aşağılamak için bu yorumları.
  • quote:

@volkman

Lafımı düzgün yorumlarsan anlarsın. Adamlar sayfalar dolusu atıp tutuyor. VW benim markam değil ama bir dakika yani. O kadar da değil, öyle saçma sapan eleştirdiğiniz markanın belli bir kalitesi var. Adam Jetta'ya o kadar para veriyor diye burada atıp tutamaz kimse. Hele de daha kötü modellere binen biri. Size ne adamın arabaya verdiği paradan. Bu kişinin ismini de verdim. Cihan arkadaşımız Jetta'ya 70 bin saydı diye bazı şuursuzlar dalga geçti. Adam arabayı beğenip almış, kime ne ya kime ne?

DSG mevzusu sayfalarca tartışıldı. Adamlar zaten fark etmiş ve önlemini almış. Bugün başka bir konuda okuduğuma göre 3.nesil şanzımanlar ücretsiz olarak takılacakmış. Teknolojide her zaman şans faktörü vardır. Millet daha downsizing ve yarı otomatik şanzıman nedir bilmezken VW bunları çatır çatır satıyordu. Teknolojide biraz önde gitmenin getirdiği sıkıntılar var. Belki yarın bir gün başka bir firma da 7-DSG'nin benzerini yapacaktı ve vazgeçti ya da revize edecek tasarımlarını. Ayrıca şunu da söyleyeyim, DSG sıkıntısından dolayı Volkswagen'in satışlarının düşeceğini de sanmıyorum.

Bak arkadaşım,lafını yanlış falan yorumlamadım. Gayet düzgün ve açık şekilde ifade etmişsin, ben de buna cevap yazdım.

Cihanın aldığı araçla ilgili yorum yapanlar beni ilgilendirmez. Ben o konuda bir yorum yapmamıştım veya hatırlamıyorum, Cihanın zevki benimle uyuşmuyor, ancak para Cihanın ve ben kimsenin aldığı arabaya karışmam. vw alana da karışmam. O paraya bilmem ne alsaydın demem hiçbir zaman. Hatta araç tavsiyesi bile yapmam.

Kalite diye dem vurduğunuz şey, herkese göre farklıdır. Bırak arabayı, ben kendi mesleğimle ilgili örnek vereceğim sana.

Bir mutfak tezgahı için, çoğunlukla 3 çeşit malzeme kullanılır. Mermer, granit, verzalit. Verzalit, sunta üzeri ince bir kaplamadır. Mermeri zaten hepimiz az çok biliriz. Granitte mermerin daha sert yapılısı, cila esnasında da içine parlayan yaldızlar serpiştirilen bir malzemedir. Şimdi... Bu 3 malzemede, anlamayan birisi olsan Mermer veya granit diye atlarsın büyük ihtimalle ve benim müşterilerimin %90 ı bunları seçer. Ancak, mutfak tezgahında kullanılması iyi değildir, şu nedenle; mermer yumuşak taştır, bıçak kesiğinde çizilir ve yağ damlasını emer, leke gösterir. Granit ise yağı emer ve leke yapar. Verzalit ise ne kesilir, ne çizilir, ne yağ emer, ne de su. Sadece üzerine sıcak bir malzeme koymamaya dikkat edeceksiniz. Ben kendi evimde, granit döşetecek kadar param olduğu halde verzalit yaptırdım. Çünkü daha kullanışlı ve ucuz.

Şimdi, gelelim arabalarda bahsettiğin kaliteye... Benim için arabadaki kalite, içeriye ses geçirmemesi, ses sisteminin kaliteli olması, direksiyonunun deri kaplama olup, yıllar içinde, terleyen ellerimden dolayı renk atmamasıdır. En önemlisi de, zırt pırt arıza çıkarıp, zamanımı sevislere taşınmakla harcamamasıdır. Bu süre boyunca da, arabasız kalmamak veya kiralık araç alıp, keyifle sürdüğüm arabadan uzak kalmamaktır.

Vw kalitesinden bahsediyorsun da, ön kaplama yumuşak PLASTİK. Sonuçta vinylex, hiçbir albenisi olmayan, farkı olmayan bir kaplama, bildiğin plastik işte. Olur da ahşap kaplama olur, kendini farklı hissedersin, anlarım kalite demeni. Okuyorum yorumları, direksiyonlar renk atıyor. Sürekli vw arıza yaptı başlıklarından, arıza yapıp yolda kalan vw fotolarından gına geldi. E daha ne kalitesinden bahsediyorsun arkadaşım? ABS, ESP,yokuş kalkış desteği, ASR, 6 hava yastığı, sis farları gibi donanımları en baz arabasında bile standart sunan bir B sınıfı Rio karşısında, ESP si, sis farı bile olmayan bir vw in nesi kalitedir, bana açıklar mısın? Birine 40.000 e sahip olurken, diğerine 38.000 isterken satıcının yüzü kızarmıyor, üstüne de 6 ay sıra bekleyeceksiniz, yerse diye ukalalıkla karşılaşıyorsunuz. Üstelik 2 hava yastığından fazlasını bile sunmuyorlar opsiyon. Kalite dediğin nedir, motorları altın kaplama da bizim mi haberimiz yok? Kaliteden maksat nedir? (işçiliği cevap olarak kabul etmiyorum. İşçilik bir kalite ölçüsü değildir. Göreceli ve değişkendir. Yüksek paralara satılan hiçbir malzemede işçilik kötülenemez. Verilen bir emek vardır, az yada çok, bunu kalite olarak sınıflandırmam, özenli veya özensiz olarak yorumlarım. 52.000 TL lik Kia Ceratonun işçiliği, 60.000 e satılan Jettadan kötü değildir hiçbir zaman)

• quote:

Yanlışım yoksa düzeltin Haluk Bey, Türkiye ile ilgili olan programda burayı Afganistan gibi sokakların hiç de güvenli olmadığı bir yer gibi gösteren bu adam değil miydi? Başka ülkelerle ilgili ne söylediği beni ilgilendirmez. Kendisinin espri anlayışı belki böyledir, ama ben sevmiyorum ve onun da bizle ilgili pek iyi düşünceleri olduğunu sanmıyorum.

adam o konuda haklı dostum, erbil türkiyedeki sınır bölgelerinden daha güvenli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abcdef_23 -- 19 Mart 2012; 3:36:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

demek inşallah bir gün sahibi olurum dediğin arabanın iyi olmadığını düşünüyorsun.

enteresan bir durum tabii...

ithal ikamesi politikası turgut özal dönemine kadar sürdü, o tarihe kadar satılan renaultlar, fiatlar da zaten o dönem için güncel ve iyi otomobillerdi. Daha bmw'nin 2002 ürettiği yıllar...

ama serbest pazara geçildikten sonra, 2001 yılına kadar kadar bu araçlar üretilmeye devam etti. fiyatları hiç de ucuz değildi. piyasaya onlarca farklı alternatif olduğu halde insanlar almaya devam ediyordu.

zaten o kadar uzağa gitmenin bir alemi yok. sene 2012 symbol hala en çok satan araç, iyi olmasa da inşallah bir gün sahibi olursun.

Sen galiba 1983 yılında haşırt diye tüm gümrük duvarları indi zannediyorsun. Dostum cevap vereceğim fakat noktadan sonra cümleye küçük harfle başlayan birisini muhatap alamam kendime. Öpüyorum tonton yanaklarından.

• Konu vw olunca milletin sinirleri zıplıyor her yerde en uygun fiyata en kaliteli araba diye tutturan polyannalar yüzünden
    vw boşline araba almış adam esp siz hava yastıksız bilmem kac paralık arabalarında jant kapakları premium araç havası
    e tabi adam vermiş o kadar para bu araba bu para etmez diyemiyor, e diyemiyorda bize ne bundan arabayı beğenmeyen almaz.
    (bu arada bu aracı alanlara kıs kıs gülmekten kendimi alamıyorum)
    Kalite araba diyenlere ağzımla gülmüyorum zaten malum ülkemize her türlü araç giriyor kaliteli araçlarıda anlıyoruz.
    Japon arabalarını kapısına köpek diye bağlamayan bir arkadaşa da sözüm var bu kadar kaba tabirlere gerek yok istemeyen
    japonda almaz kore de aşağılamak niye? bir avensis bir nissan qashqai bir hyundai sonata kötü arabamı adamlar
    yağ su buji dışında servise girmiyor nerdeyse, seninse vw servisleri sana kaç para fatura kesecek diye kalbin kütürdüyor nerdeyse.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sezgintr

Parayı veren düdüğü çalar misali bi arada 1.4 fiestayla corveti kapıştırmıştı ve yarışın haylaz çocuğu fiestayı seçmişti. Gerizekalı bu adam yaaa. Hatta 159 testide var bu malın yere göğe sığdıramıyodu neoldu ülkemizde 159 nekadar sattı? Kendi yorumlarını kendine saklasın herkes neyin ne olduğunu biliyor.

sen şakasın cidden ya kendi yorumunu kendine saklasın tabi top gear gibi dünyanın en çok izlenen araba programınıda yapmasın zaten dünyanın en iyi arabasıda ülkemizde satan arabadır.
  • Adamlar Klimasın Golf getirdi onları bile 60 Bin TL ye sattılar..
    Neymiş dokunmatik ekranı varmış , sunroof u varmış.. Ulan Klima bile yok sunroof u ne yapacan... ???

Şimdi aynı araçları ikinci el olarak 55 Bin e satıyorlar sahibinden.com 'da...

Adamlardaki şizorfenliğe bakın .... Bu zamanda 50 küsür bin para verip klimasız GOLF alıyorlar.. Neymiş sırf VW diye...
  • jeremy jettayı böyle yorumluyorsa jetta+doğuşu nasıl değerlendirir acaba
  • bu konu neden bukadar uzadi anlamiyorum.

herkesin kendi tercihi , isteyen gitsin alsin, he ben alirmiyim ALMAM.

uzatmanin anlami yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremersoy

jeremy jettayı böyle yorumluyorsa jetta+doğuşu nasıl değerlendirir acaba

• Evet herkes istediğini alır kimseye karşılmaz doğru sorun şurada. Opel ve wv sahibi insanların arabanın en mükemmeline binmiş gibi aptalca tavırları.
    Örnek vereyim daha geçen hafta pir vectralı arkadaş var aynen şöyle diyor " Bu octavia lar 170-180 den fazla basamıyor ben fırlayıp gidiyorum."
    Şimdi octavia da 1.6 vectra da. Octavia da 240 ibre var. Üstelik kayınpederim de var. Bende çok kullandım tatile falan gittim gezdim baya. Tamam araba o hacimdeki 1.6 lık tüm arabalarla aynı şekilde yavaş kalkıyor yavaş hızlanıyor. Ama 200 kilometreye rahat çıkıyor ve geçiyor. Abi diyorum sen nerenle sıkıyorsun bunları. Kullandın mı?
    Cvp : evet kullandım.
    Abi eminmisin ?
    Evet
    Şimdi bana inanmaz ya tlf açıyorun pedere. Baba yanımda arkadaş var anlatsana araban kaç yapıyor bir anlatsana.
    Arkadaşta cevap benim kullandığım çıkmıyordu.

Benim demek istediğim opel ,wv sahipleri marka model farketmez bir araba aldılarsa sanıyorlar ki alemin kıralı onlar. Bir onlar akıllı.

Bakınız her marka ile kavgalılar. Deseler ki modelini beğendim aldım sorun yok. Hayır ama kore tenekedir. Japonu köpek diye bağlamazlar. Fransiz çürüktür. Amerikanlar ise oooo öyle bir şey yok onlar traktör.

Sonra erkekler arasında sanki gs,fb muhabbeti gibi bitmeyen bir tartışma ortamı. Sanki birileri satın alınca biz para kazanıyormuşuz gibi. Benim uyuz olduğum alman malı almadığım için salak gözü ile bakılmak.
    Alman malı kullanan birinin ya bana göre önce güvenlik gelir ailemi o araca bindirmem deyip seni salak yerine koyması. Neymiş kafa kafaya girse teneke gibi biçermiş. Be anlamaz insanlar anlat anlat anlamıyorsunuz. Çarpışma testlerinden hepsi 5 yıldız alıyor. Üstüne nerdeyse artık her firma wv ve opeli yıldızda geçiyor. Kaç tane link ve konu vardır şurada bile almancılara kapak olan.
    Siz millete güle güle kullan demek yerine ben ona para vermem dediğiniz sürece sizle böyle herkes atışacak kafa bulacak laf sokacak, size doğruları kapak yapacaktır.

• Valla vw ile bir sorunu oldugunu sanmam, cunku yukarida haluk abinin dedigi gibi vw ni oven bolumler de mevcut. Ama nedendir bilmem adamin jetta ile bir alip veremedigi var. Bir onceki kasayida aynen boyle itin k.cina sokmustu. Ve dikkatimi ceken su; jeremy bu tarz yorumlari vw araclarindan sadece jettaya yapiyor, ne golf ne passat ne de digerleri icin boyle birsey soylemiyor(en azindan ben rastlamadim)
  • öldü ama yinede vurun

jeremyi az bile söylemiş, gerçi vw çıkıp kendi deseki "biz kalitesiz araç üretiyoruz pahalı satıyoruz kazıklıyoruz vites yaptık bozuk çıktı" dese yinede ülkemizde ki vw algısını zor kırar, fanatiklik değil bu psikolojik bi rahatsızlık
  • quote:

jeremyi az bile söylemiş, gerçi vw çıkıp kendi deseki "biz kalitesiz araç üretiyoruz pahalı satıyoruz kazıklıyoruz vites yaptık bozuk çıktı" dese yinede ülkemizde ki vw algısını zor kırar, fanatiklik değil bu psikolojik bi rahatsızlık

"alismis kudurmustan beterdir" diye bir laf var ya. alismis millet bir kere.
  • Prestij ağır darbe aldı...Prestij ,lüks ve itibar totem yapıyor hacıya ,hocaya gidiyor premium'luğunu devam ettirebilmek için.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.