Şimdi Ara

Jeremy Clarkson'un Jetta hakkindaki yorumu. sert hemde cok sert ! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
355
Cevap
3
Favori
14.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • jeremy bugatti lambo fln kullanmaktan böyle arabalar eşşek gibi geliyor herhalde :D
    attan inip eşşeğe binmek gibi dememiş yine de ağır konuşmamış
  • Marka tartışması değilde bu tür modeller sanki passata param yetmedi jetta aldım dergibi duruyor hatta geçen opel bayinde arkadaşım aradı araba almayı düşünüyormuşun diye astra dedi sedan istiyorum dedim bekle dedi astra sedanı gelecek insignia benzeyecek dedi yani passat jetta ilişkisi gibi yok dedim modelin kendisi marka olacak dedim civic gibi
    kızmaca yok ben civic le jettayı kıyaslamıyorum marka fanatikliğide yapmıyorum aynı şeyi bmw nin 1 kasaları içinde düşünüyorum param buna yetti bmw olsun ama 1 kasa olsun diye
    bence her modelin kendi karakteri olmalı üst modele özenti olmamalı
    bunları sıralaya bilirsiniz x3 x1 Q3

bir zamanlar type r fn2 bakarken param yetmemişti arkadaş type s önerdi kasayı sevmeme rağmen fn2 lere çok benziyor diye ilgilenmedim bile yani doğan görünümlü şahine bineceğime direk kartala binerim...
    bunlar kendi düşüncelerim herkezin aracı kendine, saygı duyarım...

• quote:

Orijinalden alıntı: denizkubi

VW 'nin dandik bir araba olduğunu ben golf'ten sonra öğrendim bunu bu forumda yazmak istedim ve bunun için üye oldum bir de ne göreyim abovv forumda sonsuz bir vw hayranlığı mı deseeek ,hastalığı mı desekkk
    ne desek bilemiyoruz bir durum olduğunu görünce de neye uğradığımı şaşırmıştım.
    VW'ler bir defa teknoloji olarak geriden takip ediyor.Özellikle Motor mekanik şanzıman bakımından da oldukça başarısız.Kia bile bu konuda daha başarılıdır.Bugün 1.6 Fiat Bravo 1.6 Golf'ü topa çevirir.
    VW kandırmalık arabadır kapı sesine,yumuşak göğüsüne kanıyor insanlar.Ondan sonra yağ yakan bir motor, şanzıman sorunları ,aklınıza gelmeyecek mekanik arıza.. dedim ya dandik çünkü
    Sizdeki sorun çıkarmıyor diye hepsini öyle zannetmeyin...

Mercedes ve biraz da BMW hariç Her zaman söylerim Hayatta Alman Arabası Almam Aldırmam buna Audi de dahil...

Çünkü araba değilleer...sağlam değiller Audi de dahil...Tamam tok ve ağır bir araba izlenimi verirler ama hepsi o kadar bunun için de o kadar kazık yemeye gerek yok...Hele dosbaagen.. Kia alın,hyundai alın,
    dandik dosbaagen almayın bu kadar net...

Kardeş katılarak güldüm yorumlarına.

• quote:

Orijinalden alıntı: webbie

Ceremi Abi'nin bana göre haklılık payı var ve sanırım Jetta, Corolla, Fluence gibi tüm araçlar için aynı şeyi söyleyebilir. Bu araçlar daha çok aile otomobilidir ve insanları fazla rahatsız etmeden, güvenli bir şekilde bir noktadan bir noktaya ulaştırma temelinde üretilmiştir. Şekli ya da performansız önemli olmayan, genele hitap edebilen otomobillerdir.
    Bir otomobilinin hiçbir özelliğinin olmaması, aslında en geniş kitleye hitap etmesini sağlar. Sadece performanslı olması ya da konforlu olması yerine, hepsinden biraz alabileceğimiz otomobillerdir.

1+
    doğru tespit, bir malin ozelliği ne kadar azsa o kadar çok tutuluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre356

Bütün bu vw eleştirilerinin sebebi bence yine vw ciler.Tamam vw kendi grubu içerisinde(renault,opel,toyota,ford....)en kalitelilerden.Ama bu markalardan hiçbirinden de ahım şahım üstün falan değil.Bir miktar üstün olabilir ama yok kıyaslanmazmış da yok rakipsizmiş.Ben böyle diyen çok duydum.Passata binerken bir mercedese bineceğimi falan zannediyordum.Güzel araba ama avensis de,mondeo da gayet güzel.Aşağı kalır yanı yok.Hatta bazı konularda önde. Bu markaların hepsi de birbiriyle gayet rahat kıyaslanabilir.Birisi şu arabayı alıyorum diyor,bir alman değil,bir passat değil vs vs.Adam vwnin o segmentteki modeli bir miktar daha iyi olsa bile gereğinden fazla pahalı, oldukça sıkıcı (gerçekten jetta falan ergonomisiyle,kullanışlılığıyla iyi ama arabanın ne içten ne dıştan hiçbir albenisi yok.bildiğin dümdüz araba.) bir araba almadığı zaman eleştirdiniz,işte fransız alınmaz,japon alman olamaz diye diye olacağı buydu!!!
    1-Her marka model araba alınabilir.Günümüzde kalite,konfor vs gibi şeyler konusunda fark çok çok az artık.Her araba iyi,tercih edilebilir.Vw diğer rakiplerine göre küçük bir farkla(bazı modeller için hepsi için değil) daha iyi olsa da o kadar pahalı olmayı hakedecek bir fark değil bu.Diğer markaların tasarımını,fiyat/kalite oranını beğenerek alanlara saygı duyun,ALMAN da ALMAN,fransızsa uzak dur,fransızsa kalitesizdir, falan olayını bırakın.Çünkü çok az fark var artık.Ki araba sadece malzeme kalitesinden de ibaret değil.Ekonomi,tasarım,konfor,genişlik,parça fiyatları,fiyat uçurumu vs vs. vw almamak için birçok sebep olabilir.(Bu madde vw ciler için)
    2-Yeter artık jetta kötü,passata değmez,polo kötü falan.Her ne kadar tasarımlarının çok düz ve sıkıcı olduğunu düşünsem de(görecelidir,beğenenlere saygı duyarım),o kadar abartı fiyatları haketmediğini düşünsem de vw çok da güzel bir marka.Rakiplerinin kalitesinden de 1 tık üstte.Renaultlar gayet iyi arabalar,sağlam,pratik ama kalite olarak kalitesi bence iyi ama hala bir vw seviyesine ulaşamadı.Onun için vw nin fiyat politikasını,tasarımını eleştirebilirsiniz.Bir renaultu birçok sebepten dolayı bir vw e tercih edebilirsiniz ama vw dandik,jetta eşşek falan bunlar da komik yani kusura bakmayın.Vw her konuda değil ama genel olarak az farkla da olsa diğer rakiplerinden üstün.Sizin arabalarınız da gayet iyidir ama vw de artık fazlasıyla kendini ispatlamış.Eleştiriler gereğinden fazla abartı olunca komik duruma düşüyorsunuz.(Bu da anti vw ciler için)..

+1

• iyi de adam hiçbir özelliği yok dememiş , sadece o arabanın kendisine ait bir özelliği olmadığını belirtmiş.normal arabalardan tek farkı meksika da üretilmiş olması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makina Mimarı -- 17 Mart 2012; 10:27:56 >
  • normal,
    linea,dacia,symbol olsa klozet kapagi muamelesi yapardi.
    Buna klozetteki halka muamelesi yapmis.
  • bir de sıradan bır jetta da değil 2.0 turbo dizel jetta diye ekliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper216

Helal olsun Jeremy. Adamın hasısın. VW hayatta binmeyeceğim tek araba. Fiat'a binerim VW'ye binmem.

RENAULT forever.

Sembole biniyorsun Jettayı beğenmiyorsun, uzanamadığın ciğer olmuş bu

• Bir kaç kişi ölür diyordum kavgada birşey olmamış buralarda
  • "Top Gear Outtakes" güzel bir videoydu.

İnternetten bulup izlemenizi öneririm arkadaşlar.
  • Bu konuyu takip edelim, fanatik değilim diyen herkesin safı belli oluyor.

İyi konu olmuş.

Forumda, marka fanatiği misiniz diye konu açılmıştı, benden başka kimse fanatiğim demedi, sorsan herkes objektif ama ben bile herhangi bir şeyi böyle savunmuyorum yahu.
  • jetta c sınıfının kralıdır.
  • Gazı alan kendi markasını yazmış, hadi hayırlısı bakalım.
  • quote:

Hell yeah. Vw'ye gelsin.

Çok yakında.

Jeremy Clarkson'un Jetta hakkindaki yorumu. sert hemde cok sert !

oovv yeaah
  • quote:

Orijinalden alıntı: _SeRHaT_

quote:

Hell yeah. Vw'ye gelsin.

Çok yakında.

Renault amblemini çıkarıp ön ızgaranın altındaki kavisi de düzleştirdin mi al sana Golf. Ön taraftan bakınca aşırı Golf'e benzettim. Alınma, gücenme olmasın.

golf degılmı o zaten ben forumdan bırı shop yapmış dıye dusunmustum

• adam noktayı koymuş dağılalım beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunsnroses1

quote:

Hell yeah. Vw'ye gelsin.

Çok yakında.

oovv yeaah

Çok hoş olmuş bu.

• Forumda Vw fanatikleri çok olduğu gibi Vw'i hazmedemeyen de çok insan var.Bazen gereksiz saldırılar yapılıyor.Muamma olan sorunsuzlukları haricinde (gerçek)Tsı ve Dsg sistemleri oldukça iyi.Özellikle yeni Jetta'nın tasarımını çok beğeniyorum.Bence Vw'ler İtalyan-Fransız-Kore araçlarına göre daha kaliteliler.Japonların bazıları ve Ford ile benzer kalitede olduklarını söyleyebilirim.

Kim ne derse desin bu araçlarda(Vw'lerde) bir tokluk hissi var.Olay sadece kapı sesi,yalıtım gibi spesifik örneklerden ibaret değil.Benim tecrübe ettiğim kadarıyla Vw'ler tıkırtısı-çıtırtısı olmayan,iç mekanın genelinde bulunduğu sınıflara kıyasla kaliteli malzeme kullanılan,yalıtımı başarılı olan,güven hissi veren araçlar.Fakat Japonlara göre daha narin ve ağır başlılar(uyuşuk ta denebilir:).Japonlar çoğunlukla sürüş karakteristiği ve hissiyat olarak hırçın özellikler gösteriyor.

Not:Uyuşukluktan kasıt "gitmiyor" demek değil.Tsı lar gidiyor gitmesine ama zevkli bir sürüşleri yok.

• Dış tasarım, Dsg vites dısında, her sene özelliklerinden kisilan comfort pakette bile Manuel'de klimanın olduğu bes para etmez araba.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.