Şimdi Ara

Jeremy Clarkson'un Jetta hakkindaki yorumu. sert hemde cok sert ! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
355
Cevap
3
Favori
14.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 50 Bin e alınacak en iyi C sınıfı araba Golf yada Jetta diyenlere gelsin
  • adama haklı almak için 1 sebep bile bulamadıgım bir arac.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NapoleonBonaparte

Top Gear'ın sitesinde şöyle bir gezindim incelemelerde:

- Jetta'ya 10/5 verilmiş
    - Yeni Sportage'ye 10/4
    - Qashqai 1.5 Dci 'ye 10/7
    - Skoda YETİ'ye de 10/7

*Yani bu incelemelerden ilk ulaştığım kanı bu adamlar markaya ve ya dış tasarımı kriterlerine almıyorlar , Carbuyer'deki puanlamalardan kat ve kat mantklı ve realist genel itibariyle.

Jetta hakkında yorum ise yapmayacağım daha aracın içine oturmuşluğum yok gittiğimiz plazalarda teşhirlik Jetta bile yoktu ne yazıkki.

Ayrıca Doğuş Grubu basın sözcüleri Celal PİR ve Saffet Üçüncü'den misilleme bekliyoruz...

Jeremy Clarkson'un Jetta hakkindaki yorumu. sert hemde cok sert !

Evet "kıl biraderler" yakında bir basın açıklaması yapar..

• quote:

Orijinalden alıntı: volkman

quote:

Orijinalden alıntı: Scorp3867

quote:

Orijinalden alıntı: denizkubi

VW 'nin dandik bir araba olduğunu ben golf'ten sonra öğrendim bunu bu forumda yazmak istedim ve bunun için üye oldum bir de ne göreyim abovv forumda sonsuz bir vw hayranlığı mı deseeek ,hastalığı mı desekkk
    ne desek bilemiyoruz bir durum olduğunu görünce de neye uğradığımı şaşırmıştım.
    VW'ler bir defa teknoloji olarak geriden takip ediyor.Özellikle Motor mekanik şanzıman bakımından da oldukça başarısız.Kia bile bu konuda daha başarılıdır.Bugün 1.6 Fiat Bravo 1.6 Golf'ü topa çevirir.
    VW kandırmalık arabadır kapı sesine,yumuşak göğüsüne kanıyor insanlar.Ondan sonra yağ yakan bir motor, şanzıman sorunları ,aklınıza gelmeyecek mekanik arıza.. dedim ya dandik çünkü
    Sizdeki sorun çıkarmıyor diye hepsini öyle zannetmeyin...

Mercedes ve biraz da BMW hariç Her zaman söylerim Hayatta Alman Arabası Almam Aldırmam buna Audi de dahil...

Çünkü araba değilleer...sağlam değiller Audi de dahil...Tamam tok ve ağır bir araba izlenimi verirler ama hepsi o kadar bunun için de o kadar kazık yemeye gerek yok...Hele dosbaagen.. Kia alın,hyundai alın,
    dandik dosbaagen almayın bu kadar net...

abartıyorsunuz, o kadar da değil. anti-vw e kaçıyor sizin tutumunuz da. . Ben gözlerimi kapattım ne olursa olsun vw almam diyorsunuz. Hatta onu da geçip mercedes bmw dışında almanlara gözüm kapalı hiçbirini almam diyorsunuz. Belki de vw in bir sonraki arabası her bakımdan sınıfında piyasanın en iyi arabası olacak. Belki bunu opel veya audi başaracak.Bunu bilmeden "bunu hayatta almam onu alırım" şeklinde yorumlar sonraki yorumlarınızın inanılırlığını, bilmiyorum ne kadar umurunuzda olur ama, en azından benim gözümde azaltır.
    Objektif olma çabasında isek asla lada almam, asla geely almam asla chery almam diyerek bunu başaramayız. Sürücü koltuğuna geçip, logoyu unutup sürüşe çıkmakla, kullanıcı geri dönüşlerine dikkatli bakmakla değerlendirebiliriz.

Benim tutumum anti-vw dir. Gözlerimi kapattım ve ne olursa olsun, asla vw almam.

Gidip 70.000 TL sayacağım, 6 ay sıra bekleyeceğim, sonunda da o günkü fiyatı neyse, aradaki farkı ödeyeceğim. Dünyada yok böyle bir satış. vw Türk insanına nasıl davranıyorsa, buna müstehak. Vw, Türk insanına layık gördüğü bu muameleyi, dünyanın herhangi bir ülkesinde yapsın bakalım. O ülkede 1 adet daha satabilecek mi acaba? Beğenmediğimiz araplar bile, 15 günlük süreye, dönüp arkasını, çıkıp gidiyor. Biz burada, 12 ay sonra passat ı teslim aldık diye başlık açıyoruz.

Denizkubiyi tasdiklemem ama burada haklı, vw alacağıma, Ladaya binerim, en azından paramla rezil olmam.

Ben Bmw ve Mercedeste almam. Bu benzin fiyatlarıyla, bu ülkede binilebilecek en yüksek sınıf D sınıfı araçlardır. Ne S sınıfında, ne de başka sınıflarda gözüm de yok. O kadar para sayacağıma, aradaki farkla 1 öğrenci okuturum, popom biraz rahatsız oluversin bi zahmet.

Belki...! vw her bakımdan sınıfının en iyi arabası mı olacak? Her sene donanım ve kalite olarak geriye doğru giderken mi? İnşallah o günleri de görürüz. ESP siz almanlardan sonra ABS siz almanları görmek, çok şaşırtmaz beni.

6 ay sıra beklemeniz vw in suçu değil, doğuş ve iç talebin suçu.
    Fiyatında da doğuş etkili, avrupa fiyatı diğer markalardan öyle kayda değer pahalı değil.
    vw i itham ettiğiniz şeylerin vw in otomobillerinin kalitesiyle alakası yok, zaten bu şartlar düzelse tüm hizmet on numara olsa bile tutumunuz belli. asla vw almam gözümü kapattım yazmışsınız. Bu laftan sonra tartışabileceğimiz herhangi bir şey yok.

• Biraz ağır eleştirmiş, bizim memlekette 1.6 tdi a tapılırken adamın 2.0tdi için söyledikleri hakkaken sert olmuş, hatta İvana Sert olmuş :)
    VW orta klasta iyi arabalar yapıyor ama insanı duygulandıran, kalbini çarptıran, heyecanlandıran tasarımlardan çok uzak.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: volkman

quote:

quote:

VW 'nin dandik bir araba olduğunu ben golf'ten sonra öğrendim bunu bu forumda yazmak istedim ve bunun için üye oldum bir de ne göreyim abovv forumda sonsuz bir vw hayranlığı mı deseeek ,hastalığı mı desekkk
    ne desek bilemiyoruz bir durum olduğunu görünce de neye uğradığımı şaşırmıştım.
    VW'ler bir defa teknoloji olarak geriden takip ediyor.Özellikle Motor mekanik şanzıman bakımından da oldukça başarısız.Kia bile bu konuda daha başarılıdır.Bugün 1.6 Fiat Bravo 1.6 Golf'ü topa çevirir.
    VW kandırmalık arabadır kapı sesine,yumuşak göğüsüne kanıyor insanlar.Ondan sonra yağ yakan bir motor, şanzıman sorunları ,aklınıza gelmeyecek mekanik arıza.. dedim ya dandik çünkü
    Sizdeki sorun çıkarmıyor diye hepsini öyle zannetmeyin...

Mercedes ve biraz da BMW hariç Her zaman söylerim Hayatta Alman Arabası Almam Aldırmam buna Audi de dahil...

Çünkü araba değilleer...sağlam değiller Audi de dahil...Tamam tok ve ağır bir araba izlenimi verirler ama hepsi o kadar bunun için de o kadar kazık yemeye gerek yok...Hele dosbaagen.. Kia alın,hyundai alın,
    dandik dosbaagen almayın bu kadar net...

abartıyorsunuz, o kadar da değil. anti-vw e kaçıyor sizin tutumunuz da. . Ben gözlerimi kapattım ne olursa olsun vw almam diyorsunuz. Hatta onu da geçip mercedes bmw dışında almanlara gözüm kapalı hiçbirini almam diyorsunuz. Belki de vw in bir sonraki arabası her bakımdan sınıfında piyasanın en iyi arabası olacak. Belki bunu opel veya audi başaracak.Bunu bilmeden "bunu hayatta almam onu alırım" şeklinde yorumlar sonraki yorumlarınızın inanılırlığını, bilmiyorum ne kadar umurunuzda olur ama, en azından benim gözümde azaltır.
    Objektif olma çabasında isek asla lada almam, asla geely almam asla chery almam diyerek bunu başaramayız. Sürücü koltuğuna geçip, logoyu unutup sürüşe çıkmakla, kullanıcı geri dönüşlerine dikkatli bakmakla değerlendirebiliriz.

Benim tutumum anti-vw dir. Gözlerimi kapattım ve ne olursa olsun, asla vw almam.

Gidip 70.000 TL sayacağım, 6 ay sıra bekleyeceğim, sonunda da o günkü fiyatı neyse, aradaki farkı ödeyeceğim. Dünyada yok böyle bir satış. vw Türk insanına nasıl davranıyorsa, buna müstehak. Vw, Türk insanına layık gördüğü bu muameleyi, dünyanın herhangi bir ülkesinde yapsın bakalım. O ülkede 1 adet daha satabilecek mi acaba? Beğenmediğimiz araplar bile, 15 günlük süreye, dönüp arkasını, çıkıp gidiyor. Biz burada, 12 ay sonra passat ı teslim aldık diye başlık açıyoruz.

Denizkubiyi tasdiklemem ama burada haklı, vw alacağıma, Ladaya binerim, en azından paramla rezil olmam.

Ben Bmw ve Mercedeste almam. Bu benzin fiyatlarıyla, bu ülkede binilebilecek en yüksek sınıf D sınıfı araçlardır. Ne S sınıfında, ne de başka sınıflarda gözüm de yok. O kadar para sayacağıma, aradaki farkla 1 öğrenci okuturum, popom biraz rahatsız oluversin bi zahmet.

Belki...! vw her bakımdan sınıfının en iyi arabası mı olacak? Her sene donanım ve kalite olarak geriye doğru giderken mi? İnşallah o günleri de görürüz. ESP siz almanlardan sonra ABS siz almanları görmek, çok şaşırtmaz beni.

6 ay sıra beklemeniz vw in suçu değil, doğuş ve iç talebin suçu.
    Fiyatında da doğuş etkili, avrupa fiyatı diğer markalardan öyle kayda değer pahalı değil.
    vw i itham ettiğiniz şeylerin vw in otomobillerinin kalitesiyle alakası yok, zaten bu şartlar düzelse tüm hizmet on numara olsa bile tutumunuz belli. asla vw almam gözümü kapattım yazmışsınız. Bu laftan sonra tartışabileceğimiz herhangi bir şey yok.

Bu konuda Doğuşu kesinlikle suçlu bulmuyorum. Bu tamamen Türkiyeye 2.sınıf ülke muamelesi yapan vw in suçudur. Türkiyeye yeterli araç gönderse, Doğuşta bu araçları stokta tutacak değil herhalde.

İtham ettiğim şeylerin, kaliteyle nasıl alakası yok? Hergün orası çatladı, burası patladı, DSG si titredidiye başlıkları okuyoruz. Çok mu kaliteli oluyor yani. Belli....

Bu şartlar düzelse bile dönüp bakmam, orası doğru, siz satış ofisinden içeri girmemişsiniz galiba. Ben girmiştim, ukelalık, umursamazlık diz boyuydu. Bu satış temsilcisinin suçu deseniz bile, satış temsilcilerine çeki düzen versinler. Böyle muamele görmek istiyorsanız, buyrun gidin, alın alman harikanızı, güle güle binin. Benim gururum el vermiyor.

• Bana görede jetta bir Vw olarak ele aldığımızda maliyet kaygısı ile üretilmiş bir araçdan öte değil ederinden fazlaya satıldığıda aşikar tasarım olarak halefinde iyi olmasına rağmen kalite olarak halefine göre bir adım geride olsada subjektiflikten öteye gidememiş Jeremy'in yorumları kadar ölü bir araç da değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferaltug

quote:

Orijinalden alıntı: NapoleonBonaparte

Top Gear'ın sitesinde şöyle bir gezindim incelemelerde:

- Jetta'ya 10/5 verilmiş
    - Yeni Sportage'ye 10/4
    - Qashqai 1.5 Dci 'ye 10/7
    - Skoda YETİ'ye de 10/7

*Yani bu incelemelerden ilk ulaştığım kanı bu adamlar markaya ve ya dış tasarımı kriterlerine almıyorlar , Carbuyer'deki puanlamalardan kat ve kat mantklı ve realist genel itibariyle.

Jetta hakkında yorum ise yapmayacağım daha aracın içine oturmuşluğum yok gittiğimiz plazalarda teşhirlik Jetta bile yoktu ne yazıkki.

Ayrıca Doğuş Grubu basın sözcüleri Celal PİR ve Saffet Üçüncü'den misilleme bekliyoruz...

Jeremy Clarkson'un Jetta hakkindaki yorumu. sert hemde cok sert !

Evet "kıl biraderler" yakında bir basın açıklaması yapar..

• quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

quote:

Orijinalden alıntı: alper216

Benimki yola örümcek gibi yapışıyo. Polo'yuda kullandım. İndiğimde bütün Renault mühendislerine dua ettim.

Kullanmasak inanacağız da, araba 100 den sonra gezinmeye başlıyor. Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş hesabı seninki.

vw nin hc bi arabasi o paralari haketmeyen prestijden kaliteden yoksun araclar. 2006 model polo kullandm yaklasik 1500 km ben hayatmda ole berbat rezil bi araba gormdm arabanin ustnde 10000kmlik lastk wardi arata 5 kisiyken arkasni birakti. O forumun makara knusu kus serisi ble 5 kisiyle brakmyoken prestij sahibi(!) mercedesin en buyuk rakibi(!) bi kus serisi kadar guwen wermyr yolda.

• Sen gel Ferrari'den,Ariel'e Pagani'den Peel'e kadar çoğu markanın hemen hemen tüm araçlarını test et sonra cetta'ya laf et. Oldu mu abicim? Benim cettam olsa binmezdim o derece. Bir tane tipi düzgün beğendiğimiz Vw modeli vardı onu da sağolsun jeremy abimiz itin şeyine soktu.
  • Adam sadece Ferrari'lere binmiyor, yeri geldi Skoda Yeti'yi test etti öve öve bitiremedi, yeri geldi 100 pound a araba alıp km.lerce o arabayla gezindi durdu

Ayrıca bu herifin 911'lere müthiş gıcıktır, vosvos çakması der yani adam sözünü sakınmıyor hoşuna gitmediyse yerin dibine sokar arabayı

Çok da güzel program yapıyorlar, Türkiye'de 2 bölüm takla simulatörü, 2 bölüm de güvenli sürüş tekniği çekip araba programı diye utanmadan yayınlayanlara örnek olur inşallah
  • Dikkat çekmek adına denizkubi gibi arkadaşlar trollük yapmasına bu yönetimin bu kadar müsade etmesinden hoşlanmıyorum, adam resmen fiat bravoya golften iyi dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bu tepenin ardı münih

Adam sadece Ferrari'lere binmiyor, yeri geldi Skoda Yeti'yi test etti öve öve bitiremedi, yeri geldi 100 pound a araba alıp km.lerce o arabayla gezindi durdu

Ayrıca bu herifin 911'lere müthiş gıcıktır, vosvos çakması der yani adam sözünü sakınmıyor hoşuna gitmediyse yerin dibine sokar arabayı

Çok da güzel program yapıyorlar, Türkiye'de 2 bölüm takla simulatörü, 2 bölüm de güvenli sürüş tekniği çekip araba programı diye utanmadan yayınlayanlara örnek olur inşallah

Sadece bu adam değil ki 911'lere gıcık olan bu işle yakından ilgili tanıdığınız dostunuz felan varsa sorun pek çok süper spor sever porsche'yi tasarım özürlü ,çirkin ve yetersiz bulur.Tanıdığınız veya forumda
    süper sporlarla ilgilenen varsa iyi bilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Dikkat çekmek adına denizkubi gibi arkadaşlar trollük yapmasına bu yönetimin bu kadar müsade etmesinden hoşlanmıyorum, adam resmen fiat bravoya golften iyi dedi.

Mazda 3
    1560 cc

115 bg 270 n/m tork

Şehir içi...5.3
    Şehir dışı..3.9
    Ortalama 4.4

0-100 11.0 sn

JETTA

1598 cc

105 bg 250 n/m tork

Şehir içi...5.7
    Şehir dışı...3.9
    Ortalama 4.5

0-100 11.7 sn

Renault Fluence 1.5 dCi 81 kW/110 PS 240 NM 6-EDC ECO²
    ş.i. 5.8
    ş.d 3.9
    ort. 4.6 l/100 km

Volkswagen Jetta 1.6 TDI 77 kW/105 PS 250 NM 7-DSG BMT
    ş.i. 4.9
    ş.d. 4.0
    ort. 4.3 l/100 km
    http://renault-preislisten.de/fileadmin/user_upload/Broschuere_Fluence_100809.pdf
    http://www.volkswagen.de/de/CC5.html

Renault Megane 1.5 dCi EDC

0-100 km/s sn: 11.7 sn

Maksimum Hız: 185 km/s

Volkswagen Golf 1.6 TDI DSG

0-100 km/s sn: 11.2 sn

Maksimum Hız: 189 km/s

Renault Megane 1.5 dCi

0-100 km/s sn: 11.4 sn

Maksimum Hız : 185 km/s

Volkswagen Golf 1.6 TDI

0-100 km/s sn: 11.3 sn

Maksimum Hız : 189 km/s

Yani buradaki değerlere bakacak olursak vw nin motorlarının aslında ne kadar ortalama olduğunu ve rakiplerinin gerisinde olduğunu unutmamak da gerekir .Buradaki araçlar ayrıca performans karşılaştırması 1.5 dcı ile değil 130 luk 1.6 dcı ile karşılaştırılmalı ki zaten burad da vw ler nal toplayacaktır.Ayrıca Reno hem performans olarak iyi hem de yakıt değerleri bakımından da daha iyi değerler yakalıyor

VW nin gelecek olan BiTurbo 2.0 TDI 200 hp 'sine bakacağız artık..evet fiat bravo 120 hp lik motoru çok seri ve başarılı bir motor 1.6 TDI den daha başarılı sonuçlar elde edeceğini düşünüyorum.

• Bende Ferrari Lamborghini Maserati kullansam. Jettaya araba demem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Dikkat çekmek adına denizkubi gibi arkadaşlar trollük yapmasına bu yönetimin bu kadar müsade etmesinden hoşlanmıyorum, adam resmen fiat bravoya golften iyi dedi.

daha öncede fluance passattan KAT VE KAT DAHA KALİTELİ BİR ARAÇ DEDİ BİZ ALIŞTIK ARTIK PEK ZOR GELMİYOR
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

daha öncede fluance passattan KAT VE KAT DAHA KALİTELİ BİR ARAÇ DEDİ BİZ ALIŞTIK ARTIK PEK ZOR GELMİYOR

ben öyle bir şey demedim cihan abartma
  • quote:

quote:

quote:

adım gibi eminim söyledin geçen sene yine bir reno vw konusu idi

konuyu silmişler yoksa burda paylaşırdım

• quote:

quote:

quote:

quote:

adım gibi eminim söyledin geçen sene yine bir reno vw konusu idi

konuyu silmişler yoksa burda paylaşırdım

Hayır ben öyle demedim az buçuk hatırlıyorum Fluence'yi kimse arabadan saymıyor ama sınıfının üzerinde bir konfora sahiptir dedim.

• Adamın mizâcı biraz sert, Ford GT için neler diyor herif. Biraz kendi zevklerine göre yorumlamış ama yine de katılmamak elde değil.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.