Şimdi Ara

Jeremy Clarkson'un Jetta hakkindaki yorumu. sert hemde cok sert ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
355
Cevap
3
Favori
14.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vw üfürme bir markadır, aksini iddia edende üfürüyodur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gopluumit

Marka Fanatizm'i böyle bir şey işte Arkadaş Ne Vw miş Biz yurt dışında Golf 3 leri 4 leri şahin doğan yerine kullanıyoruz :) Türkiyede Sanırsın Bİ Bentley ^^

vay bee bende mercedes bmwleer şahin doğan niyetine kullanılır sanıyordum.peki ferrari lamborghini gtr ı ne diye kullanıyolar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper216

Hell yeah. Vw'ye gelsin.

Çok yakında.

Jeremy Clarkson'un Jetta hakkindaki yorumu. sert hemde cok sert !

Denizkubi´nin fake hesabi beyler ciddiye almayin

• Her ne kadar Jeremy'nin objektifliği tartışılsa da hunharca katletmiş
  • o arac 2.0 tdi bide :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Celal Pir le, saffet reyiz yola çıkmış ceremi bittin sen. Primönyum zopa atacaklar sana
  • quote:

Marka Fanatizm'i böyle bir şey işte Arkadaş Ne Vw miş Biz yurt dışında Golf 3 leri 4 leri şahin doğan yerine kullanıyoruz :) Türkiyede Sanırsın Bİ Bentley ^^

Merak ettim de dünyanın en pahalı benzınını ve golf 3-4 leri hangi ülke de kullanıyosun ?
  • Benim dikkat çekmek istediğim birkaç nokta var.
    Bu adama yanlı demişsiniz,lüks arabadan inmiyor demişsiniz

Ben senersongur kadar bu programın sıkı bir takipçisi değilim.Kendisi Honda kullanıcısı olmasına rağmen nasıl bir vosvos fanatiği olduğunu burdada gösterdi.Eğer öyle olmasaydı bunların hepsine tek tek cevap verirdi.Sizin dandik dediğiniz araçları Clarkson'un beğendiği çok olmuştur.

Sonuçta bu program Dünyanın en iyi Otomobil programı olarak gösteriliyor.Ya bu adamı hiçbirimiz ciddiye almayalım yada Ferrari'lere Bentley'lere binen bu adama yandaş demeyelim.O Jetta ABD'de kaç kuruşluk araçki sizin bizim gibi yandaşlık yapsın.
  • Parayı veren düdüğü çalar misali bi arada 1.4 fiestayla corveti kapıştırmıştı ve yarışın haylaz çocuğu fiestayı seçmişti. Gerizekalı bu adam yaaa. Hatta 159 testide var bu malın yere göğe sığdıramıyodu neoldu ülkemizde 159 nekadar sattı? Kendi yorumlarını kendine saklasın herkes neyin ne olduğunu biliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

quote:

Orijinalden alıntı: alper216

Helal olsun Jeremy. Adamın hasısın. VW hayatta binmeyeceğim tek araba. Fiat'a binerim VW'ye binmem.

RENAULT forever.

kardeş sen sümbüle bin boşver VW i

ahaha :D

• quote:

Orijinalden alıntı: HARB

quote:

Merak ettim de dünyanın en pahalı benzınını ve golf 3-4 leri hangi ülke de kullanıyosun ?

Bulgaristanda dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pilot84

quote:

vay bee bende mercedes bmwleer şahin doğan niyetine kullanılır sanıyordum.peki ferrari lamborghini gtr ı ne diye kullanıyolar.

Evet.
  • herkesin söylemek isteyipte söyleyemediği şeyi dile getirmiş adam. Face de beğeniyim bari bu adamı
  • La vw markamı ya. Bunu biz deyince herkes sinirinden vw i savunmak için kuyruk oluyordu. Gerçi adamlara hak vermiyor degildim. Milletin 3 liraya aldıgını 5 liraya alıp sonrada kendini enayi gibi hissettigini kabul etmek zor olsa gerek...HAdi biz arabadan anlamıyoruz.... Hadi biz şöyle yetersiziz, Böyle yetersiziz. Al sana dünyanın en baba otomobil eksperinin yorumu . VW severlere kapalk olsun.
  • o kadar pahalı araçları yerden yeren vuran adamlar, bence iyimser bile davranmış.
  • Acaba focus'a, Fuluenc'e, Civic'e, Corolla'ya, VS diger C segmenti araçlara binse ne diyecek VW TR de doğuş yüzünden sevilmiyor fakat yurt dışı araçları oldukça dolu ve güzel bu abimizin demek ilk defa C segmenti bir araca biniyor jetta bence gayet güzel, konforlu ve donanımlı bir araç kendi segmentine göre :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yek_ka -- 16 Mart 2012; 23:23:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sezgintr

Parayı veren düdüğü çalar misali bi arada 1.4 fiestayla corveti kapıştırmıştı ve yarışın haylaz çocuğu fiestayı seçmişti. Gerizekalı bu adam yaaa. Hatta 159 testide var bu malın yere göğe sığdıramıyodu neoldu ülkemizde 159 nekadar sattı? Kendi yorumlarını kendine saklasın herkes neyin ne olduğunu biliyor.

Yanlız aynı adam golf gti ve polo gti için methiyeler düzen bir adam bu programın mazisi 80 lere dayanıyor bizdeki otomobil programları gibi objektif test yapmak yerine araçların reklamından farksız tr de

Gözünün yaşına bakmaz testlerde (ingiliz ss araç olmadıkça araç)
  • Ön Sırada yerinizi ayırtın. Çekirdeklerinizide hazırlayın. Kuyuya taş attımda.
  • az bile söylemiş
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.