Şimdi Ara

Jet,Vınn veya Vodem?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar,ben uzun süredir dota 2 oynuyorum yurdun interneti 5mbit olmasına rağmen herhalde insanlar torrente bırakıp gidiyorlar hep 1mbit e düşüyor.bende de haliyle oyun oynayamıyorum.uzun süredir araştırıyorum jet'in 21mbps lik kampanyası var ama alanlarda "çok geç açılıyor sayfa" diyorlar.vınn da keza öyle.vodem'i olanla daha karşılaşmadım.hangisini almalıyım,ayrıntılı bilgi verirseniz sevinirim.oyuna girerken telefonu bağlayıp 3g ile giriyorum ama dakikada 1,3snliğine oyun donuyor sonrası iyi ama 1oyun 40mb ımı yiyor.Ayrıca iphone da fırın gibi oluyor korkuyorum :) yani bana jet vınn veya vodemden gerek.Acil yazabilirseniz sevinirim bir kaç gün içinde alacağım kota bitiyor yoksa ilginiz için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkbirgul -- 29 Eylül 2013; 22:38:08 >

• Dota2 gerçekten hızlı bir internet istiyor yoksa pingin fırlıyor ve hiç oynanmıyor bunda steam'ın da etkisi olduğunu düşünüyorum ben. Yurdunun bulunduğu yere değişebilecek bir konu bu. Mesela yurdunda iyi çekiyorsa herhangi bir operatör 8mbps de işini görecektir. Bende jett var 8mbps'e kadar ve iyi çektiği bir alanda rahatlıkla oynayabiliyordum Dota2
  • Yurdumun yeri merkezde.Vatan caddesinde metro aksaray durağının yanında. opensignal.com dan baktığımda en yüksek vodafone sonra turkcell,avea ise çok yavaş sinyal görünüyordu.Evet sadece yurdumda oynayacağım.anladım 8mbps iyi diyorsunuz.ozaman vodafone alayım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.