Şimdi Ara

Jetta 1.6 midline kullanma klavuzunu nereden bulabilirim.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugun dod'tan 2007 jetta 1.6 midline araç aldım.Fakat aldığımda aracın kullanma klavuzu yoktu nereden edinebilirim veya pdf olarak falan bulama şansım varmı??

• Öncelikle hayırlı olsun aracınız 1.6 FSI 115 hp mi yoksa 1.6 8V 102 hp mi
    Resim isteriz
  • 102 hp resim olarak da dod'taki fotoğrafı ekleyeyim.Bu arada aracı ataşehir dod city den aldım öylebir araba teslim ettiki içinde ne kullanma klavuzu ,ne yangın söndürücü vs yok malesef.Trafik seti istedim verdikleri trafik setinin içinden bir çift eldiven,buz kazıyıcı ve bir takozdan başka bişey çıkmadı.Telefonla konuştuğumuz aracın yanında bakmaya gittiğimde sağ arka çamurluğun üstünde 7-8 cm çapında bir düzeltme yapılmış ve boya var ama okadar amatörce bir düzeltmeki heralde ben elime çekiç alıp düzeltsem okadar olurdu birde hiç söylenmeyen ve benimde geç fark ettiğim aracın sağ marşpiyerinde bi eğilme var.Bunu dod taki satış temsilcisine söylediğimde olabilir ikinci el araç alıyorsunuz cevabını aldım.Bu elbette olabilir ama dod tan alırken insan herşeyine güvenerek alıyor en azından burasında böyle bir düzeltme var şurasında da eğik var deseler onu bilerek alırız. gözümğzden kaçtı diye böyle bir cevapmı almak zorundayız.Bu sitemimide burdan dile getirerek araç alacak arkadaşların böyle şeylere biraz daha dikkat ederek inceleyerek almaları tavsiyesinde bulunacağım dodtan araç alırken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piscesforum -- 8 Aralık 2008; 21:02:23 >

• hayırlı olsun dod bu konuda yanlış yapmış..en ufak ayrıntısına kadar rapor verilmeli.2.el alıyoruzda 10 senelik araça almıyoruz ya .sonuçta 30000 civarı para sayıyoruz.300 ytl değil ya..
  • benim 2004 borada da yok kitapçık yetkili servis 25 avro ya getirteceğini söyledi bende vazgeçtim.arkadaşın golfü vardı onun fotokopisini aldım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.