Şimdi Ara

Jetta 2006 Comfortline standart donanımı ve 2 el fiyatı hakkında bilgi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bugün 2. el 2006 model jetta comfortline 102 HP tiptronik 33000 km alacağım. fiyatını 32000 YTL galeriden anlaştım ve ekspertize götürecğim. Fiyat iyi midir? 2006 comfortline standart donanımı ile bilgisi olan var mı? Bu model de ESP var mı onu merak ediyorum.

Cevaplar için şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunthan -- 23 Ocak 2008; 9:30:32 >

• Esp var yalnız 102 beygir motor sizi ne derece tatmin eder bilmiyorum. Keşke en azından FSI olsaydı. Selamlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmetba

Esp var yalnız 102 beygir motor sizi ne derece tatmin eder bilmiyorum. Keşke en azından FSI olsaydı. Selamlar...

Manuel'i vardı bende bir zaman performansı iyiydi ama triptronik nasıldır bilemem
  • Benim takasa verdiğim araç 1.6 Jetta 2006 Comfortline 115 HP FSI Platinyum Gri idi.(Manuel)
    Benimde aklım güç konusuna takıldı,115 hp FSI bana bile az geliyordu,102 hp çok az olur bence.Almadan önce aracı test etmeni tavsiye ederim,aracı sadece ekspere bırakma,sende bin dostum,arabanın kalkışına hızlanmasına dikkat et,bu bana yeter dersen al.Konfor yönünden çok memnundum ben arabamdan,şimdi yine Jetta aldım (170 HP Jetta)
    Eğer Tipt. vites olmasada olur dersen,benim takasa verdiğim aracada bak derim,ama verdiğim araba satılmışta olabilir bilemiyorum.Ben MEZ den aldım yeni aracımı,eskisini oraya takas verdim.
  • bir tek şey söyliyeyim su gibi benzin içer yakıt seni üzer.
  • aracı aldım artık. net 32000 YTL ye. performans hevesimi son 7 yıldır kullandığım Alfalarla aldım. o yüzden pek performans meraklısı değilim zaten %95 hayatımız istanbul trafiğinde geçiyor. 2 eli iyi olan donanımlı ve rahat bir araç diye aldım. fşyat hakkında pek yorum yapılmamış ama sanırım ne ucuz ne de pahalı tam değerinde aldım galiba. Türkiye de maalesef 2 el galericiler yüzünden şişirilmiş. bir de aşırı vergiler yüzünden. yurt dışında bu paraya sıfır alınıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hunthan

aracı aldım artık. net 32000 YTL ye. performans hevesimi son 7 yıldır kullandığım Alfalarla aldım. o yüzden pek performans meraklısı değilim zaten %95 hayatımız istanbul trafiğinde geçiyor. 2 eli iyi olan donanımlı ve rahat bir araç diye aldım. fşyat hakkında pek yorum yapılmamış ama sanırım ne ucuz ne de pahalı tam değerinde aldım galiba. Türkiye de maalesef 2 el galericiler yüzünden şişirilmiş. bir de aşırı vergiler yüzünden. yurt dışında bu paraya sıfır alınıyor.

fiyat gayet uygun
    2006 primeline modelini arkadaş 25000 YTL. ye aldı (manuel vites, 33500 km.de)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ne hikmetse bütün 2 eller 30-35000 civarında. biraz kıllandım. gerçi bir servise gösterdim bir leş demedi ama... araba temiz dedi.
  • 102 hp 8 v motor en az 1.5 lt fazla yakar. o fiyata 2. el otomatik yeni civic alınır.
    Bence 32 milyara en son alınacak araclar 102 hp lik voswos lardır. Neyse herkesin dusuncesi farklı. Hayırlı olsun
  • İçin rahat olsun arkadaşım. Şehir içindeki ivmelenmelerde fsi den kesinlikle daha iyidir. Agresif kullanmazsan da yakıt katalog değerlerini kesinlikle tutturursun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozkan_1975

Benim takasa verdiğim araç 1.6 Jetta 2006 Comfortline 115 HP FSI Platinyum Gri idi.(Manuel)
    Benimde aklım güç konusuna takıldı,115 hp FSI bana bile az geliyordu,102 hp çok az olur bence.Almadan önce aracı test etmeni tavsiye ederim,aracı sadece ekspere bırakma,sende bin dostum,arabanın kalkışına hızlanmasına dikkat et,bu bana yeter dersen al.Konfor yönünden çok memnundum ben arabamdan,şimdi yine Jetta aldım (170 HP Jetta)
    Eğer Tipt. vites olmasada olur dersen,benim takasa verdiğim aracada bak derim,ama verdiğim araba satılmışta olabilir bilemiyorum.Ben MEZ den aldım yeni aracımı,eskisini oraya takas verdim.

Aracın hala Mez'de satılmamış.32750 ytl istiyorlar.Senden kaça almışlardı ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realgs -- 1 Şubat 2008; 12:59:19 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.