Şimdi Ara

jetta alacam ama kararsızım ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bende Ford Cornect 110 'luk bi aracım var. daha altcak bır arac istiyorum.

Jetta 1.2 TSI 105 PS Trendline 43.800 TL

Jetta 1.6 TDI 105 PS Trendline 57.900 TL

yılda ortalama 10.000 km yapıyorum çok parada harcamak istemıyorum ama türkiyenın benzın fiyatları malum istanbul tafıgıde facıa ne yapsam karar veremedım ne yapmalıyım ?

söyledıgım gıbı fazla para harcamak istemiyorum.. ve gecen tesadüfen skoda rapid gördüm resimlerıne baktım içi dısı performansı aynı jetta gibi... skoda rapid fiyatı dizelı 43.490 tl aha dedım işte bu gittim skoda bayisine ama ne göreyim 43.490 tl lik olanın ıcı cok kötü radyo kısmı falan cok basıt jetta nın ıcınede hiç benzemıyor 49.490 tl dızel mıs meyersem o fotoda gördüğüm sonra vazgectım tekrar jetta almaya karar verdım ama nasıl birsey alsam bilemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denntro100 -- 4 Mayıs 2013; 13:03:43 >

• Jetta tavsiye edilir.
  • 57.900 jettanın başlangıç fiyatı dimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SF01

57.900 jettanın başlangıç fiyatı dimi

57.900 olan dızel araclarda baslangıc fıyatı
  • dizel istiyorum ama oda cok pahalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: denntro100

dizel istiyorum ama oda cok pahalı

o kadar paraya degmez jetteya birde trend modelinde pek bir donanım yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizel başkadır Memlekete (500 km) 92 lira ile gidip gelmenin keyfi bambaşkadır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Atilla_06

Dizel başkadır Memlekete (500 km) 92 lira ile gidip gelmenin keyfi bambaşkadır.

işttee bu ya yakıt dedıgın böyle olur ama cok pahalı dızelde

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Atilla_06

Dizel başkadır Memlekete (500 km) 92 lira ile gidip gelmenin keyfi bambaşkadır.

işttee bu ya yakıt dedıgın böyle olur ama cok pahalı dızelde

Özel mesajlarına bir bak hocam

• Bende 1,4 tsi dsg comfortline jetta aldım memnunum basarsan yakıyor 9-10 lıtre arası yok ben ayagıma hakımım trafıkde sınırlenmem sakın sakın 100 -110 gıderım dıyecek kadar dırayetlıysen 5-5 lıtre yakıyor toparlaması kafa kaldırması super tavsıye ederım
  • quote:

Herkeze merhabalar !!

yılda ortalama 10.000 km yapıyorum çok parada harcamak istemıyorum ama türkiyenın benzın fiyatları malum istanbul tafıgıde facıa ne yapsam karar veremedım ne yapmalıyım ?

söyledıgım gıbı fazla para harcamak istemiyorum.. ve gecen tesadüfen skoda rapid gördüm resimlerıne baktım içi dısı performansı aynı jetta gibi... skoda rapid fiyatı dizelı 43.490 tl aha dedım işte bu gittim skoda bayisine ama ne göreyim 43.490 tl lik olanın ıcı cok kötü radyo kısmı falan cok basıt jetta nın ıcınede hiç benzemıyor 49.490 tl dızel mıs meyersem o fotoda gördüğüm sonra vazgectım tekrar jetta almaya karar verdım ama nasıl birsey alsam bilemedim

şimdi olaya şöyle bakmalısın dizel arabayı alıcaksan yılda 50.000 km yapman gerekiyo eğer bu kadar km bir yıl içinde yapamıcaksan dizele yaklaşma
    şunuda söyliyim
    madem dizel alıcak kadar bütçen var ama dizele ihtiyacın yok dolu paket bir jetta güzel tavsiye ederim ama şunu da bil jetta nın kasası seneye değişecek bilgine o da önemli bir nokta ...

• quote:

Orijinalden alıntı: timurgs

quote:

Herkeze merhabalar !!

şimdi olaya şöyle bakmalısın dizel arabayı alıcaksan yılda 50.000 km yapman gerekiyo eğer bu kadar km bir yıl içinde yapamıcaksan dizele yaklaşma
    şunuda söyliyim
    madem dizel alıcak kadar bütçen var ama dizele ihtiyacın yok dolu paket bir jetta güzel tavsiye ederim ama şunu da bil jetta nın kasası seneye değişecek bilgine o da önemli bir nokta ...

Jettanın yeni kasası : http://forum.donanimhaber.com/m_73023013/tm.htm

• Size katılmıyorum. Yılda 13 bin km yol yapıyorum ve dizel aracım var oldukça memnunum. Yılda 50 bin km yol yapma olayı benzin 2,5 lira iken öyleydi. Ama Benzin fiyatı 4,60 TL... Dizel aynı miktarda yakıt ile hem daha fazla gider hemde daha ucuzdur. Bu yakıt fiyatları içinde benim tavsiyem dizeldir.
  • Yıllık 10.000 km. ve altı yapanlar için dizel gereksiz ötesidir. Sıfır alırken 14.000 TL. yi peşin olarak "az yaksın diye" motora vereceğiz. Tamamen aynı donanım iki araçtan bahsediyorum.

Dizel araçlar ikinci elde özellikle yüksek km. liyse çok fazla değer kaybediyor. Baştan verdiğiniz 14.000 TL. ikinci ele aracı satacağınız zaman 3.000 TL. ye kadar düşüyor. Bunu da göz önünde bulundurun.

Yılda 10.000 km. yapan bir kullanıcının dizel-benzin arasındaki farktan dolayı yılda 1.500 TL. kara geçtiğini düşünelim. 1.500 X 8 = 12.000 TL. Yani motora verdiğimiz parayı çıkarmamız için araca 9 seneden fazla binmemiz gerekiyor. Sizi bilmem ama ben şimdiye kadar hiçbir aracıma bu kadar uzun bir süre binmedim. Ayrıca bu süre sonucunda elimizde yüksek km. li dizel bir araç kalacak. Satılırken düşündüğümüz paranın çok daha aşağısına gidecek.

20.000 ve üstü yapacaksanız tabi ki dizel alınır. Firma araçları hep dizeldir. Neden hiç düşündünüz mü ? Çünkü benim yukarıda yaptığım hesabı her bir araç için yaparlar. Aradaki 14.000 TL. farkı ancak bu kadar gezen bir kullanıcı çıkarabilir.

İyi günler dilerim...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.