Şimdi Ara

Jetta Almayı Düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben jetta almayı düşünüyorum ama bir kaç kişi kafamı karıştırdı çok küçük vs. diye ama ben piyasası nasıl merak ediyorum sıkıştığımda elden çıkarabilir miyim ?

• Çok rahat satarsın. Piyasası iyidir.
  • Alirken bi cuval para verirsin diye seni taslarlar satarkende aldigindan pahaliya satarsin vatandasi kotulerler dogus otoyu kotulerler
  • o bir dunya markasi
  • quote:

Orijinalden alıntı: taylan mercan

o bir dunya markasi
    Devlet açığı kapatmak için kimse araba almasın diye faizleri ve oranları yükseltti bizim millet pahalanınca araba değerleniyor diye daha fazla almaya başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_zula -- 7 Ekim 2014; 21:47:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_zula

Devlet açığı kapatmak için kimse araba almasın diye faizleri ve oranları yükseltti bizim millet pahalanınca araba değerleniyor diye daha fazla almaya başladı.

Alıntıları Göster
    27 yaşındasınız neden Jetta?

Golf vs. yeterli olmaz mı?
  • quote:

Alıntıları Göster
    kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş diye bir söz vardır, hepsinin kafası bu şekilde böyle çalışıyor iyi arabadır.
  • Sikistiginizda elden cikarmaniz kolay olur. Yeni yetme mutehitlerin ve ilac mumessillerinin sira bekledigi bir arac. Bu yuzden talep var. Kolay elden cikartirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan2142

kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş diye bir söz vardır, hepsinin kafası bu şekilde böyle çalışıyor iyi arabadır.

Alıntıları Göster
    Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Ben hatchback arabalara bir türlü ısınamadım nedense bir de genelde kalabalık olarak yolculuk ettiğimiz için sedan almak istiyorum.Şu anda Mondeo kullanıyorum memnunum ama yakıt biraz benim için sıkıntı. Yakıt durumu iyi midir ya da başka bir araba öneriniz var mıdır ? (bütçe 25000 civarları)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AliVurgun -- 7 Ekim 2014; 21:58:31 >

• Octavia daha az yakar, daha büyüktür.
    2. eli jetta kadar iyi değil ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AliVurgun

Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Ben hatchback arabalara bir türlü ısınamadım nedense bir de genelde kalabalık olarak yolculuk ettiğimiz için sedan almak istiyorum.Şu anda Mondeo kullanıyorum memnunum ama yakıt biraz benim için sıkıntı. Yakıt durumu iyi midir ya da başka bir araba öneriniz var mıdır ? (bütçe 25000 civarları)
    25.000 tl civarına Jetta değil anca bora alırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Mfk

25.000 tl civarına Jetta değil anca bora alırsınız

Alıntıları Göster
    Bana piyasası iyi olan araba lazım. Arkadaştan buldum araştırdım kazası yok 2 parça boya var sol ön ve sol arka çamurluk masrafsız ama sizin öneriniz varsa onlara da bakabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AliVurgun

Bana piyasası iyi olan araba lazım. Arkadaştan buldum araştırdım kazası yok 2 parça boya var sol ön ve sol arka çamurluk masrafsız ama sizin öneriniz varsa onlara da bakabilirim.

Reno,Vw,Hyundai,Fiat gibi orta bütçeye hitap eden,az yakan,yedek parçası kolay bulunan araçlar genelde çabuk satılır.
  • Jetta ya ufak diyenide ilk defa duyuyorum.
  • Her yer jetta kaynıyor,baydı artık.ayrıca dar falan da değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yws

Her yer jetta kaynıyor,baydı artık.ayrıca dar falan da değil.
    Dar diyen ben değilim kardeş adam vw düşmanı mıdır nedir anlamadım ki kafam çok karıştı. Hyundai ve Fiat Pek hoşuma gitmiyor Reno olarak da fluence düşündüm ama ek para alacak durumum yok temiz bulmak için zaten 30.000 tl gözden çıkarmak gerekiyor sanırım ama denk gelmişken alayım demiştim.
  • o düşüncenden hemen vazgeç derim
  • quote:

Şarap gibi marka.
  • Alınır bence.sattığınız zamanda zorlanmazsınız.
  • Sizin kritere en uygun araç tercih etmişsiniz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.