Şimdi Ara

Jetta mı Elantra mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
3
Favori
18.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • değerler manuel versiyonlar için. kaynak ise vw'nin sponsoru auto bild. var mı başka soru ?

bak yakıt da demişsiniz yine aynı karşılaştırmada i30'un test tüketimi 6.3 lt, golf'ünki 6.7 lt. az mı yakarmış golf. efsaneleştirdiniz aracı. ben demiyorum vw'nin sponsoru diyor. mpi, gdi'den bir miktar fazla yakar ama neymiş jetta çok daha az yakmıyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trexin -- 3 Ağustos 2012; 23:59:12 >
  • Manuel vites ise Jetta

+ satarken fazla değer kaybetmeden hızlı bir şekilde satabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corvette. -- 3 Ağustos 2012; 23:57:42 >
  • Elantra 0-100: 10.7
    Jetta 1.2TSI: 10.9
    Jetta 1.4TSI: 9.8
  • quote:

Orijinalden alıntı: trexin

değerler manuel versiyonlar için. kaynak ise vw'nin sponsoru auto bild. var mı başka soru ?

Ben daha çok Jetta ile Elantra karşılaştırmasını sormuştum. Konu birden Golf vs i30'a dönmüş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theasus

quote:

değerler manuel versiyonlar için. kaynak ise vw'nin sponsoru auto bild. var mı başka soru ?

Ben daha çok Jetta ile Elantra karşılaştırmasını sormuştum. Konu birden Golf vs i30'a dönmüş.

hala vw'nin fabrika verilerine inanan var. elantra ile jetta'yı karşılaştırıp test verisi sunan yok arkadaşım. elantra avrupa'da satılmıyor. satılsa vw'nin sponsoru onu da test ederdi. i30'u referans alacağım elbette. i30 ile elantra teknik olarak çok yakın. i30 abd'de elantra gt olarak satılıyor. ayrıca avrupa'da da satıldığı için teknik verilere ulaşmak daha kolay oluyor dergiler sayesinde

• Hocam öncelikle şanzıman türünü ve alacağınız fiyatı belirtmelisiniz. 40binden 70bin e kadar jetta var. ben 1.4tsi highline öneririm dsg siz. otomatik olacaksa vw almayın bence.
  • quote:

Arkadaşlar bu iki araçtan birini almayı düşünüyoruz. Ancak ciddi anlamda ikilemde kaldık.

Bir yandan yenilenen Elantra ve zengin donanımları,

Diğer yandan VW kalitesi ve sorunsuzluğu .

Sizce Elantra yeni yüzüyle bir Alman arabasına tercih edilebilir noktaya geldi mi?

hyundai vs vw kıyaslıyorsan vw candır. ama sorunsuzluk ıcın bır sey dıyemem...
  • Henüz manuel vs otomatik konusunu belirleyemedim .

Ayırdığım bütçe 45.000-55.000 Tl arası.
  • 2. el degerini de düşünürsek jetta almak daha mantıklı. elantranın son aylardaki satış istatistiklerine baktınızmı hiç? başka ülkelerde çok tutmuş ödül almış olabilir ama Tr de tutmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: urugakhina

quote:

Arkadaşlar bu iki araçtan birini almayı düşünüyoruz. Ancak ciddi anlamda ikilemde kaldık.

Bir yandan yenilenen Elantra ve zengin donanımları,

Diğer yandan VW kalitesi ve sorunsuzluğu .

Sizce Elantra yeni yüzüyle bir Alman arabasına tercih edilebilir noktaya geldi mi?

hyundai vs vw kıyaslıyorsan vw candır. ama sorunsuzluk ıcın bır sey dıyemem...

"ama sorunsuzluk ıcın bır sey dıyemem" bu cümleyi açar mısın ? Yani VW sorunlu mu?

2 yıl garanti olayını mı kastediyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: werty_tr

2. el degerini de düşünürsek jetta almak daha mantıklı. elantranın son aylardaki satış istatistiklerine baktınızmı hiç? başka ülkelerde çok tutmuş ödül almış olabilir ama Tr de tutmadı

Çok doğru. Ben sokaklarda hiç Elantra göremiyorum. Ama her yerde Jetta'ya rastlamak mümkün.

Bu konuyu Elantra'cılar hep atlıyor.
  • elantra'nın az görülmesinin nedenlerinden en önemlileri dizel motorunun olmaması ve baz donanım haricinde manuel şanzıman sunulmaması. saçma ama ne yazık ki durum böyle. adam 60 bin liram var 10 bin kredi çekip jetta alacağım diye konu açıyor. 70 bin liraya satılabiliyor bu araç. hatta 2. elde 75'e gidiyor. napalım gırtlağını sıkıp elantra mı aldıralım

marka fanatikliğim yok. jetta iyi araç. 2. eli daha iyi. ancak kesinlikle benzinli olanı tercih edlimeli. otomatik şanzıman konusunda sicili iyi değil. elantra 5 sene garantili. kronik bir rahatsızlığı yok. sorunsuz bir araç. az satılıyor ama bu kalite yoksunluğundan değil başta belirttiğim nedenlerden ve marka takıntısından
  • quote:

elantra'nın az görülmesinin nedenlerinden en önemlileri dizel motorunun olmaması ve baz donanım haricinde manuel şanzıman sunulmaması. saçma ama ne yazık ki durum böyle. adam 60 bin liram var 10 bin kredi çekip jetta alacağım diye konu açıyor. 70 bin liraya satılabiliyor bu araç. hatta 2. elde 75'e gidiyor. napalım gırtlağını sıkıp elantra mı aldıralım

marka fanatikliğim yok. jetta iyi araç. 2. eli daha iyi. ancak kesinlikle benzinli olanı tercih edlimeli. otomatik şanzıman konusunda sicili iyi değil. elantra 5 sene garantili. kronik bir rahatsızlığı yok. sorunsuz bir araç. az satılıyor ama bu kalite yoksunluğundan değil başta belirttiğim nedenlerden ve marka takıntısından

Hadi 2.eli boş verelim bana Elantra'nın Jetta'dan üstün olduğu tek bir nokta söyleyebilir misiniz?

Az çok dergi okuyorsanız görmüşsünüzdür Elantra'yı Jettayla kıyaslamıyorlar bile siz hala neyi savunuyorsunuz?

Daha ucuz olması dışında hiçbir artısı yok. Ama o kadar da olsun yani. Sonuç olarak aldığınız arabanın bir imajı ve geçmişi var.

Elantranın ne geçmişi var sorarım size ?

• ille jetta olsun diyorsanız yeni kasa değilde bir önceki kasa 2011 model temiz bir 1.4 tsi alabilirsiniz (bu aracı yeni aldık), ama araç 0 km olsun derseniz elantrayı tercih edin derim
  • ne cetta ymış be
  • Al sat için Jetta ama binmek için ve keyif için alınacaksa ikisi de 5 para etmez.
  • Olumlu yanlarının yanı sıra benim dışarıdan gördüğüm Jettanın donanım anlamında eksileri gözüküyor(benzer fiyat diliminde) bundan pek bahseden olmamış. Ayrıca almaya kalktığınızda sıra mevzusu falan var deniliyor. Hemen vermiyorlar arabayı sanırıım.
  • quote:

Terrorist Forces : The bomb has been planted!Counter-Terrorist Forces : Get out of there it's gonna blow!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merter V.

quote:

Terrorist Forces : The bomb has been planted!

Counter-Terrorist Forces : Get out of there it's gonna blow!
  • quote:

Orijinalden alıntı: toyyl

Al sat için Jetta ama binmek için ve keyif için alınacaksa ikisi de 5 para etmez.

Bütün hevesimiz kursağımızda kaldı hocam Tamam gönül ister daha iyilerine binelim ama belli bütçe var .

Var mı bu bütçeye önerebileceğin bir Sedan.

Açıkcası konuyu açtıktan sonra aklıma geldi bir Civic ekleseydim diye ama.

Civic'te baya övülüyor aslında konuyu açınca yazarlar diye düşündüm : "Boşver bunları Civic var" gibi mesaj ama gelmedi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.