Arkadaşlar 2008 model Jetta Primline araca ön kol desteği taktırmak istiyorum. Bu hafta sonu servisteydim. İsteğimi onlara da ilettim. Bunun çok zor ve pahalı bir işlem olduğunu söylediler ve bana inanılmaz kabarık bir fatura çıkardılar.
Fatura bir yana basit bir kol desteği için döşün bittiği yerden itibaren tüm orta konsolun sökülerek tamamen comfortline daki gibi yenisi ile değiştirilmesi gerekiyormuş.
Bu söküp takılma işlemi ile orjinalliğini de bozmak istemiyorum.
Sizlere sorum bunun daha basit bir yolu olup olmadığıdır. Yalnız piyasada 20-30 liraya satılan adi kolçaklardan taktırmak da istemiyorum. Aracın bütünlüğünü bozmayacak bir orjinallik ile bunu yaptırmak mümkün mü? Fiyat önemli değil. Yeter ki göze batmayacak orjinal bişey olsun.
Araçlarına ön kol desteği taktıran arkadaşlardan fotoğraf bekliyorum. Nerde ve kaça yaptırdıklarını da yazarlarsa çok makbule geçer.
Neuware in originaler Verpackung! Lieferbar in folgenden Ausführungen: Textilbezug (Velour), schwarz / Lederbezug, schwarz
passend für: Golf 5 / neuer Jetta
Armauflage gepolstert / Konsole hochklappbar / Staufach innen gepolstert Lieferung incl. Befestigungsmaterial !!! Leichter Einbau, da die Mittelarmlehne passgenau ist!
Arka bardaklık gümbürtüye gitmiş...
Bu gerçekten güzel ve kaliteli bir model. Bardaklığı feda etmeye de değer bence. Fiyatı da gayet makul bence. Ancak ülkemizde bulmak söz konusu değil sanırım. Artık böyle bişey buluırsak taktırırız ne diyelim. İlginiz için teşekkürler.
Bu merete alıştınmı bırakamazsın...Olmayan bir araca binersen eziyet gibi gelir Seyyar olsa keşke yanında gezdirirsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme