Şimdi Ara

Jetta satıldı insignia alındı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
1.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hsn_33

Türkiye gerçekten ilginç bir ülke lafına sonuna kadar katılıyorum

Aslında çok parası olanlar passat işine girmesi lazım 100 tane confortlayn passat siparişi verip 6 ay bekleyip her aracı 5 bin tl karla satmalı kapış kapış gider sonunda da 500 bin tl cepte bunu 20 kere yapsa 10 milyon lira

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeril

Hayırlı olsun. Insignia ed.elegance mi yoksa cosmo mu? En üst paket yazmışsınız cosmo o zaman, ama opc ve diğer extralarla baya indirim almışsınız galiba??

Manuel extrasız cosmo kaça bırakıyorlar biliyor musunuz?

Edit:imla

Cosma paket aldım 20000 tl yakın bir indirim aldım.Diğer sorunuz için aldığım fiyatları hatırlamıyorum gerçekten.

• Cosmo paket

• Resimleri eklemeye çalışıyorum ama telefondan hata veriyor yarın bilgisayardan koymaya çalışırım iyi temennileriniz için teşekkür ederim.

• insignia gerçekten çok güzel hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heroyoney

quote:

Orijinalden alıntı: turkeril

Hayırlı olsun. Insignia ed.elegance mi yoksa cosmo mu? En üst paket yazmışsınız cosmo o zaman, ama opc ve diğer extralarla baya indirim almışsınız galiba??

Manuel extrasız cosmo kaça bırakıyorlar biliyor musunuz?

Edit:imla

Cosma paket aldım 20000 tl yakın bir indirim aldım.Diğer sorunuz için aldığım fiyatları hatırlamıyorum gerçekten.

Bu indirimi normal vatandas olarakmi aldiniz yoksa , sirket mirket hesabi vergi indirimi gibi birseymi?.. 20Bin tl.muthis bir indirim ...

• Şahsım olarak aldım ekstradan baldızım opel türkiyede yüksek yetkili olduğu için biraz yardımla bu fiyata aldım.

• Çok doğru tercih passatla arada neredeyse 40 bin var

• quote:

Orijinalden alıntı: Heroyoney

Şahsım olarak aldım ekstradan baldızım opel türkiyede yüksek yetkili olduğu için biraz yardımla bu fiyata aldım.

Fiyati gorunce baslangicta biraz sasirmistim isin asli. 5 ay once ayni asamalardan gecmistim 100-105 bine ancak dolu c bos d segment alinabiliyordu. Fiyatlarda dususmu oldu acaba derken baldiz bayaa bayaa bi yardimci olmus. 20Bin tl indirim ne demek, ikinci el bir arac indirimi yapmislar resmen tekrar hayirli olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 14 Ağustos 2016; 13:45:53 >
  • 105 e aldığınız insigniayi 5-6 yıl sonra 140.000 e satarsiniz,35.000 tl kar olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bize ne.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galerileri ve karcılara olan satışlardan dolayı vw de sıra oluyor. 4 ay bir arabaya yazılmak ne lan?

• Hayırlı olsun bence dogru bir tercih yapmışınız ,iyi günlerde kullanın.

• İyi tercih, hayırlı olsun. İnsignia benim görüşüm gazcı aile babası arabasıdır.

• Arabaya yazılmak lafını en son 99 larda baban zafiraya yazılmış diye bizim yıkama da çalışan Mustafa'dan duymuştum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Belenenses -- 14 Ağustos 2016; 14:20:37 >
  • hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanın araç daha çok yeni ama ilerleyen zamanlarda yakıt tüketimiyle ilgili paylaşım yaparsanız memnun olurum.
  • O Fİyata çok iyi almışsınız.Hayırlı olsun güle,güle binin.
  • Az kalsın bende focusu satıp insignia alacaktım. Sonra vazgeçtim focusu satıp ev aldım

• Hayırlı olsun, benim 9 ay oldu sport donanımını alalı 9900 km yol yaptım kullandıkça iyi bir tercih yaptığınızı anlayacaksınız

• Yakıt nasıl ?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.