Şimdi Ara

Jetta satıldı insignia alındı. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
1.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kayzer75

Yakıt nasıl ?

1000km olsu 7.8 gösteriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.6 tdi jettayla nasıl performans farkı yok anlamadım benim aracım 140 beygir 2008 model 140 beygiride tam vermiyodur yaşindan dolayı ama 1.6 tdi ile arasında baya fark var motorun 2.0 olması etki edermi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmen64 -- 14 Ağustos 2016; 16:30:19 >
  • Hayırlı olsun, mükemmel fiyat.

• Heroyoney kullanıcısına yanıt
    Bence güzel değer.kazasiz belasız kullanın inşaallah

• Yıl sonu manuel cosmo 90 deseler kafalar iyi karışır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi ara insignia ve passat arasında kalmıştım.

Sonra 2012 focus gördüm galeride 50 bin liraya yakın cepte kaldı.

Üzerine kredi çekip ev aldık

• quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

Sen şimdi kâr ettiğini mi sanıyorsun

3 sene önceki euro doları sabit düşünüyorlar.sonuç olarak en az kayıp ile satmış

• Bravo be,güle güle kullanın kardeş.

• Hayırlı olsun hocam, Allah kaza bela vermesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Heroyoney

3 senedir kullandığım 1.6 tdi comfortline jetta mı 93000 km de kazasız ve nokta boya olmadan 65000 tl sattım.Bu zaman zarfın da beni hiç yolda bırakmayıp yakıt olarak üzmeyen bir araçtı.Bir diğer artısı 2013 yılında aracı 62000 tl almam ve daha pahalıya satmam oldu Türkiye gerçekten ilginç bir ülke.Çok detaylı araştırma yapmadım Bursa da bir kaç mağaza gezip kararımı verdim baktığım araçlar volvo v40 passat insignia nissan quahqai yeni magane hepsinde üst paket bakıp dizel otomatik seçeneklere yöneldim eşim ve ben insignia da karar kıldık.1.6 dizel oto opc paket alıp bir kaç ekstra koltuk ısıtma deri koltuk sunroof gibi 105000 tl aldım bu benim ilk otomatik arabam manuelden sonra çok rahat geldi jetta ya nazaran daha rahat çocuklar arka koltuk da rahat etmekte spor görüntü tatmin etti bizi perfomans olarak fazla bir artısını görmedim eski aracına göre 10 günlük sürüşüm de bunları hissetim.

Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin, araç donanım olarak tam nasıl? Otomatikmi? Liste fiyatı ne kadardı?

• Otomatik 120650tl.

• Hayırlı uğurlu olsun abi

• Kazasız belasız kullanın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • insignia güzel araç ancak içi biraz dar diyorlar bayiye gidip bir bakmak lazım
  • Heroyoney kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun kardeşim Allah kaza bela vermesin, 24 saatlik test sürüşü imkanım oldu insignia ile, dikkatimi çeken dikiz aynaları ufaktı, koltukları baya sert gelmişti bir de navigasyon yoktu araçta.Bunların dışında beğendim insigniayı..

• quote:

Orijinalden alıntı: selim82

quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

Sen şimdi kâr ettiğini mi sanıyorsun

3 sene önceki euro doları sabit düşünüyorlar.sonuç olarak en az kayıp ile satmış

Benim 2007 astra 37ye alinmisti, su an 35 civari, yilda 250 lira kaybetmis

Gecen gun 2007 dolar kuruna cevirdim, hesapladim 85000 e geliyor arac bugunku parayla. Insanlar bunu hesaba katmayinca kar ettim saniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

Milletin aldığı fiyatın altına sattığı noktada bu arkadaş aldığı fiyatın üstüne satmışsa kar etmiştir.

2013 yılında 0 km aldığı aracını, TL bazında fatura bedelinin altında satan birileri varsa ben talibim. Marka-modelden bağımsız var mı böyle araba satan kimse? Ben bulamıyorumda.

Dolar kuru 2013 yılında 1.80 TL idi. Bugün 2.95

O gün 34.500 Usd (62000 TL)ye alınan ve pirim yapıyor! denilen bir araba bugün ancak %30 zararla 22.000 Usd (65000 TL)ye satılıyorsa, burada pirimden değil beygir ve necaset sineği ilişkisinden söz edilebilir.
  • Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle insignia gayet güzel bir aile otomobili bence.

• İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

• Piastre kullanıcısına yanıt
    2012 yılında 70 bine satılan 3008 mesela :) size bir sürü örnek gösteririm yükselen piyasaya rağmen değerinin altına satılan.

"TÜRK AUTO"DAN 2012 PEUGEOT 3008 DİZEL OTOMATİK E-HDİ CAM TAVAN
    İlan No: 328945851
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-peugeot-turk-auto-dan-2012-peugeot-3008-dizel-otomatik-e-hdi-cam-tavan-328945851/detay

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.