Şimdi Ara

Jetta satıldı insignia alındı. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
1.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Insignia Jetta ile kıyaslanmayacak bir araç. Insignia her bakımdan ezer. Passat ile kıyaslayacak olsak tercihim Passat'tan yana olurdu o ayrı.

Kazasız belasız kullanın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeril

Hayırlı olsun. Insignia ed.elegance mi yoksa cosmo mu? En üst paket yazmışsınız cosmo o zaman, ama opc ve diğer extralarla baya indirim almışsınız galiba??

Manuel extrasız cosmo kaça bırakıyorlar biliyor musunuz?

Edit:imla

1 hafta önce opsiyonsuz cosmo dizel-otomatik için 98 bin tl,benzinli-otomatiğe 91 bin tl fiyat verdiler, pazarlık yapmadım hiç,pazarlıkla 1000 tl daha düşerler herhalde fiyattan.

• vetenes kullanıcısına yanıt
    Marka-modelden bağımsız otomobilden bahsediyorum. Linkteki aracın cinsi farklı Arazi suv pick up piyasasını bilmiyorum ilgilenmiyorum. Otomobil örneğide var mı?
  • İnsignia güzel araba lakin gırtlak dolu bile olsa 110 bin max ederi gözümde. Seneye yenisi cıkıyor malum

• canvarol kullanıcısına yanıt
    2.eli ne kadar eder sizce Üstad

• Piastre kullanıcısına yanıt
    2013 yılında sıfırı 85 bin TL sıfır fiyatına sahip olan c5 bu

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-zgaraj-dan-2013-c5-1.6e-hdi-115.bg-executive-en-dolusu-38.000-km-320935585/detay

yine 2012 yılında 45 binden satılan bir linea üstelik piyasası da çok iyi

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-hatasiz-2012-model-1.6-mltjet-lounge-paket-6-ileri-ful-plusfull-328265815/detay

son olarak bu da 2013 yılında 69 bin TL ye satılan dizel manuel comfortline hem de tutulmayan manuel aracın şimdiki 2. el fiyatı

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-tanisa-otomobil-den-sorunsuz-279168489/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vetenes -- 14 Ağustos 2016; 23:07:34 >

• 5-6 yasindaki insignialarin fiyatını bi araştır malum siteden.

• Kâr yok ortada arac degerini korumuş hepsi bu.yeni dizelin fiyatini yazarsiniz buraya sonra hesaplariz bakalım kar mi etmis,zararin tillahini mi etmis.
    İnsignia iyi tercih olmus essegi satip at almissiniz hayirli mübarek olsun dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: Carser

Az kalsın bende focusu satıp insignia alacaktım. Sonra vazgeçtim focusu satıp ev aldım

evi umarım 3 silindir almışsınızdır. malum bu aralar çok popüler
  • İkinci el fiyatlarını çok iyi bilmiyorum ama cosmo dizel otomatik 85-90 bin tl arasında bulunur sanırım 90 bin tl den fazlada verilmez bana göre sıfırı 98 bin tl den başlıyorken.

• Yalnız bi sorun var burda. En boş insignia edition elegance dizel otomatik liste fiyatı 112 bin. Üstüne opc ve opsiyon ekletip 106 bine nasıl alıyorsunuz bana csb gibi geldi

• Vay be 105 bine insignia
    Eskiden 100 bin lirayı geçince aklıma lüks spor araba gelirdi.

• Arkadaşlar ben bu "değer koruma" muhabbetinden çok sıkıldım. Millet ticari düşünmekten keyfine göre araç alamıyor. Kimse VW dışında araba almasın o zaman.
    Siz böyle düşündükçe bu zincir kırılmayacak. Çok fena bir kısır döngü içindeyiz.

Bakın VW karşıtı biri değilim. Fiyattan ve piyasadan bağımsız Insignia ve Passat'ı yanyana koyun tabiki Passat derim. Ama işin içine başka parametreler girince insan bi tiksiniyor. Ben bu tekele ortak olmak istemem.

Şöyle bir örnek vereyim; cebinde 100bin tl nakitiniz var, kredi çekmeden Insignia alıp paşa paşa binebilirsiniz. Ama bi anda ticari düşünüp lan seneye satsam bi dünya zarar diyip üstüne bir sürü kredi çekip Passat'a yöneliyorsunuz. Evet yapılan şey mantıklı, sattığınızda zarar etmeyeceksiniz. Ama tekele ortak oldunuz. Satış rakamlarında hiç bir zaman sınıfında Passat'ın geçilmesine müsade etmeyeceksiniz. Rakipler kendinden ucuz olmasına rağmen Passat tercih ediliyor.

Hakkaten yazacak çok şey var da yazsam kimse okumaz.
    Ama buraya da yazıyorum ne sıfır ne de ikinci el VW alıp da bu kısır döngüye katkı da bulunmayacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

Vay be 105 bine insignia
    Eskiden 100 bin lirayı geçince aklıma lüks spor araba gelirdi.

Gerçekten eskide kaldı onlar spor bir araba için 200 bin üstüne çıkmam gerekiyor bir ev parası

• canvarol kullanıcısına yanıt
    Sahibinden sitesinde genelde 90bin üstü. 85 bin tl teklif edersek ne olur bakalım bir

• 3 sene önce 62.000 tl ye aldığın araç 32.500 $ yapıyor ( 2013 ortalama kur > 1.90 )
    2016 da 65.000 tl ye sattığın araç 22.250 $ yapıyor. ( 2016 ortalama kur > 2.92 )

Hesap böyle yapılır, sen 3.000 tl pahalı satıp kar ettiğini zannedıyorsun ama paramızın değeri çok düşmüş alım gücü azalmş. 10.000 $ zarardasın. Yaklaşık 30.000 tl ediyor.

Yanlışım varsa benden daha iyi bilen arkadaşlar düzdeltirse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 15 Ağustos 2016; 10:24:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: archerman11

quote:

Az kalsın bende focusu satıp insignia alacaktım. Sonra vazgeçtim focusu satıp ev aldım

3+1 silindir. Aslında hem hanımın gönlünü yaptık hem de araç için yatırım. Kapalı garaj olmadan araca yüksek meblaglra vermek istemiyordum. Şimdi o iş tamam. Para olunca sıra araçta

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: archerman11

quote:

3+1 silindir. Aslında hem hanımın gönlünü yaptık hem de araç için yatırım. Kapalı garaj olmadan araca yüksek meblaglra vermek istemiyordum. Şimdi o iş tamam. Para olunca sıra araçta

Konuyu yeni arabam için açmıştım eve kadar girmiş.Bir kaç veryasınım var malum bu üçüncü köprü yapıldı yalovaya zengin araplar da geldi.2010da 300000tl alınan evler 1milyon oldu sanki 20000tl maaş alıyoruz allah yardımcımız olsun.

• eskiden 100bin liraya en kral bmw mercedes alınırdı. hey gidi
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

2013 yılında sıfırı 85 bin TL sıfır fiyatına sahip olan c5 bu

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-zgaraj-dan-2013-c5-1.6e-hdi-115.bg-executive-en-dolusu-38.000-km-320935585/detay

yine 2012 yılında 45 binden satılan bir linea üstelik piyasası da çok iyi

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-hatasiz-2012-model-1.6-mltjet-lounge-paket-6-ileri-ful-plusfull-328265815/detay

son olarak bu da 2013 yılında 69 bin TL ye satılan dizel manuel comfortline hem de tutulmayan manuel aracın şimdiki 2. el fiyatı

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-tanisa-otomobil-den-sorunsuz-279168489/detay

Linkteki Passata piyasanın üzerinde fiyat yazılmış o rakama gitmez.
    Diğer linkteki C5 gibi D segment araçların değer kaybı her zaman fazla oluyor, C segmentinde kayıp oranı o kadar yüksek değil.

Her ne ise piyasayı takip ediyorum zaten fiyatları biliyordum. Basit şekilde soru/cevapla bir kez daha görüldü ki;

2013 model Jetta ve C5 bugün 22.000 dolara alınıyor.

Oysa 2013 yılında Jetta 32.000 dolara C5 ise tam 47.000 dolara satın alınmıştı.

Şu halde gidip 2. el Vw almak çok saçma.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.