Şimdi Ara

Jhaer_ys - SAY 18 - Tavsiyelerim (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
304
Cevap
258
Favori
56.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
112 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam itünün pek farkı yok bursları da gayet güzel. @Hepaytkasanadam’ın dediği gibi sizin sıralamanızda her şeyi 1-2 net belirliyor :(

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sadecebirazcıkdahasoru kullanıcısına yanıt
    Umarım başarırsın

• cigerimsoldu kullanıcısına yanıt
    Boğaziçi bile hayaldi en başta. Sırf onun için hazırlanınca Koç nankörlük gibi geliyor

• jhaer_ys kullanıcısına yanıt
    Evet türkçesi hakkında ben de katılıyorum ama diğer branşları için bile çözülür özellikle matı

• Hocam yazdiysaniz kusura bakmayın görmedim,fen dersleri için özellikle fizik için nasıl çalıştınız ya da neyi iyi yaptınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Matı güzel evet

• Aspergrata A kullanıcısına yanıt
    Ertan hocadan konu çalıştım, önemli gördüğüm yerleri not aldım, formüllerin çıkarılışıyla ilgilendim ve bol bol tekrar yaptım. Bir de çok fazla soru görmeye çalıştım. En son da Altuğ Hocanın tarama sorularını çözdüm.

Teşekkür ederim hocam tebrikler

Sağolun hocam test çözerken direkt mesela soruyu biliyorsunuz şıklarda onu bulup mu işaretliyordunuz yoksa her şık üstünde kafa yorarak mı işaretliyordunuz? Ayrıca yazıcınız var mıydı nelerde kullandınız

• hocam forum katıldın mı katıldıysan ne sıklıkla? Forumdan uzak duralım mı sınav boyunca?
  • Güzel sorularda şıkların hepsini düşünüyordum ama genel olarak çözüp geçiyordum. Yazıcım yok hocam

• the killing road hocamla beraber açmış olduğunuz şu konular insanı zorla mezuna bıraktıracak cinsten hocam elinize sağlık
    anca sosyal etkinliklere kafa yorsunlar. biri mezuna kalabileceğini söyleyince prestij kaygısından vazgeçirmek için her şeyi yapıyorlar şimdi de sizi okulun sosyal medya hesaplarında gururla paylaşmasını biliyorlar
    çokça tebriklerr!
  • xitsmex X kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. O yardımcıya sinir olsam bile okula vefa borcum vardı

• Hocam en onemli sorunun cevabi yok ailenizi nasil ikna ettiniz o siralamaya

Tebrikler bu arada

• Sadece babamı ikna etmem gerekiyordu hocam. Gittiğimde mutlu olamayacağımı bir kere daha denersem rahatlayacağımı söyledim. Eski netlerimi gösterdim. Dershaneye gerek kalmayacak vs dedim. Masrafları kıstım. Ne yapıyorsan yap dedi :s Sene boyunca da yaktın o sırayı ama hayırlısı falan diyordu. Böyle çok söylendi ama en azından engellemedi :)

• Faydalı konu teşekkürler , up
  • Hocam yapamazsın batiracaksin filan diyenler aklınıza geldiğinde bu düşünceleri nasıl aştınız sağlam bı psikoloji gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenelony -- 31 Temmuz 2020; 20:57:12 >
    Ne dediler hocam 18'e ve 99'a ? Sizin için büyük bir gurur kaynağı olsa gerek onları gururlandırmak. Çok sevindim sizin adınıza.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.