Şimdi Ara

JIAYU G4S 16 GB SİYAH İNCELEME (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
2
Favori
2.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mert25

O zaman bu telefonda kit kat yok demek.

Kitkat a yükseltebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet alternatif romlar var yüklenebiliyor. Ama riskle girmeye gerek yok mevcut rom gayet stabil çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: henike

Evet alternatif romlar var yüklenebiliyor. Ama riskle girmeye gerek yok mevcut rom gayet stabil çalışıyor

4gs için jiayunun kendi cıkardıgı romda var google playdan jiayu uygulamasını indirirsen ordanda yükleye bilirsin
  • arkadaşlar bende aldım çok memnunum

tek eksiği radyosu kulaklık olmadan çalışmaması .....
  • Ben de sipariş verdim, beyaz renginden, gelsin bakalım beğenecek miyim? Daha önce xiaomi mi3 kullandım, bence tek eksi yönü rehberdeki kişilerden bile mesaj gelince kimden geldiğini anlayamıyordum. Çünkü isim yerine numara gösteriyordu. Ne yaptıksa düzelmemişti, inşallah bunda öyle değildir.
  • quote:

Ben de sipariş verdim, beyaz renginden, gelsin bakalım beğenecek miyim? Daha önce xiaomi mi3 kullandım, bence tek eksi yönü rehberdeki kişilerden bile mesaj gelince kimden geldiğini anlayamıyordum. Çünkü isim yerine numara gösteriyordu. Ne yaptıksa düzelmemişti, inşallah bunda öyle değildir.

öyle degil ) hayırlı olsun
  • arkadaşlar 5 rom denedim hiç biri iyi değil hangini denemeliyim.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: enemy84

arkadaşlar 5 rom denedim hiç biri iyi değil hangini denemeliyim.....

jiayunun yayınladıgı kitkat v3 denedinmi
  • barut78 kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğin rom aşağıdaki mi?

http://www.miuiturk.com/2013/08/miui-jiayu-g3-375-rom-multi-language.html
  • quote:

Bahsettiğin rom aşağıdaki mi?

http://www.miuiturk.com/2013/08/miui-jiayu-g3-375-rom-multi-language.html

attıgın link g3 diyor senin telin g4s degilmi google playdan jiayu uygulamsını indir o seni roma romaya ) götürür
  • usta bu v3 sürümü g4s flash tools ile atılabiliyor

bir türlü yazılımı atamadım

lenovo yı arar oldum beni delirttii

buna nasıl kolay yoldan atabilirim yardımcı olabilirmisin....
  • quote:

Orijinalden alıntı: enemy84

usta bu v3 sürümü g4s flash tools ile atılabiliyor

bir türlü yazılımı atamadım

lenovo yı arar oldum beni delirttii

buna nasıl kolay yoldan atabilirim yardımcı olabilirmisin....

evet ft ile atılabilir ancak
  • evet arkadaşlar bunu yüklemeyi başardım telefon çok mükemmel oldu

lanet olsun needrom yanlış flash tools vermiş
  • arkadaşlar telefon çöktü elinde yedeğini paylaşırsanız çok sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enemy84 -- 30 Ağustos 2014; 21:04:17 >
  • bu telefona uygun ses azaltma artırma özelliği çalışan bir kulaklık tavsiye edermisiniz
  • quote:

Telefonu root lamanıza gerek yok telefonun güvenlik menüsünden bir seçenekle açıp kapatabiliyorsunuz bence bu da çok güzel bir özellik.
    Telefondaki Çince uygulamaları root özelliğini açarak kaldırabilirsiniz.Gereksiz uygulamalardan kurtulmuş olursunuz.

Bahsettiğin bu seçenek, hangi seçenek?
  • Telefonun ayarlar - güvenlik - ve root la alakalı bir bölüm olacaktı altta şu an elimde telefon olmadığı için resim atamıyorum .
  • Arkadaşlar ben xiaomi red Rice telefonuma color OS room yüklemek istiyorum bu mümkün mudur. İşlemcisi mtk6589 ve RAM 1gb. Yani benim telefon color OS u kaldırır mi. Eğer olursa nasıl kurmaliyim. Telefonu rootladim ama gerisini halledemedim bi yardımcı olursaniz çok makbule geçer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Antutu programını indirerek telefonu test ettiğimde 26000 ler de bir puan alıyor. 2 gb ram sizin genel olarak ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır. Oyun yükleyip test etmedim o yüzden oyun performansı hakkında yorum yapmayacağım.

Hocam ben de Antutu testi yaptırdım ve 31600 puan aldı. Bence çok iyi puan.

JIAYU G4S 16 GB SİYAH İNCELEME JIAYU G4S 16 GB SİYAH İNCELEME

• Bence fiyatına göre piyasadaki pekçok telefondan güzel performans ve sağlamlık olayı da güzel siz anladığım kadarıyla rom olayına biraz takıntılısınız bence fazla müdehale etmeyin. Kendi roomunu kullanırsınız rahat edersiniz . link2sd tarzı programlarla gereksiz çince programlarıda kaldırırsanız daha rahat edersiniz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.