Şimdi Ara

JIAYU G4S 16 GB SİYAH İNCELEME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
2
Favori
2.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Slm arkadaşlar sizlere elimden geldiği kadar bu telefon hakkında bilgi vermeye çalışacağım.
    Telefonu aliexpress üzerinden sipariş verdim ve Azerbaycan a gönderttim oradan da bir tanıdığın vasıtasıyla yolcu beraberinde Türkiye ye getirttim.Telefonu getiren kişi kutusunu orada bırakmış ve sadece kutu içeriğini getirmiş.

Kutu içeriği ; 1* G4S Telefon , 1* 3000 mh Batarya , 1* Silikon kılıf , 1* Şarj aleti , 1* Ekran Filmi
    Telefonu ilk elinize aldığınız da ağırlığını hissediyorsunuz.Elinize tam oturuyor telefon. Boyut olarak ideal bir telefon diyebiliriz.
    Telefonu açtığımda ekran görünüm kalitesi beni tatmin etti. Hız ve performans olarak orta seviye bir telefon . Kamera olarak baktığımızda idare eder.Sizlere telefonla çektiğim resimleri konunun devamında paylaşacağım. Antutu programını indirerek telefonu test ettiğimde 26000 ler de bir puan alıyor. 2 gb ram sizin genel olarak ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır. Oyun yükleyip test etmedim o yüzden oyun performansı hakkında yorum yapmayacağım.

Ses yüksek çıkıyor fena değil .

Çoğu arkadaşımız imei konusunu merak ediyordur. Biliyorsunuz arkadaşlar işi yasal yoldan halledebilirsiniz.Bunun için bir pasaport ve ortalama 120 tl gibi bir para harcıyorsunuz. Eğer yasal yoldan pahallıya gelir diyorsanız. Telefonun mühendislik menüsünden elle imei gire biliyorsunuz. Buda güzel bir özellik elinizde ki atıl kullanılmayan telefonların imei sini değerlendirebilirsiniz.

Telefonu root lamanıza gerek yok telefonun güvenlik menüsünden bir seçenekle açıp kapatabiliyorsunuz bence bu da çok güzel bir özellik.
    Telefondaki Çince uygulamaları root özelliğini açarak kaldırabilirsiniz.Gereksiz uygulamalardan kurtulmuş olursunuz.

Şarj konusunu merak eden arkadaşlar için şöyle söyleyeyim. GMD ile karşılaştırdığımızda yaklaşık iki kat daha fazla gidiyor diyebiliriz sizin kullanımınıza bağlı değişebilir tabi . Telefonun içindeki 3000 mh lik bataryanın etkisini görebiliyorsunuz.

Arkadaşlar şu an aklıma gelenler bunlar merak ettiğiniz konuları sorabilirsiniz. İlk incelemem olduğu için eksiklerim ve kusurlarım olabilir.

Telefonun Resimleri

Telefonla çektiğim resimler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi henike -- 24 Ağustos 2014; 11:51:44 >

• Eline sağlık hocam keşke ülkemizde gelse boyle markalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crauls

Eline sağlık hocam keşke ülkemizde gelse boyle markalar.
    Fotolara bakılırsa kamerası fena değilmiş. Peki konuşma esnasındaki ahize sesinin netliği ve yüksekliği nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert25

Fotolara bakılırsa kamerası fena değilmiş. Peki konuşma esnasındaki ahize sesinin netliği ve yüksekliği nasıl?

Alıntıları Göster
    ses yüksek netlik olarak bakarsak 10 üzerinden 7 gibi bir puanlama olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi henike -- 24 Ağustos 2014; 12:04:36 >
  • Bende 1 gb lik modelini kullaniyorum pil ile telin agirligi ayni onun icin tel baya agir geliyor ele ama bu buyuk pil hakkini veriyor
  • henike kullanıcısına yanıt
    Bu konuda kıyaslayacağın bir telefon var mı? Mesela G2 nin ahize sesi biraz boğuktu, xiaomi mi3 kullandım onun ahize sesi çok netti. Şu an kullandığım 925 in ahize sesi de çok iyi.

Bir de kameranın gece çekimleri ile ilgili örnek fotolar koyarsan çok memnun oluruz. Açıkçası gündüz çekimlerini çok beğendim. G2 den filan çok çok iyi. Hatta daha önce kullandığım xiaomi mi3 ten bile daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert25 -- 24 Ağustos 2014; 13:41:55 >
  • mert25 kullanıcısına yanıt
    Ses olarak bence gayet iyi net ve anlaşılır sanki dışarıdan konuşmanız duyulacakmış gibi bir his veriyor. Kamera çekimlerinde odaklama olayı biraz yavaş gibi geldi bana. Gece çekimlerini de en kısa zamanda eklemeye çalışacağım.
    Hocam böyle kaliteli çeksin de varsın biraz yavaş odaklansın. Gece çekimleri de idare eder gibiyse bu telefondan almak isterim. Telefonun ısınma durumu nasıl? Yani oyun oynanmadığı sürece internete girmekle telefon ısınıyor mu?
  • quote:

Hocam böyle kaliteli çeksin de varsın biraz yavaş odaklansın. Gece çekimleri de idare eder gibiyse bu telefondan almak isterim. Telefonun ısınma durumu nasıl? Yani oyun oynanmadığı sürece internete girmekle telefon ısınıyor mu?
    Telefonda bariz bir ısınma görmedim ama şarj adaptörü fazla ısınıyor. Sorun adaptörün ucuna takılan tr prizlere uyumlu aparatı olabilirmi bilmiyorum. Usb den filan şarj ederken böyle bir durum yok.

Bir kaç resim daha paylaşmak istiyorum daha yeni çektiğim

• Cevirici isinmada etki etmez bence sarj cihazi proplemli bendekide cok isiniyor ve sarj gec oluyor u pilin buyuklugunden oldugunu dusunuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: barut78

Cevirici isinmada etki etmez bence sarj cihazi proplemli bendekide cok isiniyor ve sarj gec oluyor u pilin buyuklugunden oldugunu dusunuyorum
    Telefonu tavsiye ediyor musunuz, imei atmada sorun yaşar mıyım? Bir de stock rom full Türkçe mi? Bir iki yerde okudum, bu telefona miui rom atılabiliyormuş, bu iddia doğru mu?
  • quote:

Telefonu tavsiye ediyor musunuz, imei atmada sorun yaşar mıyım? Bir de stock rom full Türkçe mi? Bir iki yerde okudum, bu telefona miui rom atılabiliyormuş, bu iddia doğru mu?

Alıntıları Göster
    Evet bataryanın büyüklüğünden olabilir.

Fiyat / Performans olarak alınabilir bir telefon İmei konusunda mühendislik modundan girdim imei atma menüsü var Ama ben atmadım :kapanana kadar devam ama sorun olacağını düşünmüyorum. Evet stok rom harici rom atıla biliniyor. Ama orjinal romda kalmak en iyisi. Menüde sıkıntı yok türkçe Giriş klavyesini ben değiştirdim swiftkey yaptım daha kullanışlı

Eyvallah, verdiğin cevaplar için teşekkür ederim. Bir de gece fotoları eklersen tam olacak

Peki bu telefon 600 TL ye alınır mı? Yoksa fiyatı daha mı ucuz?
  • quote:

Eyvallah, verdiğin cevaplar için teşekkür ederim. Bir de gece fotoları eklersen tam olacak

Peki bu telefon 600 TL ye alınır mı? Yoksa fiyatı daha mı ucuz?
    Hocam yurt dışından birebir getirtirsen 180 le 200 dolar arası değişiyor fiyatı ama Türkiyeye getirmiş arkadaşlar kendi karlarını ekleyerek 500-650 tl arası satıyorlar
  • Rehberi Nasıl tıklayınca hemen giriyormu arayüz tepkimesi nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_devil33

Rehberi Nasıl tıklayınca hemen giriyormu arayüz tepkimesi nasıl
    Tepkimeler güzel . Rehbere filanda sorunsuz giriyor . İlk aldığımda şüpheci yaklaşıyordum telefona iyiden iyiye kanım ısındı
  • quote:

Orijinalden alıntı: henike

Tepkimeler güzel . Rehbere filanda sorunsuz giriyor . İlk aldığımda şüpheci yaklaşıyordum telefona iyiden iyiye kanım ısındı

Alıntıları Göster
    Hocam çok soru soruyoruz, fakat telefonun hiç bir yerde doğru dürüst incelemesi yok.

1) Kamera ayarlarında iso ayarını ya da beyaz dengesini manuel olarak değiştirme imkanı var mı?

2) Daha önce mi3 kullandım, android sürümü 4.4.4 tü, bunun sürümü kaç?

3) Saf android mi kullanıyor, yoksa kendine has bir arayüzü mü var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert25 -- 25 Ağustos 2014; 7:10:37 >

• quote:

Hocam çok soru soruyoruz, fakat telefonun hiç bir yerde doğru dürüst incelemesi yok.

1) Kamera ayarlarında iso ayarını ya da beyaz dengesini manuel olarak değiştirme imkanı var mı?

2) Daha önce mi3 kullandım, android sürümü 4.4.4 tü, bunun sürümü kaç?

3) Saf android mi kullanıyor, yoksa kendine has bir arayüzü mü var?

Alıntıları Göster
    1.iso ayarı gördüm gibi hatırlıyorum ama beyaz dengesi hatırlamıyorum
    2. Android sürümü 4.2
    3.Kendi arayüzü var

Alışveriş yaptığım satıcının adresi gerekli teknik bilgilere buradaki linkten ulaşabilirsiniz,
    http://www.aliexpress.com/store/404001

O zaman bu telefonda kit kat yok demek.
  • Needrom sitesi de var yükleyin,http://www.needrom.com/category/jiayu/g4s/ link de tüm g4s/L Rumları mevcut.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.