Şimdi Ara

JIAYU G4S 16 GB SİYAH İNCELEME (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
2
Favori
2.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Rom olayına takıntılı filan değilim, fakat kit kat yüklemek istersem romla halletmem lazımmış.

Bir de bir sürü çince program var ve ne işe yaradıklarını bilmiyorum. Kaldırırsam problem olur mu, ondan da şüpheliyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert25 -- 3 Eylül 2014; 6:30:15 >
  • Eşim bu modeli kullanıyor. 1GB/4GB versiyonunu. Ancak şöyle bir sıkıntısı var. uzun süreli konuşmalarda (ki bu 20-30dk arası olan bir süre) şebeke bağlantısı gidiyor. Geri gelmesi 15-60dk arası bir süre alıyor. Yani 1 saate yakın bir süre her 2 hattan da şebekeye bağlanamıyor. sonra tekrar geri geliyor bağlantı. normal kullanımda (20dk'yı geçmeyen görüşmeler, sınırsız wifi, video vs) bu tarz bir sorun yok. başına böyle bir şey gelmiş olan var mı acaba ?

not: telefon bir ara hiç bir şekilde bağlanmıyordu şebekeye. tamamen servis dışı olmuştu yani. tamirciye verdik. dediklerine göre bir lehim yolu kopukmuş. onu tamir edip diğer lehimleri de güçlendirmişler. tamirden sonra cihaz düzeldi ancak yukarıda anlattığım şekilde.
  • arkadaşlar rom olayını hallettim

imei olayını hallettim

amma şu tuş ışıklarını ve dokunmatik olayını halledemedim bana yardımcı olacak kimse yokmu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enemy84 -- 3 Eylül 2014; 8:23:44 >
  • G4s kitkat kolay yükleme ve telefon rootlu olarak gelir sadece aşağıdakileri yapmanız yeterlidir..

-şimdi needromdaki versiyonu sakın indirme hatalı telefonu mahvetti sana söyleyeyim

-http://www.htcmania.com/showthread.php?t=879820

-burdaki romu yükleee ve can alıcı noktaya geldik

-https://mega.co.nz/#!f0lmxJ4R!iWtElSGRqn5koL90xinHKDfnvEGr1dTd7s02gWPALvE

-indirdiğimiz romun içerisinde bulunan dosyaları ile mega da bulunan dosyaları atınız (megada bulunan dosyaları onun içine atacaksınız amma orjinal romdaki dosyaları silip megadaki dosyaları kopyalarsanız telefon daha rahat çalışır.....)

hayırlı yüklemeler..... direk usb tak ve romu yükleyiniz bukadar basit.....
  • Antutu 5.1 de 32505 puan aliyor. Alet stock rom da gayet stabil. Fakat ozcekim kamerasi tatmin edici degil!
    Yine de fiyat/performans urunu. Yedek batarya ve harici sarj cihazi da siparis verdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: balistik81

Antutu 5.1 de 32505 puan aliyor. Alet stock rom da gayet stabil. Fakat ozcekim kamerasi tatmin edici degil!
    Yine de fiyat/performans urunu. Yedek batarya ve harici sarj cihazi da siparis verdim.

siparişi nereden veriyorsunuz
  • aliexpress
  • Siparisi gelen var mi?
    Nasil geldi?

• Merhaba arkadaşlar,
    Bende bir tane jiayu g4s aldım lakin bir sorum olucak.Çince olan programları kaldırmak için bu root özelliğini nasıl açıcaz.ilk önce hangi programları yüklemek gerekli bilgi verebilir misiniz?Benim Telefonun ayarlar - güvenlik - ve root la alakalı bir bölüm yok ilk önce root mu atmak gerekli ve sorunun cevvabı evet ise nasıl yapıcaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: henike

1.iso ayarı gördüm gibi hatırlıyorum ama beyaz dengesi hatırlamıyorum
    2. Android sürümü 4.2
    3.Kendi arayüzü var

Alışveriş yaptığım satıcının adresi gerekli teknik bilgilere buradaki linkten ulaşabilirsiniz,
    http://www.aliexpress.com/store/404001

hocam adam türkiyeye gönderi yapmıyor acaba kendi aranızdamı hallettiniz nasıl oldu?
  • @CoS43 Hocam ben azerbaycan a gönderttim oradan yolcu beraberinde gelmişti.
  • bende g4s aldım ve bir sorum olacak. şu an üzerinde gelen kendi imeisiyle kullanıyorum. mesaj geldi 60 gün içerisinde kapanacaktır diye. elimde eski telefon var bunun imeisini g4s'e yüklemek istiyorum. bana bu konuyla ilgili bilgi verebilecek olan var mı? Yada bu konunun anlatıldığı link. teşekürler.
  • elimde JIAYU G4S 16 GB var yeni geldi. satılık izmirde elden teslim edilir.650tl
  • quote:

JIAYU G4S 16 GB SİYAH İNCELEME

Slm arkadaşlar sizlere elimden geldiği kadar bu telefon hakkında bilgi vermeye çalışacağım.
    Telefonu aliexpress üzerinden sipariş verdim ve Azerbaycan a gönderttim oradan da bir tanıdığın vasıtasıyla yolcu beraberinde Türkiye ye getirttim.Telefonu getiren kişi kutusunu orada bırakmış ve sadece kutu içeriğini getirmiş.

Kutu içeriği ; 1* G4S Telefon , 1* 3000 mh Batarya , 1* Silikon kılıf , 1* Şarj aleti , 1* Ekran Filmi
    Telefonu ilk elinize aldığınız da ağırlığını hissediyorsunuz.Elinize tam oturuyor telefon. Boyut olarak ideal bir telefon diyebiliriz.
    Telefonu açtığımda ekran görünüm kalitesi beni tatmin etti. Hız ve performans olarak orta seviye bir telefon . Kamera olarak baktığımızda idare eder.Sizlere telefonla çektiğim resimleri konunun devamında paylaşacağım. Antutu programını indirerek telefonu test ettiğimde 26000 ler de bir puan alıyor. 2 gb ram sizin genel olarak ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır. Oyun yükleyip test etmedim o yüzden oyun performansı hakkında yorum yapmayacağım.

Ses yüksek çıkıyor fena değil .

Çoğu arkadaşımız imei konusunu merak ediyordur. Biliyorsunuz arkadaşlar işi yasal yoldan halledebilirsiniz.Bunun için bir pasaport ve ortalama 120 tl gibi bir para harcıyorsunuz. Eğer yasal yoldan pahallıya gelir diyorsanız. Telefonun mühendislik menüsünden elle imei gire biliyorsunuz. Buda güzel bir özellik elinizde ki atıl kullanılmayan telefonların imei sini değerlendirebilirsiniz.

Telefonu root lamanıza gerek yok telefonun güvenlik menüsünden bir seçenekle açıp kapatabiliyorsunuz bence bu da çok güzel bir özellik.
    Telefondaki Çince uygulamaları root özelliğini açarak kaldırabilirsiniz.Gereksiz uygulamalardan kurtulmuş olursunuz.

Şarj konusunu merak eden arkadaşlar için şöyle söyleyeyim. GMD ile karşılaştırdığımızda yaklaşık iki kat daha fazla gidiyor diyebiliriz sizin kullanımınıza bağlı değişebilir tabi . Telefonun içindeki 3000 mh lik bataryanın etkisini görebiliyorsunuz.

Arkadaşlar şu an aklıma gelenler bunlar merak ettiğiniz konuları sorabilirsiniz. İlk incelemem olduğu için eksiklerim ve kusurlarım olabilir.

Telefonun Resimleri

Telefonla çektiğim resimler

telefonda gps sorunu varmı sattığım arkadaş gps bağlantı kuramıyormuş veya nasıl hallettiniz tşk..

• Hocam ben böyle bir sorunla karşılaşmadım daha doğrusu telefon bende 3-4 gün kaldı ve teli internet üzerinden satış yaptım.
  • quote:

@CoS43 Hocam ben azerbaycan a gönderttim oradan yolcu beraberinde gelmişti.

Hocam telefon azerbaycana giderken bi sıkıntı oldumu? Bende oppo find 7 almayı düşünüyorum orda akrabalarım var. siparişi oraya yollatıp gelirken bana getirseler bi sıkıntı oluyor mu ?

• Hayır hocam sıkıntı olmuyor vergi olayı filan da yok bir tane daha gönderttim bakalım nasip olursa o da gelir
  • henike kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam iyi günlerde kullan
  • İkinci el satan varsa almayı düşünüyorum pm atsın lütfen.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.