Şimdi Ara

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.135
Cevap
141
Favori
922.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arastirma hastanesindeyim dunden randevu almistim sira bkliyorum gelismeleri yazacagim ciktigimda
  • insallah para istemezde kurtulurum sunlardan sira bnde ama daha cagirmadi
  • quote:

Orijinalden alıntı: AydinLee

ghost_93 te şuanda ameliyatta ;)

bütün ghostlar tek tek düşüyor..
  • enditinoroloji midir nedir oraya gonderdi serefsiz kesintisiz 5 dk micikladi tik te var sovecem sovemiyorum gidiklaniyorum hadi artik yeter dedim neyse dedim devlet karsiliyor demi evet karsiliyor ama yokus yapiyorlar kurula giriyorsun onay verilirse yapilir dedi yarin birdaha gidecem bakalim ne olacak
  • merhaba arkadaşlar öncelikle bizi aydınlattığınız için teşşekür ediyorum sizi 1.5 ay oldu takip ediyorum ama bir türlü yazamadım..... neyse konumuza gelelim 18 yaşındayım ve bu lanet durum ile 7 yıl oldu savaşıyorum insan içine çıkamaz oldum yazın ailem yazlığa gidip havuz deniz vs. vs. yaparken ben sürekli eve kapalı kaldım zaten bunları biliyorsunuz anlatmama gerek yok eminim ki sizde yaşadınız.... yorumlarınızı okumadan önce bunun kilo ile ilgili bir durum olduğunu sanıyordum ve şimdi hakkını yememek lazım bu hastalığın bana bir faydası dokundu bunlar erir diye ister inanın ister inanmayın 110 kilodan 75 kiloya düştüm ve ben canlı bir kanıt olarak bunun kilo ile ilgili bir durum olmadığını ispatladım....neyse hatay iskenderunda yaşıyorum yorumlarınızı okudum ve özel bir hastaneye gittim ilk gün kan testi yaptılarr ultrason için zaman kalmamıştı onu ertesi güne bıraktılar ikinci gün kan sonuçlarını aldım ve ultrasona girdim ve psedejinekomasti dedi bana doktor (bu arada bana brozek diyor doktorum çok iyi brozek e benzetiyor )) bana söylediği iki kelime ayneeeen şu oldu ya ameliyat ile alırızzz ya da bunlar ile ömür boyu mutlu yaşamaya devam edersin dedii tabiii bende bunlar ile yaşamak ve mutluluk kelimesinin ters düştüğünü söyledimm...bugün 10 ağustos doktorum bana düşün dedi ve ben kararımı verdim yarın gidip kan verip Cuma günü olacağım ALLAH ın izni ile.... Babam sağolsun Allah razı olsun maddi açıdan bana bu zamana kadar hiç bir şekilde kısıtlama yapmadı kararı bana bıraktı ve arkamda olduğunu söylediii.... Arkadaşlar gel gelelim fasulyenin faydalarına ben her ne kadar polat alemdar ayağına yatıp sonunu düşünen kahraman olamaz nutuklarıyla aileme korkmuyor gibi görünsemde işin açıkçası İTTTTTTT gibi tırsıyorum bir de ultrason olurken sedyede adamları gördüm ameliyathaneye giden bana Allah için yardım olun her ne kadar yorumlarınızı okusamda bana ameliyat hakkında bilgi verin ve korkmam gerektiğini söyleyinnn fırsatım olursa (büyük ihtimal) yarın yani ameliyattan 1 gün önce sizin ile yine konuşurum helalleşiriz eğer ameliyattan sonra 2 gün içinde yazmaz isem anlayan ki HAK katındayım ve amellerimin hesaplarını veriyorum ve bana 1 er kez FATİHA okuyun yorumlarınızı bekliyorum

• dostum narkoz çılgın birşeydir narkozu verirler anlarsın ben ameliyatımda bana narkozu verdiniz dimi dedim evet dedi hemşire sonraki olaylar aynen şöyle

h:hemşire d:doktor(tanıdık) b:ben
    Ameliyathane buz gibi titriyorum
    h:iyisin dimi bir sorun yok
    b:yok herşey yolunda
    2 3 sn boşluk
    d:nasıl hissediyorsun
    2 3 sn boşluk
    d:kıvılcım duydunmu?
    b:iyiyim iyi sorun yok henüz gitmedim
    4-5 saniye boşluk bu sırada sesler biraz filmlerdeki gibi olmaya başlar
    b:ben uyuyayımda siz işinizi rahat yapın bari.ZzZzZz

Uyanma ise şöyle oluyor

ilk duyduğum şey yan tarafdaki bir hastanın inlemeseydi(devlet hastanesi sonuçta)
    Ahh diye inliyor yan taraftaki sanırım bende gözlerimi azıcık aralamışım
    h:kıvılcım gelebildin mi kendine
    yan taraftaki hasta inlemesini duyuyorum sadece derinden
    h:kıvıclım duyuyormusunsun sun sun
    b:bitti mi
    h:geçmiş olsun bitti bitti
    aah diye inliyor hala arkada kalp cihaazı ötüyor falan

sonra işte öleydi böleydi beni çıkardılar asansöre falan koyup götürdüler odama ama uyandığımdan beri gözümü açacak gücü bulamıyorum odama geçtim bi 5 dk sonra daha iyidim

ama benim ameliyat testislerle ilgili olduğu için tuvalet tam bir sorundu :D:D

• geçmiş olsun kardeş ama ben çok felaket korkuyorum bu zamana kadar hastane yüzü görmedim :( şimdi bu çıkınca şok oldum ama mecburuz ne yapacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: küheylan46

geçmiş olsun kardeş ama ben çok felaket korkuyorum bu zamana kadar hastane yüzü görmedim :( şimdi bu çıkınca şok oldum ama mecburuz ne yapacaksın

aynen dostum bnmde öyle ben daha ultrasyona falan girmedim hastaneden randevu alacam full dolu açık yakaladığım gibi gidecem hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: bY_aLp

quote:

geçmiş olsun kardeş ama ben çok felaket korkuyorum bu zamana kadar hastane yüzü görmedim :( şimdi bu çıkınca şok oldum ama mecburuz ne yapacaksın

aynen dostum bnmde öyle ben daha ultrasyona falan girmedim hastaneden randevu alacam full dolu açık yakaladığım gibi gidecem hemen

evet ya özelde olmasına rağmen bir gün sonrasına bulabildim oda curcuna 1 saat bekliyorsun rahat.... ne kadar hasta adam varmışş

• arkadaşlar ben de salı gunu oldum, amelıyat fln narkoz bn de hç yememştm

ama emin olun korkucak hc bişe yok, bana en son narkozu vernce nerde çaşlıosun fln dıe knuşturmaya çalştı, sonra ilk hatrladıım sey "ameliyatın btti geçmş olsun" cumlesydı =)
  • beyler jinekomasti nedir? göğüste yağ toplanması değilmi? neden gidip ameliyat oluyorsunuz ? şınav çekip göğüs antrenmanı yapmak , o yağları kasa çevirmek çok zor değil.. bilgim eksikse düzeltin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

beyler jinekomasti nedir? göğüste yağ toplanması değilmi? neden gidip ameliyat oluyorsunuz ? şınav çekip göğüs antrenmanı yapmak , o yağları kasa çevirmek çok zor değil.. bilgim eksikse düzeltin

Meme dokusu da neden olabiliyor. Sırf yağ değil.
  • yani ben göğüs antrenmanıyla düzeltilebilrdi diye düşünüyorum imkansız olmasa gerek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertcan. -- 11 Ağustos 2011; 1:38:15 >
  • sadece yağ değil normal göğus dokusu oluşuyor ufa bir hormon dengesizliğinden. bide oradaki yağlar öyle şınavla mınavla kolay kolayda erimez bende aynı dertden muzdaribim
  • quote:

merhaba arkadaşlar öncelikle bizi aydınlattığınız için teşşekür ediyorum sizi 1.5 ay oldu takip ediyorum ama bir türlü yazamadım..... neyse konumuza gelelim 18 yaşındayım ve bu lanet durum ile 7 yıl oldu savaşıyorum insan içine çıkamaz oldum yazın ailem yazlığa gidip havuz deniz vs. vs. yaparken ben sürekli eve kapalı kaldım zaten bunları biliyorsunuz anlatmama gerek yok eminim ki sizde yaşadınız.... yorumlarınızı okumadan önce bunun kilo ile ilgili bir durum olduğunu sanıyordum ve şimdi hakkını yememek lazım bu hastalığın bana bir faydası dokundu bunlar erir diye ister inanın ister inanmayın 110 kilodan 75 kiloya düştüm ve ben canlı bir kanıt olarak bunun kilo ile ilgili bir durum olmadığını ispatladım....neyse hatay iskenderunda yaşıyorum yorumlarınızı okudum ve özel bir hastaneye gittim ilk gün kan testi yaptılarr ultrason için zaman kalmamıştı onu ertesi güne bıraktılar ikinci gün kan sonuçlarını aldım ve ultrasona girdim ve psedejinekomasti dedi bana doktor (bu arada bana brozek diyor doktorum çok iyi brozek e benzetiyor )) bana söylediği iki kelime ayneeeen şu oldu ya ameliyat ile alırızzz ya da bunlar ile ömür boyu mutlu yaşamaya devam edersin dedii tabiii bende bunlar ile yaşamak ve mutluluk kelimesinin ters düştüğünü söyledimm...bugün 10 ağustos doktorum bana düşün dedi ve ben kararımı verdim yarın gidip kan verip Cuma günü olacağım ALLAH ın izni ile.... Babam sağolsun Allah razı olsun maddi açıdan bana bu zamana kadar hiç bir şekilde kısıtlama yapmadı kararı bana bıraktı ve arkamda olduğunu söylediii.... Arkadaşlar gel gelelim fasulyenin faydalarına ben her ne kadar polat alemdar ayağına yatıp sonunu düşünen kahraman olamaz nutuklarıyla aileme korkmuyor gibi görünsemde işin açıkçası İTTTTTTT gibi tırsıyorum bir de ultrason olurken sedyede adamları gördüm ameliyathaneye giden bana Allah için yardım olun her ne kadar yorumlarınızı okusamda bana ameliyat hakkında bilgi verin ve korkmam gerektiğini söyleyinnn fırsatım olursa (büyük ihtimal) yarın yani ameliyattan 1 gün önce sizin ile yine konuşurum helalleşiriz eğer ameliyattan sonra 2 gün içinde yazmaz isem anlayan ki HAK katındayım ve amellerimin hesaplarını veriyorum ve bana 1 er kez FATİHA okuyun yorumlarınızı bekliyorum

Hocam beyin ameliyatına girmiyorsunki yani abartmışsın biraz fatiha felan

• imkansız bir kadının göğüsü şınavla gidermi ? gitmez buda bildiğin göğüs işte
  • Geçmiş olsun.
    Ameliyat anını anlatışın benim geçirdiğim bir ameliyatı hatırlattı.
    Tek farkımız ben uyanmamıştım.
    Sadece tam ameliyat bitmiş doktorlar başımdayken uyanmıştım.
    Önceden demiştim ki içeriye hemşire almayın bayan sokmayın diye.
    Gözümü açtığımda 4-5 tane kadın başımda duruyordu gayet ciddi.
    Bende dikkat çekici hareketler yaptımki gözüme baksınlar gözleri kaymasın aşağılara diye :)
  • Ameliyat olan arkadaşlar geçmiş olsun
    Olacaklarda utanmadan gitsin sağlığın utangaçlığı olmaz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: med_cezir197

imkansız bir kadının göğüsü şınavla gidermi ? gitmez buda bildiğin göğüs işte

tamam ama en azınndan ben fitness sporuyla uğraşanların hiçbirisinde jinekomasti tarzı bir şey görmedim , hadi oluştuktan sonra düzelmiyorsa, oluşmaması için de önlemi önceden almak gerekirdi diye düşünüyorum , eminim bu ameliyatı olanların çoğunluğu hiçbir sporla uğraşmıyordur
  • Fitness'tekiler görünüşlerine önem verirler . Hatta bir çoğuda ileri derecede takar. O yüzden emin ol onlar da zamanında yapmışlardır. İstediğin kadar kas yap kasın üstünde kadınsı bir doku görünür.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.