Şimdi Ara

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.139
Cevap
141
Favori
930.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sigorta karşılıyor mu bu ameliyatı,tıp fakültesinde falan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AydinLee

ghost kardesim sakın korkma korkacak birsey yok gercekkten ben de ameliyata korkudan titreyerek girmiştim ortam geriyor zaten ayrıca soğuk. cıktıgında gözünü açar açmaz şükür diyosun bitiyor cok agrı sızısı da yok bu işin bi günde ayaga kalkarsın tam iyileşmen 1ay ı alıyor bugun ameliyat olalı 1 ay 2 gün oldu doktor korseyi istersen gecelri takabilrisin dedi izlerin gitmesi için krem verdi 6.ay dolunca gel dedi bu demek iyileşmişim

Öyle söylemesi kolay tabi. Ben uykuya dalana kadarki süreçten bile korkuyorum o iğnelerin damarlara girmesi falan. Neyse hadi bakalım.. Bu arada söylemeyi unutmuşum ben lipo olcam, ama doktorun neden öyle yaptığını anladım ve 'kolaya kaçma' muhabbeti geçmişti ya, o tarz bir şey olduğunu sanmıyorum. İnşallah her şey yolunda gider.

• ghost brother :p geçmiş olsun hadi hayrlısıylan iyileş de gel
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost

Ben de yarın sabah 8de ameliyat olacağım arkadaşlar, ilk ameliyatım tırsmıyorum desem yalan olur. Doktorla son kez konuştum; bu seninkiler spor da yapsan, 3 sene beklesen de, zayıflasan da geçmez, seninki zaten sıradan jinekomasti değil .... meme dedi (ne olduğunu unuttum). Genetik bir sorun dedi. O yüzden biraz da mutluyum açıkçası öküz gibi yediğimden falan değilmiş . İnşallah ölmem ya. Bir dua, iyi dilek.. her şey makbuldür, yardımlarınızı bekliyorum.

@AydinLee: Ben de body gitmeye karar vermiştim ameliyat araya girdi, yarın sorabilirim unutmazsam bu olayı.

Dostum hic korkma kendini sakin tut ameliyathanede bi yatiyon gozlerini actiginda yataktasin ve hic bir sekilde agri sizi olmuyor 1 gunde cikion tek rahatsizligi yemek falan geldiginde dogrulurken biraz zorluyor tabii yarin 1 hafta olcak ben ameliyat olali sinav bile cekiyorum yuzustu yatamiyorum bi tek az once kontrolden geldim doktor herseyi yapabilirsin dedi hatta hemsirenin yaninda bagirarak seks bile yapmak serbest dedi cok mutluyum ya butun t shirtlerimi giyebiliyorum sokaga cikmaya artik usenmiyorum kambur durmuyorum boy 195 kiloda 95 vucud yapili fit gerinerek yuruyorum kizlar bile sanki daha uzun bakmaya basladi hayatim degisti bu arada toplam 800 cc yag cikarmislar benden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ulan bende süpelenmeye başladım şimdi kendimden önceden böyle bişey yoktu ama kilo alıncamı oldu bilmiyorum sol gögüs'üm sag gögüs'e göre biraz daha fazla büyük 1.80 Boy 92KG
  • Yediğimiz şeylerle alakası olduğunu düşünüyorum ben.

3 sene önce günde 2 tane mayonez-ketçaplı yarım döner yerdim öğle yemeği olarak.

80 kilo felandım fakat daha sonra iştahımı kaybettim ve baya zayıfladım.

Şu an 57 kiloyum , obezlikten kurtuldum fakat göğüsler öylece kaldı
  • Sağ olun arkadaşlar çok heyecanlıyım 2 hafta geçer ve mesaj atmazsam artık beni forumdan son yolculuğuma uğurlayan bi konu açarsınız. İnşallah dediğiniz gibi olur.
  • Ölmedim Allah'a şükür. Sabah 6.15 civarı çıktık yola annem babam ben, 6.45'te hastanedeydik. Doktor geldi, mor bi kalemle üstümde çizim yaptı simetriyi kaybetmemek içinmiş. Hazır mısın falan dedi işte.. Sonra hemşire geldi damar yolunu açtı, o da güleryüzlüydü kötü hissetmedim. Sonra diğer yardımcı personaller geldi kıyafet falan verdiler işte, giydim sonra yatağa yat biz seni öyle götüreceğiz ameliyathaneye dediler. Böyle yumuşacık kıyafetlerle yumuşacık yataktaydım çok hoş geldi açıkçası. Sonra beni götürmeye başladılar, hani filmlerde bir yere sabit kamera koyarlar onu taşırlar da hiç sallanmadan dümdüz hareket eder ya, aynı öyleydi kendimi filmde hissettim. Sonra ameliyathaneye girince vay be hastanlerde böyle yerlerde varmış dedim herkes yeşil kıyafetler giymiş, bir erlerde birileri ameliyat oluyor falan. Sonra dinlenme yatağından kaldırdılar beni ameliyat yatağına geçirdiler. Bacaklarımı bağladılar falan ben böyle heycanlandım, kollarımı açtılar yanlara doğru. Gelen yeşil önlüklü dostlar merhaba falan diyor gülerek yani bu gerçekten rahatlattı beni sıcakkanlılardı. Neyse sonra verdiler narkozu, 10 dan geriye say bakalım dedi biri. Diğeri boşver sayamaz dedi. İçimden amma güveniyorlar kendilerine ha uyumuycam şimdi görecekler dedim. 3 saniye sonrasını hatırlamıyorum. Sonra bir yerde uyandım, kolumdaki şey ağrı yapmıştı onu söyledim değiştirler koluma yapmışlardı elimden açtılar damar yolunu, sonra tekrar uyudum ağzıma oksijen maskesi vermişlerdi, çıkarıp nefes almayı denediğmi zamandan daha rahattı terkrar takıp koydum kafayı.

Uyandığımda saat 2 civarıydı göğsümü sarıp sarmalamışlar yanımda anneciğim buz koymuşlardı, sonradan edindiğim istihbarata göre iki gün boyunca saatte bir yirmi dakika onu koyacakmışm oraya. Bu gece napcam bilmiyorum valla. Ama ameliyat harika geçmiş, 300 ml yağ çıkartmışlar göğsümden. Doktor tatmin olacağımı ve ameliyatın başarılı geçtğini söyledi. Uyandığım hasta odasında da yemek getirdiler afiyetle yedim, yatak falan da çok rahattı otelde gibi hissettim kendimi. Cumartesi de kontrole gidiyorum. O zamana kadar açmayacağım sargı bezini. Bu arada bezle t-shirt giyince hiç bir şey belli olmuyor hatta kaslıymışım gibi duruyor, tabi sadece belli bir bölgede Güzel bir gündü diyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ghost

Ölmedim Allah'a şükür. Sabah 6.15 civarı çıktık yola annem babam ben, 6.45'te hastanedeydik. Doktor geldi, mor bi kalemle üstümde çizim yaptı simetriyi kaybetmemek içinmiş. Hazır mısın falan dedi işte.. Sonra hemşire geldi damar yolunu açtı, o da güleryüzlüydü kötü hissetmedim. Sonra diğer yardımcı personaller geldi kıyafet falan verdiler işte, giydim sonra yatağa yat biz seni öyle götüreceğiz ameliyathaneye dediler. Böyle yumuşacık kıyafetlerle yumuşacık yataktaydım çok hoş geldi açıkçası. Sonra beni götürmeye başladılar, hani filmlerde bir yere sabit kamera koyarlar onu taşırlar da hiç sallanmadan dümdüz hareket eder ya, aynı öyleydi kendimi filmde hissettim. Sonra ameliyathaneye girince vay be hastanlerde böyle yerlerde varmış dedim herkes yeşil kıyafetler giymiş, bir erlerde birileri ameliyat oluyor falan. Sonra dinlenme yatağından kaldırdılar beni ameliyat yatağına geçirdiler. Bacaklarımı bağladılar falan ben böyle heycanlandım, kollarımı açtılar yanlara doğru. Gelen yeşil önlüklü dostlar merhaba falan diyor gülerek yani bu gerçekten rahatlattı beni sıcakkanlılardı. Neyse sonra verdiler narkozu, 10 dan geriye say bakalım dedi biri. Diğeri boşver sayamaz dedi. İçimden amma güveniyorlar kendilerine ha uyumuycam şimdi görecekler dedim. 3 saniye sonrasını hatırlamıyorum. Sonra bir yerde uyandım, kolumdaki şey ağrı yapmıştı onu söyledim değiştirler koluma yapmışlardı elimden açtılar damar yolunu, sonra tekrar uyudum ağzıma oksijen maskesi vermişlerdi, çıkarıp nefes almayı denediğmi zamandan daha rahattı terkrar takıp koydum kafayı.

Uyandığımda saat 2 civarıydı göğsümü sarıp sarmalamışlar yanımda anneciğim buz koymuşlardı, sonradan edindiğim istihbarata göre iki gün boyunca saatte bir yirmi dakika onu koyacakmışm oraya. Bu gece napcam bilmiyorum valla. Ama ameliyat harika geçmiş, 300 ml yağ çıkartmışlar göğsümden. Doktor tatmin olacağımı ve ameliyatın başarılı geçtğini söyledi. Uyandığım hasta odasında da yemek getirdiler afiyetle yedim, yatak falan da çok rahattı otelde gibi hissettim kendimi. Cumartesi de kontrole gidiyorum. O zamana kadar açmayacağım sargı bezini. Bu arada bezle t-shirt giyince hiç bir şey belli olmuyor hatta kaslıymışım gibi duruyor, tabi sadece belli bir bölgede Güzel bir gündü diyebilirim.

geçmiş olsun dostum doktora sorabilirmisin dhden arkadaş 1ay 3gün önce olmuş dikiş falan kalmamıs spora baslasa body gitse sorun olurmu diye. bana doktor uzak kalıyor biraz geçen gittigimde sormayı da unuttum

• geçmiş olsun dostum
  • bu hastalıgı olanlar içine gömmesin gitsin ameliyatını olsun gelen kutumda 68tane pm var hepsi jinekomasti hastası olup ameliyat hakkında bilgi almak isteyenlerin attıgı mesajlar. Utanmadan sıkılmadan kurtulun sundan.
  • ben de olmaya karar verdim. hangi birime başvuracağız. bir de bende hormonal bi sorun olabilir çünkü uçları küçülüp büyüyor çok enteresan bişey. ve baya büyükler.
  • plastik ve rekonstrüktif cerrahiye basvurucaksınız . özele gitmeyin ünivrsite hastanesine gidin beleşe olursunuz
  • öncelikle jinekomasti olduğunu düşünen arkadaşlar Endokrinoloji'ye başvurmalılar. hormonal sorun olup olmadığını anlamak için tahlil isteyecek doktor. Zaten ordan yönlendirirler sizi duruma göre. ssk yada bağkur varsa ve jinekomastinizin olduğunuda doktorlar onaylarsa pek sorun çıkarmıyorlar ameliyat konusunda. utanılacak, sıkılacak birşey yok. sonuçta bu bir hastalık ve özellikle ergenlik çağında psikolojik etkileri çok büyük.
    19 yaşındayım. okmeydanı eğitim ve araştırma hastanesine gitmiştim. orda testler vs. yapıldı. grade IIB jinekomasti olduğunu belirtti plastik cerrah. sağlık kurulunun karar sonucunu aldım bu gün. olumlu çıktı. yani ameliyatı ssk karşılayacak . ordan plastik cerraha ameliyat için gün almaya gittim. adımı, cep numaramı vs yazdı. biz seni ameliyat günü vermek için arayacağız dedi. ne zaman diye sorduğumda 7-10 gün içinde dedi doktor. şans eseri giderken plastik cerrahideki görevliyi gördüm konuştum ayrıntılı bilgi almak için oda 10 gün içinde ararlar sonra gelip giriş, kayıt işlemlerini yapıp yatacaksın dedi. sorum şu devlet hastanesinde olan arkadaşlar sizde de uygulama böylemiydi yoksa direk ameliyat için gün mü aldınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pauliepancamo -- 3 Ağustos 2011; 3:51:38 >

• Bende ailemi ikna edicem bunun içinde korkuyorum
  • Sanırım sıradaki benim Bu pazartesi yatıcam salı günü ameliyat. Hadi hayırlısı
  • 18 yas diyorlarda benimki gibi grade 3se büyükse 16yasındada yaparlar. 95lisin yaparlar doktorra gidiyorsun o anlayabilri olup olmadıgını
  • Aydınlee : 6 haftaya kadar hiçbir spor yok, ondan sonra kafana göre takıl ama ağar spor yapmak için(body bu oluyor sanırım) 3-4 ay beklemen gerek dedi bana doktor. Not: Benimki grade 1 idi. Ayrıca ameliyat için sorun oluşalı 3 yıl geçmiş olmalı diyebiliyorum.
  • UZMANTV
    Erkeklerde meme küçültme ameliyatı nasıl yapılır?
    http://www.uzmantv.com/erkeklerde-meme-kucultme-ameliyati-nasil-yapilir
  • yazıları okudum heyecanlandım yarın ailemle konuşacam
    bakalım ne varmış ne yokmuş

ben de de var gibi yaş 19 lisede body yapmıştım geçmemişti muhtemelen jinekomasti

arkadaşlar devlet mi daha iyi yoksa üniversite mi ??
    özele para veremem

bu arada herkese geçmiş olsun
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.