Şimdi Ara

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.135
Cevap
141
Favori
922.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostum doktor ile görüşürsen daha rahat olur.ş
    Oldukça iyi geçtiğini söylediler sabah girdim ameliyata saat 15 te evdeydim.Tek problem narkoz dolayısıyla su bile içince bulantım olup ciddi baş dönmesi yaşadım.Şuan iyiyim yarın sabahh gidicem net bilgileri alıcaz bakalım.
  • Ankara Numune Hast.
    Babam burada çalıştığı için bi sorun yaşamadım.
  • Gençler bu kilolu olanlardada meme büyüyor , yani benim öyle , şuan göbek ve meme aldı başını gidiyor. Zayıflayınca geçmezmi eğer bu hastalık yoksa
  • ulen gittim kısa bi süre konu almş başını gidiyor

şu anda göğsüm 10 numara.sadece yan tarafta az ödem var.o da 10 güne gitcekmiş.göğsün üst kısmı ameliyat öncesi yaptığım göğüs kaslarının etkisiyle şiş ve mükemmel duruyor.yumuşaklık yok sadece sertgöğsün alt tarafı ise dümdüz.ameliyat izi var 2 tane o da çok küçük yakında o da geçicek
  • geçen pazartesi lipo olmuştum ben. ilk defa bugun kendim açtım korseyi. yarın sabahda doktora ilk kontrole gidicem. dikişlerde halen duruyor.

baya büyüktü benimkiler, açıkcası bir hayal kırıklığı oldu keşke açık olsaydım dedim ama annem iyi olmuş o daha içe çeker toplar dedi. Eski halinden farkı biraz boşalmş ama hala koltuk altına doğru biraz var ve yan taraflarda şişlik var (bayaa sert toplu şekilde) ve dokunursam o şişlikler acıyor (ödemmi oluyor bu )

Moralim bozuldu biraz mükemmeliyetciyim sanırım daha iyi bekliyordum ufak bir küçülme olmuş ve sarkma durumu var şu anda umarım toplar off

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoneyTalks -- 20 Temmuz 2011; 23:18:51 >
  • En az 5 senedir bu konuyu araştırıyorum. Ameliyat olan arkadaşlardan duyduğum yorumların hepsini bir araya getirince şu sonucu çıkarttım: sadece liposuction olanlarda başarı sınırlı. Cerrahi operasyon yapılanlarda ise %100 başarı elde ediliyor. Eğer göğsünüzün içinde yağ dokusunun haricinde en ufak bi meme dokusu varsa bile bunu cerrahi operasyonla aldırın. İz meselesine gelince ameliyaı olalı 15 gün civarı falan oluyor denize gidip soyunduğumda kimse izleri farketmedi bile. Git gide daha da iyileşiyor. Tabi bunlar benim düşüncelerim. Anlattıklarım kendi tecrübem ve çevremden duyduklarımla sınırlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoneyTalks

geçen pazartesi lipo olmuştum ben. ilk defa bugun kendim açtım korseyi. yarın sabahda doktora ilk kontrole gidicem. dikişlerde halen duruyor.

baya büyüktü benimkiler, açıkcası bir hayal kırıklığı oldu keşke açık olsaydım dedim ama annem iyi olmuş o daha içe çeker toplar dedi. Eski halinden farkı biraz boşalmş ama hala koltuk altına doğru biraz var ve yan taraflarda şişlik var (bayaa sert toplu şekilde) ve dokunursam o şişlikler acıyor (ödemmi oluyor bu )

Moralim bozuldu biraz mükemmeliyetciyim sanırım daha iyi bekliyordum ufak bir küçülme olmuş ve sarkma durumu var şu anda umarım toplar off

@Cingozzz evet açık kesin çözüm bendeki fazlalıklarda meme dokusuda varmı bilmiyorum bana ultrason filanda yapılmadı.

2 doktora görünmüştüm daha oncede soyledim, ama ailem tanıdık hastane ve iz kalmıyacak dediği ve daha yakın davrandığı için lipo yapıcak olanı seçmişti. Ve açıkcası memnun kalmadım sonuçtan. 177 boy 85 kiloydum operasyondan önce. fazlam var belki bunları verince aradanda zaman geçince tam olarak normale doner bilmiyorum ama umarım tekrar bir operasyona gerek kalmaz

bu yanlardaki şişlik fena acı veriyor...

• Gecmis olsun money. Ben de oyle olacak diye korkuyorum açıkcası.
  • Ödem çok var bende ve 3.günümdeyim sızılar hafif ağrıya dönüştü gibi. Ben aynaya karşı bakmadım henüz annemler oldukça iyi dediler bakacaz lipo ne kdr işe yaradı.
  • arkadaşlar bu operasyonu istanbulda olan,gidin şurda olun,ben oldum diyen var mı ?
  • az önce kontrole gittim. 11 gün oldu sadece lipo yapılmıştı bana. Doktora göre çok iyi durumda, dikişlerimide aldı. Duş alabilecegimi hatta göğüslerimi bir süngerle (elinlede yayarak ovabilirsin ama sünger yumuşaktır acıtmaz dedi) biraz bastırarak ovmamı bu şişliklerin bu şekilde geçecegini ve şeklini bu süngerle ovmamla alacagını ve 15 gün sonra dahda çekilmiş olacagını toplam 2 ayda ise çok farklı olacagını ama fazla m olduğunu ve diyet yaparsam daha güzel sonuç alacagımı söyledi

Sevindirik oldum
  • Lanet olsun ki bu ameliyat için 3 milyar fiyat biçtiler ve ben de bu fiyat yüzünden ameliyat olamıyorum. Üniversite hastanelerinde daha ucuz olduğu söyleniyor, doğru mu? Marmara Üniversitesi Hastanesine, Yeditepe Üniversitesine veya ÇAPA'ya gitsem daha mı ucuz olur sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AydinLee

quote:

Orijinalden alıntı: Mütercim

Lanet olsun ki bu ameliyat için 3 milyar fiyat biçtiler ve ben de bu fiyat yüzünden ameliyat olamıyorum. Üniversite hastanelerinde daha ucuz olduğu söyleniyor, doğru mu? Marmara Üniversitesi Hastanesine, Yeditepe Üniversitesine veya ÇAPA'ya gitsem daha mı ucuz olur sizce?

aydın adnan menderes üniversitesi hastanesinde sadece 50TL korse parası vererek oldum.

İstanbulda özel bir hastahanede 4000 liraya sadece lipo oldum. + korse

• Ben 1 2 ay önce oldum arkadaşlar hiç sorun olmuyor alıyorlar ameliyathaneye çiziyor fotoğraflıyor sonra anestezi uzmanı uyutuyor bir uyanıyorsun bitmiş ben uyandım daha başım dönüyor anestezi den kalktım tuvalete gittim ertesi gün çıktım hastaneden face falan takılmaya devam hiç sorun yok. Çok korkardım ama gram korkulacak bişey yokmuş :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Lanet olsun ki bu ameliyat için 3 milyar fiyat biçtiler ve ben de bu fiyat yüzünden ameliyat olamıyorum. Üniversite hastanelerinde daha ucuz olduğu söyleniyor, doğru mu? Marmara Üniversitesi Hastanesine, Yeditepe Üniversitesine veya ÇAPA'ya gitsem daha mı ucuz olur sizce?

aydın adnan menderes üniversitesi hastanesinde sadece 50TL korse parası vererek oldum.

2 kişilik içinde wc banyo tv buzdolabı otomatik yatak bulunan odada tek kişi kaldım ona da para vermedim dar gelirliğin alemi varmış :D

kendimi düdüklenmiş hissettim.

Ama sigorta yok yaştan dolayı çalışmıyorumda

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

2 kişilik içinde wc banyo tv buzdolabı otomatik yatak bulunan odada tek kişi kaldım ona da para vermedim dar gelirliğin alemi varmış :D

Valla kardeş ne yalan söyleyeyim çok para vermişsin sen ya. Bende Bursa medicalparkta oldum 1950 tuttu. Bi problemde çıkmadı tahta gibi dümdüz oldular.

• quote:

Orijinalden alıntı: cingozzz

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Valla kardeş ne yalan söyleyeyim çok para vermişsin sen ya. Bende Bursa medicalparkta oldum 1950 tuttu. Bi problemde çıkmadı tahta gibi dümdüz oldular.

kısmet artık.

şemsiye açılmıyor biliyorsun

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cingozzz

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kısmet artık.

şemsiye açılmıyor biliyorsun

banyo işi büyük dert ya

ben yarın olucam ol dedi bana doktor. gerçi ben lipo oldum sadece sizde kaç dikiş var toplam ?

• Bende 3-4 tane vardı. Zaten onlarıda 4 gün önce aldı doktor. Şu anda izlerin %70 i kayboldu. Tek sorun göğsümün bazı noktalarında hissislik var. Onuda demin araştırdım normal birşeymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cingozzz -- 22 Temmuz 2011; 0:51:04 >
  • quote:

benimki de tam dümdüz değil biraz var yine ama onlar da kas gibi gözüküyor sorun yok. koltuk altına doğru biraz var ve yan taraflarda şişlik var. gögüs çevresi full dikiş ama cok iz kalcaga benzemiyor dikislerde alınmıcak kendisi atacakmıs. PoseDn doktora görün ultrason çektirecektir ultrasonda yağ oranı falan görünür ona göre teshis konur dikkat edersin yediklerine bkya elveda zayıflayınca kesinlikle gecmiyor.

Hocam bende var gibi hafiften.

Kilodan kaynaklı olduunu sanıyorum göbek aldı başını gitti. Zayıflayınca iniyor ama. İnşallah birşey yoktur çünkü çok kafaya takıyorum böyle şeyleri

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.