Şimdi Ara

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.136
Cevap
141
Favori
922.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cingozzz

quote:

Orijinalden alıntı: ghost

Hepinize gecmis olsun ayrıca buraya açık açık yazacak kadar cesaretli olmanızı da tebrik ederim.

Kardeş bunda çekinecek birşey yok. Hastalık bu. Türkiye deki erkeklerin %40 ında var. Bazıları bunu normal görüyor, bazılar önemsemiyor, bazıları farketmiyor bile. Öyle bir yazmışsın ki sanki cinsiyet değiştirmişizde foruma yazıyormuşuz gibi

Nedense ben hic de %40ini görmüyorum %10 falandir en fazla. Hem benim durum daha farklı kilodan çok ucun yamuk durması ki bu da topu topu %5 falandir. Üstte bı arkadas resimlerini koymuş bakabilirsiniz. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merhaba dostum senden bir şey rica edeceğim. eğer varsa ameliyat olmadan önceki ve sonraki fotoğraflarını koyabilir misin?
    nasıl bir sonuç almışsın merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmarass

merhaba dostum senden bir şey rica edeceğim. eğer varsa ameliyat olmadan önceki ve sonraki fotoğraflarını koyabilir misin?
    nasıl bir sonuç almışsın merak ediyorum.

Ben mi?
  • Artan bu jinekomasti hastalığı sizlerin ne kadar çok sağlıksız beslendiğinizi gösterir.Yediğiniz fast food lar hormon dengenizi bozmuş.Erkekler kadınsılaşmaya başladı bu yeni nesilde...Kendinize çeki düzen verin adam gibi beslenin çıkın dışarıya top oynayın.vucudunuz yağ tulumuna dönecek bu gidişle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpay86

Artan bu jinekomasti hastalığı sizlerin ne kadar çok sağlıksız beslendiğinizi gösterir.Yediğiniz fast food lar hormon dengenizi bozmuş.Erkekler kadınsılaşmaya başladı bu yeni nesilde...Kendinize çeki düzen verin adam gibi beslenin çıkın dışarıya top oynayın.vucudunuz yağ tulumuna dönecek bu gidişle.

Cahillik böyle birşey olsa gerek. Jinekomastinin şişmanlık yada beslenmeyle alakası yoktur. Genelde kendiliğinden ortaya çıkar. Ben lisede 70 kiloydum boyumda 1.86 idi ve düzenli olarak hergün sporumu yapardım, hergün basketbol maçlarımız olurdu. Eğer senin dediğin gibi yağlı beslenme yada spor yapmakla alakalı birşey olsaydı, zayıflayarak yada spor yaparak bu hastalıktan kurtulmak mümkün olurdu. Kısaca şunu söylüyorum bu konuda bilgi sahibi olmayan arkadaşlar lütfen konuya yorum yapmasın.

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cingozzz -- 15 Temmuz 2011; 0:11:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AydinLee

quote:

Orijinalden alıntı: MoneyTalks

quote:

Orijinalden alıntı: AydinLee

quote:

Orijinalden alıntı: balta22

sadece lipo ya da dokouyu da almaya doktor nasıl karar veriyo ki acaba?

ultrasondan sonra falan mı?

evet meme dokusuyla yağ dokusu hangisi fazla hangisi az ona göre karar veriyorlar

benden kan aldılar bide göğüslere küçük top gibi şeyler yapıştırıp el ve ayak bileklerime bişey taktılar alet kağıda bişeyler cıkarttı. bu ultrasonmu oluyor ?

bugun bandajları cıkarttılar aynadan bakamadım ama oturur halde bana hala varmış gibi geldi. zamanla toplaması dahada küçülmesi mümkünmü acaba

o dediğin ekg(elektrokardiyografi) kalbin atıslarını falan ölçüyo. bana da hala varmış gibi gözüküyor ama bandajı cıkarıp tişört giydim hiç belil olmuyor o yeter. zamanla toplaması mümkün diye birsey yok zaten toplayacak doktor direk kücük olarak düşünme dedi zamanla tam olarak düzelir dedi

bana kan almak ve ekg den başka birşey yapılmadı ultrason filan.

Diyete başlıyacagım malum sporda yapamıyacagım uzun süre fazlalıklardan kurtulmam lazım.

@alpay86 benim zamanında "aşırı" kilom vardı. 40 kiloya yakın verdim 3 5 kilo daha aldım. Benimki kilodan diyebiliriz. ama kilo ile alakası olmayan ve bu problemli yaşayan pekçok insan var.

Sokakta görüyorum t-shirtden memeleri garip duran gençler var ve kilolu değiller. Yani olay sadece kilo ile alakalı değil. Ayrıca Jinekomastinin "ileri" evreleri var "başlangıc-kucuk" denilen evreleri var. Yani baş ağrısı olarak düşün. Rahatsız eden ağrıda vardır çıldırtacak derecede olanıda vardır. Kinekomastinin çok ilerlemileride oluyor küçükleride oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoneyTalks -- 15 Temmuz 2011; 1:22:12 >

• kesinlikle kilo ile alaksı yok arkadaşlar
  • Mesajım bulunsun yarın sabah giriorum bakalım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: .CeM.

Mesajım bulunsun yarın sabah giriorum bakalım :)

Geçmiş olsun şimdiden

Merak edenler için,

UZMANTV
    Erkeklerde meme küçültme ameliyatı nasıl yapılır?
    http://www.uzmantv.com/erkeklerde-meme-kucultme-ameliyati-nasil-yapilir

• Video boyutlarını geçtim artık neredeyse internetteki bütün videolara göz attım pek bi problem olacağını zannetmiyorum tek tedirginliğim ilk operasyonum bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: cingozzz

quote:

Orijinalden alıntı: ghost

Hepinize gecmis olsun ayrıca buraya açık açık yazacak kadar cesaretli olmanızı da tebrik ederim.

Kardeş bunda çekinecek birşey yok. Hastalık bu. Türkiye deki erkeklerin %40 ında var. Bazıları bunu normal görüyor, bazılar önemsemiyor, bazıları farketmiyor bile. Öyle bir yazmışsın ki sanki cinsiyet değiştirmişizde foruma yazıyormuşuz gibi

çoğu yağdan oluyor eğer ucu sert ve geniş değil ise yağdan

• Zayıflayınca düzelmez miydi?
  • Benim 6 kilo fazlam var veridikçe normale dönüyor beyler
  • Benimde verdikçe düzeliyor ama ideale düşülse bile geçmeyecek hastalık sonuçta.Çekinilecek bi durum değil.
  • geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Zayıflayınca düzelmez miydi?

Bana ucu yamuksa düzelmez ama siskoluktansa düzelir gibi geliyor çünkü iki farklı durum var ortada. @Cem gecmis olsun dostum.
  • arkadaşlar bu lanet hastalık bendede var hemde baya bir belirgin doktora gittim ama amelliyat falan demedi sadece kilon fazla dedi ve diyet verdi güya ondan oluyormuş ama bende bu hastalık ortaokul 6.sınıftan beri var hatırladığım kadarıi ile ama soğukta bazen normal haline dönüyor veya dokununca falan sonra tekrar çıkıyor kafayı yicem doktor amelliyata falanda gerek yok dedi hatta birtaneside normal falan dedi tamamen kilo ile ilgili dedi ultrason falanda çekildi anlamadım
  • beyler ben bu ara kilo aldım benim de büyüdü. nasıl teşhis edebiliriz. göğsümü kasınca taş gibi oluyor zamanında göğüs çalışmıştım. acaba bende de mi var diyorum
  • Gittik geldik çok sükür :)
  • Nasıl geçti ?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.