Şimdi Ara

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.135
Cevap
141
Favori
922.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende bugun doktora gittim ama beimki sadece meme ucu şiş ,havuza falan girince normal oluyor soğukta falan normal oluyor ama sıcakta şiş duruyor doktora gittim yağ dokusu varmış onu almamız lazım dedi ama ergenlikle alakalı veya değil demedi yaş 17 acaba 1 sene daha beklesemmi yoksa aldırıyımmı bu arada 4 milyar masraf çıkarttı hastanede acıbadem
  • geçmiş olsun
  • Bende çok korkuyordum jinekomastiden ama farkettim ki bende yok. Ben ilkokuldan beri şişmanım bazen boyuma göre çok bazen biraz daha az şişmandım. Geçen sene 130 kilodan başladım kilo vermeye (Boy 1.92) ve şimdi 99 kiloyum. Vücudum baya düzeldi fakat göbek ve göğüs kısmı yağlı eskisi kadar olmasda. Göğüslerim öncesine göre baya küçüldü şu an sadece hafif yağlı. Jinekomasti sorunu olanlara baktım gerek şişman gerek normal kilolu olanlar.

Meme uçları çok şişkin ve kalkık oluyor. Bende öyle değil şu an. Ama tamamen salık ve küçükte değil. İkisinin arası desem az çok doğru olur. Dışardan bakınca sadece hafif şişman göğüs gibi duruyor. Büyükte değil. T-shirtten bile pek belli olmuyor. 10 kilo fazlam var şu an yağdan. 10 kilo yağ verip (Sporla beraber) inceldim mi yağlar gidecek gövdemden ama nasıl bir sonuç olacak emin değilim. Ameliyat o kadar zor değilmiş hatta çok basitmiş. Gerekirse olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: TeksasLee

arkadaşlar bende bugun doktora gittim ama beimki sadece meme ucu şiş ,havuza falan girince normal oluyor soğukta falan normal oluyor ama sıcakta şiş duruyor doktora gittim yağ dokusu varmış onu almamız lazım dedi ama ergenlikle alakalı veya değil demedi yaş 17 acaba 1 sene daha beklesemmi yoksa aldırıyımmı bu arada 4 milyar masraf çıkarttı hastanede acıbadem

sizce aldıyımmı yoksa 1 sene daha bekliyimmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoseDn

quote:

Orijinalden alıntı: AydinLee

benimki de tam dümdüz değil biraz var yine ama onlar da kas gibi gözüküyor sorun yok. koltuk altına doğru biraz var ve yan taraflarda şişlik var. gögüs çevresi full dikiş ama cok iz kalcaga benzemiyor dikislerde alınmıcak kendisi atacakmıs. PoseDn doktora görün ultrason çektirecektir ultrasonda yağ oranı falan görünür ona göre teshis konur dikkat edersin yediklerine bkya elveda zayıflayınca kesinlikle gecmiyor.

Hocam bende var gibi hafiften.

Kilodan kaynaklı olduunu sanıyorum göbek aldı başını gitti. Zayıflayınca iniyor ama. İnşallah birşey yoktur çünkü çok kafaya takıyorum böyle şeyleri

ss koyarsan yardımcı olabilirim

• Benim göğüs şişti yahu. sertleşti yani baya sert bir şey var ufak yanlardaydı şimdi komple sert oldu. ama normal bir sertlik değil anormal birşey. sanırım göğüslerin ikisi aynı ebatlarda değil bende. sağdaki cok az daha buyuk gibi geliyor bana
  • Arkadaşlar bende bu ameliyatı olmak istiyorum bu dertten bende muzdaripim ama para durumum çok sıkışık ailem pek de destek olmuyor.. eskişehirde oturuyorum kütahyada üniversitede okuyorum.. bu iki şehirde ücretsiz yada çok düşük bi ücretle nasıl ameliyat olabilirim.. nereye gitmeliyim?
  • quote:

quote:

arkadaşlar bende bugun doktora gittim ama beimki sadece meme ucu şiş ,havuza falan girince normal oluyor soğukta falan normal oluyor ama sıcakta şiş duruyor doktora gittim yağ dokusu varmış onu almamız lazım dedi ama ergenlikle alakalı veya değil demedi yaş 17 acaba 1 sene daha beklesemmi yoksa aldırıyımmı bu arada 4 milyar masraf çıkarttı hastanede acıbadem

Ben 15im aynı sorun var ama Ağustos'ta olacağım. 3-4 senedir sırf ikiz kuleler gözükmesin diye atlet giyip kendime işkence ediyorum. Sahilde yanıma bir kız geldigi zaman hemen t-shirt giyiyorum. Yeter sıkıldım ve daha fazla uğraşmak istemiyorum artık. Zaten malum yaşıtlar cinsel saka meraklısı, katil olup çıkarım bunlarla yasamaya devam edersem.

• şüpheye düştüm sizin yüzünüzden hafif kiloluyum ben meme azcık şişti şişmanlıktan mıdır yoksa bu hastalıktan mı???? onu nerden anlicaz???
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost

quote:

quote:

Ben 15im aynı sorun var ama Ağustos'ta olacağım. 3-4 senedir sırf ikiz kuleler gözükmesin diye atlet giyip kendime işkence ediyorum. Sahilde yanıma bir kız geldigi zaman hemen t-shirt giyiyorum. Yeter sıkıldım ve daha fazla uğraşmak istemiyorum artık. Zaten malum yaşıtlar cinsel saka meraklısı, katil olup çıkarım bunlarla yasamaya devam edersem.

nerde olmayı düşünüyosun doktora gittinmi ne kadar fiyat çıkarttı ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

özel hastaneye gittim ben de 4000 civarı dedi. bilmiyorum valla kazık yer miyim yemez miyim ama o 4000 lira bizim gururumuzdan daha değerli değil :)

• tabiki değilde bilmyorum işte ailem bu sene yaz bitti seneye mayıs gibi yaptıralım diyolar bakalım napıcaz ama bunun ergenliklede alakası olabilir yani 18 yaşında sona erebilir ama işte bende beklemek istemiyorum.
  • quote:

tabiki değilde bilmyorum işte ailem bu sene yaz bitti seneye mayıs gibi yaptıralım diyolar bakalım napıcaz ama bunun ergenliklede alakası olabilir yani 18 yaşında sona erebilir ama işte bende beklemek istemiyorum.

yok hocam bence ergenlikle alakalı bir şey olsa afrikalı fakir gençlerde de olurdu, çağlar önce de olurdu bu hastalık. bence bizim gibi her bulduğunu zararlı - zararsız ayırt etmeden yiyenlerin başına gelen mutasyonumsu bir problem bu.
  • Bende bu sali gunu olucam yavastan yusuflamaya basladim ve pazar gunude giresuna yolculuga cikicam tam 16 saat, 1 gun kalcakmisim ve hem lipo hem de acik ameliyat olucam daha zor benim ki ayriyetten ailemden kìmsenin haberi olmayacak bu ameliyattan gizli yani sigortam var istanbul vakif gurebada olcam doktorum prof ve istanbul plastik cerrahlar baskaniymis guveniyorum yani adama dumduz olcak insallah
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

özel hastaneye gittim ben de 4000 civarı dedi. bilmiyorum valla kazık yer miyim yemez miyim ama o 4000 lira bizim gururumuzdan daha değerli değil :)

ben sadece lipoya 4000 verdim. umarım halolurda ilerde tekrar lipo ve ya acıga gerek kalmaz. Diğer gittiğim doktorda lipo+açık 3500 demişti. İstanbulda diğer illere göre daha pahalı sanırım. (daha uyguna başka illerde olmuş arkadaşlarda var konuda)

göğüslerim şu anda baya şişti, daha dogrusu sertleşti birşey var içerde sert dokununca acıyor biraz. doktor ov zamanla geçicek meçicek dedi ama anormal bir acı veriyor

• Mesajıma cevap alamadım. Birileri üniversite hastanelerinde ucuz olduğunu söyledi. Yeditepe üniversitesi, Marmara üniversitesi yada ÇAPA'ya gitsem ucuza ameliyat olabilir miyim? Bıktım artık tişörtün üzerine gömlek giymekten. Sade tişört giyemiyorum, arkadaşlarım dalga geçiyor. Sizene diyorum ama nafile. Bıktım artık. Bir yardımcı olun lütfen. Allah rızası için. Varsa bildiğiniz birileri sorarsanız çok sevinirim.
  • quote:

quote:

tabiki değilde bilmyorum işte ailem bu sene yaz bitti seneye mayıs gibi yaptıralım diyolar bakalım napıcaz ama bunun ergenliklede alakası olabilir yani 18 yaşında sona erebilir ama işte bende beklemek istemiyorum.

yok hocam bence ergenlikle alakalı bir şey olsa afrikalı fakir gençlerde de olurdu, çağlar önce de olurdu bu hastalık. bence bizim gibi her bulduğunu zararlı - zararsız ayırt etmeden yiyenlerin başına gelen mutasyonumsu bir problem bu.

her bulduğunu yemekle bence alakası yok. benim boy 185 kiloda şuan 72 ve çok fitim hiç bir zamanda öyle her bulduğumu falan yemedim zaten profosyonel futbolcuydum sakatlıktan sonra bıraktm bence beslenmeyle alakası yok .beslenmeme çok dikkat ederim ya genetikle alakası var yada şans

• merhaba dostlar.
    bugün sağlık raporu almak için sağlık ocağına indim. gelmişkende jinekomastiyi bir sorayım dedim (bende olmasından şüpheleniyordum).
    sordum muayene oldum (muayene derken sadece 2parmağı ile dokundu o kadar) evet sende jinekomasti var dedi. fakat bendeki göğüs büyüklüğü nette bulduğum fotoğraflar gibi değil. hafif bir şişkinlik var sadece. bir hastaneye görünmemi önerdi ama ben bundan rahatsız değilim. belki ilerde görünürüm. kısacası bende aranıza katıldım, saygılar
  • yav beyler bu hissizlik ne zaman gecer gögsume dokunuyorum tahta gibi bisey hissetmiyorum
  • Ben de yarın sabah 8de ameliyat olacağım arkadaşlar, ilk ameliyatım tırsmıyorum desem yalan olur. Doktorla son kez konuştum; bu seninkiler spor da yapsan, 3 sene beklesen de, zayıflasan da geçmez, seninki zaten sıradan jinekomasti değil .... meme dedi (ne olduğunu unuttum). Genetik bir sorun dedi. O yüzden biraz da mutluyum açıkçası öküz gibi yediğimden falan değilmiş . İnşallah ölmem ya. Bir dua, iyi dilek.. her şey makbuldür, yardımlarınızı bekliyorum.

@AydinLee: Ben de body gitmeye karar vermiştim ameliyat araya girdi, yarın sorabilirim unutmazsam bu olayı.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.