Şimdi Ara

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.139
Cevap
141
Favori
929.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne zaman oldunda geldin yav hadi gecmis olsun kurtuldun nasıl oldu gris cıkısa kadar anlatsana cesaret alalım bıraz
  • takip
  • anlatyım uzun uzun.

sabah hastaneye gittik ultrasyon çekildi.bi baktılar meme dokusu almış başını gidiyorsonra tam teşhis kondu resmi olarak.çıktım doktorun yanına baktı kan tahlillerine herşey tamdı.anesti uzmanıda onayı verdi.doktor meme etrafna bseyler çizdi fotograf çekti fazlacasonra acı gerçeği söledi bu kıllar olmaz dedi git odada al dedi.başıma kaynar sular döküldü sanki.odaya çıktım jiletledim kendimi
    yüzümü kapatıyordum kadın gibi duruyordu baya bi makara döndü bizimkiler arasındasonra kıyafetler geldi içim bi tuhaf oldu giydim onları beklemeye başladık.1 saatten fazla bekledim sonra alıp götürdüler.yoğun bakım ünitesiydi heralde buz gibi orda bekledim.ölümü düşündüm baya sonra bir bebek sesi geldi birini sezeryan yapmışlar.dedim biri doğdu acaba ben mi ölcem.sonra biri aldı götürdü ameliyat odasına.soyun uzan dediler2 kere damarımı patlattılar sonra biri geldi usta hemşire hemen taktı kelebeği.sonra verdi narkozu heralde.boğazım yanmaya başladı.sonrasını hatırlamıyom.

2 saat geçmiş.benim gözler kapalı ama herşeyi duyuyorum.doktor birşeyler sölüyor.dedim aha ameliyat sırasında uyandım boku yedimsonra bir daha uyudum.yine gözler kapalı ama kulaklar çalışıyor.hemşireler dedikodu yapıyorasansöre bindiğimizi farketim bir oh çektim.ardından erkek sesleri geldi.saydılar 3-2-1 bir baktım havadayım yataga taşıyorlar.anamın sesini duydum rahatladım.sonra kafa harektleriyle anlaştım onlarla.sonra yavaştan gözlerimi açtım bulanıktı herşey.serumun etkisiyle kendime geldim.

göğsüm sarılıydı.ama öle çok sıkmışlardıki üst tarafım kansızlıktan morarmıştı.hareket edince acıyordu.ölece kaldım yatakta hiç kalkmadım akşam oldu 2. serumu aldım üstüne ağrı kesici verdiler bomba gibi oldum kalktım yürüdüm tuvalete gittim.film seyrettim televizyonda sonra uyudum.deliksiz uyumuşum.sonra hemşire uyandırdı kalk tansiyon ölçez diye bi güzel küfür ettimsonra doktorun gelmesini bekledim.saat 10 gibi geldi doktor.çıkardılar bandajı heycan bastı.sonra ne görem dümdüz meme doktor bile şaşırdı harika olmuş dedi.hiç ödem yoktu göğüs ucuda içeri girmemişti.ilaç sürdü ve korse takmana bile gerek yok dedi 1 gecede toparlanmış göğüs.ayrı bir sevindim zaten.taburcu oldum işte eve geldim.ağrı kesici alıyorum.yürüyorum ediyorum herşeyi yapıyorum.hafif şeyleri bile kaldırabiliyorum.cuma günü tekrar gitcem bandaj çıkcak ardından duş yapabilcem.haftaya hiç bir şeyim kalmıcak Allah a şükür.

size diyeceğim hiç beklemeyin hemen gidip olun.1 günde ayaktasınız gördüğünüz gibi

• soyundugunda utandn mı boyle hemsıreler tıp tıp bakıp guldulermı anestezı aldıgnda hemen uyudnmu ve memedn fılm cekerken nsl oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler boyum 172 kilom da 72 - ayaktayken göbek falan gözükmüyor fakat meme gölgesi elmanın yarısı kadar çıkıntı var -
    yalnız sarkma ve sertlik yok yumuşak- uçlar normal vs. kendi kendime teşhis etme şansım var mı ve ameliyat ücretleri ne kadar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ## ReckLeSs ##

soyundugunda utandn mı boyle hemsıreler tıp tıp bakıp guldulermı anestezı aldıgnda hemen uyudnmu ve memedn fılm cekerken nsl oluyor

yok ya ne gülmesi suratsızdı hepsi.hep gelıomuş böle hastalar alışmşlar.anestezide hemen uyudum.hamilelere yapolar ya karnında gezdırıolar bu da aynısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: AydinLee

geçmiş olsun dren varmı ya da kanama varmı? dren yoksa kanama olur zaten

yok ya ne dreni.sanki ameliyat olmadım adam nasıl iyiyse artık
  • Çırılçıplak mı soydular?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i miss you bro -- 5 Temmuz 2011; 15:33:19 >
  • geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: uohk061_TS

Çırılçıplak mı soydular?

Ameliyat esnasında boxerı bile çıkarıyolar ;)
  • Ulan bende de var 180 boy 68 kiloyum ama kocaman meme var çok pis bişey nerdeyse sevgiliminkinden büyük Ameliyattan da tırsıyorum

Daha önce kıl dönmesinden ameliyat olduydum sadece belden aşağısını uyuşturdular ameliyat bitti beni sırt üstü çevirdiler başımda 10-15 kişi kızlı erkekli bana bakıyorlar ben anadan doğmayım hemen elimle takımların üstünü örttüm güldüler bide kapatıyo görceğimiz kadar gördük dediler fena oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackson -- 5 Temmuz 2011; 16:20:15 >

• @AydinLee

Herhangi bir devlet hastanesinde ücretsiz olarak bu ameliyatı yaptırabiliyormuyuz ? ( 18 yaş üstü)
  • ameliyatı genel cerraha mı oldunuz arkadaşlar hangi bölümde muayene olacağım?
  • Bende dün Bursa-medicalparkta oldum. 1950 tuttu. Üniversiteye gittim randevuyu bile 20 gün sonraya verdiler. Artık ameliyatı 1 sene sonra yaparlardı. Bende üniversite hastanelerinde sıra beklemek istemediğim için parayı bayıldım. Bana cerrahi operasyon uygulandı. 1 gün hastanede yattım. Diren taktılar. Ama bana iki değil bi tane diren verdiler. Diren çok rahatsız ediyor beni. Eğilirken sanki vücuduma iğne saplıyorlarmış gibi oluyor. 1 hafta kalacak bu dedi doktor. Ama kanama olmazsa ben 1 hafta sabredemem direk doktorla görüşüp çıkarttırmayı düşünüyorum.
  • bilgi verdiğin için forum adına teşekkür ederiyorum. yarın başka birisi bu mesajından faydalanacak. ayrıca resmini çekip gönderen arkadaşa da teşekkürler. jinekomastinin böyle bir sorun olduğunu bilmiyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AydinLee

quote:

Orijinalden alıntı: cingozzz

Bende dün Bursa-medicalparkta oldum. 1950 tuttu. Üniversiteye gittim randevuyu bile 20 gün sonraya verdiler. Artık ameliyatı 1 sene sonra yaparlardı. Bende üniversite hastanelerinde sıra beklemek istemediğim için parayı bayıldım. Bana cerrahi operasyon uygulandı. 1 gün hastanede yattım. Diren taktılar. Ama bana iki değil bi tane diren verdiler. Diren çok rahatsız ediyor beni. Eğilirken sanki vücuduma iğne saplıyorlarmış gibi oluyor. 1 hafta kalacak bu dedi doktor. Ama kanama olmazsa ben 1 hafta sabredemem direk doktorla görüşüp çıkarttırmayı düşünüyorum.

ameliyat sırasında çok kanama olduysa ameliyatdan sonra da cok kanama olacak demekmiş. bende öyle olmuş bana da 2 dren taktılar hastanede 4gün durdum 4.gün drenleri çıkarttı sabah. aksamüzerine kadar bekletti kanama olacakmı diye. kanama olmayınca gönderdi eve. drenler aslında baya bir önem taşıyor.

Seninkileri 4. gün almışlar. Bana 1 hafta dedi. 1 hafta çok uzun bir zaman. Bide kanama falanda yok pek. Boşuna bu eziyeti çekmek istemiyorum.

• ilk gün 35 ml doldu. 2. gün 30 ml bugün ise 25 ml civarında.
  • istanbuldayım

2 doktora gittim. İlki açık ameliyat yapıcam (lipo+cilt fazlalıgın var) dedi 3500 lira fiyat verdi. (herhangi bir sağlık güvencem yok. özel hastahane)+korseyi ben alıcam.

Bugun gittiğim ise 4000 lira en son olur dedi. açık ameliyat yapmıyacagını goğusumde 3 delik açıcagını bir şeyle yağları alıcagını sonra genc oldugum için cildin kendini toplayacagını ve herhangi bir iz kalmayacagını açık ameliyatlarda iz kaldıgını ve kendisinin 10 yıldır jinekomastide açık ameliyat yapmadıgını söyledi.(buda özel hastanede korseyi ben alıcam)

Pazartesiye 2. bahsettiğimden ameliyat için gün aldık...

Ya bu fiyatlar nedir. Benimi kazıklıyorlar. Ve bu ikinci doktorun bahsettiği Liposuction mı oluyor. Bana ilk doktor Liposuction yetmez cilt fazlalığı var düzeltmem lazım gelir meme ucunu yukarı almalıyım sağdaki memen 1cm daha asagıda filan demişti. İkinci sadece baktı elledi filan goğuslerini kas filan dedi okadar. Kağıda meme resmi çizdi burdan burda delik acıcaz bir cubuguumuz var giricek soyle bole olcak diye anlattı. ve %75 80 i gider vucudunla orantılı (aşırı olmasada kilo fazlam var) hale gelir dedi eğer hala rahatsızlık verirse tekrar olman gerekir dedi.

İkinciyi tercih etti ailem.(iz kalmama şeysi yüzünden ve hastahane 15 yıldır gittiğimiz hastahane)

ama ilki tamamıyle gider demişti ne yapsam ne etsem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoneyTalks -- 7 Temmuz 2011; 21:16:07 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.