Şimdi Ara

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (161. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.144
Cevap
141
Favori
932.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rica ederim gayet başarılı oldğnu düşünüyorum bakalm 1 ay sonra nasl olcK

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciclista kullanıcısına yanıt

Şmdiden gayet başarılı görünüyor geçmiş olsun kardeşim

• Ciclista kullanıcısına yanıt

geçmişlosun gayet başarılı görünüyor.

• Umidi el kerimi cabbar U kullanıcısına yanıt

sonuç iyi görünüyor, kime olmuştunuz ameliyatı?

• mcms M kullanıcısına yanıt
    Uğursel Güçlü

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bende ameliyat tarihi alcam ama anesteziden korkuyorum.Olan arkadaşlar anestezi nası oluyo korkulcak bişimi ?

• moltakor12 M kullanıcısına yanıt

kardeşim hiç korkmana gerek yok genel anestezi.senin yüzüne dayıyo havayı.4 5 kere nefes alıp veriyosun kolların falan uyuşmaya başlıyor:D sonrası yatakta açıyosun gözünü.ne merak ettiğin varsa yardımcı olurum :)

• NoFear81 N kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim hocamda , koldan iğneyle anestezi vermiyorlarmıydı ? birde anestezi alıp uyandıktan sonra aradan ne kadar geçmiş gibi hissediyosun ?

vallaha iki çeşit var demişti doktor ya koldan ila. vererek ya hava vererek.ilaç verip vermedklerini hatırlamıyorum zaten kollarını açıyosun iki yana.sonra hava veriyolar küt gidiyosun 10 snye içinde.uyandığımda açıkcası nekadar zaman geçtiğini hiç hissetmedm 1 saat civarı kalmışım.arkadaşım öyle demşti refakatçi geldi benle.ama korkulcak bişey olmadğına emin olabilrsin.en sıkıntılı yanı bu ameliyatın,ameliyat sonrası.korse falan.başka bi problem yok

Çok teşekkür ederim hocam dahada korkmam artık.Bende hava ile bayılmayı tercih ederim bana bırakırlarsa.Ameliyat olayım atarım ss'ini buraya .

güzel haberler bekliyoruz.aldınmı tarih falan_?

Hayır ama alıcam önümüzdeki hafta.

• Geçtiğimiz hafta perşembe günü Uğursel hocaya ameliyat oldum. Fotoğraf atmayacağım kendimi paylaşmayı sevmediğimden ötürü. Hastane gayet ilgiliydi, çalışanlar özellikle hepsi tatlı insanlar. Hastanenin bir kısmında tadilat vardı sadece matkap sesi biraz rahatsız ediciydi. O da olmasa her şey 10/10 geçti diyebilirim. Uğursel hoca da sağolsun ilgilendi hem ameliyat öncesi hem ameliyat sonrası, arıyor soruyor durumunuzu işini iyi yapan bir doktor. Bu gece sargılarımı çıkaracağım kalan 23 gün yalnızca korse takacağım.

Ağrım sızım hiç olmadı rahat bir operasyon. Tek kötü deneyimim anesteziden uyandığımda ameliyathane çok soğuk geldi diş titretecek cinsten, bi an nerede olduğumu anlamadım herhalde dedim Hakkın rahmetine kavuştum şu an. 30 saniye falan sürdü o şok neyse ki. Şu an sargılı ve korseli olmama rağmen eskisinden daha iyi hissediyorum tişört giydiğimde. İlk günden itibaren bu kaba bandajla bile araba kullanabiliyorum, kafeye gidip çay kahve içebiliyorum. Kafasına bir şey takılan olursa sorabilir. Araştıran arkadaşlara da doktoru tavsiye ederim net şekilde.

He bir de ben Anadolu yakasında yaşıyorum kalma imkanım olmadı hastanede kalmadım ameliyattan sonraki gün, evde bekleyeni falan olmayan arkadaşlar kesinlikle hastanede yatsın bir gece. O sargıyla ilk gün tekrar kontrole gitme zahmeti çekilmiyor. Hastanedeki hemşire ablalar zaten tatlı insanlar, yemekler falan da güzel, rahat edersiniz kendinize zulmetmeyin eve çabuk dönmek için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celal de Souza -- 11 Ağustos 2021; 15:50:48 >

• Celal de Souza kullanıcısına yanıt

güzel anlatmışsın hocam.geçmiş olsun hoca muhakkak elinden gelenin en iyisini yapmştır benim 16.gün 14 gün daha korse takıcam sıkıyor braz ama alıştm baya korsesiz hali ise anltmaya gerek yok mthiş şimdiden.umarım istediğin gibi olmştur ameliyat..

Oldu valla istediğim gibi, zaten çok ileri düzey bir şey de yoktu bende şu an çok memnunum sonuçtan. Teşekkür ederim sana da geçmiş olsun.

• Hocam geçmiş olsun.Anestezi nasıl bi his yani bayıldıktan sonra kaç saniye sonrasında uyanmış gibi oluyosunuz?İlk defa anestezi alcam da.

kardeşim anesteziden korkma.kafası çok güzel:) ameliyatn nekadar sürerse okadar baygın tutuyolar seni.

• uğursel hocaya sordum 10.5k fiyat verdi okan serbeside 1.5k civarına yapmıştı fiyatını çok saçma arttırmış gördüğüm kadarıyla hastane falanda eski ve yeride kötü.

harun çöloğlu 9k fiyat verdi yorumları hastane yer falan daha iyi olmasına rağmen daha ucuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boldpilots -- 11 Ağustos 2021; 20:52:32 >
  • Senin yağ dokusu fazlamı ki normalde 8 9 civarına yapıyor

Hocam ne kadar çok yorum o kadar rahatlıyorum nabiyim :)) ama kıvama geldim yarın gidip ameliyat günü alıcam zaten.

• 
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.