Şimdi Ara

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (163. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.144
Cevap
141
Favori
932.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aynı gün taburcu olmak istemem zaten hocam. Ertesi gün pansuman yapılıyormuş hem onu yaparlar hem de uzun yola çıkacağım için dinlenmiş olurum. Sonuçta narkoz alıyoruz ne olur ne olmaz :). Çok yakın zamanda olacağım inşallah. Ankara’da doktor çevremiz var ama bu ameliyatı yapan yok. Devlet hastaneleri de zaten estetik bölümünü pandemiden dolayı kapatmışlar. Sadece acil ameliyatlara bakıyorlarmış. Özelde olup bir an önce kurtulmak istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dejavu58 kullanıcısına yanıt

İmkanın varsa biran önce kurtul derim dostum. Uğursel hocayla ilgli şüphen olmasn en iyisini yapar yapabildiğinin.

• 17 yaşındayım 5 senedir bu illetten müzdaripim doktor önerebilecek var mı ameliyattan sonra sarkma olur mu içine göçme fln bide ne zaman spora dönebilirim mekiktir şınavdır yüzmedir Boy:1.75 Kilo:58

• NoFear81 N kullanıcısına yanıt

Maddi durumum yeterli olacağını düşünüyorum fiyatları belli zaten. Ameliyatı olacağım kararlıyım kesinlikle. Ankara’da içime sinen doktor bulamazsam Uğur hocaya olacağım. Hatta bu hafta whatsapp üzerinden görüşüp fiyat almak istiyorum.

Siz çalışıyor musunuz, iş hayatına kaç günde döndünüz. Masa başı çalışıyorum ama biraz hareketli işim.

merhaba Bende aynı durumdan muzdarip birisi olarak yaziyorum . bende maddi durumları yoluna koyup ankaradan yola çıkıp ya bursada özel dr ufuk aydına yada istanbulda ugursel güçlüye ameliyat olacam . ufuk hocanın facede bir vidiosu var gerçi ben yüz yuzede görüştüm . ugursel hoca ilede gün belirledim son anda ameliyat randevumu iptal ettim.

Benn yıllık izine denk getirdim nolur nolmaz diye 1 haftada rapor aldm. 20.gün işe başladm iki gün oluyor herhangibir ne ağrı ne hareker kısıtlaması hiç bişey yok gayet iyiimm. Masa başı çalışıyosan hiç problem yok

• Arkadaşlar bu illetten bendede var kocaeli veya sakaryada tavsiye edeceğiniz hekim var mı bütcem 5 bin tl

• mamlamoz M kullanıcısına yanıt

hocam 5 bin tlye bu ameliyatı yapcak doktor zor blursun.fiyatlar ortalama 8 10 bin bandında.

• NoFear81 N kullanıcısına yanıt

Bende öyle yapacağım hocam. 1 hafta rapor 1 hafta yıllık izin kullanacağım. 15 günde toparlarım sanırım. Artık iş yerinde gömlekle falan saklayacağım korseyide. Eylül gibi olmayı düşünüyorum inşallah.

• yeniüye000111 Y kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam. Umarım bir an önce kurtuluruz. Neden iptal ettiniz ?

• randevu günü araç ile ilgili bir problem yaşamıştım.

• moltakor12 M kullanıcısına yanıt

Şöyle söyleyeyim mesela gece yatıp sabah uyandığınızda kaç saniye uyumuş gibi hissediyorsunuz? Buna "Saniyeyle ölçemem" dersiniz muhtemelen. Zaman kavramı yok oluyor çünkü uyuduğunuza. Bu da aynı şey. Uyandığınızda sadece en son "10'a kadar say" dediklerini hatırlıyorsunuz. Anesteziyle uyumak da öyle çok çok yabancı olduğunuz ilk kez deneyimleyeceğiniz bir his falan değil yani her gece uyuduğunuzun aynısı

• arkadaş çok iyi özetlemişti aslında.rüyasız uyku diye.en son gidiyosunnn diyor bana öyle demşti sonrası yatakta açtım gözmü eşorfmanmı giiydirmşler battanyemi örtmüşler :D

• yepyeni12 Y kullanıcısına yanıt

Hocam dediğini çok mantıkşı ama benim kafamı bulandıran istemsiz uyuduğum için ister istemez korkuyo insan.

• moltakor12 M kullanıcısına yanıt

Bence ameliyat süresince en sıkıntısız geçen süreç🙂hiç korkma

• arkadaşlar Uğursel hoca bu ameliyat tekniği üzerinde sürekli kendini geliştiriyor . meme başından (koyu renkli bölgeden) dokuyu alamaz mı ? gögüs altından açtığı lipo deliğinden müdehale ettiğinide gördük ileride izsiz bir ameliyat için bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: yeniüye000111

arkadaşlar Uğursel hoca bu ameliyat tekniği üzerinde sürekli kendini geliştiriyor . meme başından (koyu renkli bölgeden) dokuyu alamaz mı ? gögüs altından açtığı lipo deliğinden müdehale ettiğinide gördük ileride izsiz bir ameliyat için bekliyorum.
    Areoladan dokuyu alması için gene kesi yapması lazım, buradan yapılacak bir kesi iyileştiğinde belli olur rengi değişeceği için. En mantıklısı şu an için renkli kısımla normal derinin birleştiği yerden yapılan kesiler. Ya da şimdilerde kullandığı lipo deliğinden dokuyu tıbbi makasla vs alması en mantıklısı. İzsiz bu ameliyatı olmak şimdiki teknolojiyle mümkün değil, doku zaten silgi gibi lifli ve sert olduğu için o kesi mecbur yapılacak yani dışarıdan eritip vs yok edemezsin. İleride belki çıkabilir bir teknoloji

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ameliyat olmak için Uğursel güçlü veya ufuk aydın arasında bir karar vermem gerekiyor . parayı denkleştirme sürem 10 ay.

Ufuk aydın areola ile normal derinin derinin birleşim noktasından 5-6mm lik bir kesiden dokuyu alıyor dren için koltuk altından iki delik daha açıyor. aynı zamanda ufuk hocanın bir ameliyathanesi yok bursada devlet hastahanelerinden ameliyat için randevu ayarlamaya çalışıyor.

Uğursel güçlü ise enson deri bolgesinden açtıgı liposakşın deliginden dokuyu aldı. Ugursel hocanın kendi ameliyathanesi var. Ameliyat randevusu hakkında bir sorun yaşamıyorum aninda randevumu alabiliyorum.

Tereddutte kaldığım nokta ali mezdegide deri den açtıgı deliklerden açtıgı noktalardan dokuyu alıyor olması ve sonrasında oluşan çöküntülere ait videolarını izlemiş olmam

• Ciclista arkadaş senin iyileşme sürecin nasıl gidiyor . Korse kullanmaya devam ediyrmusun. Bu forumda ameliyat süreclerini dürüstçe anlatan bir kaç arkadaş oluyor sürekli (dr asistanları hariç) . Bilgi alabilmek için sizlerden gelecek yazıları mesajları dort gözle bekliyorum😳

• quote:

Orijinalden alıntı: yeniüye000111

Ciclista arkadaş senin iyileşme sürecin nasıl gidiyor . Korse kullanmaya devam ediyrmusun. Bu forumda ameliyat süreclerini dürüstçe anlatan bir kaç arkadaş oluyor sürekli (dr asistanları hariç) . Bilgi alabilmek için sizlerden gelecek yazıları mesajları dort gözle bekliyorum😳
    18. Gündeyim ve korse kullanmaya devam ediyorum. 2.haftadan sonra korseyi günde 3-4 saat açmaya başladım. Çöküntü yok ama hala areola altı ve etrafı sert ve şiş, özellikle sol taraf öyle. Lipo delikleri tamamen kapanmış, kabuklar da düşmüş. İyice güzel iyileşmesi için krem sürüyorum. Şişliklerin ve his kaybının iyileşmesini bekliyorum. Yani şöyle açıklayayım: ameliyattan sonraki gün pansuman değiştirilince şimdiki halinden daha düzdü ve şişlik yoktu. İlk 10 gün falan şişmek istiyor o bölge, korseyi düzgün kullanmak lazım.

Şimdi tam areola etrafında ve altında şişlik olunca insan içinden 'lan yoksa doku düzgün alınamadı mı?' diye düşünüyor ister istemez ameliyattan sonraki gün bundan daha düz olduğunu görmeme rağmen. Bir de her gün sürekli bakıyorsun falan ama sertlik ve şişlik yavaş da olsa gidiyor. Bakalım son sonuç ne olacak.

Son durum böyle yani 1 ay dolunca bi foto atarım. Önceki halinin fotoları var zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciclista -- 22 Ağustos 2021; 9:36:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.