Şimdi Ara

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (164. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: stoch95 , IntAudit Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü4 Mobil
5 sn
4.144
Cevap
141
Favori
932.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar.benimde 25.gün artık 5 gün sonra korseyi çıkarıyorum.hala şişlik var kahverengi bölge etrafında sert yani.ağrı sızı hiçbirşey kalmadı 1 ay sonunda atacağım fotoları.olmak isteyen tereddüt etmesin bu rahatsızlıkla gezmek daha kötü emin olun

• Bugün benim de sonuç açıklandı. Memede yağ dokusu var dediler.140 dan 106 ya düştüm. Memede küçülme oldu ama hala büyük. Hastanelerde şu an ameliyat yapılmadığı söylendi bu sebeple özele gidecem. Tedavi olan arkadaşlar ne kadar fiyat ödedi ve memnun mu aktarırsa çok makbul geçer,teşekkürler

•  JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI

Bende senelerdir çektiğim jinekomasti derdinden kurtulmak için kararımı verdim 31 ağustosa ta Kütahya'dan İstanbula Uğursel hocaya randevu aldım ameliyat için umarım ameliyattan sonra güzel sonuçları sizinle paylaşırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fany43 F kullanıcısına yanıt

aynı bendeki durum. tez zamanda kurtulman dilegiyle . günlük gelişmeri yazıver sürekli sayfayı takip ediyorum . benim gibi buradaki yorumlardan umut bulan bir nebze bu formu okuyunca rahatlayan daha çok arkadaş vardır .

• Arkadaşlar yarın ameliyat günğ almaya gidicem .Ben daha ameliyat olmamış biri olarak diyeceğim KESİNLİKLLE AMELİYAT OLUN.Özgüvensiz bir şekilde sokakta gezmek kambur durmak daha kötü .Sadece amrliyt geçirir bunu .Ben 2 yıldır spor yapan birisiyim .Definasyon dönemimde bile memelerim kadın memesi gibiydi.Soğukta küçülür sıcakta büyürsü ve ünide felan memei gizlemeye çalışırdıö.Tatilde denizde memei soğuk suyla ıslatırdımki küçülsüm diye . Ameliyat korkumuda yendim allahtan şimdi sadece ameliyat olmak kaldı.Eğer korkunuz varsa Okan Serbestin jinekomaati ameliyat vlogunu izleyin youtubeden .Allah bu sorundan müzdarip olanlara yardım etsin hepimize .Dediğim gibi ameliyatı bi an önce olun hayatınızdan çalmayın.

• moltakor12 M kullanıcısına yanıt

merhaba . Ameliyat gününüzü , yöntemini , fiyatını belirlediniz mi ayrınti alalim JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI 

• yok hocam mLesef yine kısmet olmadı,diğer haftaya kaldı.doktora gitceüim zaman editlicem

• Tekrar geldim ben ibrahim karaarslandı galiba ona olmuştun yazmıştım ramazandan 1 hafta önce olmuştum şuan müthiş bir görüntü oluştu göğüste ameliyat olduğum belli bile değil dikiş izi cok az var koltuk altinda 5 bin tlye olmuştum ilgi pek yok ama sonuç mükemmel bence biraz araştırın bu doktoruda tavsiye ederim

• zerekaptan Z kullanıcısına yanıt

ibrahim karahan yazmıştınız ameliyat yöntemi nasıldi ameliyat sonrası ve şimdiki fotoğrafları atabilitmisiniz

• Koltuk altindan o yağları cekti lipo aletiyle aldıği delikten aldi dokuları resim şuanin yok çekmedim ama eski halinin var 1. Seviyeydi şuan bi görüntü sıkıntım yok Allaha şükür sizlere fikir olsun diye yazdım hemen harun hocaya uğursel hocaya 8 10 bin vermeden gidin görüşün arada 3 5 bin oynuyor az değil ücretsiz film de çekip napacagini göstermişti bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zerekaptan -- 27 Ağustos 2021; 10:34:21 >
  •  JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI
     JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI

evet arkadaşlar 1 ay önce uğursel hocaya olmştum.ve bugun korsemi çıkarttım lipo deliklerindeki dikişler tamamen eridi herhangibir sıkıntım yok.uçtan fazlalık aldırdğım için oralar biraz daha geç iyileşecek.şuanki durumdan memnunum tam olarak 6 ay sonra nasıl olacak bilemiuorum.öncekine bakarsak zaten iyiki olmuşum diyorum.olmak isteyen şüphe etmesin olsun bu lanet hastalıktan kurtulun.önceki fotolarıda bıraktım fikir sahibi olma açısından.herkese iyi günler:) sorusu olan varsa sorabilir özelden veya burdan

• Herkese merhaba devlet hastanesinde ultrasona girdim 1.5cm ve 2.5cmlik büyüme varmış sanırım 1.evre oluyor beni rahatsız eden bir görüntü var. Şuan araştırma yapıyorum. Ankara'da önerebileceği doktor olan var mı? Ameliyat olmuş ve sonucunu atabilirse çok memnun olurum. Birde güncel fiyatlar 8k-10k arası mıdır?

Üniversite hastanelerinde gerçekleşen ameliyatlar baştan savma mı yapılıyor? Neden özel tercih ediliyor?

• polariskutlu P kullanıcısına yanıt

Valla ortalama öyle fiyatlar hocam. Yukarda sonuçları göreblirsn uğursel güçlü hocama oldm

• quote:

Orijinalden alıntı: polariskutlu

Herkese merhaba devlet hastanesinde ultrasona girdim 1.5cm ve 2.5cmlik büyüme varmış sanırım 1.evre oluyor beni rahatsız eden bir görüntü var. Şuan araştırma yapıyorum. Ankara'da önerebileceği doktor olan var mı? Ameliyat olmuş ve sonucunu atabilirse çok memnun olurum. Birde güncel fiyatlar 8k-10k arası mıdır?

Üniversite hastanelerinde gerçekleşen ameliyatlar baştan savma mı yapılıyor? Neden özel tercih ediliyor?

Bazı nispeten küçük şehirlerde 5-6 bine bulanlar da varmış. Konuya yazıyorlardı.

Neden özel tercih ediliyor konusu da bence genelde en tecrübeli ve işini başarılı yapan cerrahların özelde olmasından, gösterdikleri ilgi ve alakadan + hastane imkanlarının iyi olmasından vs kaynaklanıyordur diye düşünüyorum. Vaser lipo çoğu devlette yok diye biliyorum mesela.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• polariskutlu P kullanıcısına yanıt

ben özelde 1. evre için 5 bin tl ödeme yaptım korse dahil

• zerekaptan Z kullanıcısına yanıt

hangi dr. hangi şehirde , ameliyatı yöntemi nedir ayrıntıları yazabilirmisiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: fany43

Bende senelerdir çektiğim jinekomasti derdinden kurtulmak için kararımı verdim 31 ağustosa ta Kütahya'dan İstanbula Uğursel hocaya randevu aldım ameliyat için umarım ameliyattan sonra güzel sonuçları sizinle paylaşırım

Ameliyati oldum. Bu güne kadar gördüğüm en ilgili doktor Uğursel hocaydi. Sabah aksam ilgileniyor sizinle batık tirnagim da vardı onu da aradan çıkarıverdi aynı ameliyatta. Şuan korse var kaşındiginı hissediyorum hafif agrilarim var onlarda zamanla geçer diye umuyorum sonuç çok güzel oldu

Geçmiş olsun hocam. Fiyat olarak ne ödediniz? Taksit yapıyorlar mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar.

18 yaşımda aşırı kilo aldığım dönemde ortaya çıkan durumun jinekomasti olduğu bu sene aldığım tanıyla kesinleşti.

Endokrinoloji ile görüşerek hormon tahlili verdim ve hormonlarda bir sorun olmadığı söylendi.

Ardından ultrason çektirdim ve jinekomasti tanısı kondu. 2-3'üncü seviye arası diyebiliriz.

Bu durumdan kurtulmak adına doktor arıyorum fakat olmam gereken tedavi konusunda yeterli bilgi alamadım, sizlere sorum şu:

Ergenlikteki hormonal dengesizlik nedeniyle oluşan ve kalan bu kitle liposuction tarzı bir operasyonla mı giderilecek yoksa kesi (meme ucundan yarım ay şeklinde keserek) ile mi?

Ameliyat sonrasında tekrarlamaması için doku alınmalı falan deniyor. Hormonal bir sıkıntı olmaması halinde bu durum geçerli mi? Aydınlatırsanız çok sevinirim.

Bir de son olarak İzmir'de doktor tavsiyelerine açığım. Biliyorum çok yorum var fakat çoğu reklam kokuyor. Samimi görüşlere açığım. Teşekkürler.

Dostum geçmiş olsun gayet güzel duruyor. Ne kadar bir ücret ödediniz acaba?

• 
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.