Geçmiş olsun hocam. Başarılı bir ameliyat olmuş. Hangi ilde, kime ameliyat oldunuz? Ne kadar mâl oldu? Süreci anlatır mısınız? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (192. sayfa)
-
-
Şuan ameliyatın 15 inci günü kıbrıs da özel bir estetik hastanesi olan nis estetik merkezin de ameliyat oldum Dr İbrahim meyzin isimli bir estetik cerrah normalde bu operasyonun fiyatı 2500 euro civarlarında kıbrısta ben Dr ile konuşup maliyeti düşürmesin rica ettim oda bu ameliyatı normalde ameliyat hane ortamında anastesi uzmanı ile yaptıgını ve bunların ameliyat maliyetini yükselttiğini söyledi kabul edersem beni ameliyat hane de uyutup yapmak yerine klinik ortamında uyutmadan lokal uyuşturma ile yapabileceğini ve bu operasyonun 25 bin TL olacağını söyledi kabul ettim meme başının altından kesi atarak iki taraftan da meme dokusunu alarak estetik dikiş attı 2 saate yakın sürdü ameliyat ben tamamen uyaniktim bu süreçte Dr ile sohbet ettim oda işini yaptı bittikten sonra sıkı bir sargı yaptı gögüs bölgeme 3 gün duşa girmedim 3. Gün kontrole gittim baktı ve herşeyin tmm olduğunu söyledi duş da alabilirsin istediğinde dedi duştan çıkınca tekrar bandajını sar ve 4 gün sonra yine gel dedi yani ameliyattan 1 hafta sonra tekrar gittim bandajı çıkarttı versey iyi dedi hiç bir morluk falan oluşmadı ameliyat bölgesinde sadece oraya baskı yapinca hafif bir agrı ve sertlik oluştu bandajı cikartı ve bir hafta sonra tekrar gel dedi korse takayimmi diye sordum gerek yok dedi bende korse kulllanmadim bir hafta sonra tekrar gittim yine herşeyin iyi olduğunu ve 6 ay sonra çok daha iyi olacağını daha güzel gorukecegini söyledi 1 ay sadece yürü ağırlık sporu yapma dedi sonra hafif kilolar ile spora baslayabilirsin dedi süreç böyle gelişti dostum şuan dediğim gibi 15. Gün ve memelerime elledigimde çok küçük sertlikler ve çok az bir ağrı hissediyorum genel olarak beni tatmin etti sonuç inşallah olan herkesin iyi ve istediği gibi olur özellikle sormak istediğiniz birşey olursa cevaplarım yine
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Geçmiş olsun. İyi görünüyor. Ben artık bu problemden kurtulmak istiyerek araştırmaya başladım. Kimi yerler jinekomasti ameliyatı adı altında sadece yağ alımı yapıyor. Kimi yerlerden memnun kalınmayan yorumlar görüyorum. Belli isimlerin de ücretleri fahiş fiyatlar. Doktorunuz İstanbul' a geliyor mu acaba? Lokal anestezi ile yapması da benim için büyük artı. Ameliyat sırasında sizin yaşadığınız bir zorluk oldu mu? Doktorlar genel anesteziden yana genellikle.
-
Bu nasıl meme len
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Geçen hafta Cuma günü Uğursel Güçlü hocaya oldum ben ameliyatı. 28.500 TL ye.
Lokal anestezi ile yapıyor ameliyatı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Geçmiş olsun. Büyük bir dertten kurtulmuşsunuz. Duygu hastanesinde mi yapıyor? Pazarlık yapıyor mu fiyatı standart mı? Meme dokusunu tamamen çıkarttı mı biraz bıraktı mı? Çünkü dokuyu tamamen çıkarmanın çökmeye sebep olacağını söyleyen doktorlar da var. Spora yapabilmek için ne kadar zaman verdi? Bi de lokal anestezi ile yaparken sizi zorlayan bir durum oluyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim.
Lokal anestezide herhangi bir sorun yaşamadım, ağrı sızı pek olmadı işlem esnasında.
Meme dokusunu az birşey bıraktığını söyledi çökme olmaması ve etrafında yağ dokusu oluşarak şekillenmesi için.
Spora 1 ay sonra yürüyüş ile başlayabileceğimi söyledi Ugursel Hoca.
Şu an korse olduğu için çok farkında olamıyorum ameliyatın ama korse sonrasında rahatlayacağımı düşünüyorum.
Atlamışım sanırım, Duygu Hastanesinde yapıyor ameliyatlarını.😊
Hayırlı olsun hocam, geçmiş olsun. Ben 10 sene önce oldum ameliyat doku da çıkarıldı ancak benim areola çevresi çok geniş bir erkeğe göre. Çapı 3 cm. Ye çıkıyor rahat gevşekken. Bazen toplanıp 25 kuruş ayarına gelince göğüs şekil olarak muhteşem ama salınca meme ucu dokusu tüm güzelliği bozuyor ayrıca tişört ten de belli oluyor. Bu aerola çevresini küçültme ameliyati olan var mi? Yapıyorlar mi? Kilom 80 boy 1.80 hiç cok kilolu olmadım, fazla bir deri falan yok göğsün yerinde.
Özetle areola için düzeltme küçültme yaptıran var mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainTsubasa483 -- 7 Mayıs 2023; 20:12:20 >
Teşekkürler Hocam, sanada geçmiş olsun, çok ta uzun zaman olmuş.
Ameliyat öncesi bahsettiğin durum yoktu sanırım.
Eski doktoruma danış istersen, yada forumda bahsi geçen iyi hocalardan birine danışabilirsin.
Ameliyat öncesi de vardı. Hormonal bir durumdan ötürü sanırım bildim bileli vardi. Benden bir tavsiye olsun. O bölge geniş ise ameliyat olsan da yapı bozuk kalıyor, tişört ten yine belli oluyor.
Hocam bayağı bir doku çıktı, artık öyle birşey olursa kendimi keserim😁
Hocam selam, ameliyat oldunuz mu?
Çanakkale içinde ameliyat olup tavsiye edebileceği yer olan var mı?
-
Antalyada önerebileceğiniz doktor varmı?
Uğursel hoca hakkında bir şikayetiniz var mı bide ameliyatta indirim yapıyor mu ücreti fazla geldide göğüsünüz şuan güzel duruyor mu dar siyah tişörtte falan belli oluyor mu 18 yaşındayım spor yapıyorum dar giyindiğimde cok güzel oturuyor her şey göğüsten patlak veriyorum göğüs ucum çok çıkık belli oluyo
Kral şuan durumlar nasıl sana zahmet fotoğraflama imkanın var mı şikayetçi misin spora kaç ay sonra dönüş sağlayabiliyoruz bide
Canim doktorum Ugursel Guclu. Ameliyat olali 2 yil oldu her zaman minnet duyarim. Iyi ki yaptirdim dedigim cinsten bir operasyon olmustu. Kusursuzdu benim operasyonum. Umarim herkesin ki oyle olur. Isini ciddiye alan profesyonel bir isimdir Ugursel Guclu. Fiyat konusunda umarim yardimci oluyordur.
-
Merhabalar, 2015 yılında haydarpaşa numune hastanesinde çift meme jinekomasti ameliyatı olmuştum. meme dokusunu almamışlardı sadece yağları almışlardı. Senelerce çok memnundum ancak bu korona aşılarından sonra sol memem hızla büyümeye başladı. 3 ayda ceviz büyüklüğünü geçti ve 1 senede iğrenç bir hal aldı. Sadece sol memem büyüdü, sağ meme çok normal.
Şimdi bu konu ile ilgili ücretsiz ameliyat olacağımız bir yöntem yok diye biliyorum. Ücretli olmak için de bütçem çok fazla değil.
önerileriniz var mı? 33 yaşındayım be bu konudan o kadar çok dertliyim ki sadece yaşayan bilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikiekmek_bisut -- 22 Mayıs 2023; 15:14:5 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X