Şimdi Ara

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (194. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.138
Cevap
141
Favori
928.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir Adanalı olarak tahmin edebiliyorum çekeceğin sıkıntıyı!
    Benim 2. Ay dolmak üzere ama tam olarak henüz normale dönemedim, spor için birkaç ay daha bekleyecem gibi görünüyor maalesef...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • duemind kullanıcısına yanıt

Hocam bence yeterince geçmiş en kötü ihtimalle korseyi takıp ufaktan spor yapamaya başlayabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de jinekomasti ameliyatı olmayı düşünüyorum. Ordu da önerdiğiniz bir doktor var mı?

• Sakrasis S kullanıcısına yanıt

Hocam küçük şehirlede bu ameliyatın uzmanını bulman zor olur yapabilirsen istanbuldaki doktorlardan birine git

• Herkese merhaba, ameliyat olmayı düşünüyorum. Normal liposakşın ve vazer arasında fark nedir? Bilgisi Olanlar cevaplayabilir mi? Arada 10 bin tl ye yakın fark mevcut.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • oknerl O kullanıcısına yanıt

Hocam sadece liposakşın olmak boş iş sadece yağları alıyorlar ilk başta güzel gibi dursada sonra tekrarlıyor boşa para vermiş oluyorsun orada granüler doku var onun alınması şart oda cerrahi operasyonla oluyor

• Phantaso.e P kullanıcısına yanıt
    O da alınacak. Sadece lipo ve vaser lipoda çekincem oldu. Siz oldunuz mu? Olduysanız özellikle ameliyat öncesi cesaret konusunda yardımcı olabilir misiniz

Vaser ın farkı dokulara daha az hasar vererek daha estetik görüntü sağlamaya yarıyor diye biliyorum. Ve cihazın kendisi pahalı. Bilindik isimlerden vaser kullanmayan yok sanırım.

• Ankarada olmayı düşünüyorum. Doktor önerisi olan var mı? Ya da kötü bir deneyimi olan?

Hocam 1 2 sayfa geriye gidersen ameliyat öncesi ve sonra fotoğrafım var ben olalı 8 gün oldu ameliyat korkulacak bir şey değil genelde lokal anestezi bazı yerlerdede genel anestezi yapıyorlar ikisindede zaten bir şey hissetmiyorsun iyi bir doktora gidersen güven duygusu olur hiç endişe bile etmezsin yani korku gibi bir duygu hiç yaşamadım direk sabah gittim tahlilleri verdim 3 4 saat sonrada ameliyata girdim gayet rahat ve güzel geçti

• Cumartesi günü ben de ameliyatı Uğursel hocaya oldum. Burada tecrübelerini doğru şekilde paylaşanlara ve uğursel hocama emeği, ilgi ve alakası için teşekkür ederim.

Geçmiş olsun gerçekten olup kurtulmak gerekiyormuş. Masaj çok can yakıyor yalnız. Size nasıl önerdiler?

• FuReS F kullanıcısına yanıt

Hem hayırlı olsun hem geçmiş olsun kardeşim şimdiden

Doğrudan masaj yap önerisi almadım ben ama araştırdığımda ödem için yapın diyorlardı tabi ameliyattan 1 ay sonra

Sze de hayırlı olsun geçmiş olsun. Sz masaj yspıyor musunuz?

• FuReS F kullanıcısına yanıt
    Hocam çok geçmiş olsun. Yaz dönemi korse sıkıntısı dışında herhangi bir problem olmaz inşallah. Korseyi 1 aydan daha fazla takmanı tavsiye ederim.

Ssk karsilar mi ucretsiz mk

• flyer_mig kullanıcısına yanıt
    SSK karşılamıyor özel Hastanede!

Yok devlet hastanesi yapmiyor mu plastik estetik cerrahide ?

• flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Hocam bildiğim kadarıyla Devlet yada Üniversite hastanelerinde heyet raporu gerekiyor. Belli bir seviyesinden sonra ameliyat yapıyor devletteki doktorlar.

• 
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.