Şuan da yapmıyorum ama 1 ay dolunca başlıcam masaja ödem için < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Şuan da yapmıyorum ama 1 ay dolunca başlıcam masaja ödem için < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ordu Umut Hastanesi Bülent Kement le ameliyatım var. Burda ameliyat olanınız var mı? |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Neden 1 aydan daha fazla demiştiniz? Bu sıcaklarda 1 dayandım ama ötesi gelmiyor 😬 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hocam merhaba devlet için genel cerrahi bölümüne mi randevu almak lazım plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi bölümüne mi? |
Merhaba Özel Duygu Hastanesini aradım Uğursel hoca kurumumuzdan ayrıldı dediler, nereye geçti diye sordum çalışan kişi bilgim yok dedi giden arkadaşların bilgisi var mı acaba? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atheriff -- 24 Temmuz 2023; 14:0:35 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atheriff -- 24 Temmuz 2023; 23:20:40 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Yakın zamanda Uğursel Güçlü'de ameliyat olucak veya olan var mı? bir kaç sorum varda. |
ben de devlette olacağım yakında |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |