Şimdi Ara

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (195. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.138
Cevap
141
Favori
928.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben ameliyat için çok araştırma yaptım. Düzgün birini bulamadım. Ve her doktor ameliyat dedi.

Spor ile toparladım ama sıfır değil.

Çektiğin bi fotoğraf var mı ? Özelden de atabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oknerl O kullanıcısına yanıt

Şuan da yapmıyorum ama 1 ay dolunca başlıcam masaja ödem için

• Elimde 1 Adet Variteks Korse var sıfırı 1000Tl Geçiyor . 300 Tl bırakıyorum 3 Hafta kullanıldı 3 Senedir Bende . Normal Large bedenlere uyumlu olur . Gelip deneyebilirsiniz

• Ordu Umut Hastanesi Bülent Kement le ameliyatım var. Burda ameliyat olanınız var mı?

• Arkadaşlar merhaba. Aşağı yukarı 2.5 sene önce jinekomasti ameliyatı oldum ve o süreden beri fitness yapmamıştım. Geçen gün ameliyattan sonra ilk defa ağırlık kaldırdım. Sol göğsüm aşırı ağrıyor ama işin garibi sağ göğsümde hiçbir şey yok. Fena kafama takıldı şuan cidden. Fikri olan var mı ?

• Devlette ortalama fiyat ne kadar bilen var mı? Ayriyeten hemen olabiliyor muyuz ameliyatı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ÖĞRENCİ00 Ö kullanıcısına yanıt
    Bro ben 2 hafta önce oldum korse ıvır zıvır her şey dahil 10k ya geldi

• Smartyg S kullanıcısına yanıt
    Hangi şehir? Bide ameliyat tarihini çok uzun süre sonraya veriyorlar deniliyor doğru mu knk? 10 K ise iyi ya

• duemind kullanıcısına yanıt

Neden 1 aydan daha fazla demiştiniz? Bu sıcaklarda 1 dayandım ama ötesi gelmiyor 😬

• Smartyg S kullanıcısına yanıt

hocam merhaba devlet için genel cerrahi bölümüne mi randevu almak lazım plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi bölümüne mi?

• atheriff A kullanıcısına yanıt
    Hocam ben plastikte oldum estetiğe girdiği için belli bi ücret çıkıyor ama ameliyatı genel cerrahi bölümü yaparsa sanırım heyet raporu ile memenin durumuna göre ücretsiz yapiyolar.

• duemind kullanıcısına yanıt

Merhaba Özel Duygu Hastanesini aradım Uğursel hoca kurumumuzdan ayrıldı dediler, nereye geçti diye sordum çalışan kişi bilgim yok dedi giden arkadaşların bilgisi var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atheriff -- 24 Temmuz 2023; 14:0:35 >
  • FuReS F kullanıcısına yanıt
    İyileşme durumuna göre 1 ay da yeterli olabilir, benim ağrılarım ve ödemim geçmediği için +2 hafta daha kullandım.

• atheriff A kullanıcısına yanıt
    Uzun zamandır görüşmedik Hocayla, ayrılmış olabilir. Kendisinden bilgi alırsam yazarım buradan.

• Uğursel hocayla nasıl iletişim kurabiliriz internette bir numara buldum ama doğru mu emin değilim

• arbehan34 A kullanıcısına yanıt
    0 532 275 93 60 bu numara gözüküyor internette WhatsAppdan yazdım hocayla konuştuk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atheriff -- 24 Temmuz 2023; 23:20:40 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Güncelleme ;
    Ameliyatın 2.haftasindayim korse başımın belası oldu sırtımda koltuk altında falan hep yara yapıyo onun dışında ağrı vs bı problem yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smartyg -- 25 Temmuz 2023; 15:23:9 >
  • Eylül ayında ameliyat olmayı planlıyorum. Yazın korse kullanmak zor olacağı için biraz erteledim. Bulunduğum şehirde vazer yöntemi kullanan yok. Özel bir hastanede lipomatik liposuction yöntemi ile yapan var. Bu yöntemi bilen var mı uygun bir yöntem mi? Eğer vazer olması çok önemli ise İstanbula gidip gelicem. 8 saatin üzerinde bir yolculuk yapmam gerekiyor o da zorlar diye düşünüyorum ameliyat günü. Fikir verebilirsiniz çok sevinirim.

• Yakın zamanda Uğursel Güçlü'de ameliyat olucak veya olan var mı? bir kaç sorum varda.

• ben de devlette olacağım yakında

• 
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.