Fiyat standart sanırım. Pazarlık yapmıyor mu hiç😇 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (193. sayfa)
-
-
Aslında meme dokusunun büyümesi sebebiyle rahatsız olduğumuz görüntü ortaya çıkıyor. Aşırı kilolu değilsek tabi. Görüntünün sebebi yağ olsa sporla geçebilir. Mevzu büyüyen meme dokusu olduğu için spor ile de geçmiyor. (Yanlışsam düzeltin 🙂) Dokuyu almadan sadece yağ almanın mantığı nedir bilmiyorum. Adınıza üzüldüm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ameliyat sonrası tam anlamıyla düzelmen ne kadar sürdü? Spor yapmaya falan ne zaman başlayabildin?
Ben de Ugursel Hocaya yaptırdım ameliyatımı (vaser+meme dokusu). 4 hafta olacak 2 gün sonra.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kasım 2016'da bu ameliyatı olmuştum fakat izleri halen duruyor bunları nasıl giderebiliriz?
-
Ne durumdasınız? Gelişmeler nasıl? Uğursel hoca ile harun hoca aynı fiyatı veriyor nerdeyse. Uğursel hocanın lokal anestezi ile yapması büyük bir artı benim icin. Ama estetik olarak Harun hoca daha titiz gibi anlıyorum.
6. Hafta bitecek yarın, genel olarak durumum iyi. 5 hafta full korse taktım, 6. Hafta gündüz ise giderken korse takıyorum ve akşam çıkarıyorum, Sanırım bu hafta sonu artık korseyi tamamen çıkaracağım. Görüntü şu an eskiye göre çok daha iyi, meme başlarında kesi izleri belli belirsiz, başka da bir iz yok zaten. Koltuk altı bölgesinde ekstra bir kesi yapmadı hoca. Meme başı çevresinde (sağ ve sol yanlar ile alt bölgede) sertlikler var şu an, meme çevresi halen uyuşuk gibi. 6 ay sonra tamamen toparlamış olacağımı ve ödem kaynaklı sertliklerin geçeceğini söyledi Ugursel Hoca.
Ara sıra iğne batması gibi lokal acı hissi oluşuyor, o da normaldir diye düşünüyorum iyileşme sürecinde.
Son tahlilde memnunum Ugursel Hocanın yaptığı ameliyattan.
Güncel fiyatlar nedir hocam? Subat ayında güya görüşecektim, bir arkadaş da özel mesaj bekliyordu benden ama görüşemedim. Başka harcamalarım çıkınca bu yazı da memelerle geçirmek zorunda kaldım. Dün bir arkadaşım İzmir'de 45 bin lira olduğunu söyledi. Fiyat bana anormal geldi.
-
Benim aldıgım fiyatlar 45 in çok altında. Kişiye özel fiyat veriliyor da olabilir kendiniz wp dan fiyat alabilirsiniz iki hocadan da. Ama dolardan dolayı güncellleme yaparlar diye düşünüyorum.
Müsait olduğunuzda mümkünse foto paylaşabilir misiniz?
Üniversite hastanesine gittim bana glandüler dokunun az olduğunu sadece lipo yapacaklarını beyan ettiler 5000 TL civarında bir fiyat çıkabileceğini söylediler ama sadece yağ aldırma olarak kesin sonuç almak mümkün müdür için pek rahat değil açıkçası sizlerin de görüşlerinizi almak isterim.
-
Selamlar ankara da 3-4 yer ile konuştum fiyatlar şu şekilde
- yer : 1800 USD (TL kabul etmiyor) fotoğrafa bakıp söyledi (ÇUKURAMBAR)
- yer : 30.000 TL fotoğraf atmadım (ÇAYYOLU)
- yer : 20.000 TL'den başlıyor dendi (fotoğraf attım) (ÇUKURAMBAR)
- yer : 25.000-35.000 arası ortalama dışı bir göğüs yapısı varsa 45.0000 tl ye kadar yolu var dedi (fotoğraf attım) (ÇUKURAMBAR)
Not: hepsine hastane masrafları dahil
Bunlar sonucunda yaptırmaktan vazgeçtim. Daha uyguna bilen varsa mesaj atabilir
-
Perşembe günü uğursel hocaya ameliyat olanlara katıldım bende ameliyat ve 2 gün sonrasının fotoğraflarını salıyorum buraya
-
Selam. Lokal anestezi ile ilgili bir şey danışabilir miyim size, ben de Uğursel hocaya olmayı düşünüyorum ama, lokal anestezi nasıl bir deneyim?
* Ameliyat süresince sıkıntı yaşıyor musunuz, değişik sesler kokular ya da hisler endişe verici ya da mide bulandırıcı oluyor mu?
* Sakinleştirici falan verilip bilinciniz hafif uyku halinde gibi mi oluyor yoksa tamamen uyanık mısınız?
* Bir de ameliyat ne kadar sürüyor, 'ameliyat bitmek bilmiyor' gibi bir durumla karşılaştınız mı?
Sağolun şimdiden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yepyeni12 -- 18 Haziran 2023; 22:26:53 >
Lokal anestezide sakinleştirice yapılıyor yani kafan kısmen güzel sadece çekiştirmeleri birde ameliyatta sıvı bir şey döküyorlar onu hissediyorsun ama rahat olabilirsin ameliyat 2 saat sürüyor yaklaşık istersen uyuyabilirsin istersende uyanık kalabilirsin o sana bağlı ben amileyatta uyumak için uykusuz gitmiştim amileyatın çoğunluğunda uyudum arada uyandığımda ne kadar kaldığını sorup geri uyuyordum kısacası baya rahat endişe edilecek bir şey yok
Güzel görünüyor geçmiş olsun. Hastanede kaldınız mı akşam taburcu etti mi? Bi de uğursel hoca fiyat güncellemesi yapmış mı?
Teşekkür ederim kardeşim. Bi gece hastanede kaldık ertesi gün öğlen saatlerinde taburcu olduk şuan güncelleme yok 30k(benim için olan fiyat evresine göre fiyat değişiklik gösterebilir) ama bu ayın sonunda güncelleme yapicam dedi 37k yı bulabilir eğer olmayı düşünüyorsan hiç bekletme direk randevu alıp bu aya ol
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phantaso.e -- 19 Haziran 2023; 21:51:34 >
-
Hocam geçmiş olsun, sıcak havalarda korse zorlamaz umarım. 28 Nisand oldum ameliyatı, korse takma süresi 6 hafta sürdü.
Halen uyuşukluk ve ağrılar devam ediyor. Hocanın dediğine göre 3-6 ay sürer tam olarak iyileşme sureci.
Hocam lokal daha iyi, kafan güzel birsey hissetmiyorsun. Ameliyattan 2-3 saat sonra aşağı inip sigara bile içtim. Çok daha rahat ve güvenli oluyor lokal anestezi.
Hocam teşekkür ederim senin ameliyatta on numara olmuş yavaştan spora başlayıp şekil verirsen on numara olur. Sıcak biraz sorun olacal adanadayım birde bakalım pişecek biraz memeler ksksoakalsls
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X