Şimdi Ara

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.139
Cevap
141
Favori
930.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kemalyigit

quote:

Orijinalden alıntı: ephialtes

Yarın (Perşembe günü) benim de jinekomasti ameliyatım var. 9'da testler yapılacak, 11'de ameliyata giriyorum.

İstanbul'da bir özel hastanede 3000 liraya. Buna daha sonra yapılacak her türlü işlem de dahil tabi ki.

Ne oldu, nasıl oldu ameliyattan sonra paylaşırım ben de.

ne oldu hocam sonuçlar nasıl sağlıgınız nasıl memnun musunuz...

Pek fırsat bulamadım yazmaya bilgi vereyim.

Sabah saat 9'da hastaneye gittim, 15 dakika sonra doktor gelip kesilecek yerleri kalemle çizdi ardından hemşireler geldi birkaç sayfa imza ve kan alımının ardından beklemeye koyuldum.

1 saat sonunda yatıştırıcı serum verildi, pek etki etmezken geldiler aldılar aşağıya indik. İşin tuhaf tarafı aşağıya indiğimde gayet ayıkken iğne yememiş olmama rağmen bir anda koptum gittim yani hatırlamıyorum oraya inence olanları. Bana dedikleri şey; yaptıkları iğne hafızamın bir bölümünü silmiş yani o yüzden hatıramıyorum. Neyse ameliyatım yaklaşık 1 saat sürmüş. Odaya çıkartıldım göğsümde kocaman bir sargıyla yatarken açtım gözlerimi.

Gözümü açtığımda kolumda 6-7 saatte bitecek bir serum vardı ama pek önemli değil 5 dakika uyanıp saatlerce uyudum gece 12'ye kadar, inanılmaz zevkliydi. her neyse serumları da yedim ve gece saat 12 gibi hastaneden taburcu oldum. 3 tane ilaç (antibiyotik,ağrı kesici,mide bulantı önleyici)+1 iğne(kan sulandırıcı) kullandım. iğne 4 gün ilaçlar 1 hafta süre ile.

Sargım ameliyattan 2 gün sonra çıkartıldı, aman allahım ama çıkartılırken öldüm resmen. Hayatımda hiç bu kadar fiziksel acı çekmemiştim, biraz daha küçük olsam ağlardım herhalde. Bunun yanında üst bölgem tamamen mosmordu.

Günümüze gelirsek durumum; Memeler gitti, ağrılar azaldı, 6 hafta süreyle korse takıyorum(su toplamaması gerekiyormuş) ama geceleri yatarken çıkartıyorum.

İlk dışarı çıktığım zaman inanılmaz bir mutluluk yaşadım, ilk defa memelerimii dert etmeden yürüyebildim sokakta, ilk defa bu kadar kendime güvenerek yürüdüm.

Size de tavsiyem asla geçiktirmeyin, bir erkeğin memeli olması kadar kötü bir şey yok. Para hiçbir zaman gururdan önemli değildir. 3 yıldır bu yüzden ne havuza ne denize giriyorum, artık gireceğim zamanı iple çekiyorum. Şuanda bir yasak yok ama morluklar ve ufak bi iz var geçmesini bekliyorum.

Bu arada lipo yaptırdım. Memelerimin alt ve üst bölgelernde çok küçük kesim noktaları var, çok net değiller ama belli oluyorlar. Doktor beyaz tenli olduğum için izlerin çabuk kaybolacağını söyledi.

Ufak 1-2 Not:

- Denize girmekte problem yok.
    - Ben korseyi gündüz dışarrda takmamayı onun yerine gece yatarken takmayı tercih ettim, böyle bir şansımız var.(korse dışardan belli oluyor ve çok dik yürümeye sebep oluyor)
    - 2 hafta sonunda ağırlık çalışmaya başlayabilirrsiniz (Zamana bakmayın 2 haftada ağırlık kaldırmak istemezsiniz. Bugün 3 saat dışarıda yürüdüm memelerim acıdı)
    - 6 hafta korse takacağım.
    - Memede hafif şişlik olabilir başta, elinizle masaj yapın o bölgeye.
    - ASLA AMA ASLA ERTELEMEYİN, İNANIN HAYATINIZ ÇOK DEĞİŞECEK, GÜVENİNİZ YERİNE GELECEK.

HAYAT KURTARAN NOT! Mutlaka ama mutlaka üst tarafınızdaki tüm kılları alın. Aman bende kıl yok demeyin, sargı çıkartılırken çekilen acının haddi hesabı yok. Ben az kıllı birisiyim çok az vardı meme çevresinde ama dediğim gibi inanılmaz acı verdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ephialtes -- 10 Haziran 2013; 20:05:22 >

• ameliyattan kaç ay sonra vücut geliştirme yapabilirim ? ona göre ameliyat olcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalyigit

ben 1500 tl ye oldum memnun kaldım.. lipo.. medikal de oldum.. ordu da..

Ordunun neresindensiniz hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: n0fx

ameliyattan kaç ay sonra vücut geliştirme yapabilirim ? ona göre ameliyat olcam

doktorum bana 2-3 hafta dedi ama kendimi hazır hissetmiyorum. Dikiş bölgelerinde ağrı var, çok uzun yürüyünce bile ağrıyor. Erken olduğunu düşünüyorum, hazır hissetmiyorum. Bu benim bünyem tabi seni bilemem, bana denilen 2-3 hafta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ephialtes

quote:

Orijinalden alıntı: n0fx

ameliyattan kaç ay sonra vücut geliştirme yapabilirim ? ona göre ameliyat olcam

doktorum bana 2-3 hafta dedi ama kendimi hazır hissetmiyorum. Dikiş bölgelerinde ağrı var, çok uzun yürüyünce bile ağrıyor. Erken olduğunu düşünüyorum, hazır hissetmiyorum. Bu benim bünyem tabi seni bilemem, bana denilen 2-3 hafta.

anladım hocam teşekkürler
  • Arkadaşlar Merhaba,

Öncelikle, ben bu forumların ne kadar önemli olduğunu bu ameliyat öncesi öğrendim. Burada yazan arkadaşlar sayesinde biraz moral ve cesaret buldum diyebilirim. Dolayısıyla, ameliyat sürecimi paylaşmak boynumun borcu diye ilk defa bir foruma da üye oldum.

- 27 yaşındayım ve ortaokul döneminden beri malesef Jinekomasti problemim var. Çok çok kafama takıyor olsam da bir dönem 115 kilodan 72 kiloya düşmüş olmanın verdiği özgüvenle çok da umursamadım. Seven böyle sevsin dedim, sevdi de :) Ancak, evlenip bir çocuk babası olduktan sonra biraz daha dikkat eder oldum kendime ve geçenlerde de el kadar bir bebenin "samimiyetimize dayanarak" yaptığı bir espiri(!) son nokta oldu ve ertesi gün hemen doktor aramaya başladım. Mersin'de, ismini- fotoğraflar (before&after) ile paylaşacağım bir prof. ile görüştüm. Kendisi muayene ettikten sonra hem lipo hem doku alması gerektiğini söyledi ve önümüzdeki 3 hafta içinde yalnız 13.06.2013 Perşembe günü uygun olduğunu söyledi. Hemen olur dedim ( o an ne iş aklımdaydı, ne yaz oluşu ne birşey )

- Ameliyat günü yaklaştıkça hatta ameliyattan bir gün önce adrenalin tavan yaptı ve vazgeçip geçmemek arasında gidip geldim... Daha sonra, iyi ki bu forumda yazılanlar ve internetten izlediğim before after ameliyat videoları vardı ki acayip moral oldu.

- Ameliyat günü sabah 7 itibari ile hiçbirşey yiyip içmedim. 12'de hastanedeydim ve önce boxer hariç soydular ve ameliyat önlüğü giydirdiler. Damar yolu açıp serum bağlarken diğer koldan tahlil için kan aldılar. Saat 14:00'da beni yatağımla beraber ameliyathaneye indirdiler. Ben, tabiri caizse yusuf yusuf iken ameliyathanede bir altın günü havası herkes sohbet muhabbet, daha da gerildim. Sonra, ameliyathanedeki anestezi doktoru ve ameliyatı yapacak hocam çok güzel telkin ettiler ve ameliyat önlüğünü çıkardılar. Önce, bir sakinleştirici yaptılar ve üstüne bir iğne daha, biz bu sırada konuşuyorduk ama bir sıcak bastı iğneden dolayı damardan yüzüme doğru.

- Sonra uyandım doktor başımda, eşim yanımda odadayız. Geçmiş olsun dediler. Sıfır ağrı bende kafam hala güzel gibi. Sağolun dedim. Dinlen dedi doktor. 30 dakikada ancak kendime geldim. Lipo yaptığı deliklerden drenler sarkıyor ( ki bi içerideki pis kanın atılması için bir aletmiş. ) 14:00'da girdiğim ameliyattan 17:00'da odamda uyandım ve 21:00'a kadar bişey yiyip içme hareket etme dedi. Sonra diyetsiz bir şekilde herşey serbest. 21:00'da (bir dakika bile geçirmeden :)) ) yemek yedim. Sonra sabaha kadar dinlendim ( bu sırada tuvalete gittim, yürüdüm, hiç acım olmadı )

- Sabah 11:00'da doktorum muayene etti, drenleri çıkardı ( bu sırada hiç ağrı yok, ne ameliyat yerinde ne de drenler çıkarılırken. Drenler çıkarken sanki ağzınızdan spagetti çekiliyormuş gibi oluyor - hiç korkmayın ) Ve istediğin zaman çıkabilirsin dedi...

Buraya kadar olan herşey gayet normal ve sıradan...

Asıl sıkıntı eve gittikten sonra oldu. Hastanede daha fazla pis kan gelmediğinden dolayı drenler çıkarılmıştı ve ben bandaj ve korse ile eve gitmiştim. Ancak, evde yaklaşık 1-2 saat sonra yemek yerken sol göğüsümde bir yanma başladı. Yemeği bıraktım ve bir ağrı kesici alıp uzandım. Ancak ağrı git gide artmaya başladı. Ancak ha geçti ha geçecek derken sanırım bir 15 dakika geçirdim. Sonra birden farkettim ki ( düşünün 2 kat elastik bandaj ve sıkı bir korse ile sarılı olmama rağmen ) sol göğüsüm sağ taraftan orta boy bir kül tablası kadar şiş duruyor. Acı artık daha da arttı. Eşim beni arabaya bindirdiği gibi doğru hastaneye. İnanın bu yolların ne kadar tümsekli çukurlu olduğunu o an farkettim. Her küçük çukur 1km hızla bile geçsek nasıl acı veriyor. Talihsizlik, hastane ile ev arası 20KM.

Hastaneye giderken doktoru aradım, o da hastaneye geçip bekliyorum dedi. Hastanede bandajları açtığımızda hepimiz şok olduk. Tabi o acı ile fotoğrafını çekmek aklıma gelmedi ama betimlemeye çalışayım. Bir litrelik kola şişesini ikiye bölün ve alt kısmını düşünün. Sol göğsüm o kadar şişmiş, mosmor, bütün damarlar gözle görülüyor ve taş kadar sert... Eşim ağlamaya başladı, hemşire ne yapacağını bilemedi ben yolun sonu buymuş dedim. Böyle mi ölecektim diye düşünürken doktor sakin bir şekilde Allah Allah nasıl oldu acaba, neyse dedi... Bu doktorların bu sakinliğine bir daha lanet ettim o an.. HEMATOM olmuş dedi. Neyse, aşağıda alırız birazdan dedi. Ben de tabi 50 tane soru, anestezi olmayacak mı, acı çekecek miyim vs vs. Yok dedi. içini boşaltıp tekrar dren takacağız.

10 dk sonra ameliyathaneye indim, bu sefer bir iğne yaptılar, gerisini hatırlamıyorum. İçini boşaltmışlar sol göğsüme yeniden dren takmışlar, O gece ne olur ne olmaz diye hastanede kaldım. ertesi gün kontrol etti doktor ve istersen kal istersen çık sıkıntı yok dedi.

17.06 tarihine kadar evde drenle yattım, kalktım. Az önce kontrole gittim. Dreni çıkardı ve pansumanı yeniledi. Haliyle sol göğsüm baya bir mor ancak sağ taraf ile simetrik gibi gözüküyor. Daha net bir şekilde zamanla göreceğiz tabii.. Doktor çok iyi durumda olduğunu söyledi.

BEN AMELİYAT OLMAK İSTEYENLERE - OLACAKLARA ŞÖYLE BİR TAVSİYEDE BULUNABİLİRİM:

Kesinlikle ertelemeyin, sadece ilk damar yolu açılırken ya da kan tahlilindeki iğne acısı var. Onun dışında tamamen ağrısız bir operasyon.

Hematomi; çoook ender görülen bir durum olmakla beraber ameliyat sonrası drenler çıktıktan sonra damardaki bir zedelenmeden sızan kanın birikmesinden kaynaklanıyor.(büyük ihtimal ben eve gidince 1-2 kez zorladım yanlışlıkla - ameliyatlı olduğumu unutarak bir an, ondan olabilir) Yani, bence, drenleri 1 gün en azından çıkarttırmayın ve o sırada hastaneden çıkışınızı yapmayın. Ne olur ne olmaz.

Umarım bu yazdıklarım yardımcı olur. Ben herşey dahil 3.500TL ödedim. Prof. Dr. + hastane ve başka ne masraf varsa işte.

Korse 2 hafta daha kalacak. Sonra, hem öncesinin hem sonrasının fotoğraflarını da eklerim. Ayrıca, Dr. ve Hastane ismini de bildiririm. Şimdi tam net iyi bir sonuç almadan kimseyi yanlış yönlendirmek istemem. Sormak istediğiniz ne olursa elimden geldiğince yardımcı olmak isterim..

( bu arada kılları kesin alın, o bantları çıkartırken sıkıntı olmasın. Eşim hastanede çalıştığı için sağolsun önceden uyarmıştı )

Selamlar

• Bugun bende genel cerrahiye gittim jinekomasti var dedi plastik cerrahina yonlendirdi oda tatildeymis 1 hafta moralim cok bozuk...

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaçak Yolcu

Bugun bende genel cerrahiye gittim jinekomasti var dedi plastik cerrahina yonlendirdi oda tatildeymis 1 hafta moralim cok bozuk...

Murat hocayamı gıttın. tatılde o bende randavu alcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert_Jeksin

quote:

Bugun bende genel cerrahiye gittim jinekomasti var dedi plastik cerrahina yonlendirdi oda tatildeymis 1 hafta moralim cok bozuk...

Hayir :) bu arada devlet karsiliyomu ameliyati

• quote:

Orijinalden alıntı: Rcnrcn

Arkadaşlar Merhaba,

Öncelikle, ben bu forumların ne kadar önemli olduğunu bu ameliyat öncesi öğrendim. Burada yazan arkadaşlar sayesinde biraz moral ve cesaret buldum diyebilirim. Dolayısıyla, ameliyat sürecimi paylaşmak boynumun borcu diye ilk defa bir foruma da üye oldum.

- 27 yaşındayım ve ortaokul döneminden beri malesef Jinekomasti problemim var. Çok çok kafama takıyor olsam da bir dönem 115 kilodan 72 kiloya düşmüş olmanın verdiği özgüvenle çok da umursamadım. Seven böyle sevsin dedim, sevdi de :) Ancak, evlenip bir çocuk babası olduktan sonra biraz daha dikkat eder oldum kendime ve geçenlerde de el kadar bir bebenin "samimiyetimize dayanarak" yaptığı bir espiri(!) son nokta oldu ve ertesi gün hemen doktor aramaya başladım. Mersin'de, ismini- fotoğraflar (before&after) ile paylaşacağım bir prof. ile görüştüm. Kendisi muayene ettikten sonra hem lipo hem doku alması gerektiğini söyledi ve önümüzdeki 3 hafta içinde yalnız 13.06.2013 Perşembe günü uygun olduğunu söyledi. Hemen olur dedim ( o an ne iş aklımdaydı, ne yaz oluşu ne birşey )

- Ameliyat günü yaklaştıkça hatta ameliyattan bir gün önce adrenalin tavan yaptı ve vazgeçip geçmemek arasında gidip geldim... Daha sonra, iyi ki bu forumda yazılanlar ve internetten izlediğim before after ameliyat videoları vardı ki acayip moral oldu.

- Ameliyat günü sabah 7 itibari ile hiçbirşey yiyip içmedim. 12'de hastanedeydim ve önce boxer hariç soydular ve ameliyat önlüğü giydirdiler. Damar yolu açıp serum bağlarken diğer koldan tahlil için kan aldılar. Saat 14:00'da beni yatağımla beraber ameliyathaneye indirdiler. Ben, tabiri caizse yusuf yusuf iken ameliyathanede bir altın günü havası herkes sohbet muhabbet, daha da gerildim. Sonra, ameliyathanedeki anestezi doktoru ve ameliyatı yapacak hocam çok güzel telkin ettiler ve ameliyat önlüğünü çıkardılar. Önce, bir sakinleştirici yaptılar ve üstüne bir iğne daha, biz bu sırada konuşuyorduk ama bir sıcak bastı iğneden dolayı damardan yüzüme doğru.

- Sonra uyandım doktor başımda, eşim yanımda odadayız. Geçmiş olsun dediler. Sıfır ağrı bende kafam hala güzel gibi. Sağolun dedim. Dinlen dedi doktor. 30 dakikada ancak kendime geldim. Lipo yaptığı deliklerden drenler sarkıyor ( ki bi içerideki pis kanın atılması için bir aletmiş. ) 14:00'da girdiğim ameliyattan 17:00'da odamda uyandım ve 21:00'a kadar bişey yiyip içme hareket etme dedi. Sonra diyetsiz bir şekilde herşey serbest. 21:00'da (bir dakika bile geçirmeden :)) ) yemek yedim. Sonra sabaha kadar dinlendim ( bu sırada tuvalete gittim, yürüdüm, hiç acım olmadı )

- Sabah 11:00'da doktorum muayene etti, drenleri çıkardı ( bu sırada hiç ağrı yok, ne ameliyat yerinde ne de drenler çıkarılırken. Drenler çıkarken sanki ağzınızdan spagetti çekiliyormuş gibi oluyor - hiç korkmayın ) Ve istediğin zaman çıkabilirsin dedi...

Buraya kadar olan herşey gayet normal ve sıradan...

Asıl sıkıntı eve gittikten sonra oldu. Hastanede daha fazla pis kan gelmediğinden dolayı drenler çıkarılmıştı ve ben bandaj ve korse ile eve gitmiştim. Ancak, evde yaklaşık 1-2 saat sonra yemek yerken sol göğüsümde bir yanma başladı. Yemeği bıraktım ve bir ağrı kesici alıp uzandım. Ancak ağrı git gide artmaya başladı. Ancak ha geçti ha geçecek derken sanırım bir 15 dakika geçirdim. Sonra birden farkettim ki ( düşünün 2 kat elastik bandaj ve sıkı bir korse ile sarılı olmama rağmen ) sol göğüsüm sağ taraftan orta boy bir kül tablası kadar şiş duruyor. Acı artık daha da arttı. Eşim beni arabaya bindirdiği gibi doğru hastaneye. İnanın bu yolların ne kadar tümsekli çukurlu olduğunu o an farkettim. Her küçük çukur 1km hızla bile geçsek nasıl acı veriyor. Talihsizlik, hastane ile ev arası 20KM.

Hastaneye giderken doktoru aradım, o da hastaneye geçip bekliyorum dedi. Hastanede bandajları açtığımızda hepimiz şok olduk. Tabi o acı ile fotoğrafını çekmek aklıma gelmedi ama betimlemeye çalışayım. Bir litrelik kola şişesini ikiye bölün ve alt kısmını düşünün. Sol göğsüm o kadar şişmiş, mosmor, bütün damarlar gözle görülüyor ve taş kadar sert... Eşim ağlamaya başladı, hemşire ne yapacağını bilemedi ben yolun sonu buymuş dedim. Böyle mi ölecektim diye düşünürken doktor sakin bir şekilde Allah Allah nasıl oldu acaba, neyse dedi... Bu doktorların bu sakinliğine bir daha lanet ettim o an.. HEMATOM olmuş dedi. Neyse, aşağıda alırız birazdan dedi. Ben de tabi 50 tane soru, anestezi olmayacak mı, acı çekecek miyim vs vs. Yok dedi. içini boşaltıp tekrar dren takacağız.

10 dk sonra ameliyathaneye indim, bu sefer bir iğne yaptılar, gerisini hatırlamıyorum. İçini boşaltmışlar sol göğsüme yeniden dren takmışlar, O gece ne olur ne olmaz diye hastanede kaldım. ertesi gün kontrol etti doktor ve istersen kal istersen çık sıkıntı yok dedi.

17.06 tarihine kadar evde drenle yattım, kalktım. Az önce kontrole gittim. Dreni çıkardı ve pansumanı yeniledi. Haliyle sol göğsüm baya bir mor ancak sağ taraf ile simetrik gibi gözüküyor. Daha net bir şekilde zamanla göreceğiz tabii.. Doktor çok iyi durumda olduğunu söyledi.

BEN AMELİYAT OLMAK İSTEYENLERE - OLACAKLARA ŞÖYLE BİR TAVSİYEDE BULUNABİLİRİM:

Kesinlikle ertelemeyin, sadece ilk damar yolu açılırken ya da kan tahlilindeki iğne acısı var. Onun dışında tamamen ağrısız bir operasyon.

Hematomi; çoook ender görülen bir durum olmakla beraber ameliyat sonrası drenler çıktıktan sonra damardaki bir zedelenmeden sızan kanın birikmesinden kaynaklanıyor.(büyük ihtimal ben eve gidince 1-2 kez zorladım yanlışlıkla - ameliyatlı olduğumu unutarak bir an, ondan olabilir) Yani, bence, drenleri 1 gün en azından çıkarttırmayın ve o sırada hastaneden çıkışınızı yapmayın. Ne olur ne olmaz.

Umarım bu yazdıklarım yardımcı olur. Ben herşey dahil 3.500TL ödedim. Prof. Dr. + hastane ve başka ne masraf varsa işte.

Korse 2 hafta daha kalacak. Sonra, hem öncesinin hem sonrasının fotoğraflarını da eklerim. Ayrıca, Dr. ve Hastane ismini de bildiririm. Şimdi tam net iyi bir sonuç almadan kimseyi yanlış yönlendirmek istemem. Sormak istediğiniz ne olursa elimden geldiğince yardımcı olmak isterim..

( bu arada kılları kesin alın, o bantları çıkartırken sıkıntı olmasın. Eşim hastanede çalıştığı için sağolsun önceden uyarmıştı )

Selamlar

Kardeşim sağolasın. Bende de bu problem var ve sürekli erteliyorum. Yazın yaptırmak da istemiyorum artık Eylül ayına doğru sanırım ben de yaptıracağım. Eylül'e kadar da sıkı bir diyete girmeyi planlıyorum zira ailemi inandıramadım, kilodan olduğunu sanıyorlar ancak değil eminim. Yani kız olsam füze gibi memelerim olurdu herhalde öyle söyleyeyim Allah herkesi bu dertten kurtarsın valla, bir erkek için çok zor bir durum gerçekten.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mert_Jeksin

quote:

Hayir :) bu arada devlet karsiliyomu ameliyati

evet. karslıyor. :)
  • _CHARLOTTE_ kullanıcısına yanıt
    Valla fırsatın varsa hiç bekleme. 1 ay sürse toplam iyileşme süreci Temmuz sonu Ağustos başı göğsünü gere gere ! gezersin :) Hatta memelerin gitmesi daha da motivasyon olur diyet için. Benim sırf bu hematomi denen illet yüzünden sıkıntı olduysa da 9. gün bugün ve hiç bir anormallik yok. Pazartesi dikişi alacak doktor. Sanırım önümüzdeki hafta da takarım korseyi daha da takmam. Yazın bu döneminde yaptırmanın tek handikapı göğsünde sürekli bir alev topu varmış gibi hissetmen ( gerçi Mersin sıcağından bahsediyorum 40 derece yazan 50 derece hissedilen ) Sürekli bir klima önünde oturuyorsun mecburen. Ama değer yani, duşa girmeden önce bandajları çıkarıp 10 dk aynada bakıyorum valla aralıksız, çok garip geliyor :D Artık diyorum kurtulsam şu bandajlardan da havuz başında yürüsem rahat rahat. Hatta eşim arada espiri yapıyor artık işe de üstsüz gidersin diye de hakikatten dediği kadar var, sürekli bir üstümde birşey olmadan yürüyüş falan yaparım gibi düşünüyorum :)

Bu arada; Mersin'de olmayı düşünenler için söyleyeyim: Doktorum Prof. Dr. Şakir ÜNAL idi. Muayenehanesi Forum avm'nin orada. Ameliyat IMC'de oldu. Özellikle Lipo için gerekli alet orada daha düzgün imiş. Uzun süredir orada yapıyormuş ameliyatları. Ancak, tercihi yine de hastaya bırakıyor. Eşim burada başka bir özel hastanede çalışmasına rağmen ben IMC de oldum ameliyatı. Personellerin hepsi çok iyi, güleryüzlü. Anestezi doktoru muhteşem bir adam, bütün korkuyu gerginliği alıyor, gerçi anesteziyi dayasa yeter korkuyu almak için de yine de çok telkin ediyor :))

Prf. Dr. Şakir ÜNAL'ı aratabilirsiniz internetten. Zaten meslek hayatının çoğunda hocalık yapmış. İşinin ehli bir dr.

Char, bence hiç eylülü bekleme :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Rcnrcn

Valla fırsatın varsa hiç bekleme. 1 ay sürse toplam iyileşme süreci Temmuz sonu Ağustos başı göğsünü gere gere ! gezersin :) Hatta memelerin gitmesi daha da motivasyon olur diyet için. Benim sırf bu hematomi denen illet yüzünden sıkıntı olduysa da 9. gün bugün ve hiç bir anormallik yok. Pazartesi dikişi alacak doktor. Sanırım önümüzdeki hafta da takarım korseyi daha da takmam. Yazın bu döneminde yaptırmanın tek handikapı göğsünde sürekli bir alev topu varmış gibi hissetmen ( gerçi Mersin sıcağından bahsediyorum 40 derece yazan 50 derece hissedilen ) Sürekli bir klima önünde oturuyorsun mecburen. Ama değer yani, duşa girmeden önce bandajları çıkarıp 10 dk aynada bakıyorum valla aralıksız, çok garip geliyor :D Artık diyorum kurtulsam şu bandajlardan da havuz başında yürüsem rahat rahat. Hatta eşim arada espiri yapıyor artık işe de üstsüz gidersin diye de hakikatten dediği kadar var, sürekli bir üstümde birşey olmadan yürüyüş falan yaparım gibi düşünüyorum :)

Bu arada; Mersin'de olmayı düşünenler için söyleyeyim: Doktorum Prof. Dr. Şakir ÜNAL idi. Muayenehanesi Forum avm'nin orada. Ameliyat IMC'de oldu. Özellikle Lipo için gerekli alet orada daha düzgün imiş. Uzun süredir orada yapıyormuş ameliyatları. Ancak, tercihi yine de hastaya bırakıyor. Eşim burada başka bir özel hastanede çalışmasına rağmen ben IMC de oldum ameliyatı. Personellerin hepsi çok iyi, güleryüzlü. Anestezi doktoru muhteşem bir adam, bütün korkuyu gerginliği alıyor, gerçi anesteziyi dayasa yeter korkuyu almak için de yine de çok telkin ediyor :))

Prf. Dr. Şakir ÜNAL'ı aratabilirsiniz internetten. Zaten meslek hayatının çoğunda hocalık yapmış. İşinin ehli bir dr.

Char, bence hiç eylülü bekleme :)

Ortak sırf onun için bekliyorum. Yıllardan beri kafamıza kazınmış, yaz mevsiminde bıçak altına yatılmaz, diye Bir de gerekli araştırmayı yapmadım henüz. Hangi doktor, hangi hastahane hiç bir fikrim yok. Eğer memnun olan arkadaşlar var ise, İstanbul için hastahane ve doktor adları verirseniz çok memnun olurum. Benimkiler bir de garip, bildiğin nükleer başlık gibi anasını sattığımının memeleri. Hani göğüs değil de memenin kendisi sivri böyle.

• vallahi sizinkiler kadar ilerlemiş değil meme ucu büyük sadece o da az ama yinede istemiorum ailemi zorla götürtcem doktora şimdi ameliyat olacaksın ama ölürsen karışmayız deseler hatta dielim 100 de 70 ölme ihtimalin var dielim ama tabi öle ibşi yok .d yinede ameilyat oluurm o derece sıkıntıdayım ya adam gibi havuza denize gitmeye korkuom napıyım beyler gidiyimmi acaba ucunu büzüştürürüm d.
  • yaşım 14 liseye geçicem ameliyat yaparmı beni acısın sorun değil neyse cezamız çekeriz ama öenmli olan dümdüz olması
  • Cümleten Selamün aleyküm yıllardır bende bu sıkıntıyı yaşamaktayım hep kilom fazlaydı ama 3 sene önce apandis ameliyatı olmuştum daha sonra yediğim serumlar etkisiyle falan derken birde üniye gidince full yatmaktan (online oyun bağımlısı olmaktan) 100 kiloyu vurdum nese işin özeti şu felaket bir şekilde rahatsızlık duyuyorum eyvallah beni beğenen bu halimle beğenmiş olsada hep arkadas ortamında bir rahatsızlık vesayre bir kerede olsun acık renk tshirdi rahat giymek istiyorum
    kilom 98
    boyum 1.78
    göbeği sıkıntı yapmıyorum erkeği göbeklisi iyi derler :D neyse bu memeler yağdanmı neyse ucu içine kaçıyor ve sarkık vaziyette kurtulmayı çok istiyorum burdaki fotoları yorumlarıda gördükce iyice bir moral geldi

şimdi haftaya Tıp fakültesine gidicem umarım doktor düzgün bişi der şu memelerden kurtulurum ve inşallah bir ücret karşıma çıkmaz geri kalan acılara razıyım zaten :)

ve son olarak merak ettiğim bir nokta var Fakültede karsıma bir ücret çıkmazsa ki eğer korse fiyatı falan duydum onun fiyatı ne kadar
    (not:Hiç param yok hastaneye gitmeye dahi :) ) artı sigortam 1 ay sonra biticek o yüzden acele ediyorum
    sorularıma bir yanıt veren olursa şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar

• Arkadaşlar konuyu tekrar uyandırıyorum ama eski mesajımı bilenler vardır finaller nedeniyle biraz ertelemiştim kendimi şimdi 1 aya yakındır doktora gidiyorum bugün zar zor gün aldım . Kilo ver biraz bakalım demişti bende büyük ölçüde yağb var şimdi asıl sorum doktor baya bişeyler anlattı yok işte bak senin gögsün büyük bunun için ters T şeklinde kesi lazım aslında ama bende önermiyorum dedi ki bende istemiyorum ancak o zaman hocam liposuction kalıyor sadece dedim ona da tek o yol kalıyor ama sadece şunu bil gögüsün büyük oldugu için dalgalı bir görünüm gibi bi riski olabilir dedi. Çok karışık yazmış olabilirim fakat anlaşılır umarım sizden de yorum alabilirsem çok iyi olur siz olsaydıınız ne yapardınız diye . Ben mümkün oldugunca izsiz olsun istiyorum @Doce @maxax @zıplayanpırasa

• quote:

Orijinalden alıntı: maxax

doktorun konuşmasından bu ameliyat hakkında bilgisiz olduğunu çıkardı başka doktora git derim. Ayrıca her türlü problem olabilir sonuçta ameliyat bu sen sadece lipo olma çünkü meme dokusuda var sende sadece lipo kurtarmaz göğüsün küçük ucu büyük olur bezersin komple aldır. Önermiyorum diyorsa bilki amatördür. Başka doktora görün derim. Çünkü bu sıkıntının erkekler için ağır olduğunu onlarda biliyor.

Ters T yi bayanlarda yapıyoruz gögüs altına denk geldiği için iz kalmıyor dedi bide @maxax bende 2 tane ultrason çektirdiler onlarda meme dokusuna rastlanmadı yağ bakımından zengindir diyor sonuçlar öğrendiğim e göre doktor iyiymiş olan birinin tavsiyesi ile gittim zaten olan kişi de arkadaşımdı Sen biliyormusun bu ters T şeklinde gögüsün altında bir iz kalıyor o yöntemi veya gögüs ucunun hilal şeklinde kesilmesi yöntemini falan ben iz kalsın istemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: YusufKx33

Arkadaşlar konuyu tekrar uyandırıyorum ama eski mesajımı bilenler vardır finaller nedeniyle biraz ertelemiştim kendimi şimdi 1 aya yakındır doktora gidiyorum bugün zar zor gün aldım . Kilo ver biraz bakalım demişti bende büyük ölçüde yağb var şimdi asıl sorum doktor baya bişeyler anlattı yok işte bak senin gögsün büyük bunun için ters T şeklinde kesi lazım aslında ama bende önermiyorum dedi ki bende istemiyorum ancak o zaman hocam liposuction kalıyor sadece dedim ona da tek o yol kalıyor ama sadece şunu bil gögüsün büyük oldugu için dalgalı bir görünüm gibi bi riski olabilir dedi. Çok karışık yazmış olabilirim fakat anlaşılır umarım sizden de yorum alabilirsem çok iyi olur siz olsaydıınız ne yapardınız diye . Ben mümkün oldugunca izsiz olsun istiyorum @Doce @maxax @zıplayanpırasa

Şimdi şöyle,
    Ben oldum biliyosun..
    Nisan sonu olmuştum.1 mayısta hastaneden çıkmıştım.
    O günden bu güne göğüsüm çok daha iyi durumda.
    Lipo yapılan sol göğüsümde ufak bir şekilde boşluk hissedebiliyorum.ama normalde çöküntü ve dalgalı durma söz konusu değil.Ameliyatın başarılı geçmesinden olabilir ne bileyim ya da alt yapımda olan kaslardan dolayı olabilir.

2 hafta önce fitnessa başladım.
    Göğüsler tam toparlandı daha çok.
    Kilo da veriyorum.Çok memnunum yani

Emeği geçen cerrahtan tutunda,hemşireye kadar.

Vücut geliştirme için NOT : 30 NİSAN da ameliyat oldum 29 Haziranda fitnessa başladım. Hiç bir sıkıntı yok şükür.2 hafta oldu başlayalı çok iyi duruma gelmeye başlıyoruz sırf göğüs değil tüm vücut olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doce -- 18 Temmuz 2013; 23:35:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Doce

quote:

Orijinalden alıntı: YusufKx33

Arkadaşlar konuyu tekrar uyandırıyorum ama eski mesajımı bilenler vardır finaller nedeniyle biraz ertelemiştim kendimi şimdi 1 aya yakındır doktora gidiyorum bugün zar zor gün aldım . Kilo ver biraz bakalım demişti bende büyük ölçüde yağb var şimdi asıl sorum doktor baya bişeyler anlattı yok işte bak senin gögsün büyük bunun için ters T şeklinde kesi lazım aslında ama bende önermiyorum dedi ki bende istemiyorum ancak o zaman hocam liposuction kalıyor sadece dedim ona da tek o yol kalıyor ama sadece şunu bil gögüsün büyük oldugu için dalgalı bir görünüm gibi bi riski olabilir dedi. Çok karışık yazmış olabilirim fakat anlaşılır umarım sizden de yorum alabilirsem çok iyi olur siz olsaydıınız ne yapardınız diye . Ben mümkün oldugunca izsiz olsun istiyorum @Doce @maxax @zıplayanpırasa

Şimdi şöyle,
    Ben oldum biliyosun..
    Nisan sonu olmuştum.1 mayısta hastaneden çıkmıştım.
    O günden bu güne göğüsüm çok daha iyi durumda.
    Lipo yapılan sol göğüsümde ufak bir şekilde boşluk hissedebiliyorum.ama normalde çöküntü ve dalgalı durma söz konusu değil.Ameliyatın başarılı geçmesinden olabilir ne bileyim ya da alt yapımda olan kaslardan dolayı olabilir.

2 hafta önce fitnessa başladım.
    Göğüsler tam toparlandı daha çok.
    Kilo da veriyorum.Çok memnunum yani

Emeği geçen cerrahtan tutunda,hemşireye kadar.

Vücut geliştirme için NOT : 30 NİSAN da ameliyat oldum 29 Haziranda fitnessa başladım. Hiç bir sıkıntı yok şükür.2 hafta oldu başlayalı çok iyi duruma gelmeye başlıyoruz sırf göğüs değil tüm vücut olarak

Alıntıları Göster
    selam beyler

ben 2 hafta önce genel cerrahiye gitmiştim ultrason istemişti. hiç ameliyat falan konuşmadık. ultrason çektirdim şunlar yazıyor;

"HER İKİ MEME PERİAREOLAR ALANDA MEME DOKUSUNDA SİMETRİK GELİŞME İZLENMİŞTİR (JİNEKOMASTİ?). OLGUNUN DİĞER MODALİTELERLE TEYİDİ ÖNERİLİR"

aynen böyle yazıyor ultrason sonucunda. bugün genel cerrahi bölümünde başka bi doktora gösterdim sonucu bana hastanede jinekomasti ameliyatı yapmadıklarını söyledi. beni muayene etmeden gençlerde ve yaşlılarda olur sonra geçer dedi. 20 yaşındayım bu arada. ne yapacağımı şaşırdım İstanbul'da ameliyat olanlar hangi hastanede olduklarını yazarlarsa gerçekten mutlu olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tw1sted -- 25 Temmuz 2013; 10:24:29 >

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.