Şimdi Ara

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.139
Cevap
141
Favori
930.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ozur dilerim birkac hastane yazmisim yanlislikla, ayni hastanede birkac doktora imzalatiyorsunuz.Bunun ismi saglik kurul karari.
  • alperenxxx kullanıcısına yanıt
    Merhaba, operasyonu aynı gün muayeneye gittiğinizde mi yaptılar yoksa başka bir tarih mi verdiler? Bir de ameliyattan çekiniyorum ben, ameliyat nasıl geçiyor muayeneden ameliyat sonrasına kadar? Biraz değil aslında bayağı çekiniyorum
  • @Mugetsuga Muayeneye gittikten sonra muayene neticesinde operasyon icin randevu veriliyor. Ancak burada onemli bir mevzu var. Çünkü jinekomasti bazi testis tumörlerinde, karaciger ve pankreas tumorlerinde geliseblilyor. Bunun icin oncelikle cesitli hormon ve ultrasonografik tahlilleri yaptirmanizi isteyebilir. Bunlar ekarte edildikten sonra operasyon karari alacaktir muhtemelen. Genel anestezi altinda yapiliyor ameliyat. Liposaksin ve akabinde cerrahi operasyonla meme dokusu aliniyor.Akabinde dedigim ayni seansta tabi. Ayri ayri iki ameliyat degil tabi. Ameliyat sonrasi cokda rahat bir donem gecirmeyeceginizden emin olabilirsiniz. Ameliyattan yarim saat sonraya kadar fena halde bir sizlama akabinde agri kesici etkisini gosterdiginde azalan bir agri suresi var. Korse oldukca rahatsiz edici. Gogus cevrem uyusuk. Velhasili kelam netice itibari ile bir ameliyat. Agriyi siziyi mutlaka yasayacaksiniz. Ancak ortalama bir on gunluk bir sikinti.

Anladım cevabınız için teşekkür ederim. Önümüzdeki haziranda muayene olup ameliyat olmayı düşünüyorum ben de ancak bayağı çekinceli bakıyorum olaya. Erteleye erteleye hazirana kadar öteledim bakalım hayırlısıyla ben de ameliyatı olup 10 gün o ağrıya-sızıya katlanıp daha normal bir yaşantım olmasını istiyorum.
  • @Mugetsuga Pozitif düsun zira cefa cekmeden sefa surmen imkansiz. Tevekkeltü Alallah deyip bence operasyona giriniz. Kisacik omrumuzde gereksiz sikintilari oteleye oteleye psikolojinize zarar vermeyin. Ben konu ile ilgili her turlu yardima hazirim,emin olabilirsiniz...
  • Ameliyattan bir gun sonra..

Haklısınız daha fazla uzatmaya lüzum yok desteğiniz için de teşekkür ederim ayrıca. Üniversite dolayısıyla mayısta olmadı haziranda ameliyat olmayı düşünüyorum hayırlısıyla.
  • Bende de var gittim hastaneye 1600 tl dedi devlet hastanesi lipo yapıyorlarmış o da tekrarlama ihtimali mevcut . Jinekomasti atleti aldım normal atlet gibi giyiyorum daha çok kas gibi duruyo mennunum
  • Denize,havuza atletle girenler için müthiş bişey
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prochnow

Denize,havuza atletle girenler için müthiş bişey

3 yıldır denize gitmiyorum hocam zaten . Denize giden biri değilim normalde de benim için sorun yok ama beyin yokki sende düşünesin bunları .
  • Tamam anladık çok zekisinde birisi sana birşey diyince böyle ağlayıp sızlanmak neden?

Aynen şey gibi bu saçı yok adamın bioksin kullanıyo saç ektirmek yerine neyse.

Edit:Bu hastalığın ne kadar psikolojini bozduğunu anlıyabiliyorum bide ergenliğin verdiği sinirlilik hali var az kılıcını indir sakin ol bide ağlama duvarı kudüste burada değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prochnow -- 16 Şubat 2014; 16:11:15 >
  • Bu hastalığın ne kadar psikolojini bozduğunu anlıyabiliyorum bide ergenliğin verdiği sinirlilik hali var az kılıcını indir sakin ol bide ağlama duvarı kudüste burada değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prochnow

Bu hastalığın ne kadar psikolojini bozduğunu anlıyabiliyorum bide ergenliğin verdiği sinirlilik hali var az kılıcını indir sakin ol bide ağlama duvarı kudüste burada değil.

Yav he he
  • Ameliyattan 5 gün sonra...
     JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI

• Ameliyat öncesi hemen hemen böyleydiler...

• @incirlikli

hocam bugün gidebildim baktı, iyi görünüyor dedi, ameliyatta eşit olmasına dikkat ettim dedi
    iyileşme süreci 6 ay sürer ve eşitlenirler dedi, göreceğiz

@alperenxxx

yaralar için contratubex yazdırın, özellikle sol tarafa iyice sürmeniz lazım
  • ben 22 kilo verdim hem ucu hem de cevresi baya kuculdu kas calismalariyla, sadece ucu kaldi, jinekomasti olma ihtimali var, fakat ben16 yasindayim ergenlik daha bitmedi, ayrica dokununca falan kuculuyor, sonra tekrar buyuyor, bu normal mi, bi de ben body yapmaya baslayacagim eylul gibi olsam ekim sonu baslasam sorun cikarir mi, umarim yagdir, cunku gun gectikce kuculuyor, kilo aldigim zaman tkrar buyuyor, bi yardim lutfen

ps: sorun olan herhangi biri cekinmesin paylasmaktan, burasi bir forum, kimse sizle alay etmez
  • Buyuk ihtimalle meme dokusunda artış var ama bjr kaç sene spor body yapıp gozlemlemek iyi olur
    Sonucta ameliyatla orijinali kadar iyi olmayabilir gerileme ihtimali var
    Sonuc olarak acele etme ameliyat icin kilo ver spor yap eger gecmezse son seçenek ameliyat olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jamie Hyneman kullanıcısına yanıt
    kilo alidigim zaman artiyo 1 ay gogus calisayim kuculuyor, bakalim yaza kadar nasil olacak
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.