Şimdi Ara

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.139
Cevap
141
Favori
930.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ameliyat icin acele etme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jamie Hyneman

Yaz yakın soyle 3 4 yıl unut derim
    Ameliyat icin acele etme

ameliyat olmak hic istemiyorum zaten, bi universiteye geleyim, eger cok kotuyse yaparim artik
  • bende ameliyat oldum ödem var sağ tarafta drenler vardı ama kan topladı yinede doktor acemiydi galiba bu ödemi nasıl geçiricem yardım edebilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunesbagdunes

anlatyım uzun uzun.

sabah hastaneye gittik ultrasyon çekildi.bi baktılar meme dokusu almış başını gidiyorsonra tam teşhis kondu resmi olarak.çıktım doktorun yanına baktı kan tahlillerine herşey tamdı.anesti uzmanıda onayı verdi.doktor meme etrafna bseyler çizdi fotograf çekti fazlacasonra acı gerçeği söledi bu kıllar olmaz dedi git odada al dedi.başıma kaynar sular döküldü sanki.odaya çıktım jiletledim kendimi
    yüzümü kapatıyordum kadın gibi duruyordu baya bi makara döndü bizimkiler arasındasonra kıyafetler geldi içim bi tuhaf oldu giydim onları beklemeye başladık.1 saatten fazla bekledim sonra alıp götürdüler.yoğun bakım ünitesiydi heralde buz gibi orda bekledim.ölümü düşündüm baya sonra bir bebek sesi geldi birini sezeryan yapmışlar.dedim biri doğdu acaba ben mi ölcem.sonra biri aldı götürdü ameliyat odasına.soyun uzan dediler2 kere damarımı patlattılar sonra biri geldi usta hemşire hemen taktı kelebeği.sonra verdi narkozu heralde.boğazım yanmaya başladı.sonrasını hatırlamıyom.

2 saat geçmiş.benim gözler kapalı ama herşeyi duyuyorum.doktor birşeyler sölüyor.dedim aha ameliyat sırasında uyandım boku yedimsonra bir daha uyudum.yine gözler kapalı ama kulaklar çalışıyor.hemşireler dedikodu yapıyorasansöre bindiğimizi farketim bir oh çektim.ardından erkek sesleri geldi.saydılar 3-2-1 bir baktım havadayım yataga taşıyorlar.anamın sesini duydum rahatladım.sonra kafa harektleriyle anlaştım onlarla.sonra yavaştan gözlerimi açtım bulanıktı herşey.serumun etkisiyle kendime geldim.

göğsüm sarılıydı.ama öle çok sıkmışlardıki üst tarafım kansızlıktan morarmıştı.hareket edince acıyordu.ölece kaldım yatakta hiç kalkmadım akşam oldu 2. serumu aldım üstüne ağrı kesici verdiler bomba gibi oldum kalktım yürüdüm tuvalete gittim.film seyrettim televizyonda sonra uyudum.deliksiz uyumuşum.sonra hemşire uyandırdı kalk tansiyon ölçez diye bi güzel küfür ettimsonra doktorun gelmesini bekledim.saat 10 gibi geldi doktor.çıkardılar bandajı heycan bastı.sonra ne görem dümdüz meme doktor bile şaşırdı harika olmuş dedi.hiç ödem yoktu göğüs ucuda içeri girmemişti.ilaç sürdü ve korse takmana bile gerek yok dedi 1 gecede toparlanmış göğüs.ayrı bir sevindim zaten.taburcu oldum işte eve geldim.ağrı kesici alıyorum.yürüyorum ediyorum herşeyi yapıyorum.hafif şeyleri bile kaldırabiliyorum.cuma günü tekrar gitcem bandaj çıkcak ardından duş yapabilcem.haftaya hiç bir şeyim kalmıcak Allah a şükür.

size diyeceğim hiç beklemeyin hemen gidip olun.1 günde ayaktasınız gördüğünüz gibi

Kaç liraya yaptılar? benim tek göğüs öyle

• Perşembe sabah saat 9'a randevu aldım.Ameliyat son çare kurtulmak istiyorum artık.
    Edit:Arkadaşlar bu sabah 9'da hastaneye gideceğim daha önceden de başka bir arkadaşa sormuştum ama yine sorayım diyorum artık sabaha kadar cevap geldi geldi gelmezse sağlık olsun.Sorum şu;17 yaşındayım ve geçici ya da değil kesinlikle jinekomastiyim doktor daha yaşın genç ergenliktendir deyip başından atar mı?Ben artık ameliyat olup kurtulmak istiyorum 8 yaşından beri denize giremedim göğsümü doğrultup yürüyemedim psikolojik olarak da çok yıprandım ve korkuyorum daha yaşın küçük bekleyelim derse diye.Ben istediğim takdirde birazda yukarıda yazdığım özel durumları anlatsam ameliyat eder mi beni doktor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalmanr+ -- 6 Mart 2014; 1:23:33 >
  • Bu gün bende heyete gireceğim sonuç ne olacak bakalım .. Ultrason sonucunda sert dokuya rastlanılmadığı yazıyordu fakat kafamı karıştıran hormon sonuçları
    testeron normal sınırlar içerisinde ama östrjen olması gerekenden fazla umarım hormon tedeavisi önermezler
    Hepinize geçmiş olsun bu arada
  • Daha önce olan arkadaşlara sorum olacak benim jinekomasti minimal liposuction yapma ihtimallieri çok yüksek devlet hastanesinde para alınıyormu liposuctiona
  • bu ameliyatı bende olmayı düşünüyorum. psikolojim üzerinde çok kötü bir etkisi var zira artık denize veya havuza gitmeye utanır oldum. Ben bu ameliyatı sdü araştırma ve uygulama hastanesinde olmayı düşünüyorum. Babam devlet memurluğundan emekli emekli sandığı parayı karşılar mı? 19 yaşındayım ve 1 senedir ne büyüme var ne de küçülme. fakat sağ bölgem daha büyük bir sıkıntı olur mu? 175 ve 75 kiloyum. daha önce bu ameliyatı olan arkadaşlar yardımcı olursa çok seviirim
  • Babblebabble kullanıcısına yanıt
    1 mayıs günü Jinekomasti ameliyatı olacağım (göğüslerim fazlaca büyük) bir şeyler sormak akıl danışmak istiyorum.Ameliyatım kesilerek olacak .Doktorum daire şeklinde komple meme çevresini çıkarıp içini öyle temizleyeceğini söyledi.İnternette araştırdım daha önce bu şekilde olan bir jinekomasti ameliyatına rastlamadım. Bilgi sahibi olan arkadaşlardan ve sizden yorum bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
  • nasıl anladınız jinekomastiyi ? yarın genel cerrahi ile randevum var sorimmi ben de var mı diye
  • benim ki ileri derece.Siz de bir sorun fotoğraf yüklemeyi becerebilirsem gösterebilirim size . Deri fazlalığı ve sarkma var .

http://hizliresim.com/b8D2lj
  • quote:

Orijinalden alıntı: designear94

benim ki ileri derece.Siz de bir sorun fotoğraf yüklemeyi becerebilirsem gösterebilirim size . Deri fazlalığı ve sarkma var .

http://hizliresim.com/b8D2lj

ameliyat olmadı mı

• perşembe günü olacağım inşallah . Boyum 1.82 kilom 83 ama gördüğünüz gibi hal ortada umarım kurtulabilirim bu durumdan
  • arkadaslar bende oldum 3 gun once ve cok iyi gecti benimki grade 1 di.beklemeyin ve olun korkulacak bisey yok ameliyattan 2 saat sonra taburcu oldum ,doktorumdan bu arada cok memnun kaldim,kisacasi beklemeyin olun

• İzmirde olan varmı bu ameliyatı ücret ödemeden acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: designear94

perşembe günü olacağım inşallah . Boyum 1.82 kilom 83 ama gördüğünüz gibi hal ortada umarım kurtulabilirim bu durumdan

Son durum nedir fotoğraf çektinmi ?
  • Arkadaşlar muhtemelen bende de var istanbulda nerede teste girebilirim ve ameliyat olabilirim bilgili biri söyleyebilir mi ve hangi bölüme gitmem gerek endokronoloji mi yoksa genel cerrahi mi
  • Arkadaşlar ben 1.88 boyunda 142 kiloydum. Ortaokul dönemlerinden beride hep diğer çocuklara göre daha kiloluydum. Geçtiğimiz 3 ayda 35 kilo verdim ama göğüsler hala yeterince küçülmedi gibi geliyor. Şu an 107 kiloyum hala 17-18'lik bir fazlam var. Kiloları tamamen verip kas yapmaya başlasam düzelir mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: head

Arkadaşlar muhtemelen bende de var istanbulda nerede teste girebilirim ve ameliyat olabilirim bilgili biri söyleyebilir mi ve hangi bölüme gitmem gerek endokronoloji mi yoksa genel cerrahi mi

Plastik cerrahine gideceksin
  • Istanbul'da full operasyon için 3 bin TL fiyat aldım. Güncel fiyatlar hakkında bilgisi olan var mı? Tüm masraflar dahilmiş. Sizce iyi mi?

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.