Şimdi Ara

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
4.139
Cevap
141
Favori
930.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

100 sinav diye program var onu uygula arat googledan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana 100 şınav bulup linkini atarmısın dambıl setim falanda yok
  • dambıl set sipariş ettim 26 kg
    ne yapayım dambıl setle bana birkaç program ismi falan söyle onları uyguluyayım
  • Arkadaşlar lütfen banada bi akıl verin maddi durumum sıfır aşırı kilo alıyorum 1.86 boy (yada 1.89 tam bilmiyorum)116 kilo meme desen var yanlar ve göbek aldı başını gidiyo.Ailemi bu duruma razı edemiyorum yaz günü polarla geziyorum memelerim görünmesin diye
    zayıfalamayı denedim biraz zayıflar gibi oldum daha sora dahada kilo aldım intiharın eşiğindeyim göğüslerimle dalga geçiliyor sokağa çıkamıyorum işe başlıyorum katil olma derecesine geliyorum söyleyin nedir bunun ücretsiz bi yolu varmı artık son sabır damlalarını yaşıyorum evlatlık muamelesi görüyorum resmen annem babam benden utanıyor bıktım artık :/

• nitro_zxx N kullanıcısına yanıt
    Kendine iş bul çalış ve biriktirdiğin para ile ameliyat ol. Ameliyat olmadan tamamen geçirmen imkansız. Son 2-3 yıldır sorun ediyordum ben de. En sonunda bıktım 16 Temmuz'da 2700 TL'ye cerrahi operasyon + liposuction olacağım
  • arkadaşlar sizin sayenizde bende foruma üye oldum öncelikle burda paylaşım yapan arkadaşlara teşekkürler yapılan olumlu yorumlar sayesinde bende ameliyaa karar verdim ve 12 gün önce oldum sgk hastanesinde yapılıyo olmasına rağmen kısıtlı vaktimden dolayı gün beklememek için özelde 12 gün önce oldum ve gerçekten meme boyutum baya büyüktü 28 yaşında 1.77 boyunda 110 kiloyum ama ergenlik döneminden bu yana aynı sorunla sıkıntılıyım yani kilom 85 ikende aynı sorunu yaşıyordum 2 yıl önce 95 kilo iken ameliyata karar verdim gittiğim doktor 10 kilo verirsen daha güzel olur dedi ve ameliyattan beni vazgeçirdi kilo verme yerine aksine aldım ve artık kesin olarak karar vererek alibeyköy haliç hastanesinde ameliyat oldum doktorum genel cerrah ahmet ceylan tavsiye ederim sonuçtan çok menmunum 5 gün diren takılı kaldı ve 5 günde sargı toplam 10 gün sonra sonuç gerçekten çok iyi ve korse kullanıyorum sıkıntısı olan tüm arkadaşlara tavsiye ederim 1800 lira civarında ücret istiyolar ama pazarlıkla bu fiyatı daha ekonomik seviyeye düşürme imkanınız var ben öyle yaptım olumsuz yorumlara aldanmayın doktorunuzu iyi seçin ve bu derdinizden kurtulun ve son olarak 18 yaşından küçük arkadaşların ameliyatta acele etmemesi gerekir durum hormonel olabilir ama bi doktora görünmenizde fayda var şimdiden hepinize geçmiş olsun ve paylaşılan bilgiler için tekrar teşekkürler

• beyler atletimi çıkardım ve olanları yazıyorum size ameliyattan sonra kayıplara karışanlardan değilim. ameliyat olduktan sonra bir sıvı akıyor korse giydiriyolar zaten kan değil o sıvı pembe bi sıvı 1 hafta kalıyor atlet yıkanamıyosun ama ben saçımı bel altımı yıkadım hasta olsanız felan bişey olmaz ben baya nazladım kendimi ama gereksiz atleti çıkardılar dün hatta 6.gün çıkardılar normalde 7.gün çıkarıyolar ama fark etmiyor atleti çıkarırken hiç bişey hissetmedim bazıları organların nefes alıyor felan demiş alakası yok her neyse hiç acımadı hatta eve geldim ertesi gün banyo bile yaptım hiç acımıyor fakat 1 ay kullan dedi bu süre içinde denize havuza girebilirsin boks bile yapabilrisn dedi dikişler var ama o alınmayacak kendisi kaybolucak hiç acıma yok şuan rahatım atleti çıkarıp denize girip tekrar atleti giyebiliyorsunuz internetteki yazıları okuyunca çok korktum boşuna kendimi stres etmişim resmen

• s4l1henes21 S kullanıcısına yanıt
    Hocam göbeği tamamen erit ve daha sonra göğüs kası yapmaya başla şınav çekerek.Hayla memelerinde kadınsı bir görüntü olursa doktora gitmelisin.
  • nitro_zxx N kullanıcısına yanıt
    En yakın hastanenin beslenme ve diyetetik bölümüne başvurabilirsin.Onlar sana ne yapman gerekeceğini söyleyecektir.Hem devlet hastanesine başvurursan hiç bir ücret ödemezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: monsterdiaz

beyler atletimi çıkardım ve olanları yazıyorum size ameliyattan sonra kayıplara karışanlardan değilim. ameliyat olduktan sonra bir sıvı akıyor korse giydiriyolar zaten kan değil o sıvı pembe bi sıvı 1 hafta kalıyor atlet yıkanamıyosun ama ben saçımı bel altımı yıkadım hasta olsanız felan bişey olmaz ben baya nazladım kendimi ama gereksiz atleti çıkardılar dün hatta 6.gün çıkardılar normalde 7.gün çıkarıyolar ama fark etmiyor atleti çıkarırken hiç bişey hissetmedim bazıları organların nefes alıyor felan demiş alakası yok her neyse hiç acımadı hatta eve geldim ertesi gün banyo bile yaptım hiç acımıyor fakat 1 ay kullan dedi bu süre içinde denize havuza girebilirsin boks bile yapabilrisn dedi dikişler var ama o alınmayacak kendisi kaybolucak hiç acıma yok şuan rahatım atleti çıkarıp denize girip tekrar atleti giyebiliyorsunuz internetteki yazıları okuyunca çok korktum boşuna kendimi stres etmişim resmen

kaç kg dınız ameliyat olurken? hangi yönetem ile ameliyat oldunuz acaba?
    hangi hastane ve kaç tl ye ameliyat oldunuz :)
    teşekkürler.

• s4l1henes21 kardeşim öncelikle fotoğrafına göz attım ben bu hastalığı 2 yıldır araştıran bir insanım seninki spor salonuna gidilerek rahatlıkla yok edilebilir hiç bir şüphen olmasın t shirt giydiğinde falan zaten fazla belirginlik yaratmaz buda fazla takmana neden olmaz.
  • beyler 01.07.2014 tarihinde jinekomasti ameliyatı oldum yaşım 17 ve sporcu bir kişiliğim yani yağlı bir vicuda sahip değilim anlıyacağınız bu ameliyatı genelde insanlar yağ sarkmasından oluyorlar benim ise hiç öyle bir sorunum yoktu fakat göğüs ucu şişliğim vardı ve buda bütün sosyal yaşantımı etkilemeye başlamıştı yazın 30 derecede polarla geziyordum bu hastalığı yaşayanlar bilir çok acı bir durum bende sizin gibi internette forumlarda yağlanmadandır falan gibi yorumlar okudum ve fitnese başladım 1 yıldır da gidiyorum fakat vicudum kaslı bir görüntü oluştu göğüslerim falan kaslandı falan fakat ucundaki şişlik devam etti o zaman anladım ki yağdan dolayı bir durum yok ortada ve tekrardan başladım araştırmaya ve benimkisi gladüler tip jinekomasti yani göğüs dokusunun büyümesinden kaynaklanan jinekomasti yanii gerçek jinekomasti ve ameliyattan 2 hafta önce abimi kafaladım ve plastik cerraha gittik benden kan tahlili ve ulturason istediler ve sonuçlarda jinekomasti çıktı ben ameliyat olmayı kafaya koymuştum zaten doktordo jinekomasti deyince iyice cesaretlendim ve ameliyat olmak için doktordan önümüzdeki hafta için gün aldım ve şuan ameliyatı olalı 4 gün oluyor ameliyatımda hem liposakşın hemde göğüs altında kesi yapılarak göğüs dokusu çıkarıldı(iki göğüsümdende) ameliyattan sonra doktor falan direk korseyi giydirmişler göğüsümü açık henüz görmedim fakat pazartesi kontrole çağırdı o gün büyük ihtimalle azda olsa sonuçu görmüş olurum. anlıyacağınız bu tehşisi doktordan başkası koyamaz ailenizden birini ikna edip gidin ve gerçekle yüzleşin fakat devlete gitmeyin çünki 2 3 ay sonraya randevu verebiliyorlar özele gidin bir kere gidin ama rahatlayın şimdilik bu kadar fakat bu forumda ameliyat sonrası sürecimi sizlerle paylaşacağım arkadaşlar hemde bilgilenmiş olursunuz

bu arada bir görsel ekledim oda çıkarsa yorumda ordaki göğüs ucu gibi benim göğüsümde fakat herhangi bir yağlanma söz konusu değil kaslı ve sadece ucu fotoğraftaki kişinin ki gibi şiş yağla alakası yok yanihttps://store.donanimhaber.com/0d/1b/72/0d1b72c6f7aca7582cebeb5ed3b384e4.jpg
     JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI

• Arkadaslar bende bu sabah oldum dayanamadim taburcu oldum hastanedeki yataklar kucuk geldi bana :d suan biraz agri var yarin pansumana gidicem bakalim cok merak ediyorum memelerimin yeni halini :D

• istanbul'da bu ameliyatı, daha çok avrupa yakasında, hangi hastanede ücretsiz olarak olabiliriz arkadaşlar? özellikle de avcılar, esenyurt bölgesine yakın bir yerde istiyorum. kanuni sultan süleyman araştırma hastanesinde olan var mı?
  • bu arada özel olarak, esenyurt avrupa hastanesi 3 bin lira fiyat istedi. isteyen doktor, operatör doktor birisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozan CK

istanbul'da bu ameliyatı, daha çok avrupa yakasında, hangi hastanede ücretsiz olarak olabiliriz arkadaşlar? özellikle de avcılar, esenyurt bölgesine yakın bir yerde istiyorum. kanuni sultan süleyman araştırma hastanesinde olan var mı?

avcılar ve esenyurtta devlet yapmıyor. En iyisi kanuni hastanesi.
    Ben 2 hafta önce eyüp devlet hastanesine gittim orada bir bayan var oda yapıyor. her ay 15 gün yapılıyormuş bu ameliyat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: awdasase

quote:

istanbul'da bu ameliyatı, daha çok avrupa yakasında, hangi hastanede ücretsiz olarak olabiliriz arkadaşlar? özellikle de avcılar, esenyurt bölgesine yakın bir yerde istiyorum. kanuni sultan süleyman araştırma hastanesinde olan var mı?

Ben 2 hafta önce eyüp devlet hastanesine gittim orada bir bayan var oda yapıyor. her ay 15 gün yapılıyormuş bu ameliyat.

hocam, kanuni'den şimdi randevu aldım. 10 gün sonraya vardı en erken. bu hastanede bu ameliyatı olan var mı? yani rahatça yapıyorlar mı? zaman önemli değil, ekim'e kadar olayım yeterli de :) merak ettim, teşekkürler şimdiden.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: awdasase

quote:

hocam, kanuni'den şimdi randevu aldım. 10 gün sonraya vardı en erken. bu hastanede bu ameliyatı olan var mı? yani rahatça yapıyorlar mı? zaman önemli değil, ekim'e kadar olayım yeterli de :) merak ettim, teşekkürler şimdiden.

hiç bilmiyorum valla. muayeden sonra gelişmeleri yazar mısın? bende oraya gideceğim.
    teşekkürelr.

• ben 32 yasındayım 17 18 yıldır bu illet var bende ben gaziye gitmiştim ergenlik döneminde jinekomasti teşhisi koydular diyet falan verdiler tabi o zaman bu lipo falan yoktu bu sene denize gittim benimde canım sıkıldı ben icabına baktıracam sıkmayın canınızı dalga gecenlerede kulak asmayın ancak bu işin tedavisine bakın ben bu yüzden kanburum çıktı...
  • 16 Temmuz Çarşamba günü cerrahi müdahale + liposuction operasyonum gerçekleştirildi. Ameliyattan beri hiç çıkarmamak üzere korsem ve bandajım duruyor. Pazartesi doktoruma tekrar muayene olacağım, gelişmeleri detaylıca aktaracağım. Aklınıza takılan her soruyu sorabilirsiniz. İleri süreçleri de tecrübe ederek aktaracağım.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.