Şimdi Ara

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.139
Cevap
141
Favori
930.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fink Ployd

16 Temmuz Çarşamba günü cerrahi müdahale + liposuction operasyonum gerçekleştirildi. Ameliyattan beri hiç çıkarmamak üzere korsem ve bandajım duruyor. Pazartesi doktoruma tekrar muayene olacağım, gelişmeleri detaylıca aktaracağım. Aklınıza takılan her soruyu sorabilirsiniz. İleri süreçleri de tecrübe ederek aktaracağım.

Hangi hastanede ne kadara oldunuz acaba? Foto varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul Boğaziçi Tıp Merkezi'nde pazarlıkla fiyatı 2700 TL'ye indirerek oldum. Şu an korse ve altında bandaj olduğu için ameliyat sonrası görseli paylaşamıyorum. Yani ameliyat sonrasında göğüslerimi hiç görmedim. İlk fırsatta paylaşacağım burada..

• quote:

İstanbul Boğaziçi Tıp Merkezi'nde pazarlıkla fiyatı 2700 TL'ye indirerek oldum. Şu an korse ve altında bandaj olduğu için ameliyat sonrası görseli paylaşamıyorum. Yani ameliyat sonrasında göğüslerimi hiç görmedim. İlk fırsatta paylaşacağım burada..

Teşekkürler bilgiler için. Öncesi sonrası fotoğraf varsa güzel olur aslında bandajları çıkardıktan sonra
  • quote:

İstanbul Boğaziçi Tıp Merkezi'nde pazarlıkla fiyatı 2700 TL'ye indirerek oldum. Şu an korse ve altında bandaj olduğu için ameliyat sonrası görseli paylaşamıyorum. Yani ameliyat sonrasında göğüslerimi hiç görmedim. İlk fırsatta paylaşacağım burada..

Bekliyoruz panpa
  • quote:

16 Temmuz Çarşamba günü cerrahi müdahale + liposuction operasyonum gerçekleştirildi. Ameliyattan beri hiç çıkarmamak üzere korsem ve bandajım duruyor. Pazartesi doktoruma tekrar muayene olacağım, gelişmeleri detaylıca aktaracağım. Aklınıza takılan her soruyu sorabilirsiniz. İleri süreçleri de tecrübe ederek aktaracağım.

geçmiş olsun.
    kaç kg'dınız, aşırı derecede büyükmüydü sizin gögüsler? lupi yöntemi ilemi oldunuz?
    ameliyattan sonra göğüs çevresinin tekrar yağ toplama durumu varmıymış, yoksa bir sefer ameliyat olup ömür boyu sefasınımı çekiyormuşsunuz

• Bugün gittim bandajı sadece pansuman için açtı doktor. Sol göğsümün kenarında çok az iltihap var. Bir de operasyon bölgesinde hissizlik var, tam hissedemiyorum. Tekrardan antibiyotik yazdı ve sargımı yeniledi. Cumartesi günü bir kez daha gideceğim. Şimdilik bu yüzden görsel veremiyorum.

Bende aşırı yoktu ama rahatsız oluyordum yine de. Boyum 168 kilom 65, fazla kilo kaynaklı değildi. Bugün meme dokum yumuşak olduğu için uçlarını açmadan aldığını öğrendim ve çok şaşırdım. Gerçekten almayı başarmış ve göğüs uçlarım hiç iz ve yara olmadan dümdüz duruyor. Tekrarlama riski her zaman için varmış, eğer kilo alırsan bu sorun olur. Zamanla yaş ilerledikçe de olabiliyormuş. Bunlar en kötü ihtimallermiş :)

• Geçmiş olsun tekrardan , teşekkürler bilgiler için.
    Cerrahi müdahale yönteminde kesmesi lazım uçlarını açmadan nasıl almış acaba? Sadece liposuction yapmış olmasın?
  • Sağolasın. Aynısını söyledim ben de. Daha öncesinde görüştüğüm doktorlar böyle dedi siz nasıl yaptınız dedim. Çok zorlandım dikiş izi kalmaması için ama başarılı oldu dedi. Liposuction ile parçalamayı başarmış o dokuyu da. Zaten ameliyat 1,5 saatten biraz fazla sürdü. Meme uçlarımı yokladı ve biraz bastırdı göstermek için, gerçekten arkasında top şeklinde olan etten meme dokusu yoktu. Tamamen dümdüz, şaşırmış durumdayım ama işime geldi. Ilk görsel alma fırsatımda paylaşırım, aradaki meme dokusu farkı çok belli oluyor.

• Sevindim senin adına , merakla bekliyorum foto :)
    Bende olmayi düşünüyorum hatta izi dövme ile kapattırırım diyordum belki bendede iz kalmayacak

• Devlet karşılamıyor mu bu tedaviyi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: awdasase

quote:

Orijinalden alıntı: Ozan CK

quote:

quote:

istanbul'da bu ameliyatı, daha çok avrupa yakasında, hangi hastanede ücretsiz olarak olabiliriz arkadaşlar? özellikle de avcılar, esenyurt bölgesine yakın bir yerde istiyorum. kanuni sultan süleyman araştırma hastanesinde olan var mı?

avcılar ve esenyurtta devlet yapmıyor. En iyisi kanuni hastanesi.
    Ben 2 hafta önce eyüp devlet hastanesine gittim orada bir bayan var oda yapıyor. her ay 15 gün yapılıyormuş bu ameliyat.

hocam, kanuni'den şimdi randevu aldım. 10 gün sonraya vardı en erken. bu hastanede bu ameliyatı olan var mı? yani rahatça yapıyorlar mı? zaman önemli değil, ekim'e kadar olayım yeterli de :) merak ettim, teşekkürler şimdiden.

hiç bilmiyorum valla. muayeden sonra gelişmeleri yazar mısın? bende oraya gideceğim.
    teşekkürelr.

2500 lira fiyat çekti doktor bozuntusu. Bir de gülerek ve dalga geçerek diyor ki iki hafta önce gelseydin 1500 du ve herkes bu ameliyatı bekliyormuş 2016 ya dek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratsorizzo -- 22 Temmuz 2014; 16:39:42 >

• Arkadaşlar bunu istanbul'da bir devlet hastanesinde olan kimse yok mu?
  • Cerrahpaşa'dan randevu aldım, yarın gideceğim.
  • Merhaba arkadaşlar. 8. sınıfta jinekomasti demişlerdi bana askeri lisede, o zamanlar ergenlik hastalığı denildi geçildi. Pek de üstünde durulmadı. 19 bitecek şimdi. Son 1 aydır kendime bir program hazırladım kilo veriyorum. 4 kilo kadar verdim, göbek eriyor bu sefer memeler iyice açığa çıktı. Yolda yürürken araba camlarından, apartman camlarından kendime bakmaktan yürüyemiyorum. Delireceğim. Yarın endokrinolojiye gidicem. Gitmeden giden arkadaşlar yardımcı olur, moral verir belki diye buraya yazıyorum. Sabahtan beri 10 sayfa konuyu okudum. Ne yapayım sizce, sporla geçer mi ? Termal korse takıp koşmayı düşünüyorum. Bu lanet şey insanın moralinin, özgüveninin içine ediyor. Herkes bana bakıyor sanki, memelerden nefret etmeye başladım. Lanet olsun

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neselihayalet -- 23 Temmuz 2014; 21:27:47 >

• Bugün Cerrahpaşa'ya gittim, muayne oldum. Bu doktor da aynı şeyi söyledi ama bendeki türü 1. seviyeymiş, çok da şey yapma gibisinden tavır yaptı. ve bana 3000 lira fiyat çıkardılar. Anladığım kadarıyla, 1. seviye olanlar devlette kolay kolay ameliyat olamıyor, doktorların uğraşası yok ve sırf para istiyorlar, hiçbir indirim yok. 1. seviye olup da istanbul'da yaşayan varsa, boş yere hastane dolanmasın derim. Gerçi, ben bağcılar hastanesine gitmedim, en çok orada yapılıyormuş ama o mevzu da karışık. Orada, bunu tek bir doktor yapıyormuş, adı özgür pilancı. ancak internette okuduğum kadarıyla, bağcılar'da da herkese farklı bir şey veriyorlar. Kimisi sadece korse ücreti ödüyor, kimisi ise 1500 lira veriyor, kimisiyse 600 700 le kurtuluyor. Ancak okuduğum kadarıyla, bağcılarda liposakşını şırınga ile yapıyorlarmış ve bir hastada da jinekomasti tekrar etmiş, ameliyattan sonra. Velhasıl kelam, bunları değerlendirerek bir yerler arayın.

• quote:

Bugün Cerrahpaşa'ya gittim, muayne oldum. Bu doktor da aynı şeyi söyledi ama bendeki türü 1. seviyeymiş, çok da şey yapma gibisinden tavır yaptı. ve bana 3000 lira fiyat çıkardılar. Anladığım kadarıyla, 1. seviye olanlar devlette kolay kolay ameliyat olamıyor, doktorların uğraşası yok ve sırf para istiyorlar, hiçbir indirim yok. 1. seviye olup da istanbul'da yaşayan varsa, boş yere hastane dolanmasın derim. Gerçi, ben bağcılar hastanesine gitmedim, en çok orada yapılıyormuş ama o mevzu da karışık. Orada, bunu tek bir doktor yapıyormuş, adı özgür pilancı. ancak internette okuduğum kadarıyla, bağcılar'da da herkese farklı bir şey veriyorlar. Kimisi sadece korse ücreti ödüyor, kimisi ise 1500 lira veriyor, kimisiyse 600 700 le kurtuluyor. Ancak okuduğum kadarıyla, bağcılarda liposakşını şırınga ile yapıyorlarmış ve bir hastada da jinekomasti tekrar etmiş, ameliyattan sonra. Velhasıl kelam, bunları değerlendirerek bir yerler arayın.

geçmiş olsun. bu nasıl devlet hastanesi ücretsiz olması lazım ameliyatın.
    birde kanuni sultan süleyman hastanesine gidip randevu ol istersen. bayram sonrası ben gideceğim bakalım neler diyecek.
    tek korkum ameliyattan sonra aynı sorunun tekrar etmesi..
    tıp buna bir çare bulmalı, sorun tekrar etmemeli

• Bu devlet hastaneleri neye göre adam seçiyor anlamıyorum..
    Geçen sene ücretsiz olacaktım Ankara Hacettepe hastanesinde tatil ayağına olmadım , tatilden geldikten sonra bana resmi bir belge gösterdiler , " plastik cerrahide ki tüm operasyonlar ücretli olmuştur " yazıyordu. Bu sene içinde devlet hastanesine ücretsiz olanlar da var ama nasıl iş çözemedim , paraya kıyıp olacağız gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur06

Bu devlet hastaneleri neye göre adam seçiyor anlamıyorum..
    Geçen sene ücretsiz olacaktım Ankara Hacettepe hastanesinde tatil ayağına olmadım , tatilden geldikten sonra bana resmi bir belge gösterdiler , " plastik cerrahide ki tüm operasyonlar ücretli olmuştur " yazıyordu. Bu sene içinde devlet hastanesine ücretsiz olanlar da var ama nasıl iş çözemedim , paraya kıyıp olacağız gibi

boşuna parana kıyma kardeşim. boşu boşunamı sigorta primi ödüyoruz?
    sonuçta estetik grubuna girsede sağlımızı daha iyi hale getirmek için bu ameliyatı oluyoruz. bu sene ve geçen ücretsiz olanlar var.
    ben geçen ay eyup devlet hastanesinde muayene oldum doktora sordum ücretlimi diye, %50 sini veriyorsunuz dedi, sonra da tam emin değilim ne kadar verildiğine dair birşeyler saçmaladı işte.

hacettepe üni hastanesi oldugu için vakıfa bağlı ya o yüzden para istemiş olabilirler. Dışkapı sgk ve diğer büyük hastaneleri dene istersen.
    bayramdan sonra farklı bir hastaneden randevu aldım bakalım orası ne diyecek..

• quote:

boşuna parana kıyma kardeşim. boşu boşunamı sigorta primi ödüyoruz?
    sonuçta estetik grubuna girsede sağlımızı daha iyi hale getirmek için bu ameliyatı oluyoruz. bu sene ve geçen ücretsiz olanlar var.
    ben geçen ay eyup devlet hastanesinde muayene oldum doktora sordum ücretlimi diye, %50 sini veriyorsunuz dedi, sonra da tam emin değilim ne kadar verildiğine dair birşeyler saçmaladı işte.

hacettepe üni hastanesi oldugu için vakıfa bağlı ya o yüzden para istemiş olabilirler. Dışkapı sgk ve diğer büyük hastaneleri dene istersen.
    bayramdan sonra farklı bir hastaneden randevu aldım bakalım orası ne diyecek..

Bende istemem para vermeyi ama yapmıyorlarsa napacaksın kavgamı edeceksin :)
    Dışkapıya gittim orası Hacettepeden daha fazla ücret istedi :) Zaten dışkapı direk fotoğrafları çekti akşam komisyona soracagız dedi , sonra aradılar komisyon kararına göre sizin ameliyatınızı sgk karşılamıyor.. Ordada adamın olacak , bu işler böyle malesef ülkemizde..
    Ankarada varsa ücretsiz yapan bir devlet hastanesi bildiginiz gidebilirim

• Vallahi ilginçmiş. Demekki sgk primlerini boşuna ödüyoruz biz bunca senedir.
    Herşey lükse, estetiğe giriyormuş devletin gözünde.
    Adam işitme cihazı alır, devlet aksesuar diye 5000 Tl lik cihazsın 350 tl sini karşılar, gözlük alır yine aynı şekilde olur..
    Ankaralı olsam yardımcı olurdum, araştırırım yine haberim olursa bilgi veririm sana.
    geçmiş olsun
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.