Şimdi Ara

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.142
Cevap
141
Favori
931.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: awdasase

beyler, devlet sgk kapsamında yapmıyor mu şu illeti? yokmu ücretsiz olabilen.
    psikolojim etkilendi anasını satayım.
    maddi durumum çok iyi olsa gidip olacağım asgari ücretli çalışanız..
    yokmu bilgisi olan?

özel hastaneler biraz pahalıda devlet hastanesinde sorduğumda 1600 lira demişlerdi.Taksitle falan olabilirsiniz belki.Ya jinekomasti seviyeniz çok ileriyse bi kurul karşışına mı ne çıkıyormuşsunuz galiba hepsi onay verirse öyle ücretsiz oluyormuşsunuz.Ama çok ileri düzey olması gerekiyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fink Ployd

Senin işlemler ve sürecin bayağı sorunlu ve sıkıntılı geçmiş hocam acil şifalar. Umarım istediğin gibi olur. Bende sadece korse var bandaj şeklinde onu takıyorum. Bir gün güneş altında koşturmak zorunda kaldım SSK'dan ödeme alabilmek için o gu hemen pişik başladı korse altlarında :) bu haftasonu korse çıkacak sanırım

evet hocam antalyaya gelip gitmek çok sıkıntı yarttı işte dikişlerde patlayınca bir taraf erken alındı falan zamanlama çok kötü oldu.Şu soldaki şişlik inse sağ tarafla aynı olsa sıkıntım kalmayacak bakalım 10 gün beklicez sağolun sizede geçmiş olsun bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Illusive Man

quote:

Orijinalden alıntı: Fink Ployd

Senin işlemler ve sürecin bayağı sorunlu ve sıkıntılı geçmiş hocam acil şifalar. Umarım istediğin gibi olur. Bende sadece korse var bandaj şeklinde onu takıyorum. Bir gün güneş altında koşturmak zorunda kaldım SSK'dan ödeme alabilmek için o gu hemen pişik başladı korse altlarında :) bu haftasonu korse çıkacak sanırım

evet hocam antalyaya gelip gitmek çok sıkıntı yarttı işte dikişlerde patlayınca bir taraf erken alındı falan zamanlama çok kötü oldu.Şu soldaki şişlik inse sağ tarafla aynı olsa sıkıntım kalmayacak bakalım 10 gün beklicez sağolun sizede geçmiş olsun bu arada.

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar bende yıllarca bu sıkıntıyı çektim. Bir sürü doktor gezdim bu sıkıntısı olan arkadaşlara yardımcı olmak için paylaşıyorum..
    çapa ve şişli etfal devlet hastanelerine muayene oldum sizi hiç takmıyorlar oradan oraya geziyorsunuz bir sürü uğraş bir sürü tahlil yaptırmanız gerekiyor ve iki hastaneden 1500tl para istiyor ve liposuction yapacaklarını söylüyorlar. 10 sene spor yaptım güzel bir vücuda sahiptim ve o zamanlarda da bu sıkıntım vardı oyüzden güvenemedim iki hastaneye mamografi bile çektirdim ordada sadece yağ olduğunu söylediler ama ben orda meme dokusu olduğuna emindim... lipo ile ameliyat olduğumda eğer geçmezse ne olacak sorusunu sorduğumda tekrar ameliyat yapacaklarını söylediler ve tekrar ücret alacaklarını... bende vazgeçtim en sonunda özel kliniği olan iyi bir hekim buldum sıra beklemeden ordan oraya sürüklenmeden kendisi bütün kafama takılan soruları cevapladı ve lipo ile ameliyat oldum ilk başlarda çok güzeldi fakat 1 ay sonunda meme ucundaki şişlikler belirmeye başladı yani o korktuğum olay başıma geldi kontrollerde bunu dile getirdim ve sağ olsun doktorum çok ilgilendi beni her zaman rahatlattı 6 ay sonunda sonuç güzeldi fakat biraz dahi olsa şişlik vardı ve beni rahatsız ediyordu hemen aynı gün ücretsiz bir şekilde göğüs altından kesi yapılarak kalan dokuyu da aldı çok memnunum keşke hiç devletle uğraşmasaydım diyorum...bu sıkıntıyı çeken arkadaşlar bir gün bile beklemesinler ben 3 ayrı ameliyat geçirdim kolumdan burnumdan vs en rahatı jinekomasti ameliyatıydı düşünmeden gidin ameliyatı olun gerekirse ikinciyi olun ama bundan kurtulun...

Spor yaptığım dönemde göğüs uçlarımda şişlik beni hep rahatsız ediyordu...
     JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI
    Sporu bıraktıktan sonraki halim yağlanınca iyice belirginleşti...
    lipo ameliyatından sonraki 3. gün 1500ml yağ çıktı....
    lipo ameliyatından 3 ay sonra göğüs ucarı yine rahatsız etmeye başladı...
    ve 2. ameliyat yapılan sonrası çıkan dokular....
    bu sorunu yaşıyorsanız hiç durmayın ameliyat olun... umarım yardımcı olabilmişimdir....

• quote:

Orijinalden alıntı: firebolt91

Merhaba arkadaşlar bende yıllarca bu sıkıntıyı çektim. Bir sürü doktor gezdim bu sıkıntısı olan arkadaşlara yardımcı olmak için paylaşıyorum..
    çapa ve şişli etfal devlet hastanelerine muayene oldum sizi hiç takmıyorlar oradan oraya geziyorsunuz bir sürü uğraş bir sürü tahlil yaptırmanız gerekiyor ve iki hastaneden 1500tl para istiyor ve liposuction yapacaklarını söylüyorlar. 10 sene spor yaptım güzel bir vücuda sahiptim ve o zamanlarda da bu sıkıntım vardı oyüzden güvenemedim iki hastaneye mamografi bile çektirdim ordada sadece yağ olduğunu söylediler ama ben orda meme dokusu olduğuna emindim... lipo ile ameliyat olduğumda eğer geçmezse ne olacak sorusunu sorduğumda tekrar ameliyat yapacaklarını söylediler ve tekrar ücret alacaklarını... bende vazgeçtim en sonunda özel kliniği olan iyi bir hekim buldum sıra beklemeden ordan oraya sürüklenmeden kendisi bütün kafama takılan soruları cevapladı ve lipo ile ameliyat oldum ilk başlarda çok güzeldi fakat 1 ay sonunda meme ucundaki şişlikler belirmeye başladı yani o korktuğum olay başıma geldi kontrollerde bunu dile getirdim ve sağ olsun doktorum çok ilgilendi beni her zaman rahatlattı 6 ay sonunda sonuç güzeldi fakat biraz dahi olsa şişlik vardı ve beni rahatsız ediyordu hemen aynı gün ücretsiz bir şekilde göğüs altından kesi yapılarak kalan dokuyu da aldı çok memnunum keşke hiç devletle uğraşmasaydım diyorum...bu sıkıntıyı çeken arkadaşlar bir gün bile beklemesinler ben 3 ayrı ameliyat geçirdim kolumdan burnumdan vs en rahatı jinekomasti ameliyatıydı düşünmeden gidin ameliyatı olun gerekirse ikinciyi olun ama bundan kurtulun...

Spor yaptığım dönemde göğüs uçlarımda şişlik beni hep rahatsız ediyordu...
    Sporu bıraktıktan sonraki halim yağlanınca iyice belirginleşti...
    lipo ameliyatından sonraki 3. gün 1500ml yağ çıktı....
    lipo ameliyatından 3 ay sonra göğüs ucarı yine rahatsız etmeye başladı...
    ve 2. ameliyat yapılan sonrası çıkan dokular....
    bu sorunu yaşıyorsanız hiç durmayın ameliyat olun... umarım yardımcı olabilmişimdir....

Alıntıları Göster
    ameliyat olan arkadaşlar, istanbulda önerebileceğiniz özel hastaneler nereleri. ekonomik olması tercihimdir. tek göğüsten olmam gerek.

• Değerli Arkadaşlar, bir saglik çalışanı ve jinekomasti ameliyatı olan birey olarak herkese şiddetle öneriyorum ameliyatı. SGK estetik kaygı ile yapılırsa ameliyat giderini karşılamıyor fakat fonksiyonel bir operasyon olduğuna dair kurul kararı ile ücretsiz ameliyat olabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperenxxx

Değerli Arkadaşlar, bir saglik çalışanı ve jinekomasti ameliyatı olan birey olarak herkese şiddetle öneriyorum ameliyatı. SGK estetik kaygı ile yapılırsa ameliyat giderini karşılamıyor fakat fonksiyonel bir operasyon olduğuna dair kurul kararı ile ücretsiz ameliyat olabilirsiniz.

nasıl alacağız o kurul raporunu? devlet hastanesine gitsek plastik cerrahi doktoruna ne diyeceğizde kuruldan ücretsiz ameliyat olabilir raporu alacağız? akıl verseniz
  • quote:

Değerli Arkadaşlar, bir saglik çalışanı ve jinekomasti ameliyatı olan birey olarak herkese şiddetle öneriyorum ameliyatı. SGK estetik kaygı ile yapılırsa ameliyat giderini karşılamıyor fakat fonksiyonel bir operasyon olduğuna dair kurul kararı ile ücretsiz ameliyat olabilirsiniz.

Önemli olan o raporu alabilmek :) Yakın zamanda bu raporun verildiği biri varmı acaba?
  • Kurul Raporundan doktorların karşısına çıkıp denek gibi oy kullandiklari anlaşılmasın değerli arkadaşlar. Buna önce sizi opere edecek hekim karar verecek. Daha sonra kendisinin imzalayacağı kararı bir kaç doktora ve en son bashekime imzalattirinca kurul raporu işi bitmiş oluyor. On dakikanizi almaz yani. Ama.tekrar soyluyorum önemli olan bu operasyonun estetik bir operasyon değil,fonksiyonel bir operasyon olduğuna dair sizi ameliyat edecek plastik cerrahin karar vermesidir. Şimdiden çok geçmişler olsun....

• quote:

Kurul Raporundan doktorların karşısına çıkıp denek gibi oy kullandiklari anlaşılmasın değerli arkadaşlar. Buna önce sizi opere edecek hekim karar verecek. Daha sonra kendisinin imzalayacağı kararı bir kaç doktora ve en son bashekime imzalattirinca kurul raporu işi bitmiş oluyor. On dakikanizi almaz yani. Ama.tekrar soyluyorum önemli olan bu operasyonun estetik bir operasyon değil,fonksiyonel bir operasyon olduğuna dair sizi ameliyat edecek plastik cerrahin karar vermesidir. Şimdiden çok geçmişler olsun....
    Fotoğraf atsam buradaki ameliyat olanlar falan anlarmısınız bende jinekomasti olup olmadığını ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freed0mm

Teşekkürler ben umudu kestim gerçi :) parada hazır ama yeni bir işe girdim 2 aydır çalışıyorum , söylesem izin verirler ama nasıl söyleyeceğim diye düşünüyorum :)
    Arkadaşlar ameliyattan sonra benim meme ucum içine çöktü bu sorunu yaşıyan varmı düzelirmi ilerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apostel

Arkadaşlar ameliyattan sonra benim meme ucum içine çöktü bu sorunu yaşıyan varmı düzelirmi ilerde

Alıntıları Göster
    şişli etfalde bu ameliyatı olan var mı?
    p.tesi günü randevum var bakalım ne diyecek?
  • quote:

şişli etfalde bu ameliyatı olan var mı?
    p.tesi günü randevum var bakalım ne diyecek?

Alıntıları Göster
    bugun muayene oldum, doktor diyor ki estetiğe girdiği için sgk karşılamıyor. şişli etfal 1798 TL ye yapıyormuş ameliyatı.
    bugun kan verdim tahlil yapılacak, 2 hafta sonra meme filmi çekilecekmiş filmde herşey net gözükür dedi doktor.
    Dedim doktora estetik gibi düşünmeyin fonksiyonel birşey olarak ele alın dedim ama nafile parasız yapmıyor sgk, boşuna prim ödüyoruz desene dedim doktora, dudaklarımızı veya mememizi büyütüp millete gösteriş yapmıyacağız psikolojik olarak yıprandım dedim ama nafile sgk parasız yapmıyor bu ameliyatı.
    devlete o kadar vereceğime 200 daha verip özelde ameliyat olurum daha iyi valla.
    sgk da durum budur arkadaşlar.

• quote:

Vallahi ilginçmiş. Demekki sgk primlerini boşuna ödüyoruz biz bunca senedir.
    Herşey lükse, estetiğe giriyormuş devletin gözünde.
    Adam işitme cihazı alır, devlet aksesuar diye 5000 Tl lik cihazsın 350 tl sini karşılar, gözlük alır yine aynı şekilde olur..
    Ankaralı olsam yardımcı olurdum, araştırırım yine haberim olursa bilgi veririm sana.
    geçmiş olsun
    boyum 1.80 kliom 98 göbek yanlar ve meme şişkin meme başım yumuşak sertlikyok kilo verince memelerim iner mi ? yada böyle bir durumda olup kilo verince geçen oldu mu ?
  • Bu konu hakkında sayfa acmistm ama birde burda yaziyim . Tiefdunklen kardeşim bende Jinekomasti oldum cevremden konuştuklarında da ayni sorunu duydum ama bir sure sonra toparliyor sen canini sıkma :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: schewieez

Bu konu hakkında sayfa acmistm ama birde burda yaziyim . Tiefdunklen kardeşim bende Jinekomasti oldum cevremden konuştuklarında da ayni sorunu duydum ama bir sure sonra toparliyor sen canini sıkma :-)
    Arkadaşlar zaten bahseden arkadaşlar olmuş ama jinekomasti ikiye ayrılıyor bu 2 maddeyi iyice okumanızı tavsiye ederim

1-Yalancı Jinekomasti: Göğüs içerisinde meme dokusu yoktur memedeki büyüklüğün tek sebebi yağ dokusundan kaynaklıdır. Düzenli spor ve diyetle güzel sonuçlar elde edilebilir. Ya da lipo yöntemi ile yağ alımı gerçekleştirilir. Devlet bu ameliyat masrafını karşılamaz. Ameliyattan sonra kendinize dikkat etmezseniz (spor ve diyet) tekrar ortaya çıkma olasılığı fazladır.

2-Gerçek Jinekomasti: Göğüs ucunda belirgin bir dışa çıkıklık vardır bunun sebebi de meme dokusundan kaynaklanır. Spor ve diyet hiç bir işe yaramaz tek çare ameliyattır. Devlet ameliyat masraflarını karşılar heyetten onaylı belge olduktan sonra tabi. Korse ve çeşitli masraflar ile 300-400 tl arası cebinizden çıkabilir. Ameliyat esnasında meme başından kesik açılır ve meme dokusu alınır. Doktor gerek duyarsa bu işlemden önce lipo uygular tabi plastik ve estetik cerrahı tarafından ameliyat oluyorsanız. Genel cerrahlar sadece meme dokusunu alır ve kapatır haberiniz olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: kaanbaba95

Arkadaşlar zaten bahseden arkadaşlar olmuş ama jinekomasti ikiye ayrılıyor bu 2 maddeyi iyice okumanızı tavsiye ederim

1-Yalancı Jinekomasti: Göğüs içerisinde meme dokusu yoktur memedeki büyüklüğün tek sebebi yağ dokusundan kaynaklıdır. Düzenli spor ve diyetle güzel sonuçlar elde edilebilir. Ya da lipo yöntemi ile yağ alımı gerçekleştirilir. Devlet bu ameliyat masrafını karşılamaz. Ameliyattan sonra kendinize dikkat etmezseniz (spor ve diyet) tekrar ortaya çıkma olasılığı fazladır.

2-Gerçek Jinekomasti: Göğüs ucunda belirgin bir dışa çıkıklık vardır bunun sebebi de meme dokusundan kaynaklanır. Spor ve diyet hiç bir işe yaramaz tek çare ameliyattır. Devlet ameliyat masraflarını karşılar heyetten onaylı belge olduktan sonra tabi. Korse ve çeşitli masraflar ile 300-400 tl arası cebinizden çıkabilir. Ameliyat esnasında meme başından kesik açılır ve meme dokusu alınır. Doktor gerek duyarsa bu işlemden önce lipo uygular tabi plastik ve estetik cerrahı tarafından ameliyat oluyorsanız. Genel cerrahlar sadece meme dokusunu alır ve kapatır haberiniz olsun

Hocam ben geçen sene 83-84 kilo civarıyken randevu alıp doktora gittim ve bana biraz kilo ver birde ergenlikten çıkmışsın bu zamanlarda görülür dedi, aslında başından attı anlayacağın. Ben geçen seneden o zamandan beri yaklaşık 9 aydır falan 12 kilo verdim 72 kiloya kadar düştüm. Pazartesi günü için de Esenyurt Devlet Hastanesinden randevu aldım. Daha çok sağ göğsümde sorun var çok belli oluyor o kadar kilo vermeme rağmen geçmedi anlayacağın.

Şimdi benim korkum yine bu adamlar başlarından savmak için saçma sapan şeyler söylemesinler? Avcılar'a gitmiştim önceden adam attı başından bildiğin. Buradan da sonuç çıkmazsa özele giderim artık yemin ederim bıktım ya tişört bile giyemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: metalmanr+

quote:

Hocam ben geçen sene 83-84 kilo civarıyken randevu alıp doktora gittim ve bana biraz kilo ver birde ergenlikten çıkmışsın bu zamanlarda görülür dedi, aslında başından attı anlayacağın. Ben geçen seneden o zamandan beri yaklaşık 9 aydır falan 12 kilo verdim 72 kiloya kadar düştüm. Pazartesi günü için de Esenyurt Devlet Hastanesinden randevu aldım. Daha çok sağ göğsümde sorun var çok belli oluyor o kadar kilo vermeme rağmen geçmedi anlayacağın.

Şimdi benim korkum yine bu adamlar başlarından savmak için saçma sapan şeyler söylemesinler? Avcılar'a gitmiştim önceden adam attı başından bildiğin. Buradan da sonuç çıkmazsa özele giderim artık yemin ederim bıktım ya tişört bile giyemiyorum.

Alıntıları Göster
    Bende varmı konuma bir baksanız?

http://forum.donanimhaber.com/m_96080843/f_//tm.htm#96112464

• quote:

Orijinalden alıntı: PoseDn

Bende varmı konuma bir baksanız?

http://forum.donanimhaber.com/m_96080843/f_//tm.htm#96112464

Alıntıları Göster
    Hocam fotoğraflarına baktım ve bana sorarsan meme ucunda meme dokusu var yani jenekomasti olabilir doktora gitmende fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.kaanalper -- 31 Ağustos 2014; 11:26:45 >
  • quote:

quote:

Şimdi hocam ergenlik döneminde çoğu erkekte olur bu durum hafifte olsa. Bunun sebebi de hormonlardaki dengesizliklerden kaynaklanır doktorun bu sebeplerden geçer diyip göndermiş olabilir. Doktora gideceksen endokronoloji bölümüne gitmeni tavsiye ederim durumu anlayırsan doktora kan tahlili ile hormon değerlerine bakılacak yaşın 18 den küçükse ve boy uzaman devam ediyorsa düzelme ihtimali az da olsa var.

• quote:

Orijinalden alıntı: A.kaanalper

quote:

quote:

Şimdi hocam ergenlik döneminde çoğu erkekte olur bu durum hafifte olsa. Bunun sebebi de hormonlardaki dengesizliklerden kaynaklanır doktorun bu sebeplerden geçer diyip göndermiş olabilir. Doktora gideceksen endokronoloji bölümüne gitmeni tavsiye ederim durumu anlayırsan doktora kan tahlili ile hormon değerlerine bakılacak yaşın 18 den küçükse ve boy uzaman devam ediyorsa düzelme ihtimali az da olsa var.

Alıntıları Göster
    Ameliyat olmazsak noluyor?

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.