Şimdi Ara

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.142
Cevap
141
Favori
931.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kaanbaba95

Hocam fotoğraflarına baktım ve bana sorarsan meme ucunda meme dokusu var yani jenekomasti olabilir doktora gitmende fayda var.

Lipos. ile geçecek düzeydemi acaba.
  • Şimdi lipo işlemi sadece yağ kısmını alır ve sıkılaşma sağlar ama jinekomastinin olayı meme ucudur onu almak gerek tabi önce bir ultrason çektir tam netleşsin. Meme ucundan kurtulmak istiyorsan meme dokusu da alınmalı zaten lipo yapan doktor onu da yapıyor ve işlem çok basit izleyebilirsin internette ameliyat videoları mevcut.
  • Ayrıca arkadaşlar burada çok yanlış doğru olmayan bilgiler mevcut ondan herkesin dediğine inanmayın ve doğruluğundan emin olmadığınız bilgileri paylaşmayın. Hatta bir arkadaş şey yazmış spor yaparak meme ucumu küçültüyorum düzenli yaparsam sonuç elde ederim demiş. Yok öyle bir dünya meme ucu spor esnasında küçülür ve normal hale gelir ama spordan 5 dk sonra eski haline gelir kısacası meme dokusundan ameliyat harici kurtulmak mümkün değildir.
    T-shirt giyerken meme ucunuz gözüküyor ve giyemiyorsanız koli bandını deneyin işe yarayan bir yöntem
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanbaba95

Şimdi lipo işlemi sadece yağ kısmını alır ve sıkılaşma sağlar ama jinekomastinin olayı meme ucudur onu almak gerek tabi önce bir ultrason çektir tam netleşsin. Meme ucundan kurtulmak istiyorsan meme dokusu da alınmalı zaten lipo yapan doktor onu da yapıyor ve işlem çok basit izleyebilirsin internette ameliyat videoları mevcut.

ben tek bir delikten yapılan operasyon ile kurtulma olayı olursa olurum. meme ucuda zor işlem değil o zaman.

göğüs altını kesip yapılan varmış birde onu pek istemiyorum
  • Bugun itibariyle jinekomasti ameliyati olucam ve biraz korku biraz sevinc var artik bende havuza denize hamama gidebilecem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: htcmstf

Bugun itibariyle jinekomasti ameliyati olucam ve biraz korku biraz sevinc var artik bende havuza denize hamama gidebilecem

Öncesi sonrası fotoğraf bekliyoruz :) Nerde kaç tl ye olacaksınız
  • Bugun amaliyatimin ucuncu gunu ankarada 4000 tl ye ozel doktorda oldum
    Sargilarim acilmadi yani bende hic bisey gormedim ameliyattan bir hafta sonra doktor sargilari cikartacak

• merhaba arkadaslar bende yaklasık 4-5 senedir bu rahatsızlıgı çekiyorum sonunda cesaretımı aldım ve hastaneye gittim doktor resımde görulen sonucları istedi ben yaptırmadım çünkü 18 yasından önce ameliyat yapmıyoruz dedı bende 18 yasıma girmeme çok fazla bişi kalmadı 18 yasıma girerken yaptırırım dedım çünkü benden nedense memografıde istedi ve 2 ay sonrada gun vericeklerdi bende istemedım sizce yaptırmalımıydım birde bilatonel mi nie yazıyor kagıtta o jinekomasti ne oluyor arastırdımda birşey bulamadım bilgi olan varmı

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI
     JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI

• arkadaşlar özel hastahanelerde muayene için ücret ödüyor muyuz ?
  • 16 Yaşındayım yaşıtlarımdan büyük göğsüm var kış gelsede mont giysem modundayım Grade 3

Babamın üzerinden bakılıyorum Emekli kendisi SSK Emeklisi
    Bu ameliyati babamın üzerinden olabilirim sanirsam hastahane de onun üzerinden bakılıyorum

• bendede bu hastalık var sanırım bunu uzun bir süredir araştırıyorum ve ailemlede konuştum kilom 67 boyum 165 ama memem sarkıyor ve sivri büyük bende ameliyat olmaya karar verdim ama biraz korkuyorum daha öncesinde 78 kiloydum göğüs bölgem küçülme gösterdi ama hala büyük sizce ne yapmaşıyım lütfen yardımcı olun bana .
  • valla bendede var ama birtürlü hastaneye gitmek nasip olmadı izmirde ameliyat olan varmı?
  • scarface123 S kullanıcısına yanıt
    Aramıza hoş geldin kardeşim :)
  • vahocan kullanıcısına yanıt
    kardeşim sen zaten 18 yaş altından yararlanıyorsun baban ssk dan emekli olmasada senin sigortan oluyor. kafana takma :D
  • harunatalayyy H kullanıcısına yanıt
    hoşbulmadık :D valla bazen neşteri elime alıp yarım ay şeklinde kesesim geliyor sizdede oluyormu ahhaahha
  • Şişli etfalde yaptırdığım meme usg sonrası, meme dokusu tesipit edildi, yağ değilmiş.
    dedm zayıflasam geçermi, geçmez dedi alınması lazım falan dedi.
    ameliyat devlet hastanesi olmasına rağmen 1800 TL, asgari ücretli çalışan biri bunu nasıl ödesin sorarım size arkadaşlar?
    bu ameliyatı daha ucuza nasıl yaptırabiliriz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gallifreyan

Fotoğraf atsam buradaki ameliyat olanlar falan anlarmısınız bende jinekomasti olup olmadığını ?

bende de var galiba, beklediğimden daha yaygın bir sorunmuş bu. resim koyucam da alay ederler diye korkuyorum
  • ilk başta bende yaygın birşey değildir geçer gibi düşündüm sonra int. bir yazdım baktım baya yaygınmış ameliyat falan çok korktum aileme de söyleyemiyorum babam yurtdışında annem ve küçük kardeşimle kalıyorum . piskolojim alt üst oldu kafayı yiyeceğim korluyorum felaket derecede bi okadar utanıyorum üstelik gaziantepdeyim burada bu ameliyatı olan kimse yok sanırsam vallahi anca 1-2 yıl içerisinde kendi paramla bu ameliyatı olabilirim ancak o kadar süre ne yapacağım bilmiyorum 18 yaşındayım ünv. başlayacağım özgüvenim kalmadı sokakta yürürken kabur şekilde ve sürekli göğüs bölgemi kapatarak yürüyorum kafayı yemek üzereyim tavsiye verin ne olur yav
  • ALPOTEK kullanıcısına yanıt
    pm atıcaktım yanlış oldu özel hayatın gizliliği diyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intotherain1 -- 10 Eylül 2014; 23:47:50 >
  • Jinekomasti için hangi bölüme gitmek gerek ? ..

ayrıca ameliyat olmak şart değil bildiğim kadarıylak keyfi yani estetik için doğru mu ?
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.