Şimdi Ara

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.142
Cevap
141
Favori
931.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

Jinekomasti için hangi bölüme gitmek gerek ? ..

ayrıca ameliyat olmak şart değil bildiğim kadarıylak keyfi yani estetik için doğru mu ?

Plastik cerrahiye gideceksin.Devlet ameliyat yaparmı bilmem.Özelde 3-5bin tl arası olursun.Benimde olmam lazım abartısız kadın memesi gibi oldu.
  • Muayene , hormon testleri ve heyet derken 1,5 ay geçti.

Bugün her şey hazır derken , genel anestezi için boğazımın dar olduğu - K.B.B doktorlarının ameliyat esnasında hazır olması gerektiği , akciğerlerime hava gidebilmesi için duruma göre gırtlak altından delik açılabileceği ve bunun riski olduğu doktorum tarafından söylendi.

Doktorum estetik için bu riski göze alma diye tavsiyede bulundu.

Ne yapacağım bilmiyorum.

Sanırım intihar ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beocan

Muayene , hormon testleri ve heyet derken 1,5 ay geçti.

Bugün her şey hazır derken , genel anestezi için boğazımın dar olduğu - K.B.B doktorlarının ameliyat esnasında hazır olması gerektiği , akciğerlerime hava gidebilmesi için duruma göre gırtlak altından delik açılabileceği ve bunun riski olduğu doktorum tarafından söylendi.

Doktorum estetik için bu riski göze alma diye tavsiyede bulundu.

Ne yapacağım bilmiyorum.

Sanırım intihar ederim.

Hayatini riske atma. Ameliyat icin anestezi olup uyanamayan cok hasta var, riske girme sakin zayiflamaya bak biraz. Heyete nasil girdin ben sisli etfalde muayene oldum 1800 tl dedi doktor estetik altinda oluyormus dedim psikolojim bozuldu heyete sokun ucretsiz yapmak icin takmiyor bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• awdasase kullanıcısına yanıt
    Zayıflamayla küçülmüyor.

2 ay önce 8-10 kilo vermiştim 1 gram oynamadı.

Göbek gidince daha fazla ön plana çıkıyor.

Ultrason'da jinekomasti teşhisi konuldu ve büyüdüğü gözlemlendi.

Doktorda kilo verince küçülmeyeceğini doğrulamıştı.

Ne yapacam bilmiyorum.

Araştırma hastanesi benim gittiğim yer. Doktor beni direk heyete gönderdi. Kağıtta "estetik amaçlı değildir" yazıyordu.

Heyet doktorları muayene falan etmeden direk imzaladılar zaten.

Öyle işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beocan -- 13 Eylül 2014; 0:46:07 >
  • Aynen benimde sorun meme dokusu olmasindan kaynaklaniyor doktora sordum kilo versem gecermi diye gecmez ameliyat olmalisin dedi. Meme usg cekildim 7 mm falan doku gozlenmis benim gittigim doktora durumumu acikladim ama parayla diyor sen hangi hastaneye gittin acaba bende o hastaneyi deneyeyim belki heyete sokarla. Bu arada canini sikma farkli bir hastanede tekrar kontrol ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awdasase -- 13 Eylül 2014; 1:46:47 >
  • Ameliyatimi oldum sargilarim cikti biraz agrilarim var ucgun sora is basi yapacam ama doktorun soyledigine gore agir is yapamazmisim biraz sislik var meme kismi hala uyusuk hisettimiyorum dokununca
    Ama kesinlikle boyle bi sorunu olanlara tavsiyem mutlaka ameliyat olsunlar hayat memeli bi erkek olarak yurumuyor inanin bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: htcmstf

Ameliyatimi oldum sargilarim cikti biraz agrilarim var ucgun sora is basi yapacam ama doktorun soyledigine gore agir is yapamazmisim biraz sislik var meme kismi hala uyusuk hisettimiyorum dokununca
    Ama kesinlikle boyle bi sorunu olanlara tavsiyem mutlaka ameliyat olsunlar hayat memeli bi erkek olarak yurumuyor inanin bana

Gecmis olsun kardesim. Nerede kaca oldun ameliyati? Yag mi vardi yoksa meme dokusumu vardi?

• Jinekomastinin asıl sebebi vücutta östrojen artışıdır. Buna finasterid ve diğer hormon etkili ilaçların kullanımı ile beslenme alışkanlıklarıda oldukça etkilidir. Bunun ameliyatsız çözümü mümkündür. Linkte bu işe yarayacak çözümler tartışılmakta ve bir ilaç (kocakarı ilacı değil reçeteli ilaç) işe yarıyor görünüyor inceleyin isterseniz.http://www.sacimindoktoru.com/61-finasterid-kalici-yanetki-yardimlasma/
  • Sizce jinekomasti var mı ? T-shirt giyince millet " memelerin çıkmış la " diye dalga geçyior....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ingoshi -- 12 Eylül 2015; 4:53:03 >
  • ben eylül 19 da ameliyat oldum. şuan durumum gayet iyi ama illaki ameliyat oldugum icin acisi var elbette bir sıkıntısı gögüskaslarinizi ilk 3 5 gün zor kullanıyorsunuz.

Not:eger gerçekten meme dokunuzvarsa hiç bir sporla zayiflamayla gecmez.aksine dahabeter olur ergenlige yeni girmiş kizlar gibi iyice buyuk gozukur gogusleriniz.en iyisi denge yapmak oluyor gögüslerin boyutuna gore biraz gobek yapmak gerekiyor.Göbek baya denge yapiyor. yaglar sayesinde genelde sarkar ve kilodan gibi gözükür(bir ara durumum oyle vahimdiki hayvan gibi kaslarim vardi üstündede sivri birşey :) cok kotu hemen kilo almaya koyuldum)sonuc olarak en iyisi ameliyat.
  • Arkadaşlar bu sorun bende 6-7 yıldır var geçen sene üniversiteye gitmeden önce doktora gittim ve muayene oldum bana 3. derece jinekomasti olduğunu söylediler.Bendeki jine. internette gördüklerinizin çoğundan büyüktü.Ameliyatın 3bin lira olduğu söylediler.(Özel Hstane) Ailemin ısrarı üzerine 1 yıl erteledim ve geçen ayın 26sında tekrar muayene olduğumda doktorum bana bunun daha da ilerlediğini ve 4. seviye olan maxa ulaştığını söylediler ve artık kesinlikle ameliyat olman gerekiyor dedi ve bir sonraki gün lipo ile ameliyat oldum.İlk bi kaç gün sıkıntılıydı ama 4.gün sargıları açıp gördüğüm an ağzım kulaklarıma yetişmişti,yeni bir hayat başlamıştı benim için. Yarın sabah 1 ayı dolduruyorum ama hala bazı sorularım var.Şuan da ki hali ile 4.gün ki arasında çok fark var. Eskisi kadar olmasa da tekrar büyüyor gibi geldi. Yarın doktoruma soracağım.. Belki de sadece şişliktir ve inecektir. Umarım öyledir.. Bu konuda benden daha tecrübeli olan arkadaşlar varsa lütfen cevap yazsınlar..

• 18 yaş altı ameliyat olamıyormu

• Sizin meme uçlarınızda soğuk suya girince veya hava soğukken küçülüp normale dönüyor mu?
  • Jinekomasti ameliyatının güncel fiyatları nedir arkadaşlar?
    En iyi nerede olurum.
    Not: İstanbuldayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamsen

Jinekomasti ameliyatının güncel fiyatları nedir arkadaşlar?
    En iyi nerede olurum.
    Not: İstanbuldayım

Ankara da özel hastane de muayene 322 tl hormon testleri 500 tl civarı, 1 gün hastanede kalmali ameliyat ise 5000 tl.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jax T.

Sizin meme uçlarınızda soğuk suya girince veya hava soğukken küçülüp normale dönüyor mu?

Normalde erkek göğüs u o şekilde olmalı, ama günlük hayatta şişlik varsa, meme dokusu, ek olarak göğüs te yağ varsa ameliyat ile alinmalidir

• pamukkale üniversitesi hastanesine gittim. 1200 tl ücret istiyorlar. göbekten biraz daha eritince aldıracağım memeleri.
  • evet özel bir doktora gitttim Gaziantep'de liposakşın dedi 4.000 lira dedi acaba ünv. hastanesine gitsem orada daha ucuza bulabilirmiyim
  • arkadaşlar ucunu büzüştürünce 2.resimdeki hali alıyo sizce jinekomasti varmı?

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI

• Arkadaşlar konuyu tekrar hortlatıyorum..
    14.11.2014 de Ankara hacettepe üniversitesi hastanesinde liposuction ile ameliyat oldum , normalde bende doku'da var ama doku o kadar büyük olmadığı için, " kesip iz bırakmaya gerek yok liposuction ile tatmin edici bir görüntü alırsın " dedi doktor.
    Şuan sonuç biraz tatmin edicide olsa hafiften şişlik var korse takıyorum , doktorun dediğine göre 1 ay sonunda %80 e yakın inme olacak şişliklerde , ödem toplamış oralar dedi. Doğrumu sizce bu? Liposuction ile ameliyat olanlarda 1 hafta ile 1 ay sonunda ki görüntü nasıl acaba?
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.