Şimdi Ara

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.142
Cevap
141
Favori
931.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ALPOTEK

haklısın hocam yani bende meme dokusu çıkarsa ameliyat için zorlanırım birde ben babamın üntüneyim emekli sandığı sağlık güvencesi var yani bu ameliyatı karşılar mı acaba ameliya ve ya lipoyu@ozgur06

Ben çok uğraştım ama ücretsiz yapmadılar. Forumda bazı arkadaşlar kurul raporu ile ücretsiz olduğunu söylüyorlar ama ben göremedim öyle birşey Ankarada
  • şimdi lipo özel miş galiba ama ameliyat derlerse belki ücretsiz kurul raporu ile
  • hocam doktora ilk gittiğniz zaman ile ameliyat olana kadar gecen süre ne kadardı ( tahliller vs. ) @ozgur06
  • quote:

hocam doktora ilk gittiğniz zaman ile ameliyat olana kadar gecen süre ne kadardı ( tahliller vs. ) @ozgur06

Yaklaşık 1 ay. Yer olmadığı için o da. Hiç haberim yoktu perşembe gece 10 da doktorum aradı , yarın gelebilirmisin dedi olur dedim , cuma sabah 10 da ameliyata girdim
  • vay be erkekler karilari gecti. bende ki jinekomasti sizinkileri ikiye katlar havuzada gidiyorum denizede

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • neden ameliyat olmuyorsunuz ? @otuz3
  • ALPOTEK kullanıcısına yanıt
    ameliyat olma ihtiyaci duymuyorum. vucudun dogal hali. kanser degil bir sey degil
    eger size bir rahatsizlik veriyorsa olunuz, ona karismam

• quote:

Orijinalden alıntı: ATYPICAL

18 yaş altı ameliyat olamıyormu

evet oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: leyl u nehar

quote:

evet oluyor

Hiçbir sitede bu bilgiye rastlamadım doktormu söyledi size?
  • quote:

Orijinalden alıntı: otuz3

ameliyat olma ihtiyaci duymuyorum. vucudun dogal hali. kanser degil bir sey degil
    eger size bir rahatsizlik veriyorsa olunuz, ona karismam

haklısınız hocam kişisel görüşünüz şahsen ben rahatsız oluyorum
  • quote:

quote:

quote:

evet oluyor

Hiçbir sitede bu bilgiye rastlamadım doktormu söyledi size?

17 yasındayım salı gunu ameliyat olucam
  • leyl u nehar L kullanıcısına yanıt
    eger ozelde olacaksan para kazanmak icin yapacaklardir, senin icin degil
    2 kere dusun derim olmadan once

• quote:

devlet hastanesinde olucam ücretsiz
  • quote:

quote:

Devlet ücretsiz yapmıyor, hangi hastaneymiş?
    Ben kaçtane devlet hastanesine gittim, estetiğe girdiği için ücretli oluyor ameliyatlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: awdasase

quote:

quote:

Ben kaçtane devlet hastanesine gittim, estetiğe girdiği için ücretli oluyor ameliyatlar.

aynen öyle ücretsiz yapmıyorlar ama ben heyete girdim onay aldım ücretsiz olucam sadece korse için 50 tl ödedim salı gunu ameliyat olucam

• quote:

quote:

quote:

quote:

aynen öyle ücretsiz yapmıyorlar ama ben heyete girdim onay aldım ücretsiz olucam sadece korse için 50 tl ödedim salı gunu ameliyat olucam

Geçmiş olsun şimdiden kardeşim.
    Hangi hastaneye gittin? Ben Şişli etfale gittim, kurula girmek istediğimi söyledim ama yok diyorlar nasıl iş anlamadım..
    Sen kendinmi girdin kurula doktora sormadan? Nasıl oluyor süreç anlatır mısın?

Korseyi internetten alma, Perpa da Bıçakçılar medikal var orası çok iyi gidip oradan al veya İstoç ta bir sürü medikalci var, orada bulabilirsin.
    Birde ameliyat öncesi ve sonrasının resimlerini çekip buraya ekler misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awdasase -- 5 Aralık 2014; 16:48:53 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Geçmiş olsun şimdiden kardeşim.
    Hangi hastaneye gittin? Ben Şişli etfale gittim, kurula girmek istediğimi söyledim ama yok diyorlar nasıl iş anlamadım..
    Sen kendinmi girdin kurula doktora sormadan? Nasıl oluyor süreç anlatır mısın?

Korseyi internetten alma, Perpa da Bıçakçılar medikal var orası çok iyi gidip oradan al veya İstoç ta bir sürü medikalci var, orada bulabilirsin.
    Birde ameliyat öncesi ve sonrasının resimlerini çekip buraya ekler misin?

çok saol.kartal yavuz selim istanbul/kartal da ben doktora herhangibir birşey sormadım bana direk ameliyat söyle söyle oluyor ameliyat ücreti 2bin tl ama biz seni heyete sokalım dedi saolsun çok iyi bir doktor sonuclarla birlikte heyete baswvurdum ertesi gun heyet sonucu için hastaneye gittim içeri çagırdılar baktılar ardından onayladıklarını gösteren bir kagıt verdiler.onla birlikte doktarın yanına gittim 9.12.2014 tarihine ameliyat gunu verdi.korseyide bulundugum bir semtten aldım saol önerin için suankı halini eger istiyorsan özelden atabilrim olduktan sonrada atarım tabiki.

• leyl u nehar L kullanıcısına yanıt
    kardeşim bana özelden şimdiki halini atabilir misin bu arada lipo olacaksın değil mi ? peki doktor lipo ya karar vermeden önce hormon testi vs. yaptı mı ?
  • quote:

kardeşim bana özelden şimdiki halini atabilir misin bu arada lipo olacaksın değil mi ? peki doktor lipo ya karar vermeden önce hormon testi vs. yaptı mı ?

tabi atarım kardesım benden doku alıncak lipo yapılmıycak horman testi fln yapıldı
  • Ben olali 2 sene oldu suanda cok iyi durumdayim. Lipo oldum 2 sene icinden geldigince forumdan bir cok insana yardimci oldm bilen bilir. Yine yardim etmek isterm ama oncelikle sunu belirtiym ameliyat olduktan sonra yuzde yuz dumduz olmasini beklemeyin ve sunu da soyleyeyim eger kilonuz varsa ameliyattan snra kesin olarak bundan kurtulun biraz fitness ile keyfinize bakin
    not1: ucretsiz oldm sadece gogus korsesi 60 tl
    not2: devlette ameliyattan vazgecirmek icin herseyi yapiyorlar fakat yilmayin KEYFI olursa para isterler HASTALIK oldugunu kabul ettirin
    not3: once endokrinoloji de hormonlarima bakildi plastik rekr. Cerrahi de ameliyat yapildi
    not4: Ozel hastanelerde iyi yapanlar tabi ki vardir ancak yuzde 80 i para kazanma odaklidit bu yuzden universite ve arastirma hastanelerni tercih edin
    not5: narkoz basit bir sey degil goze alin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.