Şimdi Ara

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.139
Cevap
141
Favori
930.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkürler ben umudu kestim gerçi :) parada hazır ama yeni bir işe girdim 2 aydır çalışıyorum , söylesem izin verirler ama nasıl söyleyeceğim diye düşünüyorum :)
  • Aman sağlığını yabana atma, sağlık daha önemlidir.
    Utanmadan söyle ne olacak sanki, benim müdür bayan geçen söyledim ona durumumu oda beni destekledi sağlık daha önemlidir vs anlattı işte.
    sende o şekilde yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: awdasase

Aman sağlığını yabana atma, sağlık daha önemlidir.
    Utanmadan söyle ne olacak sanki, benim müdür bayan geçen söyledim ona durumumu oda beni destekledi sağlık daha önemlidir vs anlattı işte.
    sende o şekilde yap.

Olumlu karşılayacakları kesin zaten ondan yana problem yok ama ben çekiniyorum biraz göğüs olunca iş değişiyor :) espriye vuracagız olmadı sütyen takacaz yakında felan filan
  • quote:

Orijinalden alıntı: awdasase

quote:

Orijinalden alıntı: Ozan CK

Bugün Cerrahpaşa'ya gittim, muayne oldum. Bu doktor da aynı şeyi söyledi ama bendeki türü 1. seviyeymiş, çok da şey yapma gibisinden tavır yaptı. ve bana 3000 lira fiyat çıkardılar. Anladığım kadarıyla, 1. seviye olanlar devlette kolay kolay ameliyat olamıyor, doktorların uğraşası yok ve sırf para istiyorlar, hiçbir indirim yok. 1. seviye olup da istanbul'da yaşayan varsa, boş yere hastane dolanmasın derim. Gerçi, ben bağcılar hastanesine gitmedim, en çok orada yapılıyormuş ama o mevzu da karışık. Orada, bunu tek bir doktor yapıyormuş, adı özgür pilancı. ancak internette okuduğum kadarıyla, bağcılar'da da herkese farklı bir şey veriyorlar. Kimisi sadece korse ücreti ödüyor, kimisi ise 1500 lira veriyor, kimisiyse 600 700 le kurtuluyor. Ancak okuduğum kadarıyla, bağcılarda liposakşını şırınga ile yapıyorlarmış ve bir hastada da jinekomasti tekrar etmiş, ameliyattan sonra. Velhasıl kelam, bunları değerlendirerek bir yerler arayın.

geçmiş olsun. bu nasıl devlet hastanesi ücretsiz olması lazım ameliyatın.
    birde kanuni sultan süleyman hastanesine gidip randevu ol istersen. bayram sonrası ben gideceğim bakalım neler diyecek.
    tek korkum ameliyattan sonra aynı sorunun tekrar etmesi..
    tıp buna bir çare bulmalı, sorun tekrar etmemeli

Yukarıda yazdım zaten, Kanunideki doktor da bana 2500 dedi, üstüne de bunu dalga geçerek söyledi. sen gene de git istersen tabi.

• Arkadaşlar istanbulda yaşıyorum bu konuyu okuduktan sonra aşırı cesaret geldi ve bu ameliyati olmaya karar verdim . Hangi bölüme randevu almam gerek ? Universite hastahanesimi yoksa Devletmi önerirsiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Krowner kullanıcısına yanıt
    2 ile 2.5 bin lirayı geçiyorsa özelde ol. Gerçi ben olmadım da, o kadar para da devlet hastanesine verilmez. Özel daha iyi olur.
  • Doktor Cumartesi günü bandajı çıkardı. İltihap tamamen kurumuş ve hiçbir sorun yok. 3 hafta sonra spora başlayabilirsin dedi. Bu fotoğrafı korseyi çıkarıp görmeniz için çektim. Öncesi ve sonrası mevcut. Sonrası fotoğrafta korseyi yeni çıkardığım için baskıdan kalan izler, şekilsizlik ve kızarıklıklar var. Meme uçlarımda kesik yok ve meme dokum da alındı gördüğünüz gibi. Bu konuda çok şanslı hissediyorum kendimi :)

• Güzel olmuş dümdüz . Sende deri dokusu fazla yokmuş ama uçları biraz fazla one doru çıkmış , sadece liposuction ile de gözle görünür bir sonuc alınırmış , kesiksiz olmasının sebebi deri dokusunun az olması sanırım. Tekrardan gecmis olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Fink Ployd

Doktor Cumartesi günü bandajı çıkardı. İltihap tamamen kurumuş ve hiçbir sorun yok. 3 hafta sonra spora başlayabilirsin dedi. Bu fotoğrafı korseyi çıkarıp görmeniz için çektim. Öncesi ve sonrası mevcut. Sonrası fotoğrafta korseyi yeni çıkardığım için baskıdan kalan izler, şekilsizlik ve kızarıklıklar var. Meme uçlarımda kesik yok ve meme dokum da alındı gördüğünüz gibi. Bu konuda çok şanslı hissediyorum kendimi :)

hocam bende amelyatı olalım 3 hafta oluyor bendede yaü + doku almış doktor fakat yaz okulu için git gel yapmaktan vs bide antalya gibi bi yere gidince komplike oldu be sıkan korseyi çıkarmak zorunda kaldım.Sağ taraf hala dikişli duruyor sol tarafın dkişini aldı doktor.Ya ilk başta iyi gibiydi ya da fark etmedim tam bilmiyorum ama dikişi alınan kısım su topladı.Sizdede böyle oldumu ? Koresi uzun süre takamadığım için su topladı dedi doktor ilerde gerekirse enjektörler alırız falan dedi ama şuanda su toplayan yerlerde şişti ve su değil artık sert birşey var o eskiden su olan yerlede ve görüntü neredeyse amelyattan önceki haline döndü meme ucundaki sivrilikler hariç
    .Siz amelyattan sonr anasıl bir yol izlediniz

• Doktor bana güzel görüntü konusunda korsenin ne kadar önemli olduğunu iyi kavrattı ve hiç çıkarmadım. 19 gündür korseyi takıyorum ama sadece duşta ve kontrollerde çıkarıyorum. Sıcaklar zorlu geçmesine sebep oluyor haklısın hocam ama sabrediyorum yine de. Hiç çıkarmadığım için su toplama ya da olağandışı bir durum yok. Durumun çok iyi olduğunu söyledi doktorum

• Teşekkür ederim dostum, şimdi durum çok daha iyi ama korseli gezmeye devam. Evet deri fazlam yoktu ama meme dokusu yüzünden uçlar çok dışarıda duruyordu. Yağ dokusu alındı, meme dokusunu da oradan almayı başardı doktor bana büyük bir sürpriz yaparak. Durumdan çok memnunum

• quote:

Doktor bana güzel görüntü konusunda korsenin ne kadar önemli olduğunu iyi kavrattı ve hiç çıkarmadım. 19 gündür korseyi takıyorum ama sadece duşta ve kontrollerde çıkarıyorum. Sıcaklar zorlu geçmesine sebep oluyor haklısın hocam ama sabrediyorum yine de. Hiç çıkarmadığım için su toplama ya da olağandışı bir durum yok. Durumun çok iyi olduğunu söyledi doktorum

benim de çift taraflıydı işte ama işte dediğim gibi bir taraf iltahap kaptı ve sağ tarafın dikişleri patladı o yüzden korseyı çıkartmak zorunda kaldım doktorunda onayıyla.Sol tarafta bir sıkıntı yoktu dikişleri almıştı doktor 1 hafta önce ama ordada dediğim gibi önce su oldu sonrada sertleşti.Seninki baya iyi gözüküyor ilk başta benimkinden daha kötüymüş ama çok iyi düzelmiş.Haftaya diğerinin dikişini alcaz bakalım inşallah ondan sonra düzelir benimkilerde seinnki gibi olsun başka birşey istemiyorum.

• quote:

İstanbul Boğaziçi Tıp Merkezi'nde pazarlıkla fiyatı 2700 TL'ye indirerek oldum. Şu an korse ve altında bandaj olduğu için ameliyat sonrası görseli paylaşamıyorum. Yani ameliyat sonrasında göğüslerimi hiç görmedim. İlk fırsatta paylaşacağım burada..

Hocam oranın bir iletişim adresi, telefonu ya da web sitesi var mı? Ve hangi ilçede?

• Fotoğraftan jinekomasti olup olmadığını anlayabilecek var mı
  • Dikişlerini aldırdın mı hocam, durum nedir?

Haklısın, benim operasyon beklediğimden çok daha rahat ve kolay geçti. Şu an için hiçbir sorun yok. 15 ağustos için son kontrol yapılacak. Ona göre spora başlamama onay verecek doktor. Bugün dayanamayıp yarım saat çıkardım korseyi ve havuzda yüzdüm. Sadece göğüs bölgemde bazen ağrı oluyor o da normalmiş. Operasyon sonrası oluşan his kaybı geçmeye başladı ve sinirler olusuyor. O kadarını da çekeceğiz artık.

• Web sitesi bu hocam.

http://www.bogazicisaglik.com.tr/

Fiyat konusunda kesinlikle pazarlık yapın ve ucuz bulduğunuzu belli etmeyin. Bu arada fiyat için konuşacağınız kişilere kesinlikle güvenmeyin. Ameliyat ve doktor yönünden hiçbir sorun yaşamadım ama maddi kısmı için görüştüğüm kişilerle büyük sorun yaşadım. İlgilenirsen isimleri pm olarak konuyu özet geçecek şekilde atabilirim. Hastanede onları rezil ederek hakkımızı savunabildik sadece. Yer Beşiktaş Yıldız'da.

• quote:

Dikişlerini aldırdın mı hocam, durum nedir?

Haklısın, benim operasyon beklediğimden çok daha rahat ve kolay geçti. Şu an için hiçbir sorun yok. 15 ağustos için son kontrol yapılacak. Ona göre spora başlamama onay verecek doktor. Bugün dayanamayıp yarım saat çıkardım korseyi ve havuzda yüzdüm. Sadece göğüs bölgemde bazen ağrı oluyor o da normalmiş. Operasyon sonrası oluşan his kaybı geçmeye başladı ve sinirler olusuyor. O kadarını da çekeceğiz artık.

sağ taraftaki dikişler de alındı 2 taraftada dikiş yok artık yani.Ama dediğim gibi sol taraf çok önceden alınmıştı ve sağ tarafta tekrar dikiş atıldığı için belli bir süre sargı saramadık o yüzden sol tarafta su birikmişti.5-6 gün kadar tekrar sargı kullandım ve su toplayan yerler geçti ama şişlik inmedi orda sert olarak kaldı.Doktor 10 güne kadar serlikte düzelir dedi.Sağ tarafta şuan için birşey yok tam istediğim gibi oldu sağ taraf dümdüz sadece biraz dikişlerin önceden patlamasından memenin altında biraz şekil bozukluğu var ama yinede memnunum.Sol taraf sağdan biraz daha şişkin doluyor o sertliklerden dolayı sağ tarafada su falan toplamaz inşallah.Bakalım 10 gün geçsin sol tarafın durumuna göre tekrar yazarım , before and after resmi falan atarım.
    edit:Şuan yaz okulu için tekrar antalyaya geldiğim için sargıyı getirmedim sadece sıkı atlet giyiyorum.Sargı kadar sıkmadığı için belki pek faydası olmaz ama bu sıcakta o sargı adamı cilt kanseri yapar antalyada :) zaten amelyatı olduğumdan beri adam akıllı 1 kere duş alabildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Illusive Man -- 10 Ağustos 2014; 19:48:35 >

• Senin işlemler ve sürecin bayağı sorunlu ve sıkıntılı geçmiş hocam acil şifalar. Umarım istediğin gibi olur. Bende sadece korse var bandaj şeklinde onu takıyorum. Bir gün güneş altında koşturmak zorunda kaldım SSK'dan ödeme alabilmek için o gu hemen pişik başladı korse altlarında :) bu haftasonu korse çıkacak sanırım

• alperenxxx kullanıcısına yanıt
    Hocam nerede operasyon geçirdiniz?
  • beyler, devlet sgk kapsamında yapmıyor mu şu illeti? yokmu ücretsiz olabilen.
    psikolojim etkilendi anasını satayım.
    maddi durumum çok iyi olsa gidip olacağım asgari ücretli çalışanız..
    yokmu bilgisi olan?
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.