Şimdi Ara

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.139
Cevap
141
Favori
930.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oldum 2 yıl önce, şuan 65 kiloyum fitness yapıyorum
  • Arkadaşlar bende de sadece meme ucunda sısme var yas 15 bıraz kılo var doktorlar ergenlıkten ve kılo fazlalgından deıler ama sımdı tedırgın oldum ne yapmalıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: OkuyanÖğrenci

Arkadaşlar bende de sadece meme ucunda sısme var yas 15 bıraz kılo var doktorlar ergenlıkten ve kılo fazlalgından deıler ama sımdı tedırgın oldum ne yapmalıyım
    devlette olanlar hangi hastanede oldu yardım etsin lütfen. şişli etfal yapıyor mu? veya istanbul eah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert_Jeksin

quote:

Orijinalden alıntı: Kaçak Yolcu

quote:

Orijinalden alıntı: Mert_Jeksin

quote:

Orijinalden alıntı: Kaçak Yolcu

Bugun bende genel cerrahiye gittim jinekomasti var dedi plastik cerrahina yonlendirdi oda tatildeymis 1 hafta moralim cok bozuk...

Murat hocayamı gıttın. tatılde o bende randavu alcam

Hayir :) bu arada devlet karsiliyomu ameliyati

evet. karslıyor. :)

MErhaba,

Bende bugn avcılar devlet hastanesinde muayeneye gittim.. doktor direk jinekomasti dedi.. ultrason falan çektircem şimdi.. fakat doktorun demesi sgk karşılamıyormuş 2binlira masrafın olur dedi.. eğer eksik bildiğimiz bişey varsa uyaralım bende ücretsiz olacak diye devlet hastanesine gittim ama 2binlira iyi para üstelik 3binliraya özel hastanede yapıyorlar ve devletteki kadar sırada beklemiyorsun??

sonuç "evet karşılıyor" derken eminmisiniz?? doktor benimi kekledi??

• Arkadaşlar lütfen şu konuya açıklık getirelim. DEVLET bu ameliyatı karşılıyor mu karşılamıyor mu? Bizzat bu ameliyatı DEVLET hastanesinde olan ve ücret ödemeyen birisi var mı? var ise hangi hastanede oldu söyleyebilir mi? teşekkürler...
  • Arkadaşım bu işlem estetik cerrahi ameliyatı olduğu için hiçbir devlet hastanesi veya sigorta şirketi bu ameliyatı karşılamaz. Devlet zorunlu olan ölüm riski taşıyan veya büyük kusuru olan kişilerin oldukları ameliyatları karşılar.

Aslında fiyat olarak çok pahallı oldugunu sanmıyorum. Ben sana bir tavsiyede bulunayim istersen bir incele bir fiyat al çünkü devlet bu ameliyatı kesin karşılamaz. Karşıladı diyen bana özelden atsın bende oliyim bari ünkü az da olsa bende de var.

http://jinekomastiameliyati.net/ site budur bir incele istersen
  • Ameliyat sonrası 8.ayım.
    Çok şükür kurtuldum
     JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: algevis

Arkadaşım bu işlem estetik cerrahi ameliyatı olduğu için hiçbir devlet hastanesi veya sigorta şirketi bu ameliyatı karşılamaz. Devlet zorunlu olan ölüm riski taşıyan veya büyük kusuru olan kişilerin oldukları ameliyatları karşılar.

Aslında fiyat olarak çok pahallı oldugunu sanmıyorum. Ben sana bir tavsiyede bulunayim istersen bir incele bir fiyat al çünkü devlet bu ameliyatı kesin karşılamaz. Karşıladı diyen bana özelden atsın bende oliyim bari ünkü az da olsa bende de var.

http://jinekomastiameliyati.net/ site budur bir incele istersen

Çok çatlak ses çıkmış o yüzden sordum. bence de karşılamaz. Teşekkürler..

(Bu arada alıntı yapacağıma PM göndermişim kusuruma bakma)

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhan99747

Ameliyat sonrası 8.ayım.
    Çok şükür kurtuldum
     JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI

hocam sol meme ucundaki iz ameliyattan kalma mı?
  • Çok özür ama "oldum geldim la" haykırdım

• Arkadaşlar vakti zamanında 129 kiloydum, yaklaşık 30 kg verdim 98e düştüm. sonra uzun bir süre ara verip 109e geri geldim.
    Tekrardan başlayacağım, hedefim 100e inip oradanda 90a inmek.

Fakat şöyle bir olayım var, bende bu kilo liseden beri olduğu için maalesef ciddi bir jinekomasti problemim var.
    Açıkcası bunca yıl düşünmedim ancak ciddi ciddi kendimi sorgulamaya başlayınca aslında hep gizlediğim ve benim için çok büyük bir öz güven problemi olduğunu farkettim bu olayın.
    Zaten hep kafayı takıyordum ama hep bastırmaya çalışıyordum, artık bastıramayacağımı farkettim.
    Amacım bir buçuk ay içinde 8-9 kg verip sonra ameliyat olarak bu göğüs problemimi çözmek, sonra kilo vermeye devam edeceğim spor ve rejimle.

SOrularım şunlar,

1-jinekomasti ve liposuction ameliyatı aynı anda yapılabilir mi?

2-liposuctionda alınan yağ miktarı göğüsle birlikte ne kadardır, 5 litre kadar alınıyormuş, bu kaç kg yağ demek? yağ aldırıp zayıflıyım demiyorum,
    zaten aldırıp rejime devam edeceğim, ana amacımda fiziksel bozukluğu düzeltmek ama bunuda merak ediyorum.

3-BU ameliyatı kime yaptırabilirim(İstanbul sınırları içinde) ve ne kadara mal olur? Acaba taksit olarak ödeyebilir miyim bir kısmını ameliyat sonrasında?

HEr türlü önerinizi bekliyorum. Zayıflamak sıkıntı değil, yaptım yaparım tekrardan sor ve diyetle ancak bu göğüs olayı bende ciddi sıkıntı oluşturmaya
    ve psikolojimi bozmaya başladı, eskiden bastırabilsemde artık beceremiyorum. o yüzden jinekomasti ve hazır onu olmuşken mümkünse lipo da yaptırmak istiyorum

• sıra bende beyler yarın oluyorum
  • Oldum bu kadar kolay beklemiyordum ayrintilar yakinda

• Beyler bende de var sanki ama biraz kiloluyum ondan da olabilir diye düşünüyorum bu jinekomasti olanlara sorum olacak onlarda ağrı oluyor muydu bende ağrı vs yokta .
  • Arkadaşlar cuma günü ameliyat oldum ama bende yağ dokusu değil meme dokusu vardı bu yüzden liposuction ile yapmadılar ameliyatı ve korse takıyorm 1 ay tak dedi doktor. Bugün duş aldım baktım inmiş göğüsler ama şişlik var baya aceba bu şişlikler sizde de oldu mu ? Ve sonra geçti mi? Sonra bazı yerlerinde sarı lekeler var ve uçları yamuk biraz altında dikiş olduğu için uçları da düzelir mi aceba.. olmuş ve atlatmış arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: incirlikli

Arkadaşlar cuma günü ameliyat oldum ama bende yağ dokusu değil meme dokusu vardı bu yüzden liposuction ile yapmadılar ameliyatı ve korse takıyorm 1 ay tak dedi doktor. Bugün duş aldım baktım inmiş göğüsler ama şişlik var baya aceba bu şişlikler sizde de oldu mu ? Ve sonra geçti mi? Sonra bazı yerlerinde sarı lekeler var ve uçları yamuk biraz altında dikiş olduğu için uçları da düzelir mi aceba.. olmuş ve atlatmış arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum..

hocam ben şuan sizin 10 gün ilerdeki halinizim şişlikler yavaş yavaş inecek ben ilk açtığımda tahta gibi dümdüzdü ulan dedim kaslar nerde
    şimdi yavaş yavaş bağ doku oluşmaya kaslar belli olmaya başladı, sarı lekeler 10 güne geçer, meme uçlarının altını büzerek dikiş atmış oralar iyileştikçe büzülme gidiyor düzeliyor, günde 3 defa conratubex sürüyorum doktorunuza yazdırın
    benim tek sıkıntım sol taraftan daha fazla meme dokusu almış o yüzden daha ezik duruyor, çok belli olmuyor ama ilk günler çok canımı sıkmıştı zaman geçtikçe biraz olsun eşitlendiler
    yarın kontrole gideceğim soracağım, belki 1-2 aya tamamen eşit olacaklar
    sizde orantısızlık var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jamie Hyneman -- 11 Şubat 2014; 18:01:02 >

• Jamie Hyneman kullanıcısına yanıt
    Kardeşim geçmiş olsun öncelikle benimde soldan meme dokusu fazla çıkarılmış şuan antibiyotik krem kullanıyorum sadece cuma kontrolde yazacağını söyledi doktor iz kremini yalnız yukardaki yorumlarda sarı lekeler geçmiyor yazmışlar oran bozukluğu çok az bende de yapan da insan, allah yapısı değil sonuçta kardeşim kontrolden sonra bilgilendirirsen yine sevinirim..

• Degerli arkadaslar dun itibari ile bende jinekomasti operasyonu gecirmis bulunmaktayim. Operasyon ile ilgilu hem hasta hemde bir saglik calisani olarak tum sorularinizi samimiyetle yanitlamaya hazirim. Simdiden gecmis olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperenxxx

Degerli arkadaslar dun itibari ile bende jinekomasti operasyonu gecirmis bulunmaktayim. Operasyon ile ilgilu hem hasta hemde bir saglik calisani olarak tum sorularinizi samimiyetle yanitlamaya hazirim. Simdiden gecmis olsun...

hocam nerde oldunuz sigorta karsılıyormu karsılamıyorsa ne kadar odediniz
  • @Khaba ben devlet memuru oldugum icin belirli sartlar dahilinde SGK ameliyat giderlerini karsiliyor. Sivas Numune Hastanesi Plastik Cerrahi bolumunde opere edildim ben. Sizi muayene eden doktor konu ile ilgili ameliyatin estetik degil fonksiyonel olduguna dair bir yazi yaziyor ve bunu birkac hastanede birkac doktora onaylatiyorsunuz.Boylelikle SGK masraflari karsiliyor.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.